5 app for mental helse for å hjelpe til med å håndtere koronavirus angst

Din smarttelefon må ikke være en uendelig kilde til angst.

Del på Pinterest

Jeg ønsker ikke å søte ting: Det er en vanskelig tid å ta vare på vår psykiske helse akkurat nå.

Med den siste Covid-19-epidemien, er mange av oss begrenset til våre hjem, frykt for vår helse og den av våre kjære. Vi prøver å tilpasse seg avbrutt rutiner og bli bombet av sensasjonelle nyheter.

Det er mye.

En pandemi har introdusert alle slags nye hindringer for å ta vare på oss selv, og det er forståelig at vi kunne finne oss selv å kjempe for å takle hverdagen.

Heldigvis for oss er det nyttige verktøy tilgjengelig direkte på våre smarttelefoner. Og som en slags nerd som tar vare på seg selv, prøvde jeg nesten alle appene du kan forestille deg.

Med all frykt og # 8217; usikkerhet er jeg takknemlig for å ha et digitalt verktøykasse. Jeg opprettet en kort liste over mine favorittapper som holder meg stabil, med håp om å gi deg et løft når du trenger det.

1. Når du bare trenger å snakke: Sende

Mens det ville være den ideelle personen å ha en elsket eller en psykisk helsepersonell til vår disposisjon når som helst, er dette ikke alltid en «8217; alternativ for mange av oss.

Skriv inn WYSA, en chatbot for mental helse som bruker terapi basert praksis og aktiviteter & aktiviteter & # 8211; inkludert atferdskognitive terapi, dialektisk atferdsterapi, bevissthet, overvåking av # 8217; humør og andre & # 8211; For å hjelpe brukerne bedre å håndtere sin mentale helse.

Enten du er våken opp sent på kvelden, prøver å avvise et panikkanfall, eller at du bare trenger noen verktøy for å håndtere angst eller depresjon, er WYSA en vennlig kunstig intelligensstrener som kan hjelpe deg med å bla gjennom de vanskelige øyeblikkene hver gang de oppstår & # 8230; Selv om de er 3

I lys av’Covid-19 epidemien har WYSA-utviklere gjort chatte med chatfunksjonaliteten, så vel som verktøyene for isolasjonen, helt gratis.

Det er absolutt verdt å utforske det hvis du befinner deg i vanskeligheter med å spørre om hjelp, eller hvis du bare trenger noen ekstra håndteringsfunksjoner.

2. Når du ikke kan komme seg ut av sengen: Boosterbuddy

Boosterbuddy kan virke fint, men jeg tror virkelig det er en av de beste appene for mental helse i omløp. For ikke å nevne det faktum at det er helt gratis.

L’App er designet for å hjelpe brukerne å overvinne dagen, spesielt hvis de bor med en betingelse for mental helse. (Bonus: A-appen ble opprettet med bidraget fra unge voksne som bor med psykiske lidelser, så det er prøvd og sant!)

Hver dag sjekker brukerne med sin & # 8220; venn & # 8221; og fullfør tre små aktiviteter for å hjelpe dem med å skape en bit & # 8216; av momentum for dagen.

Når de fullfører disse oppdragene, tjener de mynter som deretter kan byttes for premier, slik at du kan kle på dyrevennen din med en babybærer, solbriller, en god smakskjerf og mer.

Derfra kan du få tilgang til en bred ordliste for forskjellige coping ferdigheter organisert av tilstand, en dagbok, en alarm for narkotika, en oppgavebehandling og mer, alt i ett og # 8217; den eneste sentrale appen.

Hvis du ikke kan ta deg ned fra sengen, og du trenger en ramme litt & # 8216; mer (snill) for dagen din, trenger du definitivt Boosterbuddy.

3. Når du trenger oppmuntring: Gi glans

Selv om skinner ber om et abonnement, er det etter min mening verdt det.

Shine er best beskrevet som et selvomsorgssamfunn. Inkluderer daglige meditasjoner, oppmuntringstaler, artikler, samfunnsdiskusjoner og mer, alle satt sammen for å hjelpe deg med å veve en solid praksis med omsorg for deg selv i ditt daglige liv.

Med fokus på selvfølelse og personlig vekst, lys er som å ha en livstrener med deg uansett hvor du går.

I motsetning til mange markedsmeditasjonsprogrammer, er det ikke pretensiøst. De samme guidede medisiner er kraftige og tilgjengelige like deler. Shine bruker et daglig språk og en oppløftende tone for å nå brukere som ellers kan motløses fra andre apper som tar litt og for alvorlig.

Bonus: Det ble skapt av to fargekvinner, noe som betyr at du ikke får ting å være modige og hensiktsmessig du kan finne i andre apper.

C’Det er en stor oppmerksomhet på inklusiviteten og alle tilgjengeligheten, noe som gjør det til et ekstraordinært verktøy å ha og en god bedrift for å støtte.

4. Når du trenger å roe deg selv: #EAutomEdication

Når du føler at din angst begynner å vokse, er #selfcare appen du bør snu.

Denne appen Attraktivt design lar deg late som å tilbringe dagen i sengen, ved hjelp av avslappende musikk, bilder og aktiviteter for å hjelpe deg med å slappe av i en mer avslappet tilstand.

Nå mer enn noensinne, kan små øyeblikk av våpenhvile holde hodet ut av vannet;. Med #sykke, kan du dekorere plassen din, tegne et Tarot-kort for inspirasjon, skjem deg bort en katt, se etter et alter og planter og mer.

Tilbyr oppmuntrende ord og avslappende oppgaver for et øyeblikk av bevissthet og rolig og rolig & # 8211; Og hvem kunne ikke bruke en akkurat nå?

5. Når du trenger ytterligere støtte: TalkSpace

Selv om alle disse appene har noe å tilby, er det viktig å huske at noen av oss fortsatt trenger profesjonell støtte.

Jeg prøvde flere terapeutiske apper, men snakkespace forblir langt min favoritt. Discuced i lang tid med min erfaring og mitt råd i denne artikkelen hvis du er nysgjerrig.

Online terapi er ekstremt viktig nå at mange av oss isolerer seg selv alene til lyset av Covid-19. Hvis du finner ut at livet ditt har blitt uhåndterlig av en eller annen grunn, er det ikke å skamme seg i å spørre om hjelp.

Selv om A’App ikke setter en slutt på en pandemi, kan hjelpe oss med å styrke vår mentale helse og bygge motstandskraft på et kritisk øyeblikk og til og med i fremtiden.

Sam Dylan Finch er en utgiver, forfatter og digital media strateg i Bay of San Francisco. Er leder av redaktøren av psykisk helse og kroniske sykdommer på Healthline. Finn det opp Twitter Og Instagramog finn ut mer om SamdylanFinch.com.