4 objekter som folk med alvorlig eksem fører til posen sin

Fra den harde og duftende såpe på badet på kontoret ditt i vinterens kulde, er det mange eksterne faktorer som kan forårsake forverring. Alvorlige symptomer som eksemet kan forårsake betyr å måtte forberede seg på dem hver dag.

Her er noen ideer for objekter å sette i en pose eller i skrivebordsskuffen. Disse kan bidra til å forhindre eksacerbasjoner av eksemet og behandle enhver nødsituasjon som kan oppstå.

Fuktighetsgivende lotioner og kremer

Hold fuktigheten og hindre at huden blir for tørr, er to viktige mål når du har et alvorlig eksem. Du bør fukte hendene og armene når de vasker. Bruk varmt vann for å forhindre at huden tørkes for mye.

Noen ganger krever valget av den rette fuktighetskrem en tilnærming til forsøk og feil. Noen forslag til produktene du finner i reisebeholdere inkluderer:

  • Oljellé: Denne salven er utmerket for å holde fuktighet. På grunn av sin tunge og tykke tekstur, kan det være mer egnet for applikasjonen på lærflekker eller leppene dine.
  • Håndkrem: Hands kremer er tettere enn lotionene fordi de inneholder flere oljer for å forsegle fuktigheten. Men noen produsenter legger til dufter eller konserveringsmidler til disse produktene. Dette kan gjøre dem irriterende. Søk etter alternativer uten parfyme. Noen kan til og med ha en godkjenningstetning av National Eczema Association eller # 8217; American Academy of Dermatology.

Hvis du finner et fuktighetsgivende produkt du elsker som ikke er tilgjengelig i reisemål, kan du lage ditt reiseprodukt. Kjøp små flasker for å klemme inn på et apotek eller en skjønnhetsbutikk. Skyll flasken med såpe og vann før du bruker det for å sikre at det er rent. Deretter overfør lotionen med rene hender for å unngå å forurense produktet. Merk flasken med datoen og navnet på produktet.

Antistress produkter

Noen ganger er de beste behandlingene for eksem ikke de som du legger på huden din. I stedet inneholder de hva du kan gjøre for å redusere stress og dets effekter på kroppen din. Fyll posen med noe som kan hjelpe deg med å fokusere og lindre stress, kan redusere forverringen av Eczema. Eksempler på disse objektene inkluderer:

  • Antistress Balls: Disse objektene er enkle å sette i en pose. Du kan ta dem ut for å presse eller rulle i øyeblikk av stress og angst.
  • Fidget kuber eller spinner: Disse moteobjektene er forankret i noen fag. De burde okkupere hendene dine og bruke forskjellige følelser som et middel for å fremme roen.
  • Kitt: Blandingsbevegelser assosiert med bruk av mastic eller play-doh kan bidra til å lindre stress. Ta noen øyeblikk for å danne en ball eller spre stucco mens du puster dypt kan gjøre mye.

I tillegg til å være nyttig i stressperioder, kan du også bruke disse objektene når du føler deg kløe eller riper A’betent hudområde. Du kan også holde et par klippere og en nagelfil i posen. De kan bidra til å redusere sannsynligheten for ripe.

Håndsåper

Hvis såpen som er oppgitt på kontoret eller på skolen, er for aggressiv for huden din, kan det noen ganger få deg til å hjelpe deg. Hell hundre såpe for sensitiv hud i en tom reisebeholder. Se etter en såpe for hendene som det er fri for parfymer og fargestoffer. Noen inneholder også fuktighetsgivende kremer for å motvirke tørrheten som oppstår naturlig når du rengjør huden.

Antibakterielle geler er et vanlig element i folks poser og poser, men de er ofte for septive for en person med alvorlig eksem. Dette fordi de pleier å inneholde alkohol, som kan være veldig tørkemiddel. Vask hendene med en delikat såpe og varmt vann er sannsynligvis det beste alternativet for å holde huden hydrert.

Bandasjer

I en klemme kan en lapp være en fin måte å hindre deg i å skrape et rødt og tørt område. Men bandasjer er ofte ikke en langsiktig løsning for de som lider av eksem. Også, aldri påfør et tørt bandasje på et infisert eksemområde på 8217. I stedet kan din hudlege gi spesielle våte bandasjer og lære deg hvordan du bruker dem hjemme, om nødvendig.

Ta bort

Å ha for hånden disse må-ha kan bidra til å forhindre pruriginøs og irriterende eksem når du ikke er nær hjemmet. Du må kanskje prøve forskjellige fuktighetsgivende kremer og såper før du finner den rette. Men når du gjør det, kan de holde huden din mye mer rolig hvor du enn går.