5 av den beste naturlige fluidifiseringen av blod

Blodfluidisering

Kroppen din har en måte å beskytte deg mot blødning. Mesteparten av tiden er kapasiteten til koagulært blod en god ting. Det er øyeblikk når blodproppene kan være farlige.

Hvis du har visse forhold som en uregelmessig hjertefrekvens eller en medfødt hjertesvikt, eller hvis du har hatt visse prosedyrer som en operasjon i hjerteventilene, kan legen din foreskrive en antikoagulant.

Disse forholdene og L’Cardiac ventil substitusjon kirurgi øker evnen til å utvikle farlige blodpropper for livet som kan forårsake hjerteinfarkt eller slag. Blodfluidemidler reduserer risikoen for hjerteinfarkt og hjerneslag ved å redusere muligheten for at blodpropper danner.

Det er også noen ingrediants funnet i naturen at noen tror bidrar til å redusere risikoen for koagulasjon. Imidlertid har de ikke blitt testet og sammenlignet med foreskrevne antikoagulanter.

Du kan snakke med legen din om følgende naturlige rettsmidler som har blitt rapportert for å bidra til å fluidifisere blod.

Ta aldri disse naturlige rettsmidler på plass eller med narkotika for å fluidifisere blodet på resept uten å ha tidligere snakket med legen.

Mer informasjon for mer informasjon om noen naturlige antikoagulanter.

1. Gurkemeie

Gurkemeie er et krydder som gir karriretter en gul farge og har lenge vært brukt som en populær medisin. Sekund Studio 2012, En av de viktigste aktive ingrediensene, curcumin, fungerer som en antikoagulant.

Det virker for å hemme koagulasjonskaskadingskomponenter, eller koagulasjonsfaktorer, for å hindre koaguliformasjon.

Kjøp gurkemeie.

2. Ingefær

Ingefær tilhører samme familie som gurkemeie og inneholder salicylat, en naturlig kjemisk tilstede i mange planter. Salisylatene er i planter. De er avledet fra # 8217; salicylsyre.

L’acetylsalisylsyre, kort avledet fra salicylat og vanligvis kalt aspirin, kan bidra til å forhindre hjerneslag og hjerteinfarkt.

Også matene med salicylat, som avokado, noen bær, paprika og kirsebær, kan forhindre blodkoagulasjon. Videre Studier er nødvendig For å se om reseptbelagte legemidler er effektive.

Kjøp ingefær.

Hvordan skrelle ingefær

3. Kanel

Kanelen og dens tette fetter, Cassia, er både allment tilgjengelige og inneholder mansjett, en kjemikalie som i noen legemidler, fungerer som en kraftig antikoagulant.

Kanel og Cassia kan også senke blodtrykket og lindre betennelsen forårsaket av leddgikt og annen inflammatorisk tilstand. derimot, utdanning Laget i mennesker, det gir ikke bevis på at kanel er nyttig for enhver tilstand knyttet til helse.

Vær forsiktig når du bruker kanel som en antikoagulant. EN Risikovurdering 2012 viste at det langsiktige forbruket av kanel i mat, inkludert kanelbrød og te, kan forårsake leverskade.

4. Cayenne Peppers

Cayenne peppers kan ha en kraftig fluidifying effekt på kroppen din på grunn av deres høye nivåer av salicylater. De kan tas i form av kapsler eller lett jordet som krydder for mat.

Cayenne Peppers kan også senke blodtrykket og øke sirkulasjonen.

Kjøp Cayenne Peppers.

5. Vitamin E

Det har blitt rapportert at vitamin E er mild antikoagulant.

Kjøp vitamin E-kosttilskudd.

Andre matvarer

Hvis du har kardiovaskulær sykdom, hjerte og blodårer, eller hvis du vil bidra til å forhindre dem, kan legen din anbefale et sunt kosthold for hjertet ditt.

Et sunt kosthold for hjertet inkluderer friske frukter og grønnsaker, 100% fullkorn, sunne oljer, lave fettmelkprodukter og sunne proteiner.

Et sunt kosthold for hjertet begrenser maten med høyt fett, høyt kolesterol og sukker. Denne beste dietten for din generelle helse.

Hvis du tar Coumadin (Warfarin), er det veldig viktig å spise hver dag med samme mengde matvarer som inneholder vitamin K.

For mye vitamin K i kostholdet ditt kan redusere effekten av Coumadin. Grønne bladgrønnsaker, som salat og spinat og andre grønnsaker som brokkoli og brusselspirer er rike på vitamin K.

Ta bort

Det er mange naturlige rettsmidler for å redusere blodkoagulasjonen. Det er viktig at du ikke bruker dem i stedet eller med antikoagulanten og andre stoffer uten å først snakke med legen din.

Naturprodukter og noen matvarer kan forstyrre foreskrevne medisiner. De kan gjøre blod for tynt, noe som øker mulighetene for blødning. Naturlige rettsmidler kan også redusere den foreskrevne medisinske effektiviteten, noe som øker muligheten for koagulasjonsformasjon.

Snakker alltid med legen din før du starter noe medikament, hjemmehjelp eller behandling som kan påvirke helsen din.

Spørsmål:

Jeg legger til en sprinkling av kanel på kaffen min hver dag. Jeg burde være bekymret?

TIL:

Hvis det bare er et lite sprinkle med kanel for en lett aroma, vil det sannsynligvis ikke være av stor bekymring. De er større doser i tid at de trolig vil ha det største potensialet til å føre til helseproblemer, som du vil unngå. Moderering er det beste med de fleste ting, og det samme gjelder denne spesielle krydderet.

Dr. Mark Laflamme Svarene representerer meninger fra våre medisinske eksperter. Alt innhold er strengt informativt og bør ikke betraktes som et medisinsk rådgivning.