37 uker med graviditet: Symptomer, forslag og mer

Beskrivelse

For lenge siden, da barnet ditt hadde størrelsen på et valmuefrø, lurte du sikkert på hvordan det ville være åtte eller ni måneder gravid. Nå vet du. Livet kan ikke føle seg rolig i disse dager. Du kan ha hevelse og forskjellige andre smerter eller smerte, men det er fortsatt en sannhet: Du nærmer deg mye til 8217; siste møte med barnet ditt.

Endringer i kroppen din

Du falt? Dine venner, din familie og til og med dine perfekte fremmede kan evaluere magen din for å få svaret på dette svært vanlige spørsmålet. Fallet refererer til barnets hode som kommer ned i leveringskanalen i Travaglio-forberedelsen. Denne prosessen kalles også lighting eller engasjement og kan være et tegn på at arbeidet er nært, eller i de fleste i fire uker.

Når barnet ditt faller, presser hodet mot blæren din. Du kan føle deg som å urinere hele tiden eller ha en ryggsmerter. Sitter på fire ben eller armer utstrakt over en sneaker kan lindre den verste smerten. Den gode nyheten er at når magen er senket, vil du ha ny plass i brystet, slik at du kan gjøre dype puste igjen.

Ditt barn

Del på Pinterest

Innen 37 uker er barnet ditt ca 19 inches lang og over 6 pund. Hans hovedlegemer er klare til å jobbe i den virkelige verden. Hjernen og lungene trenger fortsatt mer tid til å modne helt, men hvis barnet ditt er født i dag, er det sannsynlig at det er bra. Noen hypoteser på hva barnets hårfarge kan være? Du vil snart lære svaret, siden mange barn er født med tråder av tommelen eller mer.

Tvillingutvikling en uke 37

Twin Mothers er seks ganger mer sannsynlig å føde sine barn snart. Det er flere grunner til at legen kan velge å indusere eller programmere en keisersnitt. Faktisk, forskere av Adelaide University antyder at flere mødre velger å føde i uken 37 for å unngå komplikasjoner.

Graviditets symptomer fra 37 uker

For uken 37 kan symptomene dine i denne enden av svangerskapet være mange familiemedlemmer, inkludert:

Og disse Braxton-Hicks-sammentringene kan ha tatt en ekstra mars. I den forrige graviditeten produserte Braxton-Hicks sammentrekninger sannsynligvis ikke mange endringer i kroppen din. Nå, selv ved uregelmessige intervaller, kan de øke livmorhalsen (samtaleavbestilling) som forberedelse til leveringsdagen.

Prøv å endre posisjon, drikke vann eller hvile for å roe en spesielt alvorlig periode. Hvis du kan prøve sammentringene eller forsterke, kan du være på et tidlig arbeidskraft.

Blant alle symptomene dine, gi deg mer tid til å flytte. Be om hjelp hvis du tilbyr. Føler deg ubehagelig, og som om du ikke hadde mye kontroll over kroppen din, kan det være skremmende, men du gjør en viktig jobb.

Ting å gjøre denne uken for en sunn graviditet

Hvis denne graviditeten ikke er din første, kan du bli overrasket over å lære at 37 uker ikke lenger anses å være vurdert / # 8221; I den medisinske verden. Denne betegnelsen har endret seg i 2013 når American College of obstetrikere og gynekologer og samfunnet for maternal-fetal medisin publiserte fire nye definisjoner av deler & # 8220; fremover & # 8221;

Tidlig sikt fra 37 uker på 38 uker, 6 dager komplett sikt fra 39 uker til 40 uker, 6 dager Forårsperiode fra 41 uker til 41 uker, 6 post-termen Days42 uker og utover

Enden av graviditeten kan være lang og unnerving. Du kan føle deg spent og vil ha din lille å komme inn i verden med noen uker på forhånd. Tålmodighet er den beste gaven du kan gjøre for deg selv og ditt barn.

Disse retningslinjene er endret som svar på programmert induksjon og keisersnitt. Resultatene av barn på 39 uker er mye bedre enn de som er født før, siden organene fortsetter å utvikle seg i den perioden. Barn trengte mer utpleie at de hadde effekter på deres helse og drift gjennom livet. Med mindre det er fare for moren eller barnets helse, er det bedre å la ham lage mat til 40 uker.

Mens du venter på at arbeidet begynner, kan du gjøre mye for å forberede deg på alle dine sønns ankomst. Installer bilsetet og kontrollerer det Din lokale inspektør. Noter eventuelle gjenværende spørsmål om arbeidskraft og portal Alle’Ukentlig avtale av legen. Også det er aldri for tidlig å øve de pusteøvelsene du har lært i fødselsklassen din.

Når skal du ringe legen

Du har sikkert tatt merke til barnets aktive og rolige tider. Dedikere noen få minutter til dagen din regne ut og registrerer andre bevegelser. Hvis du merker etter regelmessig overvåking at barnet ditt ikke beveger seg så mye, er det en god ide å ringe legen din. Barnet ditt kunne ha en treg dag. Svært sjelden kan en redusert føtalbevegelse indikere en navlestrengulykke eller et annet problem som krever akuttmedisinsk behandling.

Retur hjem

Barnets bursdag kan være fra en dag alle’andre opp til flere uker nå. L’Usikkerhet kan være enormt vanskelig å bære. Prøver å konsentrere seg om deg selv i forhold til når travaglio vil starte. Forbered saken på sykehuset, fullfør de siste objektene på listen over ting å gjøre, gå til middag og på kino og nyt noen timer mer enn søvn. Livet ditt vil snart forandre seg på et øyeblikk, så ta vare på deg.