43 tips for kabal Sex for hver kropp: hjerneslag, natur og mer

Del på Pinterest

Vi inkluderer produkter som vi tror på våre lesere. Hvis du kjøper lenker på denne siden, kan vi tjene en liten kommisjon. Her er vår prosess.

Solitaire Sex ≥ Sex i par

Selvfølgelig er sex i par fantastisk! Men sex coach sertifikat Gigi Engle, sexpert womanizer og forfatter av & # 8220;Alle jævla feil: en veiledning til sex, alle’kjærlighet og liv, & # 8220; har noen nyheter for deg: & # 8221; Dine solo økter er like viktige, om ikke mer, økter i par & # 8220;.

& # 8220; hviler på det & # 8221; foreslår. Disse forslagene kan hjelpe.

Hva som betyr noe?

Akkurat som sex i par er mye mer ekspansiv enn penis i vagina, er solo sex mye mer voksende enn bare gni kjernen din, biter, ribber eller stang, sier L’Sarah Sloane Seksual Educator, som holdt leksjonene av sex leker A Gode ​​vibber Og Tonehøyde Siden 1991.

Enhver aktivitet som forbinder deg med ditt romantiske, sensuelle, erotiske eller seksuelle selv.

Hva er poenget?

Til å begynne med, det er en fantastisk måte å koble til kroppen din, anskaffe mer tillit til kroppen din og føle deg gleden & # 8221; sier Engle.

Onani er også smertestillende, anti-stress, forbedrer humør og favoriserer søvn. (Og er spesielt nyttig for mennesker med menstruasjon).

Når det er sagt, gjør Sloane et godt poeng: & # 8220; glede er gyldig for nytelse & # 8211; Fordeler for helse eller NO & # 8221;.

Bli med’riktig humør å gjøre det

& # 8220; Seduco deg selv, foreslår engle. Det vil virke annerledes for alle, men hvis du trenger ideer, foreslår det å prøve følgende:

 • Senker lysene og slår på lysene.
 • Massasje krem ​​eller # 8217; olje på lemmer.
 • Opprett og spill en sexspilleliste.
 • Gjør dype åndedrag.
 • Sett telefonen i slått modus.

Utforske med leker og sceneobjekter

Åh, sexleketøy! Søte og søte erotiske leker!

Ta med en livlig venn

Vibratorer beveger seg annerledes enn fingrene og sier Sloane. & # 8220; Noen mennesker trenger hastighet for å synke, andre har bare det gøy.& # 8221;

Det finnes endeløse typer vibratorer, fra de som bare er designet for dine eksterne stykker (for eksempel WAND-vibratorer, Clit-vibratorer, vibratorer for fingre og levende kukringer), til de som er designet for å komme inn i kroppen din (som levende prostata massagere , vibrerende analplugger og punktvibratorer G).

Denne veiledningen kan hjelpe deg med å velge vibratoren for deg. Og så kan du chatte med sexpedagoger i din lokale sexy butikk.

For personer med større kropper, rådgivende lange håndtak leker som staven vibratorer og trykk vibratorer, noe som gjør det lettere å nå kjønnsorganer & # 8221; sier positiv sexpedagog for kroppen Mot Carly S. Med gledebrystet.

Selv eggformede vibratorer på en pinne, Point Vibrators G og Double-End Dildos er et godt alternativ, sier.

Prøv også et leketøy som ikke vibrerer

C’er en «8217; feil ide om at sexleksaker starter og slutter med vibratorer. De gjør det ikke.

& # 8220; rustfritt stål og glass spisepinner er hyggelige måter å gjelde for erogene områder som Point G og Point P, så vel som en fin måte å leke med temperaturen / # 8221; sier Carly S., uttalt at den Njoy Pure Wand Og Njoy Elenven De tilbeder klassikere.

For ryggen er det ikke-levende analplugger, prostata leker og anal baller.

Bruk en fjernstyrt leketøy

For personer med et begrenset utvalg av bevegelsesproblemer og mobilitet, fjernstyrte vibratorer eller kontrollert av programmet> 8217, tillater deg å plassere sexleksen og deretter sjekke intensiteten og vibrasjonen fra # 8217; App & # 8221; sier Sloane.

Anbefaler The Vi-vibe moxie Som en stor vibrator for truser for folk med vulv og b-vibe-rimming plugg for alle som elsker å leke med rumpa.

Sett en seksuell pute

Carly S. Den har en solo sexregel: Arbeid mer intelligent, ikke lenger hardt & # 8221;.

Hans beste måte å gjøre det på, i tillegg til vibratorer? En seksuell pute (som Gi meg en tyv) O cuneo (som liberator kile).

& # 8220; de kan hjelpe deg med å føle deg rolig med orgasme og gjøre det lettere å nå brikkene dine.& # 8221;

Smøre

Dette er spesielt viktig hvis det blir et røvspill.

Prøv flere funksjoner

Ikke vær en ponni med et enkelt triks: det opplever nye Accrudemodeller.

Hvis du har en klitoris, bevis:

 • Flytt fingrene mot klokken og tiden.
 • Kjærtegn diagonalt fra venstre til høyre, deretter fra høyre til venstre.
 • Stratify leppene på klitorisen til DAB-sensasjon.
 • Berører klitten din.
 • Bruk av trykk på din Mons Pube.

Hvis du har en penis, kan du prøve:

 • Torsjonsskudd som ligner på en tornado.
 • Berører hodet med en hånd, beveger seg opp og ned for treet med den andre.
 • Dobbel fisting din stang.
 • Få en fast stikkontakt og vri frem og tilbake.
 • Trekker opp med raske slag, glir tilbake langsommere.

Når du har funnet noe som gjør at du føler deg bra, må du holde den, sier Engle. & # 8220; Konsistens kan ta deg direkte til orgasmen.& # 8221;

Gå i sør

Nei, ikke i Florida. Til din rumpa.

L’Ano har halvparten av nerver i bekkenbunnen, ifølge Sloane. Fyll kanalen kan skape en behagelig følelse av fylde & # 8221; sier.

Og hvis du har en penis, kan anal stimulering stimulere prostata (den mannlige g-punktet).

Her er hvordan: Ta smøremiddelet, og bruk en analplugg, anal baller eller finger for å plage din sittende nervøs ring. Når du er helt slått på og smurt, trykker du på deg i din analkanal og nyt følelsen.

Forandre posisjon

Stå opp for å stå opp og gå ut av sengen? Her er noen andre steder du kan spille.

Gå til kjøkkenet

Mellom l’kokosnøttolje, crisco og isbiter, kjøkkenet er en skattekiste av sexforbedringer. Neste gang romkameraten din er borte, hviler et ben på disken og feil.

Ta det i dusjen

Frigjøre mens du bader og skitne mens du rengjør din daglige fritid.

& # 8220; Varmeten i dusjen; Dusjvann kan hjelpe musklene, inkludert bekkenbunn, avslappende, som faktisk kan gjøre det lettere for kroppen din, slik at du frigjør orgasmen og sier Sloane. Steamy!

Sett en vanntett vibrator for å gjøre det enda varmere. Oh, og hvis du er heldig nok til å ha en avtagbar dusjhode, vipp strømmen mot din & # 8220, der!& # 8221; flekker.

Lek i det offentlige

Du forstår dette: På de fleste steder å ha sex i det offentlige er ulovlig, så gni en i offentligheten kan sette deg i fare for offentlige uanstendig beskyldninger, uanstendig eksponering, obscenities og uanstendige manifestasjoner.

Men hvis du er alene på en privat strand, på det høyeste private taket i byen eller et annet sted hvor risikoen for eksponering er lav & # 8230;

En annen måte å spille i & # 8220; offentlig & # 8221; Mens de reduserer risikoen, går det til å spille parti eller en seksuell fest. Besøk din lokale lokale butikk eller Internett for å finne en i ditt område.

Park og pumpe

Rapporter det til videregående skole dager ved å kombinere deg selv i et bortgjemt sted og trekke ned buksene. Hold deg på forsetet slik at du raskt kan unnslippe om nødvendig. Eller, strip i ryggen og slapp av.

Forandre posisjon

Selvfølgelig har Quickities sin tid og sted. Men når du har ledig tid til å gå av med deg selv, endre posisjon.

Abracadabra

Ta din wand (vibrator) og skriv inn en misjonsstil, det foreslår engle. & # 8220; Du kan legge deg ned og la leketøyet gjøre jobben for deg & # 8221; sier.

Hvis du har en vulva, bruk litt smøremiddel; vann på brikkene dine og danse leketøyet på puben din og på leppene dine før du berører klitteren din.

Hvis du har en penis, bruk staven for å stimulere perineum og sekk før du berører den øvre delen av hodet med følelsen.

Mage Stroker

& # 8220; På magen er det fantastisk fordi du i hovedsak kan ta med sexleksen til # 8217; orgasme & # 8221; sier Engle. & # 8220; tyngdekraften og kroppsvekten gir deg ekstra press på klit eller kuk, noe som kan føre til flere intense følelser.& # 8221;

Hvis du har en penis, kan du prøve teltet AUCUP med smøremiddel. Og hvis du har en vulva, kan du prøve sliping mot en vibrator av en palmstørrelse som Staven peker.

Ri for en

En versjon av ku-rytteren, denne stillingen planlegger å stå på gåte på madrassen.

Hvis du liker penetrasjon, senket på din dildo, vibrator eller foretrukket anal plugg. Skyv deretter, roter og svinger i et hyggelig tempo.

A’et annet alternativ: bruk en fleshlight, en palm vibrator, en vibrator for fingre eller en fremmed for utendørs stimulering.

Stå opp og stimulere

Hviler ryggen til veggen eller rammen til en dør for å støtte deg.

Hendene dine er fri til å smake, berøre, surround, stram og kile de andre erogene sonene til din smak.

Skje

Dette er trolig den beste beliggenheten hvis du prøver å leke med bakhullet.

Å begynne, smør og ligge på den ene siden. Strekk tilbake og kjærtegne din sprekk. Og når du er god og du var oppvarmet, la han glide inni.

Med frihånds Utforsk dine ikke-anal-erogene soner.

Legg til en tilskuer

Se på andre som har sex (voyeurisme) og å ha sex foran andre (utstilling) er to av de vanligste seksuelle fantasier.

Hvis jeg er en av deg, er det slik å introdusere dem kreativt i ditt solo sexliv.

Hold et speil

Speil, speil i hånden, hvem er den sexigste masturbatoren til dem alle og # 8230;

Prøv gjensidig masturbation

Puster ditt dårlige selvtillit? Hvorfor ikke invitere partneren din til å se. Eller få dem til å lage litt «8216; av solo sex rett ved siden av deg. Deling er omsorg!

Du gjør kjæresten din

& # 8220; L’Fungerende å scene et sexy show for noen andre mens du berører deg, kan du være super spennende & # 8221; sier Carly S.

Og, avhengig av hvor du bryr deg om kameraet, «8220; de vil kunne samle noen triks og forslag til hvordan du liker å bli rørt og # 8221;.

Flott solo sex nå, flott sex i par senere.

Ta instruksjonene på teksten

Du og din partner lag sexting? Be dem å utdanne deg under din solo økt. Så gjør alt de sier, akkurat som de spør.

Enda bedre: Be dem om å sende noen, EHM, Visual Aid.

Vurder caming

Det er ikke for alle. Men hvis du virkelig elsker å bli sett på, kan du vurdere å gjøre en virtuell peepshow for noen du kjenner eller noen du ikke vet.

Holder erotisk hjelp

& # 8220; De fleste er delvis eller hovedsakelig begeistret av video eller # 8217; Audio & # 8221; sier Carly S. & # 8220; bevisst bringe disse tingene i vårt solo sex kan hjelpe oss med å opphisse oss og finne nye ting som opphisser oss & # 8221;. Noen ideer nedenfor.

Slå på porno!

Hei, alle elsker en sexy video. Men ideelt sett vil du hoppe over tube nettsteder, og du får for pornoen for deg å betale, som CrashPadseries, Indie Porn Revolution, eller Lust Cinema.

Disse feministiske og seksuelle seksuelle nettstedene har et bredere spekter av kroppsformer.

& # 8220; Jeg vil også anbefale at du gir en titt på folkene som lager din egen porno og støtte prostituerte & # 8221; legger til Carly S.

Få en lesning med en hånd

Vanligvis en langsommere bygning av porno video, porno er en’utmerket alternativ for de som trenger å forstå og føle seg i kontakt med tegnene før de blir begeistret av dem.

Hvis du allerede har lest & # 8220; femti nyanser & # 8221; ikke bekymre deg: C’er mye mer (mye bedre!) Der ute tilgjengelig på nettsteder som:

Lytt til de lustfulle tingene

Du trenger begge hender under spillet alene? Start en PO & # 8216; lydporno uten bilder. Quinn eller Dipstea Jeg er et godt utgangspunkt.

Kom med tegneserier

Etter å ha sjekket Tina Horn’s SFSX SADE Sex tegneserie eller noen av Katie Skelly’s arbeid, du vil se hvor spennende tegningene kan være.

Spill med tiden

På din plass, gjør deg klar, gå eller gå sakte.

Raskt

& # 8220; vedlikehold masturbation er en ting!& # 8221; sier Sloane. Følg den deretter.

Hvis du ikke vil bekymre deg for rengjøring av smøremiddel, sprut, cumshot, sæd eller svette senere, kaster liberatoren kaste, et frodig og motstandsdyktig teppe av fuktighet.

Utforsk kanten og kontrollen av orgasmen;

Antithesen av å slette en, kantingen består i å bringe deg til Point of Pleasure & # 8230; Og deretter bakover. Igjen og igjen, til du er klar for orgasmen;.

Ideen er å hjelpe deg med å bedre forstå utløserne av orgasmen; orgasme og gi deg en dypere og rikere orgasme når du endelig kommer til å komme til Sloane. Vinn-vinn.

Prøv tantrisk masturbation

I hovedsak sønnen til meditasjon, bevisst onani og arbeid med å puste, tantrisk masturbation innebærer å bremse ned goodyy for å øke wayyy glede.

Kan THC og CBD gjør deg oh-mg?

Oppdage.

Bruk CBD-smøremiddelet

Blodstrømmen er en viktig del av’spenning. & # 8220; CBD er en vasodilator, så CBD-smøremiddelet kan bringe blodstrømmen til stykkene dine & # 8221; sier Carly S.

Noen merker av CBD-smøremidler for å sjekke:

VIKTIG: De fleste CBD-smøremidler er laget med en oljebase, som kan nedbryte latexbarriererens integritet og gjøre dem mindre effektive.

Vær oppmerksom på om du dekker ditt sexleketøy med kondom. Eller, hvis du er ferdig for å bestemme seg for å bringe smøremiddelet til CBD selv i spillet ditt i par.

Øke din glede

Eller mer presist: det øker din glede. & # 8220; hvor det er lovlig, hvis du liker å røyke gress, utforske ved å bringe ritualen av travle i ditt seksuelle liv fra Solo & # 8221; sier Carly S.

Du kan også prøve Olje for THC spenningen eller suppositorier av THC & # 8211; Men igjen, bare hvor gresset er lovlig!

Pakk den rengjøring

Når alt er sagt og dekket, kom, bli overrasket over din post-eller eller gå for andre runde!

Så når du er ferdig, vask sexlekstene som brukes og tørk riktig før du lagrer dem.

Du trenger ikke å bekymre deg for å rydde kjønnsorganene dine også. Hvis du føler deg og nr. 8221, bruk en varm klut (uten såpe!) For å rengjøre de eksterne delene.

C’er en qualcos’annet enn du trenger å vite?

Bare at det ikke er noen feil måte å engasjere seg i et solo spill, så lenge du får deg til å føle deg bra. Glade kjærtegn!

Gabrielle Kassel er en forfatter av sex og velvære basert i New York og Crossfit Level 1 Trainer. Det har blitt en tempo person, testet over 200 vibratorer og spist, full og børstet med kull, alt i navnet på journalistikken. På fritiden kan du finne lesebøker om selvhjelp og rosa romaner, trykk på en benk eller poledans. Følg den opp Instagram.