4 måter å avgifte ditt hjem hvis du er gravid

Del på Pinterest

Noen timer etter å ha sett et positivt resultat vises på min graviditetstest, L’enormt ansvar for å bringe og vokse et barn gjort meg til å eliminere alt som er «giftig» fra huset mitt.

Fra hudpleieprodukter og husholdningsrensere til mat, maling, madrasser og sengetøy, var det umiddelbart overveldende å tenke på den giftige belastningen som barnet mitt kunne komme i kontakt, spesielt i utero.

I en 2016 studio, Forskerne testet 77 gravide for 59 felles kjemikalier, inkludert:

  • Polyklorerte bifenyler (PCB)
  • Forbindelser (PFC)
  • tungmetaller

Studien fant at gjennomsnittlig antall kjemiske stoffer i mors blod var 25 og gjennomsnittlig tall i blodet i navlestrengen var 17. Mer enn 90% av prøvene inkluderte minst åtte av disse industrielle kjemikaliene.

I et forsøk på å begrense eksponeringen min og holde barnet mitt i utvikling, er jeg umiddelbart inngått til handling for å identifisere potensielle innenlandske toksiner og erstatte dem med sikrere alternativer. Objektiv N. 1 av moren: Lag en sunn og næringsrik rede for min voksende familie!

Trinn 1: Purge

Finn ut hva C’Det er i dine hjemmeprodukter

Hvis du ønsker å sjekke sikkerheten til kosmetikk, solcreer, husholdningsrensere eller mat, Environmental Work Group (EWG) er en ekstraordinær ressurs.

Din Sunn Living App Den har en strekkodeskanner som fungerer direkte med smarttelefonkameraet for å søke etter allergi, kreft- og utviklingsproblemer som potensielt er relatert til ingrediensene i daglige produkter.

Hver produkt ingrediens er klassifisert av en farge og en numerisk skala. Grønn eller 1 er den beste og røde eller 10 er det verste. Derfor til produktet som helhet tildeles en samlet evaluering av fargen og nummeret.

Jeg begynte å skanne ingredienser på badet vårt, og jeg utvunnet umiddelbart alle gule og røde klassifiserte produkter. For elementene måtte jeg erstatte, jeg surgket filen EWG Verifisert liste Å finne en grønn erstatning som jeg kunne trekke seg tilbake på min naturlige eller online matbutikk.

Begrense de elektromagnetiske feltene

Vi bestemte oss for å begrense elektromagnetiske felt (EMF) produsert av mannen og vedta tiltak for å beskytte vårt voksende barn fra dem. De elektromagnetiske feltene er skapt av noe, fra solen til våre mobiltelefoner, så det er viktig å ikke bli overveldet. I stedet utdanne på typer EMF (hvert problem en annen frekvens) og kontrollerer den kontrollerbare.

Lavfrekvent spektrum inkluderer jord, metro, l’vekselstrøm og magnetisk resonans. Radiofrequency Spectrum inkluderer TV, mobiltelefoner, Wi-Fi og Wi-Fi-aktiverte enheter. Endelig, C’er frekvensen av mikrobølgene. Dette inkluderer mikrobølgeovn og satellitt.

Min mann og jeg begynte å laste våre telefoner i A’andre rom og fly om natten. Denne enkle passasjen har forbedret vår søvn og slettet alle Wi-Fi-aktiverte enheter fra soverommet vårt.

For det andre kjøpte jeg en fil Belly Armor teppe å bruke til skrivebordet mitt og på sofaen for å skjerme EMF-stråling fra smarttelefoner, bærbare datamaskiner, Wi-Fi og andre smarte hjemmeutstyr.

Til slutt, men attraktivt å ha apper og enheter som overvåker temperaturen, hjertefrekvensen og bevegelsen av vårt barn 24 timer i døgnet, xnumx dager på xnumx, velger vi å begrense så mange som mulig antall produkter for Wi-Fi aktivert fra Vår barnehage.

Trinn 2: Nesting

Med huset med et kjemisk stoff, var det på tide å fylle våre barnas rom med en ny hånd av maling, en barneseng, en ny seng, ferske madrasser og en ren teppe. Det jeg ikke skjønte var at denne omstruktureringen ville øke giftige utelatelser i mitt hjem.

Jeg ble overrasket over å lære Miljøvernbyrå Anslå at innendørsforurensningen er i gjennomsnitt fra to til fem ganger høyere enn den ene alle «8217;. Og etter noen renoveringer, som maleri, kan forurensningsnivåene være 1000 ganger eksterne enn eksterne nivåer.

Disse giftige utslippene er forårsaket av flyktige organiske forbindelser (VOC) tilstede i maling, møbler, overflater, puter og polstring.

Velg malingen og de riktige ferdigstillingene

Malingen på veggene kan frigjøre giftige giftige utslippene i mange år. Velg en grønn forseglingssertifisert null VOC. Mal veggene minst en måned før barnets ankomst.

Bare l’i fjor, Federal Trade Commission falt i fire selskaper som travious VOC-utslipp i sine produkter. Så se etter tredjeparts sertifisering kan hjelpe deg med å holde familien din trygg.

Vi brukte den Søk Funksjon på Green Seal Website Å finne den flate hvite malingen vi brukte i barnehagen vår.

Å vite at vår lille peanøtten sannsynligvis ville ha hatt en munn på hele treholderen, valgte vi en Grenguard Certificate Kalon Crib (et annet tredjeparts verifikasjonsprogram for VOC-utslippsstandarder). Kalon bruker en maling for møbler basert på D’vann som ikke er giftig, lav VOC og 100% fri for farlige atmosfæriske forurensninger.

Oppmerksomhet av madrassene

Vi tilbringer nesten halvparten av livet vårt sover på en madrass. Det er også en av de sterkeste forurensende i vårt hjem og vår kropp. De EWG advarer At mange madrasser er fulle av kjemikalier som kan forurense soverommet på soverommet og skade kroppen vår, for eksempel:

  • Polyuretanskum, som kan avgi VOC
  • Kjemikalier som kan irritere luftveiene eller forårsake andre helseproblemer
  • Flamme forsinket kjemiske stoffer relatert til kreft, hormonelle lidelser og skade på immunforsvaret
  • PVC eller vinyldeksler som kan skade utviklingen av reproduktive systemer

Hva er verre, barnesenger madrasser er noen av de verste lovbrytere. Heldigvis, L’EWG tilbyr også Madrass Guide For å hjelpe deg med å velge alternativer uten kjemikalier.

For noen år siden bestemte vi oss for å oppdatere alle madrassene i huset vårt a Essentia Natural Memory Foam. Essentia er en av de eneste to selskapene i Nord-Amerika som produserer latexskummadrasser. De gjør sine madrasser bare matlaging Heveas melk (SAP av trær) i en form.

Essentia er overdreven Gjennomsiktig med ingredienser Brukt. Deres fabrikk er både global organisk tekstilstandard og global organisk latexstandard.

Som for våre barneseng, valgte vi NaturePedic, A’selskap som ikke bare holder mer Miljøpriser og tredjeparts sertifiseringer, Men det er også en aktiv stemme i skiftende madrasspolitikk for å beskytte helsen til våre familier mot unødvendige kjemikalier, inkludert flammehemmere.

Kjemikaliene du bør prøve å unngå er flammehemmende. Velg møbler uten flammehemmere og skumprodukter, inkludert madrasser, madrasser og sengetøy.

En studie av det indiske universitetet; 40 prosent 90 Reduksjon av utslipp i # 8217; luft (avhengig av kjemikaliet). Forskere har konkludert med at de selv har undervurdert fordelene ved å fjerne direkte kontakt med kjemikalier med barnet.

En måte å omgå flamens detaljhandelspolitikk i kjøretøybelegg er å velge et bilsete med et stoff naturlig motstandsdyktig mot brann, for eksempel merinoull. Personlig har vi registrert for Baby Mesa Uppa i merinoull. Det er det første og eneste bilsetet naturlig motstandsdyktig mot markedet for å unngå direkte kontakt med barna til barna våre.

Til slutt, hvis du kjøper en ny & # 8220; Familiebil & # 8221; la de åpne dørene og vinduene senket så ofte som mulig for å ventilere gassene og frigjøre gassene.

Graviditet er et spennende og fantastisk øyeblikk & # 8211; og en perfekt mulighet til å forberede plassen din og gjøre det så gratis som mulig fra toksiner, både for barnet og for deg!

Del på PinterestKelly LeVeque er en ernæringsfysistiske kjendis, velværeekspert og bestselgende forfatter basert i Los Angeles. Før du starter din konsulentvirksomhet,Du er bra, Kelly, Han jobbet i det medisinske feltet for Fortune 500-selskaper som J&J, Stryker og Hologic, til slutt passerer til personlig medisin, og tilbyr gen kartlegging av tumor og molekylær subtypisering til onkologer. Han har en grad på UCLA og fullførte sin Postgraduate Clinical Training på UCLA og # 8217; UC Berkeley. L’Kellys kundeliste inkluderer Jessica Alba, Chelsea Handler, Kate Walsh og Emmy Rossum. Styrt av en praktisk og optimistisk tilnærming, bidrar Kelly folk til å forbedre helsen, oppnå sine mål og utvikle bærekraftig vaner for å leve et sunt og balansert liv. Følg den oppInstagram