5 beste rettsmidler for mageinnflytelse

COS’er intestinal påvirkning?

Når det treffer mageinnflytningen, slår seg hardt.

Ingen liker å bli syk, men intestinal påvirkning produserer sin brutale symptomblanding. Når det slår, kan det få deg raskt ikke funksjonell og helt ulykkelig (for eksempel liggende på badet gulvet i en konstant håndvask eller farvann).

De første fasene begynner med kuldegysninger, feber og kvalme, som blir til oppkast, diaré og sterke smerter. Det er fryktelig, og det er ingen kur. L’mage påvirkning må gjøre kurset.

Når det er sagt, kan rettsmidler nedenfor gi lettelse fra de vanskeligste symptomene og hjelpe deg med å komme tilbake på føttene når den vanskeligste fasen er dempet.

Hva er årsakene til Magen innflytelse og hvordan det blir behandlet?

1. Drikke mange væsker

Del på Pinterest

Væsker er av fundamental betydning fordi du mister vitale kroppsvæsker gjennom svette, oppkast og diaré. Hvis du har problemer med å beholde væsker, prøv å drikke små sips med jevne mellomrom eller istygning. De beste drikkevannene er:

 • Barnvæsker, som vann og buljong
 • Bench forberedt som pedialyte (godt valg for alle aldre)
 • Sportsdrikker, som kan hjelpe med elektrolyttutskifting (dette skal reserveres for eldre barn og voksne)
 • Noen te, som ingefær og peppermynte, som kan hjelpe deg med å roe magen og lindre kvalme (unngå te med høy koffein)

Hva å drikke

Del på Pinterest

Sannsynligvis vil du fortsatt være det rette humøret for disse under en intestinal påvirkning angrep, men unngår:

 • Drikkevarer som inneholder koffein som kaffe, sterk svart te og sjokolade, som kan påvirke søvn på et tidspunkt når du hviler nok er grunnleggende
 • Alkohol, som virker som vanndrivende.

Alle disse tingene kan også forstyrre magen din.

2. Prøv å følge brat dietten

Del på Pinterest

Å holde mat på bakken kan være vanskelig med intestinal påvirkning. Ikke strever for å spise hvis den eneste tanken på mat gjør deg rystende. Når du endelig føler at du kan få noe, er det bedre å starte sakte og på en enkel måte.

Brat & # 8211 diet; bananer, ris, eple saus og toast & # 8211; Det kan være ditt referanse når det gjelder magesmerter. Disse fire matene er enkle å fordøye, inneholder karbohydrater for å gi deg energi og reintegrere næringsstoffer:

 • Bananer: bananer er enkle å fordøye, de kan erstatte kalium som går tapt på grunn av oppkast og diaré og forsterkes magebelegget.
 • Ris: Hvit ris er lett å behandle for kroppen din og gir energi fra karbohydrater. Integrert ris har for mange fibre og kan produsere overflødig gass.
 • Eple saus: eple saus gir et energiinntak takket være karbohydrater og sukker og inneholder pektin, som kan hjelpe med diaré. Det er også lett å fordøye.
 • Toast: Unngå fullt brød, siden fiber kan være vanskelig for fordøyelsessystemet. Hvitt brød er arbeidet og mer fordøyelig.

Hva ikke å spise

Del på Pinterest

Generelt, unngå meieriprodukter, fibrøse matvarer og alt som er fett eller krydret.

 • Meieriprodukter: Ikke alle har problemer med melk når de har intestinal innflytelse, men det kan være vanskelig å fordøye og kan forverre gass og diaré.
 • Fiber: Du trenger ikke ekstra fiber hvis tarmene dine er løs.
 • Fett: Unngå fett og saltet mat som bacon.
 • Krydder: Hold deg unna tomatretter, karri og chili sauser.

3. Prøv akupressuren for å redusere kvalme

Akupressur har vist seg å være effektiv i behandlingen av noen typer kvalme. De Memorial Sloan-Kettering Cancer Center antyder å finne P-6 trykkpunktet ved å måle bredden på tre fingre fra bunnen av håndflaten.

Trykk under bredden med tommelen, og du vil føle et sensitivt punkt mellom to sener. Massasje forsiktig med tommelen i to eller tre minutter.

Havbåndene er et produkt som er slitt på håndleddene. Disse kan være nyttige i behandlingen av kvalme hvis P-6-akupressurpunktet gir deg lettelse.

4. Overflod hviler

Når du har intestinal påvirkning, trenger kroppen din hvile for å bekjempe infeksjonen. Sov nok og redusere mengden aktivitet som normalt utfører i løpet av dagen. Dette betyr at du ligger på sofaen når du ikke er i sengen.

Mens du hviler, jobber kroppen din hardt for å bekjempe infeksjonen og reparere cellulær skade.

5. Medisinere

L’intestinal påvirkning kan ikke helbredes av narkotika og antibiotika hjelper ikke når et virus er skyldige.

Du kan ta på the-counter medisiner for å behandle symptomer, men phallus sparsomt. For feber eller smerte, L’Ibuprofen (Advil) kan hjelpe, så lenge du ikke har noen flere magesykdommer. Det kan også være vanskelig for nyrene dine hvis du dehydrerer deg. Ta det sparsomt og med mat.

Paracetamol (Tylenol) anbefales ofte for mageinnflytelse, med mindre du har en leversykdom. Lindrer feber og smerte, har mindre bivirkninger enn # 8217; ibuprofen og er mindre sannsynlig å irritere magen.

Hvis du er ute etter lindring fra kvalme eller diaré, er det noen reseptbelagte legemidler som kan lindre symptomer. Legen kan foreskrive en antiemetisk som en lovende, proclorperazin, metoklopramid eller ondansetron for å stoppe kvalme og oppkast.

Du kan også prøve et benk-topp-tart-legemiddel, som for eksempel Loperamidhydroklorid (Imodio) eller underlaget av vismut (Pepto-Bismol). Ta kontakt med legen din før du prøver på telleralternativene. Ikke bruk peptus-bismol hos barn.

Rettsmidler for de små

Selv om det er forferdelig å kontrakt det samme og # 8217; intestinal påvirkning, er det enda vanskeligere å se på sønnen din som krysser den. Hvis barnets symptomer ikke har blitt redusert på en dag eller to, ta den til legen din.

Deres lege kan sørge for at barnet ditt er på den rette veien for gjenoppretting uten komplikasjoner. De kan også sjekke for å sikre at det ikke er andre årsaker til deres symptomer.

Oppfordre barn til å fortsette å drikke sips D’vann (eller i nyfødte, mors eller kunstig melk) for å erstatte tapte væsker er viktig for å hindre dehydrering. Alle nyfødte og små barn kan også drikke en elektrolytisk løsning som pedialyte.

Årsaker til # 8217; intestinal påvirkning

L’intestinal påvirkning (også kjent som gastroenteritt) er vanligvis forårsaket av et hvilket som helst antall forskjellige virus som kan angripe mage-tarmsystemet. Det er ikke forårsaket av viruset til’påvirkning, som gir deg sesongens innflytelse.

Mindre ofte kan bakterier forårsake det, vanligvis på grunn av vann eller forurenset mat som har vært utilstrekkelig forberedt eller i et ikke-hygienisk miljø.

Hindre intestinal påvirkning

Hvis du vet at 8217; intestinal påvirkning pågår, ta ytterligere forholdsregler. Unngå nær kontakt med infiserte personer hvis mulig og vask hendene dine ofte.

Noen grunnleggende måter å unngå kontraherende L’intestinal påvirkning (og sykdommer generelt) inkluderer børstehender regelmessig og hviler mye. Her er flere forebyggingsmetoder:

 • Bruk oppvaskmaskinen i stedet for å kaste bort rettene for hånd når det er mulig.
 • Bruk vann og såpe i stedet for hånd desinfeksjonsmiddel.
 • Hold en syk familie isolert. Prøv å begrense dem til et bad og spør resten av familien om å bruke en annen.
 • Rengjør håndtakene i handlekurven.
 • Rengjør benkeplater og overflater med en desinfiserende spray og sørg for at du vasker selv klær og sengetøy.

L’intestinal påvirkning er smittsom?

Jepp! Vanligvis forårsaker et virus magepåvirkningen. Symptomene vises en eller tre dager etter skjermen, så du er smittsom før du begynner å utvikle symptomene.

Og selv etter at du begynte fra symptomene, kan du holde deg smittsom opptil to uker. Barn kan forbli smittsom senere for en enda lengre periode.

For å redusere risikoen for å sende til andre, ikke gå på jobb eller skole med symptomer. Hvis du har feber, vent på at den skal forsvinne i 24 timer før du vender tilbake til rutinen din.

Veien for skyting

Selv om tarminnflytningen er absolutt ikke en hyggelig’hyggelig opplevelse, de fleste recokes helt uten komplikasjoner. Å holde seg hydrert i løpet av sykdommen kan være den største utfordringen.

Ikke C’det er mye å gjøre for tarminnflukten hvis du ikke venter og bruker rettsmidler som diskuteres ovenfor.

Du bør ringe legen din dersom du ikke har vært i stand til å beholde væsker i 24 timer, eller hvis du viser tegn på dehydrering, blodkast, har du blodig diaré eller har feber høyere enn 102 ° F.

Mageinnflytelse: Spørsmål og svar

Spørsmål:

Hva er oddsene som mottar L & # 8217, intestinal påvirkning?

TIL:

A: L’intestinal påvirkning kalles også norovirus. Det er veldig smittsomt og kan infisere noen. Ifølge sentre for sykdomskontroll og forebygging forårsaker norovirus mer enn 19-21 millioner sykdommer hvert år.

Hvis du eller noen hjemme du har norovirus, er det viktig å ta forholdsregler for å forhindre spredning av viruset ved å vaske hendene med såpe og vann, rengjør alle overflatene du kanskje har rørt og vaske forurenset tøy.

Jeanne Morrison, PhD, MSNanswers representerer meninger fra våre medisinske eksperter. Alt innhold er strengt informativt og bør ikke betraktes som et medisinsk rådgivning.