4 grunner til at jeg er takknemlig, min partner og vi er begge engstelige

Helse og velvære berører hver av oss annerledes. Dette er en persons historie.

Jeg har alltid vært engstelig, men dette er første gang jeg går ut med noen som forstår det.

Fra min psykiske sykdom som er stilt spørsmål, til det faktum at jeg ble fortalt at jeg trenger & # 8220; Sett sammen min Shit & # 8221;, jeg opplevde smerten og frustrasjonen som kommer fra din betydelige andre som ikke tror på din erfaring, det vet ikke hvordan man skal støtte deg, eller jeg bryr meg ikke .

Mens våre bekymringer manifesterer seg annerledes, og ingen erfaring er sammenlignbar med en annen, oppdaget jeg at diskusjonene på # 8217; angst med min nåværende partner er komplekse, intelligente og omsorgsfulle.

Jeg ønsker aldri noen angst, men jeg kan ikke hjelpe, men være takknemlig for at hun forstår hva jeg passerer.

Dette er noen av grunnene til at jeg er takknemlig for at min partner også har angst.

1. Vi vet hvordan vi skal hjelpe hverandre i øyeblikk og situasjoner av angst

Det er generelle verktøy som alle kan bruke eller gi råd, som å puste og visualiseringsøvelser, men vi kan også tilby personlig rådgivning.

For eksempel, når jeg oppdager en ressurs som hjelper meg med å håndtere min angst, er jeg spent på å dele den med min partner. Jeg forstår det, og jeg forstår # 8217; angst, som gjør meg i en unik posisjon for å virkelig støtte den i sine vanskeligste øyeblikk og omvendt.

2. Vi stiller ikke spørsmål til andres følelser

L’Angst kan være vanskelig å forstå når du ikke ser oss. Jeg kan alltid stole på kjæresten min for å validere min erfaring, fordi han vet hvordan han føler # 8217; angst og det er veldig ekte.

Vi kan ikke alltid forstå hvorfor den andre personen er engstelig, men vi tviler aldri på # 8217; engstelig. Allerede bare dette er så validering og trøstende.

3. Vi kan skille personen angst

Når # 8217; angst tar over, er du ikke selv, ikke i din sanne form.

Min partner og jeg sa og gjort ting i en tilstand av angst som vi ellers ville ikke ha hatt. Vi går inn i empati med den andre når de handler av angst, og vi vet at # 8217; angst er den dårlige, ikke den andre personen.

4. Vi prioriterer selvhjelp

Kveld på kino? Epsom saltbad? Tid alene for å skrive og lese? Ja takk!

Våre avtaler (og tid alene) ofte dreier seg om foryngelsen, siden vi begge er veldig engstelige mennesker (hvis ikke l’Jeg har allerede klargjort) med tette programmer. Hvis vi har for mange forventninger eller forsøker å fylle vår tid med aktiviteter, kan vår psykiske helse føre til alvorlige konsekvenser.

Så, selvomsorg er alltid øverst på listen.

Med alt dette sa jeg tror jeg ikke folk med angst trenger å parre med andre med angst. Vi er i det hele tatt! Og jeg er i stand til å være med noen, uavhengig av om de lever med angst eller ikke.

Jeg deler historien om forholdet mitt fordi det virker for meg at det ofte er en’feil ide som går ut med noen som også har drivstoff bensin, med noen kamper spredt innvendig.

Faktisk føler jeg meg mat. Jeg føler meg forstått. Og jeg føler meg mer komfortabel med min angst og min mentale helse på hvor mye jeg noensinne har skjedd med meg før. Jeg er virkelig enig i min fantastiske partner og dets evne til å forholde seg til mine følelser.

Brittany er en freelance skribent, media maker og lyd elsker basert i San Francisco. Hans arbeid fokuserer på personlige erfaringer, særlig med hensyn til lokale kunstneriske og kulturelle arrangementer. Mer enn jobben din kan bli funnet opp Brittanyladin.com.