4 reise essensielle for ulcerøs kolitt (UC)

Å gå på ferie kan være den mest givende opplevelsen. At du besøker historiske hager, går gjennom gatene i en berømt by eller foretar en / 8217; Eventyr alle’åpen luft, fordyp deg i en’annen kultur er en spennende måte å bli kjent med verden.

Selvfølgelig, å ha en smak av en annen kultur betyr å smake på kjøkkenet. Men når du har ulcerøs kolitt (Cu), kan tanken på å spise ute i et ukjent miljø fylle deg med frykt. L’Angst kan være så intens at du kan tvile på din evne til å reise helt.

Reise kan mer en utfordring for deg, men det er mulig. Så lenge du kjenner de objektene du trenger å pakke, hold deg oppdatert om behandling og unngå utløsere som du normalt vil gjøre, kan du nyte ferien så mye som noen som ikke lever med en kronisk tilstand.

Følgende fire elementer er mine essensielle elementer for turen.

1. Snacks

Til de som ikke liker å gjøre snacks? Nuncher snacks i løpet av dagen i stedet for å spise rikelig måltider er en fin måte å tilfredsstille sult og hindre deg i å gjøre for mange turer til badet.

Rikelig måltider kan sette en hard test ditt fordøyelsessystem på grunn av de mange ingrediensene og størrelsen på delen. Snacks er generelt lettere og lettere for magen.

Min favoritt snack å reise er bananer. Jeg liker også å pakke smørbrød med kjøtt og kjeks som jeg forbereder hjemme og søte sjetonger. Sikkert, du må også fukte deg! L’Vann er den beste løsningen når du reiser. Jeg liker å ta med litt & # 8216; av Gatorade med meg.

2. dressing

Hvis du holder deg hjemmefra i mer enn 24 timer, må du alltid forberede legemidlene dine. Jeg anbefaler å skaffe en ukentlig pille arrangør og sette der det du trenger der. Det kan hende du trenger litt tid til å forberede, men det er verdt det. Det er en trygg måte å lagre beløpet du trenger på.

Legemidlet jeg må være kjølt. Hvis dette er ditt tilfelle, må du sørge for at du legger den i en boks for isolert lunsj. Avhengig av hvor stor lunsjboks er, kan det være nok plass til å holde snacksene dine.

Uansett hva du gjør, sørg for at du legger alle stoffene på ett sted. Dette forhindrer deg i å plassere det dårlig eller å se etter det. Du vil ikke kaste bort tid til å rive for medisinene dine når du kan være ute for å utforske.

3. identifikasjon

Når du reiser, liker jeg å ta en slags verifisering med meg, jeg har til enhver tid. Spesielt har jeg et kort som utpeker sykdommen min og viser alle stoffene jeg kunne være allergisk.

Også, den som lever med UC L & # 8217, kan få en Badforespørselskort. Å ha kortet lar deg bruke et bad, selv om det ikke er for kundens bruk. For eksempel kan du bruke medarbeiderens bad i en hvilken som helst struktur som ikke har et offentlig bad. Dette er sannsynligvis en av de mest nyttige tingene for når du bekrefter en’plutselig brann.

4. Endring av klær

Når du reiser, bør du pakke en bytte av klær og noen helseposter bare i nødstilfeller. Mitt motto er: & # 8220, forvent det beste, men forberedt på det verste & # 8221;.

Du vil sannsynligvis ikke trenge å ta med en annen topp, men prøv å spare litt og plass i posen for en endring av underbukser og truser. Du vil ikke fullføre dagen tidlig for å gå hjem og endre deg. Og du vil absolutt ikke ha resten av verden å vite hva som skjedde på badet.

Ta bort

Bare fordi du bor med en kronisk tilstand betyr ikke at du ikke kan nyte fordelene med reisen. Alle fortjener å gjøre en ferie en gang nå og da. Du må kanskje forberede en større veske og sette påminnelser om å ta medisiner, men du trenger ikke å la «8217, UC forhindre deg i å se verden.

I Nyannah Jeffries har blitt diagnostisert med ulcerøs kolitt da han var 20 år gammel. Nå er han 21 år gammel. Selv om diagnosen har vært et sjokk, har Nyannah aldri mistet håp eller selvfølelse. Gjennom forskning og snakk med leger, fant han en måte å håndtere sin sykdom og ikke for å få det til å gripe sitt liv. Deling av sin historie gjennom sosiale medier, kan Nyannah koble til andre og oppfordre dem til å ta en guideplass på reisen til helbredelse. Hans motto er: & # 8220; aldri la sykdommen sjekke. Du kontrollerer sykdommen! & # 8220;