5 alternative tips for å redusere MS-raketter

Noen ganger er det vanskelig å håndtere en daglig rutine når du bor sammen med flere sklerose (SM). MS kan forårsake et bredt spekter av symptomer, inkludert:

  • utmattelse
  • Depresjon
  • angst
  • lammelse
  • blindhet
  • åndedrettsproblemer

Selv enkle oppgaver som å kutte grønnsaker eller kamme hår kan være motløs i dårlige dager. Når MS-symptomene blir verre i det medisinske samfunnet, kalles raketter eller eksacerbasjoner.

På grunn av sykdommenes fysiske bivirkninger, blir folk som bor med MS tvunget til å bli noen av de mest kreative og intelligente menneskene i omløp. De må finne nye måter å tilpasse sine liv til utfordringer. I tillegg til å ta forholdsregler og foreskrive narkotika fra legen, er det noen andre ting du kan gjøre for å prøve å minimere forekomsten og # 8217; påvirkning av SM-raketter.

1. Ja uten stress

Del på Pinterest

Vi vet alle at dette kan være lettere å si enn å gjøre, men redusere det daglige stresset så mye som mulig, må være en prioritet for alle med SM. Daglige stressfaktorer kan være ganske utfordrende og større og bekymringsfullt livsarrangementer kan forverre MS Rehancies. Hvis du planlegger å håndtere noe stressende i nær fremtid, forberedt tilsvarende. Om dette betyr å snakke med en terapeut eller hengivne tid til Zen, husk at det er verdt å investere i stressreduksjon. De negative effektene av stress kan være like kraftig som de gunstige effektene av meldingene dine for MS!

2. Øvelsesbevissthet hver dag

Del på Pinterest

TIL 2006 Survey har vist at opptil 67% av personer som lider av SM bruker minst en form for komplementær og alternativ medisin i tillegg til konvensjonelle behandlinger. En annen Studio viste at meditative øvelser har forbedret tretthet og symptomer på depresjon hos pasienter med SM opptil seks måneder. Øvelsen av bevissthet betyr mentalt å tenke på å være oppmerksom på hver opplevelse uten dom. Det er ikke alltid det enkleste å gjøre, men det er definitivt en god evne til å kjempe mot de vanskeligste dagene med MS.

3. Hold det rent

Forskjellige virusinfeksjoner, som for eksempel forkjølelse, mononukleose og til og med influensa, er forbundet med re-oppkjøp av m. Med dette i tankene, ta forholdsregler for å unngå kontraktsinfeksjoner i utgangspunktet. Lag en daglig rutine for å unngå bakterier og hold kroppen din sterk: Vask hendene, hvilte nok, ikke røyk og unngå andre som er syke. Og gjør influensavaccinen hvert år for å redusere sjansene for innflytelse.

4. Lag kofferter!

Del på Pinterest

Ms raketter har en tendens til å skje mer om våren og mindre om vinteren. Denne trenden er spesielt sant, desto mer bor du i nærheten av ekvator. Så hvis du bor allerede i et varmt klima, men du har midler til å reise om våren og sommeren, prøv å ta en tur til et kjøligere sted. Dette kan redusere sjansene for å få kontrakt.

5. Finn din stamme

Del på Pinterest

Til slutt, ikke glem at du ikke er alene! De Stiftelse for multippel sklerose Anslå at mer enn 400 000 mennesker i USA sameksisterer med MS, med 200 nye tilfeller diagnostisert hver uke. Nå og delta i en lokal samfunnsgruppe eller online forum som en levende med multippel sklerose av Healthline Facebook-side kan gi følelsesmessig støtte for å holde deg motivert og utdannet.

Ta bort

Det er mange behandlinger for styring av multippel sklerose, spesielt når en rehabilitering oppstår. Pass på at du umiddelbart konsulterer legen din og få hjelpen du trenger for å overvinne gløden. Den vanligste behandlingen for en kombinasjon av SM er steroider, men det er en’fullt utvalg av narkotika som kan opprettholde kontrollen av SM og redusere mulighetene for ekstra rehausts.

Hvis, til tross for din beste innsats, kommer du til å ha et flammeangrep, ikke motvirket! Å leve med en kronisk sykdom vil ha sin høye og bass. Vær tålmodig med deg selv, motstår og husk at du vil overvinne den!

Priyanka Wali er en lege av internmedisin sertifisert av styret og kabaretisten. Du kan følge den på Twitter @Walipriyanka.