4 oppskrifter av smoothies som forbedrer immunforsvaret fra en berømt ernæringsfysiolog

Når det gjelder å hjelpe min klientens diett, vil jeg starte dem hver dag med en av mine eksklusive smoothies som stimulerer immunsystemet og drikker. Men hvordan er en velsmakende smoothie for å støtte kroppen din?

Vel, grønnsaker i hver smoothie inneholder vitaminer og mineraler som kroppen din trenger for hormonbalanse. Vegetabilsk fiber mates også mikrobiom i # 8217; tarmene, som sikrer absorpsjon av disse vitaminer og mineraler. Endelig hjelper proteiner rolige hormonhormoner, slik at du kan ha et satietyvindu fra fire til seks timer uten å høre deg som om du trenger en matbit før ditt neste måltid rike på næringsstoffer.

Prøv en eller alle mine immunostimulerende smoothies! Disse lavt sukkeroppskrifter er en hyggelig og tilfredsstillende måte å starte dagen på.

Klem litt & # 8216; av sitron

Min favoritt spa smoothie inkluderer avokado, spinat, mynteblader og en forfriskende touch av sitron. Fortsett å samle immunfordelene med sitron gjennom hele dagen ved å legge til et stykke i en kopp varmt vann om morgenen eller klemme sitronsaft på’salat når du spiser ute.

Spa smoothie

Del på Pinterest

Ingrediants

 • 1 vanilje pulverisert protein padle
 • 1/4 avokado
 • 1 eller 2 ss. chiafrø
 • Sitronsaft 1
 • En håndfull spinat (fersk eller frossen)
 • 1 liten persisk agurk
 • 1/4 kopp friske mynteblader
 • 2 kopper usøtet valnøtt melk

Instruksjoner: Sett alle ingrediensene i en høyhastighets blender og bland til du får ønsket konsistens. Hvis du bruker frossen spinat, trenger du ikke å legge til is. Hvis du bruker fersk spinat, kan du legge til en liten håndfull is for å avkjøle smoothie.

Tips: Oljer i mynteblader vil hjelpe deg med å rehydate deg selv naturlig når du føler deg under tid. Sett for å infuse litt og lagring i kjøleskapet, så bruk det i stedet for valnøtt melk som basen av smoothie for et gjenoppretting av kalsium!

Forbered disse grønnsakene

Denne enkle, men herlige krøllete kålens smoothie er full grønne bladgrønnsaker som inneholder vitaminer A og C, fiber og fotball. Beta karoten i pinnsvinkål gir også en ungdommelig glød Økt pigment i huden Og potensielt nøytraliserende frie radikaler. Mandler er også en’utmerket kilde til antioksidanter og næringsstoffer.

Kale meg gal

Del på Pinterest

Ingrediants

 • 1 del av primal kjøkken vanilje kokosnøtt kollagen protein
 • 1 spiseskje. Mandel smør
 • 2 spiseskjeer. Linen mel
 • håndfull svartkål
 • 1 kopp usøtet mandelmelk

Instruksjoner: Sett alle ingrediensene i en høyhastighets blender og bland til du får ønsket konsistens. Hvis du trenger å avkjøle den, legg til en liten håndfull is.

Legg til vitamin C bær.

Deilige blåbær og acai er lastet med vitamin C! De inneholder også anthocyaniner. Disse er Vegetabilske antioksidanter Knyttet til evnen til å senke kolesterolnivået, bekjempe oksidativt stress og bidra til å forhindre aldring.

Rik på vitamin A og fiber, Acai Berry er en hud superhelt. Spinat i denne smoothie er også en god kilde til omega-3, kalium, kalsium, jern, magnesium og vitamin B, C og E.

Acai grønn

Del på Pinterest

Ingrediants

 • 1 del av organiske proteiner av vanilje erter
 • 1/4 & # 8211; 1/2 avokado
 • 1 ss. chiafrø
 • en håndfull spinat
 • 1 spiseskje. Acai pulver
 • 1/4 kopp frosne eller ferske organiske villblåbær
 • 2 kopper usøtet mandelmælk

Instruksjoner: Sett alle ingrediensene i en høyhastighets blender og bland til du får ønsket konsistens. Hvis du ikke bruker frosne blåbær, kan du legge til en liten håndfull is for å avkjøle dem.

Dryss litt & # 8216; av gurkemeie

Curcuma inneholder medisinske egenskaper kalt Curcumumuminoider, det viktigste som er curcumin. Curcumin er Maksimal & # 8220; Anti & # 8221;. Har blitt vist at den avslører Antioxidant, antiinflammatorisk, antiviral, antibakteriell, antifungal Og anticancer aktiviteter.

En annen nøkkelkomponent i denne smoothie er dens mediumkjede triglyserider (MCT). MCT er et sunt fett som kan redusere betennelse dreper dårlige bakterier, som candida eller gjær, som kan proliferere i tarmen. De er også kjent for Økende energi, Redusert vekt Og Støtt kontrollen av # 8217; appetitt. MCTS kommer oftest fra kokosnøtt valnøtter. Jeg er en lett olje og smakløst lett å legge til smoothies.

Legg til noen bringebær til denne smoothie for å øke vitamin A, C og E!

Kokosnøtt og gurkemeie krem

Del på Pinterest

Ingrediants

 • 1 del av primal kjøkken vanilje kokosnøtt kollagen protein
 • 1 spiseskje. Kokosnøttsmør eller mct olje
 • 2 spiseskjeer. Nå Foods Acacia Fiber
 • 1 kopp usøtet mandelmelk
 • 1 spiseskje. Goldsyn Glow Curmeric Maca Powder (Energy Blend)
 • 1/4 kopp frosne eller friske bringebær

Instruksjoner: Sett alle ingrediensene i en høyhastighets blender og bland til du får ønsket konsistens. Hvis du ikke bruker frosne bringebær, kan du legge til en liten håndfull is for å avkjøle dem.

Hvordan disse smoothies forsterker immunforsvaret?

Våren synes å være like bak # 8217; hjørne, men teknisk sett er vi fortsatt midt i den kalde og # 8217 sesongen;. På denne tiden av # 8217; år, jeg liker å hjelpe mine klienter til å få en ekstra immundrift med vitamin C. Vitamin C spiller en nøkkelrolle i immunsystemet: Stimulerer produksjonen av hvite blodlegemer, som bidrar til å bekjempe infeksjoner. Kan også redusere Hvor mye tid som en og # 8217; infeksjon forblir i kroppen.

Min formel Glattet protein, fett, fibre og grønnsaker (AKA: # Bwbkfab4) garanteres å mate kroppen din med det du trenger for å senke hormonhormonene, holde deg fornøyd i timer og begrense overflødig sukker. De er også en enkel måte å øke vitamin C-antakelsen på, siden de er rikelig i grønne bladgrønnsaker, sitrusfrukter, bær og til og med avokado!

Kelly LeVeque er en ernæringsfysistiske kjendis, velværeekspert og bestselgende forfatter basert i Los Angeles. Før du starter din konsulentvirksomhet, Du er bra, Kelly, Han jobbet i det medisinske feltet for Fortune 500-selskaper som J&J, Stryker og Hologic, til slutt passerer til personlig medisin, og tilbyr gen kartlegging av tumor og molekylær subtypisering til onkologer. Han har en grad på UCLA og fullførte sin Postgraduate Clinical Training på UCLA og # 8217; UC Berkeley. L’Kellys kundeliste inkluderer Jessica Alba, Chelsea Handler, Kate Walsh og Emmy Rossum. Styrt av en praktisk og optimistisk tilnærming, bidrar Kelly folk til å forbedre helsen, oppnå sine mål og utvikle bærekraftig vaner for å leve et sunt og balansert liv. Følg den opp Instagram.