3 gode juice å lindre forstoppelse

Beskrivelse

Mange mennesker opplever forstoppelse fra tid til annen og kan være ubehagelig.

Generelt oppstår sporadisk forstoppelse når avfall beveger seg for sakte gjennom fordøyelsessystemet. Kan akkumulere og bli hardt og tørt, noe som gjør passasjen av avføringene vanskelig.

Når du trenger lettelse, er det noen hjemmemedisiner som kan sette ting tilbake i bevegelse, hvordan å nippe til visse juice.

Hva er symptomene på forstoppelse?

Forstoppelse er generelt definert som å ha mindre enn tre tarmbevegelser per uke. Selv om du går på toalettet med en viss regelmessighet, kan problemene å passere avføringen være et annet tegn på denne tilstanden.

Symptomene på forstoppelse inkluderer:

 • Hyppige intestinale bevegelser
 • Harde eller grumosefeces
 • Strever av å ha intestinale bevegelser
 • føler seg blokkert eller som om du ikke helt kunne tømme tarmene
 • de trenger hjelp til å tømme endetarmen, for eksempel med hender eller fingre

Juice og dosering

Hvis du bestemmer deg for å prøve å drikke juice for å lindre forstoppelse, husk at en liten mengde juice kan være alt du trenger.

For å få de beste resultatene, Cleveland Clinic Anbefaler til voksne å drikke bare fra halvparten til en kopp full av juice, en gang om dagen, helst om morgenen.

Generelt, prøv å drikke åtte eller flere kopper væsker hver dag for å holde deg til å justere.

Plommejuice

Den mest populære juice for å avlaste forstoppelse er plommejuice. Hvert 8-unse glass inneholder ca 2.6 gram fiber. Det er omtrent 10 prosent av deg Daglig krav.

Mens fiberen kan myke feces, bidrar sorbitolen i plommejuice å myke dem, noe som gjør dem lettere å overvinne. Plommejuice er også en god kilde til vitamin C og jern.

Å spise tørkede plommer eller tørre plommer er en annen måte å unngå forstoppelse på. Faktisk, En 2011-studio antyder at svisker bør betraktes som en første-linje terapi når det gjelder mild til moderat forstoppelse.

Kjøp nå Plommejuice.

eplejuice

Eplejuice kan gi deg en veldig delikat avføringsmiddel. Det anbefales ofte til barn som lider av forstoppelse fordi den har et relativt høyt forhold av fruktose, glukose og sorbitolinnhold.

Men av denne grunn kan det også forårsake intestinale lidelser i høye doser.

Du tror kanskje at å spise eple saus hjelpe forstoppelse, men det er ikke slik. Apple-sausen inneholder et høyere nivå av pektin enn eplejuice.

Pektin er et stoff som vil legge til volum i avføringen. Bli mer solid og vanskeligere å overvinne, noe som gjør det til et bedre valg etter episoder av diaré.

Kjøp eplejuice her.

Pærejuice

A’andre gode muligheter er pærejuice, som inneholder fire ganger mer sorbitol eplejuice. Denne juice anbefales ofte til barn som lider av forstoppelse.

Pærjuice er ikke rik på vitaminer som plommejuice, men mange barn foretrekker sin smak.

Kjøp pærejuice online.

Andre drinker

Du kan også få litt & # 8216; røre et sprut av sitronsaft i et glass varmt vann. Andre drinker som kan bidra til å inkludere kaffe, te og varme eller varme væsker generelt.

Det er bedre å holde seg borte fra karbonatiserte drinker til forstoppelse løser.

Hvordan kan juice hjelpe og hvem som kan nippe til det?

I en Studere fra 2010, Forskere har oppdaget at noen juice kan bidra til å øke vanninnholdet og hyppigheten av tarmbevegelser. Disse juice inneholder sorbitol, som er et ikke-absorberbart karbohydrat.

Saften kan være et komfortabelt middel for å prøve hjemme. De fleste pasteuriserte juice har potensial til å bidra til å lindre forstoppelse. Men juice som inneholder naturlig sorbitol, inkludert plommejuicer, eple og pære, kan være mer effektivt.

Juice er et godt alternativ for folk i de fleste aldre, men ikke nødvendigvis for nyfødte. Stiping hos nyfødte begynner vanligvis å manifestere seg etter introduksjonen av faste stoffer.

Kontakt barnets barnelege for instruksjoner om hva du kan gi til barnet ditt hvis det er forstoppet.

Potensielle bivirkninger

Snakk med legen din hvis du er forstoppet, men problemer med å drikke fruktjuice. Hvis du har en tilstand som krever følgende et begrenset kosthold, kan juice ikke være et godt alternativ for deg.

For eksempel, hvis du har diabetes, kan legen din eller dietten anbefale deg å unngå drikkevarer som inneholder sukker, inkludert juice.

L’American Diabetes Association antyder å velge 100% juice uten tilsatt sukker. I gjennomsnitt, 4 gram & # 8211; Omtrent halvkopp & # 8211; av juice inneholder de om det 15 karbohydrater og 50 eller flere kalorier.

Generelt er det en god ide å begrense juiceinntaket. Et overflødig sukker inneholdt i juice, som fruktose, kan forårsake abdominale sykdommer på grunn av malabsorpsjon.

Barn Under l’alder 10 De er spesielt utsatt for gastrointestinale lidelser. Det ser ofte ut som diaré og magesmerter.

Hva er komplikasjonene forbundet med forstoppelse?

Sporadiske forstoppelse angrep er vanligvis ingen grunn til bekymring. Men når forstoppelse skjer ofte eller varer i flere uker eller mer, kan andre komplikasjoner oppstå.

Komplikasjonene av forstoppelse kan omfatte:

 • hemorroider
 • Anal fissures
 • fecaloma
 • rektal prolaps

Hva er risikofaktorene for forstoppelse?

Noen mennesker har større risiko for forstoppelse, inkludert:

 • eldre mennesker
 • en kvinne
 • Folk som er dehydrert
 • Folk med dårlige dietter
 • Folk som ikke gjør nok trening
 • Folk antar visse stoffer, for eksempel beroligende midler og narkotika

Forslag for å forhindre forstoppelse

I tillegg til å konsumere flere væsker og fruktjuicer, kan du gjøre andre livsstilsendringer som kan hjelpe din forstoppelse.

 • Prøv å gjøre mer trening, hvordan du går, nesten hver dag i uken.
 • Spis mye frisk frukt og grønnsaker for å sikre at du har nok fibre.
 • Ikke hold intestinale bevegelsene. Hvis du føler behov for å gå, gå på toalettet så snart som mulig.
 • Dryss noen skjeer med hvete kli ubehandlet til frokostblandinger, smoothies og andre matvarer.

Hvis livsstilsvalg ikke hjelper, kontakt legen din. Du kan ha et grunnleggende problem som forårsaker forstoppelse. Legen kan også snakke med deg om behandlingsalternativer for å hjelpe deg med å bli vanlig igjen.

Outlook

Sjekk tarmbevegelsene for å se om saften hjelper. Selv om du ikke vet noen forskjell, er det bedre å ikke øke rekruttering. Drikker mer juice kan forårsake diaré og andre typer magesykdommer.

Hvis du oppdager en plutselig endring i tarmbevegelser, er det en god ide å konsultere legen din for en sjekk, spesielt hvis endringen pågår eller forårsaker ubehag.

Fortell legen din dersom symptomene på forstoppelse vedvarer i tre måneder eller mer. Du kan lide av kronisk forstoppelse. Det er en god ide å informere legen din om det oppstår betydelige og vedvarende endringer i tarmvaner.