34 uker med graviditet: Symptomer, forslag og mer

Beskrivelse

Gratulerer, du kom til den 34. uken av graviditeten. Du kan føle at du er gravid i 134 uker, men husk at den store dagen er mindre enn to måneder unna. Du bør også legge merke til at de fleste barn ikke kommer til utløpsdatoen eller til og med innen et par dager i dette målet. Mange barn kommer etter uke 38 eller (og du vil kanskje ikke lese dette) et par uker etter utløpsdatoen. Hver graviditet er forskjellig. Legene vil ønske å fullføre alle 40 uker for å øke mulighetene for et sunt barn.

Endringer i kroppen din

Etter hvert som barnet ditt fortsetter å vokse, vil du legge merke til den ekstra vekten rundt din sentrale del. Du bør planlegge å fortsette å tjene en eller to pund i en uke i gjennomsnitt, hvis ikke ellers anbefalt av legen din.

Du kan også føle seg mer voluminøs på grunn av flytende oppbevaring. Selv om det kan virke counterintuitative, kan det hende at mange væsker faktisk kan bidra til å eliminere overflødige væsker fra systemet ditt. Også, bli hydrert er viktig for deg og for barnet ditt.

Sammen med veksten av barnet inneholder livmoren din også voksende nivåer av fostervann. Mengden væske kunne nå toppen på denne tiden. Overskytende amniotisk væske absorberes av kroppen.

Noen kvinner ser navlen sin ved å bytte fra en & # 8220; til en & # 8220; outie & # 8221; På dette punktet. Dette er ganske vanlig og ikke C’det er ingenting å bekymre seg for. Hvis du oppdager at navlen er spesielt følsom, legg på et bandasje for å unngå irritasjon.

Ditt barn

Del på Pinterest

Det viktigste for barnet ditt er at han eller hun vokser og utvikler seg sunn. Denne uken er barnet ditt ca 17 inches lang og veier ca 5 pounds. Det er bare over en melon.

Mye av babyens fluff, myke hår som dekker det meste av kroppen, forsvinner. Noen kan fortsatt være der ved fødselen, men det vil trolig forsvinne umiddelbart etterpå. Barnets øyne utviklet til det punktet hvor elevene nå kan spre seg og krympe som svar på lys. Barnets lungene er også godt trent. Og hvis en sønn kommer, kommer hans testikler ned i skrotet i denne perioden.

Selv barnet ditt er smøring, siden fettet er lagret under huden. Barnets fett virker ikke bare fint, men det er av grunnleggende betydning for å hjelpe barnet ditt regulere kroppstemperaturen.

Fordi barnet ditt blir så bra, er beina vanligvis bøyd og holdt nær kofferten på grunn av mangel på plass på dette punktet. Dette betyr at du kan føle mindre aktiviteter, men merker mer uttalt bevegelser, som en fot eller en hånd som beveger seg langs magen inni.

Tvillingutvikling en uke 34

Hardmaling som dekker barnas hud, er tykkere denne uken. Case maling hjelper barna til å justere temperaturen og beskytte huden mot vanntap;. Spiller også en rolle i # 8217; immunitet.

Selv om tvillingene vanligvis er mindre enn singlene, kan barna nå nesten en fot i lengden fra kronen til Groppa.

Graviditets symptomer i 34 uker

Gitt barnets vektøkning, er det ikke overraskende at du også føler deg en ekstra innsats. Som de fleste fremtidige mødre på 34 uker, har du sannsynligvis også symptomer, for eksempel:

Vent, fordi disse symptomene vil fortsette til du starter Travail.

Hviler

Du trenger hvile for å håndtere noen av disse utfordringene. Prøv å ta en lur om dagen, hvis du kan. Når du står opp, gjør det sakte. Ditt blod kan ha en tendens til å samle en PO & # 8216; i endene når du sitter eller ligger ned. Hvis du står opp for fort, kan du føle deg bedøvet, eller du kan til og med svake.

Lettelse fra mageforbrenning

Halsbrann og fordøyelsesbesvær og # 8217; fordøyelsesbesvær kan være mer sannsynlig med den ekspanderende livmoren knusing mot magen og andre indre organer. Så langt du kan ønske deg noe krydret å spise, vær oppmerksom på mat som forårsaker mageforbrenning. Kanskje ta en pause fra de matene, og jeg ser ikke # 8217; nå for å spise dem igjen underveis. Spis små lette måltider og små snacks mellom måltider.

Du kan virkelig ta en liten pause fra barnet ditt i magebrenningsavdelingen, siden den vil flytte til bunnen av # 8217; livmor akkurat nå. Dette bør redusere en del av trykket du føler mot magen, men kan øke presset på blæren.

Ting å gjøre denne uken

Dette er en god tid å gjøre deg kjent med leveringsprosessen. Først, besøk delen av Travaglio og fødselen av sykehuset eller sentrum hvor du skal føde. Finn også hvor beredskapsrommet er, for eventuelle tilfeller. Gå videre og fyll ut alle forhåndsregistreringsdokumenter og snakk med legen din om smertebehandlingsalternativer for stor dag. Og hvis du har spørsmål om levering, lag en liste og undersøk med legen din.

Hvis du planlegger en fødsel hjemme, snakk med jordemor eller legen din om alt du trenger for å ha på fingertuppene. Videre foreslå en solid plan i tilfelle noe skjer som ber om fødselen på sykehuset. Fødselene er uforutsigbare. Forbered deg på alle mulige situasjoner vil bidra til å lindre ekstra stress i tilfelle noe ikke går til planene.

Du bør også planlegge din screeningstest for gruppe B (GBS) Streptococcus (GBS). GBS er funnet i om en voksen kvinne på fire. Det finnes vanligvis i skjeden eller i endetarmen. Det kan overføres til barnet ved fødselen. GBene er ikke vanlig blant nyfødte, men du bør fortsatt bli testet, vanligvis etter en uke 34.

Hvis du har energien, er dette en god uke for å gi de siste detaljene til barnehagen. Jo mer du nærmer deg utløpsdatoen, mindre du vil handle, henge bilder eller gjøre noe mer enn du trenger for å overvinne dagen. Rekruttere din partner, slektninger og venner for å forberede hjemmet ditt slik at du kan slappe av så mye som mulig mens du reiser til hjemmet.

Når skal du ringe legen

Hvis du begynner å ha sammentrekninger, bør du ringe legen din. Mens barnet ditt regnes som presterm på dette tidspunktet, vil noen kvinner snart starte travaglio. På 34 uker har barnet en stor sjanse til en sunn og langsiktig overlevelsesfødsel. Hvis du begynner å prøve sammentrekninger, må du holde oversikt over varigheten av hver sammentrekning og hvor nær de er. Legen din trenger denne informasjonen.

Du bør også ringe legen din dersom du føler vaginal blødning eller tap av væsker, sterk abdominal eller bekkenpersonell eller sterk hodepine. Legene vil be deg om å vente opptil 40 uker for fødsel for å sikre at barnets lungene fungerer og kan puste.