32 uker med graviditet: Symptomer, forslag og mer

Endringer i kroppen din

Under graviditeten kan du føle tretthet og andre irriterende symptomer, som mageknip, som er vanlig i tredje kvartal, delvis på grunn av livets vekst. Men barnet ditt drar nytte av hver dag som er i din mors livmor og vil fortsette å vokse og utvikle seg til fødselsdatoen.

Det er normalt å tjene 1 pund hver uke av den 32. uken av graviditeten. Hold dine sunne og vippende matvalg mot friske frukter og grønnsaker og magert protein og vekk fra stekte eller søte matvarer. På denne måten vil du sørge for at du får essensielle næringsstoffer som er viktige for både deg og ditt barn.

Ditt barn

Del på Pinterest

Barnet ditt vil ha om lengden på et kålblad, og vi vil veie om 4 pounds på dette punktet av graviditet. Mye av barnets lille kropp nærmer seg det punktet hvor det vil være klart for livet utenfor livmoren, men fortsatt arbeidet med å gjøre. Mens barnets bein har dannet, er de fortsatt myke. Selv barnets lungene er fortsatt i de siste stadiene av utviklingen. Og hvis du har en’programmert ultralyd for denne perioden, kan du kanskje se et lite hår på babyens hode.

Tvilling utvikling en uke 32

Twin lungene er ikke fullt utviklet på 32 uker, men barna dine praktiserer pusten denne uken med muskler for å inspirere og puste ut amniotisk væske. De mottar også oksygen med konstant hastighet gjennom navlestrengen.

Fluffen som har dekket kroppene til barna dine opp til dette punktet, begynner nå å falle. Og på denne # 8217; nå har de neglene på føttene.

Graviditets symptomer på 32 uker

Du vil sannsynligvis fortsette å demonstrere symptomer på graviditet til fødselen. I uke 32 kan disse symptomene inkludere:

Det er imidlertid ting du kan gjøre for å gjøre håndterbare symptomer.

Sinus tap

Brystet ditt kan ha begynt å miste en tynn eller gulaktig væske, som er normal. Dette væsken kalles colostrum. Colostrum-spillet er måten kroppen din forbereder seg på å mate barnet ditt. Hvis væsken trenger inn gjennom bhen din, eller hvis det er ubeleilig, kan du ta absorbert kopper & # 8211; ikke c’Det er grunn til at du ikke kan bruke dem nå.

Braxton-Hicks vs sammentrekninger. Preterm Labor

Nå er det en flott tid å støv forskjellen mellom premature fødsel og Braxton-Hicks sammentrekninger. Braxton-Hicks sammentrekninger vil være lite hyppige, og selv om de kan manifestere seg alle «8217; de forsvinner vanligvis nesten like snart de starter. Generelt varer de fra 30 sekunder til to minutter. Også ikke C’Det er rytme med Braxton-Hicks sammentrekninger, noe som betyr at de ikke fortsetter å bli verre eller tilnærming.

Det er ting du kan gjøre for å lindre smerten i Braxton-Hicks sammentrekninger. Du kan endre hva du gjør. For eksempel, hvis du står, ligger, og hvis du har hvilet, stå opp for å strekke seg. Selv et glass D’vann kan hjelpe. Dehydrering kan forårsake Braxton-Hicks-sammentrekninger, og husk å forbli hydrert. Hold en flaske D’vann med deg kan hjelpe deg med å minne deg om å drikke, selv mens du reiser. Flasker D’Gjenbrukbart vann er også en fin måte å holde oversikt over hvor mye vann du drikker.

De Verdens helseorganisasjon (WHO) Estimering at 15 millioner barn er født Pretermon hvert år, eller før de 37 ukene av svangerskapet. Pretermaggijan kan forekomme i en hvilken som helst kvinne, så det er noe å være klar over.

Hvis sammentrekningen du føler blir vanlig, eller hvis du begynner å se en voksende smerte, kan du være en årsak til bekymring. Bekkenetrykket er et annet tegn på prematikk arbeid, spesielt hvis du føler smerte i alternative faser for mer enn en og # 8217;. Ethvert tegn på for tidlig arbeidskraft bør utløse en samtale til legen. Søk etter umiddelbar omsorg hvis vannet bryter.

Hvis du går til Pretmerm Labor, prøv ikke å panikk. 32 uker fødte barn har en mye høyere overlevelse enn de som er født før, og vanligvis er det ingen langsiktige komplikasjoner.

Ting å gjøre denne uken for en sunn graviditet

Denne uken skal være fullt fokusert på forberedelser for at du skal ta ditt nye babyhjem. Selv om dette kan virke for tidlig, vil det være mye lettere å fikse ting nå i stedet for når ditt nye barn er hjemme, og du tilpasser deg ditt nye liv.

Juster støtten til måltider

Utvilsomt l’Siste ting du vil tenke når barnet ditt kom, er hva C’det er til middag. Riktig ernæring er ekstremt viktig for gjenoppretting etter fødsel. Og ammende mødre trenger 400-500 flere kalorier om dagen for å holde tritt med de metabolske kravene.

Hvis du har fryseren, forbereder og fryser måltider nå som du kan bake i løpet av de første ukene. Du kan også spørre venner eller familie å bidra.

Det er noen måltid leveringstjenester som vender seg til nye foreldre. Disse kan bli dyre, men de kan være en fin gave til baby shower. Hvis du tror du er interessert i en av disse tjenestene, la han få vite noen venner eller familie slik at de kan spre stemmen.

A’Et annet alternativ er å jobbe med venner og familie for å etablere et program for å ta måltider. Hvis kjøleskapet og fryserommet er begrenset, motta forskjellige gryteretter på den første dagen av retur fra # 8217; sykehuset kan ikke være veldig nyttig. Du vil bli overrasket over hvor mange mennesker de vil hjelpe, men du er ikke sikker på hva du trenger.

Organisere barnets varetekt

Hvis du har andre barn, bør du begynne å planlegge hva som vil skje når du starter Travaglio. C’er et familiemedlem som enige om å komme og se ditt andre barn eller barn? Din sønn vil bli hos en venns hus og i dette tilfellet, som kommer fram?

Det er en god ide å også ha en reserveplan i tilfelle du begynner Travaglio før du forventet. Hvis de andre barna er alle Asylum eller skole, sørg for at du har en plan på plass for de som kommer til å ta dem hvis du starter Travail i løpet av dagen. Informere skolen eller # 8217; barnehage slik at flyet fortsetter jevnt.

Når skal du ringe legen

Hvis du finner sammentrekninger, eller hvis du tror du kan prøve dem, ring legen din. Du bør også ringe legen din hvis du har ett av følgende symptomer: