5 apper som hjelper meg med å håndtere type 2 diabetes

Da jeg ble diagnostisert med type 2 diabetes i 2006, ble min første reaksjon avvist. Jeg var ung og trodde at type 2 diabetes bare manifesterte seg i eldre. Jeg fortsatte å stille spørsmål som & # 8220; som kunne skje med meg?& # 8221; og & # 8220; Jeg kunne ha forhindret det?& # 8221; Jeg var naiv og jeg forsto ikke hvordan diabetes ville ha påvirket min daglige rutine. Det tok meg litt & # 8216; å akseptere å ha diabetes og at det er en kronisk tilstand som må styres.

Å ha type 2 diabetes betyr at du må klare blodsukkernivået nøye og endre dine spisesteder og treningsvaner. For tiden følger jeg en Intermitterende fastingsdiett Og Ketogen diett Den er lav i karbohydrater, høyt i fett og moderat protein. Begge disse diettene hjelper meg med å håndtere min diabetes. Denne tilnærmingen kan ikke være egnet for alle, men for meg virker det. Likevel, som en heltids karriere mamma, er det fortsatt lett å glemme å kontrollere blodsukkernivået eller forbli aktive. Dette er hvor appene kan komme tilbake nyttige!

Her er fem apper som hjelper meg med å administrere min type 2 diabetes på daglig basis.

1. MyFitnessPal

iPhone Vurdering fra reisende: ★★★★★★

Android Vurdering fra reisende: ★★★★★★

Pris: Gratis med kjøp i app

Bruk MyFitnessPal (MFP) i lang tid. Etter min mening er det en av de beste matregistreringsappene på markedet. Jeg kan registrere mine kalorier og mine makronæringsstoffer (proteiner, fett og karbohydrater), og jeg kan til og med se dem i grafiske formater. Med MFP får jeg en sammenbrudd av makronæringsstoffene til noen typer matvarer, for eksempel «det høyeste karbohydratinnholdet» 8221; og «det høyeste proteininnholdet» 8221;. Vet hvilke typer mat som påvirker blodsukkernivået mitt, gjør meg lettere å gjøre bedre kostholdsbeslutninger. Hvis målet ditt er å gå ned i vekt, vil MFP hjelpe deg med å beregne hvor mange kalorier du trenger for å nå målet ditt. Du kan også knytte enheten til å legge til kalorier under treningen, eller du kan legge dem til manuelt. Behandle vekten min og bli sunn, gjør det lettere å leve med type 2 diabetes.

2. mysugr

iPhone Vurdering fra reisende: ★★★★★★

Android Vurdering fra reisende: ★★★★★★

Pris: Gratis med kjøp i app

Mysugr er min app for favoritt blodsukkerregisteret takket være det forenklede og brukervennlige grensesnittet. Min personlige startskjerm er tilpasset mine behov, inkludert blodsukkernumre, karbohydratstelling og mer. Jeg må sjekke blodsukkernivået mitt fra fire til fem ganger eller mer om dagen, spesielt hvis jeg prøver noe nytt, og Mysugr gjør loggen så lett! Jeg kan se min daglige, ukentlige og månedlige statistikk, som gir meg et estimat av min HBA1C. Vanligvis må jeg vise legen min et register av blodsukkerene mine hver to eller tre måneder, så losse en CSV-fil som skal skrives ut og port med meg alle / # 8217;.

Hvis du ønsker å lage dine egne tester og registrering, kan du bestille MySUGr-pakken fra deres nettside, som inkluderer en Bluetooth-aktivert blodsukkermåler. Disse MySUgr-funksjonene gjør meg lettere å håndtere min diabetes. Dette er en av appene som virkelig hjelper meg med å overvinne dagen.

3. Null rask tracker

iPhone Vurdering fra reisende: ★★★★★★

Pris: Gratis

Null Fasting Tracker er min foretrukne frills app for å holde styr på min fastende. Jeg bruker intermitterende fasting for å holde sukkernivået i blodet konstant i løpet av dagen. Null er veldig enkelt å bruke: Bare trykk på Start FAST og du er klar til å forlate! Du kan endre ditt intermitterende fastende mål i innstillingene og vil varsle deg når din fastende periode vil bli avsluttet. Vis også mataktiviteten din om natten, som kan hjelpe deg med å samle inn litt informasjon om morgenglykemiske avlesninger.

Intermitterende fasting jeg var nyttig, men kan ikke være den rette tilnærmingen for alle. Hvis du har type 2 diabetes, sørg for at du snakker med legen din før du prøver å følge en diett som inkluderer faste. Noen stoffer kan gjøre lange perioder med fastende lang og føre til lavt blodsukkernivå.

4. Treningsmål 7

iPhone Vurdering fra reisende: ★★★★★★

Android Vurdering fra reisende: ★★★★★★

Pris: Gratis med kjøp i app

En kombinasjon av sunn kraft og trening hjelper meg med å håndtere min type 2 diabetes. Med en fan av avtaler, er det lett å glemme å holde seg aktiv. Men hvis du har 7 minutter tilgjengelig, kan du gjøre litt rask trening for dagen. Denne appen lar deg bla gjennom flere 7-minutters treningsøkter, for eksempel 7 minutter med buk og 7 minutters svette. Kommer også med undervisningsvideoer for å hjelpe deg! Ved å bruke 7 minutters trening hjelper meg med å motivere meg til å bli aktiv, selv om det bare tar 7 minutter på dagen min!

5. Stor ovn

iPhone Vurdering fra reisende: ★★★★★★

Android Evaluering: ★★★★ ✩

Pris: Gratis med kjøp i app

En viktig del av Type 2 Diabetes Management er å vite hva slags mat jeg kan spise uten å øke blodsukkeret. Noen ganger er jeg kort av ideer om hva jeg skal lage mat og med stor ovn er det lett å finne nye oppskrifter egnet for diabetes. Jeg elsker deres søkefunksjon for å finne nye oppskrifter. Siden jeg følger spesifikke dietter for å hjelpe til med å administrere min type 2 diabetes, leter etter vilkår som & # 8220; lavt karbohydratinnhold & # 8221; O & # 8220; Keto & # 8221;.

Når du finner en oppskrift du liker, kan du legge den til i favorittene dine og til og med legge den til i handlelisten din. Hver oppskrift har et ernæringsverdier-panel, som hjelper meg med å telle karbohydrater og holde dem i et håndterbart intervall. Legg også til oppskriften din så lett! Jeg bruker oppskriftsskanning, slik at du ikke trenger å skrive på P’app. Jeg liker også å bruke sin måltidsplanfunksjon for å hjelpe meg med å fikse mine oppskrifter for uken. Med stor ovnshjelp kan jeg prøve nye lavkarbohydratoppskrifter og keto som holder mine mål på sporet.

L & # 8217;

Bruk applikasjonene til å administrere type 2 diabetes laget en’enorm forskjell for meg, og jeg håper du vil finne mitt synspunkt. I de senere år hjalp appene meg til å miste mer enn 80 pund og holdt meg motivert til å administrere blodsukkernivået. Enten å holde oversikt over mine glukose tall, finn nye måter å holde seg aktiv eller til og med noe så enkelt som å finne en oppskrift som passer for diabetes, kan disse verktøyene hjelpe. Og for meg er det verdt å gjøre alt som kan gjøre ledelsen av type 2 diabetes enklere.

Lele har fulgt et ketogen diett i årevis for å lindre sin type 2 diabetes og har vellykket eliminert insulin;. Han dokumenterte sin reise til hans helse på hans instagram @ Ketofy.meg selv med keto-vennlige matideer, keto tips og motivasjon for trening. Han mistet mer enn 80 pounds under sin reise og har som mål å inspirere andre til å prøve Cheto for å forbedre helsen deres. Du kan følge den på henne Instagram, Dedikert portal, YouTube Og Facebook.