5 ansiktsmassasje som vil være tørst på hudpleie-rutinen hjemme

Takket være deres legendariske massasjer er termiske dager kjent for sine avslappende og lyse erfaringer. Ikke bare føler du deg som en pølse av ro etter, men hvis du har mottatt en ansiktsmassasje, er huden din sannsynligvis forynget og lysende.

Du trenger ikke å vente på helgen for å få de samme fordelene. En hjemme-til-ansiktsmassasje kan fungere godt nok til å kvitte seg med hevelse og få deg til å se rød og leve. Også, det er også utmerket antistress Og løft av Dell’humør.

Vi valgte de fem første videoene fra Internett som dekker kunsten å gjøre-det-selv ansiktsmassasje. Husk, uavhengig av massasjen du velger, husk at det ikke er svaret på alle dine hudproblemer. EN 2014 Gjennomgang har oppdaget at ansiktsmassasje er positive og lovende, men de må fortsatt bli studert med flere mennesker for en betydelig konklusjon.

Men formålet med ansiktsmassasje angår mindre vitenskap og mer. Lytt til det fra oss: Disse ansiktsmassasje er trøstende av.

1. For nybegynnere, prøv å forstå hvilke oljer du vil bruke

Hvis du er helt ny i ansiktsmassasjen, er videoen av Abigail James et flott utgangspunkt. Gir råd om hvordan du velger og bruker de beste massasjeoljene (anbefaler syntetiske frie vegetabilske oljer) og hvordan du utfører massasjen på deg selv.

2. Legg til et verktøy for å fly 5 minutter

Jade Rolling er en vanlig praksis i Kina i århundrer og har nylig blitt vanligere for andre land. Og med en god grunn: a 2018 Studio oppdaget at C & # 8217 er en økning i blodet i huden 10 minutter etter en fem minutters ansiktsmassasje. Dette kan hjelpe flere næringsstoffer til å komme inn i huden din.

Denne videoen av Gothamista vil lære deg hvordan du får fordelene med ansiktsmassasje pluss de ekstra jade rullende fordelene, slik at du virkelig kan sørge for at serumene trenger inn i huden din.

3. Ikke glem nakke og brystområde

Skyv blodet inn i disse områdene for å avlaste spenningen. Denne videoen av Lær hvordan å massere utvider ansiktsmassasjen selv til nakken og til den øvre delen av brystet. Og dette er en fordel: nakke og bryst, som er like utsatt for UV-stråler av solen, blir ofte forsømt områder av hudpleie. Dessuten vil den avslappende bakgrunnsmusikken få deg til å føle deg avslappet før du begynner å praktisere deg selv.

4. Gjør det til et ritual for avslapning

Denne avslappende og informasjonsdatoen for Oxfordjasmine vil lære deg hvordan du gir deg Spalike ansiktsmassasje for en kvalitetsdrenering. Det fokuserer spesielt på trykkpunkter for å frigjøre spenningen på pannen og rundt øynene. Det er en ideell opplæring for de som ønsker å føle seg reinvigorated først om morgenen.

5. For eksperter, bruk en strammekrem for å myke rynker

Shiseido er et grunnleggende merke for japansk hudpleie, så det er ikke overraskende at deres korte video tilbyr en profesjonell primer på hvordan du masserer huden med sin strammemaske (du kan bruke fuktighetskrem). Josephine Wong lærer deg spesifikt hvordan du kan lette huden mens du mykner rynker rundt pannen, øynene, haken og kjeften.

Det er ikke nødvendig å utføre disse ansiktsmassene nøyaktig som angitt i videoene. L’ideen er å utvikle en behagelig rutine som passer deg og eiendeler deg. Og fordelene med en ansiktsmassasje, spesielt hvis det utføres under ansiktsrensing, kan mirakler gjøre for å frigjøre og eliminere porene.

Hvis du tror at fem minutter med ansiktsmassasje er kjedelig og de tar tid, gjør det et minutt. Du kan også lage massasje delen av rengjøringsrutinen eller gjøre det mens du er i dusjen.

Emily GADD er en forfatter og utgiver som bor i San Francisco. Tilbring sin fritid å lytte til musikk, se på filmer, kaste bort livet på Internett og gå til konsertene.