5 behandlinger for å hjelpe folk med alvorlig eksem

Beskrivelse

Symptomer på’eksem og effektive terapier varierer. Behandling for L’Alvorlig eksem kan inkludere hjemmebehandlinger mer reseptbelagte legemidler for å lindre forferdelig kløe og ubehag.

Forskere gjennomfører kliniske studier på nye stoffer i håp om å finne langsiktige løsninger for styring av eksem. Det har vært mye fremgang, ideelt sett med andre som kommer.

I tillegg til rengjøring og allsidig hydrering, her er de foreslåtte behandlingene for det alvorlige eksemet.

Våte krydder

Fuktige medisiner er en effektiv metode for å behandle alvorlig eksem og reduserer ofte symptomene i forskjellige timer eller dager.

Selv om våte dressinger kan virke enkelt, må en lege eller en sykepleier måtte bruke dem. De vil spre en kortikosteroidkrem på det berørte området og vil dekke det med en våt bandasje. De fuktige bandasjer dekkes deretter med tørre bandasjer.

Noen ganger kan en lege vise deg hvordan du bruker våte dressinger, slik at du kan bære dem hjemme.

Calcineurine-hemmere

Calcineurine-hemmere er legemidler som endrer immunforsvaret ditt. Deres formål er å redusere betennelsen forbundet med eksem. Eksempler på disse stoffene inkluderer:

 • Tacrolimus (Protopic)
 • Pimecrolimus (Elidel)

Disse er bare kremer på resept som du kan søke på huden din.

Når du bruker disse kremer, kan du oppleve hudirritasjon, brennende og kløe. Dette forsvinner vanligvis etter noen applikasjoner. Andre bivirkninger inkluderer labial eller blæret herpes på huden.

Orale medisiner

Legene kan foreskrive muntlige stoffer til personer med eksem som ikke er i ett og # 8217; spesifikt område. Selv de som ikke svarer på kremer, kan dra nytte av det muntlige stoffinntaket. Disse virker reduserer responsen til immunsystemet, som kan bidra til å redusere alvorlighetsgraden av symptomene på eksemet.

Eksempler på orale legemidler for alvorlige eksemsymptomer inkluderer:

 • Azathioprina (Imuran)
 • cyklosporin
 • metotreksat
 • Moicophenulated moofetyl
 • orale steroider, som prednisolon eller prednison

Selv om disse kan bidra til å redusere forekomsten av eksem, kan de ha noen alvorlige bivirkninger, inkludert:

 • Økt risiko for infeksjon
 • kvalme
 • Høyt blodtrykk
 • nyre eller leverskade, avhengig av stoffet

Som et resultat, er disse stoffene vanligvis brukt i kort tid for å redusere alvorlige symptomer.

Ultrafiolett lys og fototerapi

Lysterapi brukes ofte til å behandle alvorlig eksem som ikke svarer på kremer. Det er en maskin som utsetter huden til ultrafiolett lys (UV).

UVB-lys er den vanligste. Men noen former for terapi Dell’eksem bruker UVA-stråler. I følge National Eczema Association, Om lag 70% av personer med eksem hadde en forbedring i symptomene etter fototerapi.

Fototerapi inneholder vanligvis et besøk på kontoret til en hudlege to eller tre ganger i uken. Legen kan redusere hyppigheten av behandlingen hvis den er effektiv. Noen ganger kan en eller to måneder være nødvendig før behandlingen har effekt.

Injiserbare stoffer

I mars 2017 godkjente US Food and Drug Administration (FDA) Dupilumab (Dupixent). Dette stoffet er en biologisk som kan bidra til å redusere betennelsen i behandlingen av moderat til alvorlig. Det kan hjelpe folk med ikke-kontrollert eksem og folk som ikke kan bruke aktuelle produkter.

Mer enn 2000 voksne med eksem deltok i tre kliniske studier som involverer Dupilumab. Studier har vist at de fleste har hatt klart hud og redusert kløe etter ca 16 uker. Vanlige bivirkninger knyttet til dette stoffet inkluderer:

 • konjunktivitt
 • Labial herpes
 • Betennelse i øyelokkene

Forskere studerer for tiden et annet stoff for injiserbar eksem kalt nemolizumab. Det er også en biologisk som bidrar til å redusere betennelsen. Krever en månedlig injeksjon på 8217.

De i kliniske studier for dette stoffet har opplevd en reduksjon i kløe. Nemolizumab må underkastes flere kliniske studier før FDA kan godkjenne det for personer med alvorlig eksem.

Ta bort

Et alvorlig eksem kan påvirke livskvaliteten. Hvis kløe, brennende og ubehag har gjort eksemet uutholdelig, er det på tide å kontakte din hudlege. Mange stoffer og terapier er tilgjengelige som kan redusere eller stoppe alvorlige symptomer.