29 personer som bor sammen med COPD-aksjeinspirerende historier

Historien om Jimmy: Jeg er ikke min KOL fordi jeg velger å leve. Jeg er en person som gjør forskjellen i vår verden hver dag. Jeg er det levende bevis på at du kan leve komfortabelt med COPD. Jeg har L’Emphysem, L’Emphysema har ikke meg!

Donnita C .: Jeg er en opptatt enslig mor som forblir involvert i basketball, fotball, baseball og i min teenage sønns golf. Jeg liker å lage mat, hagearbeid og få andre til å le. Jeg liker snø, liv, utendørs, fiske og flytte. Jeg er at jeg kjører til gaten med radioen som spiller og synger som en rockestjerne!

Ken W .: Jeg er en pensjonert gutt som snart bor med en alvorlig KOL, men dette hindrer ikke meg i å leve livet mitt. Jeg trener hver dag og tar turer til motorsykler og med bil i hele USA. Jeg er en naturalistisk fotograf, leser, kryss-søm rikere og jeg liker å se sport og et sporadisk glass god rødvin!

Debbie G .: Jeg har støtte fra min kjære familie og jobber kontinuerlig for å utdanne meg for å lære å leve bedre med denne sykdommen. Livet ser vakkert ut.

Cheryl L .: Jeg er kone, mor, sykepleier og hundelsker. Jeg liker komedien og jeg utfører hver gang jeg kan. Selv om jeg ikke ser, er Copco veldig alvorlig, men det vil ikke holde meg! Jeg bor en dag om gangen med en positiv holdning og smil på leppene.

Eric B .: Jeg liker å være i kontakt med naturen ved fotturer, camping og turer. Pass på været for å støtte og utdanne folk med KOL og Alpha-1. Jeg har tre mannlige barn, en mor og min søster som også tar med dette genet, siden min KOL er genetisk. Jeg er også en forfatter og musiker.

Linda R .: Jeg har Copco, men min Copco har ikke meg! Jeg definerer de som ikke er sykdommen, men meg! Kolpet utfordrer meg hver dag; Hver dag må jeg svare! Jeg er en fighter! Noen dager er bedre enn andre, men de er i denne lange ray!

Sandra Connery: Jeg tilbringer mine dager som forsvarer andre ved å dele livsleksjoner jeg lærte. Siden jeg ble diagnostisert med COPD, håper jeg bare å gjøre en forskjell i andres liv, slik at de ikke mister håpet. Mine barn og barnebarn er min glede, og det er det som gjør at jeg går videre.

Kim Micohn: Mitt navn er Kim, og jeg er lykkelig gift med mannen min, Larry. Jeg liker livet ALL’utendørs og jeg elsker å gå når jeg kan. Min mann og jeg har 6 barn og 6 barnebarn blant oss. Livet er vakkert.

Karen D .: Jeg er kone, mor og bestemor. Jeg frivillig for COBD-stiftelsen, American Lung Association og Tobaksfrie programmet i mitt fylke for å hjelpe utdanne unge om farene ved tobakksforbruket og andre pasienter med KOL på hvordan man sameksisterer godt med COLD. Jeg liker å gå på et cruise med min mann og tilbringe tid med familien vår.

Neva: Jeg har COPD / ALPHA-1. Treffer livet mitt. Så? Mange ting kan påvirke livet ditt. Jeg prøver å holde meg positiv. Jeg går til pulmonal rehabilitering og jeg trener hjemme fordi det får meg til å føle meg bedre og puste bedre. Det gir meg energi til å nyte livet og hjelpe andre. Dette er ikke hva det er?

Rick C .: Jeg har KOL, men jeg går på treningsstudioet, for å fortsette min suksess for bedre puste. I lang tid styrte COPD meg, men dominerer det med å øke bevisstheten og forsøke å hjelpe andre.

Jeg har COPD og jeg klarer det på best mulig måte. Når tiden endres raskt, er det når jeg har mine verste dager. Bor i Midtvesten hvor klimaet er kaldt, gjør det vanskelig, spesielt i vintermånedene. Jeg vil overleve og fortsette å leve livet mitt ��

Linda R .: Jeg levde mye høy og lav i mitt liv. Diagnosen av KOL er bare en andre. Jeg velger å forbli positiv, og jeg tror dette er bare et annet hinder i livet, jeg vil superize. Jeg vet at jeg kan gjøre det.

Jim: Jeg har alltid levd en sunn og ren livsstil, så COPD Diagnose 2 år siden var et stort sjokk for meg. Heldigvis har jeg støtte fra en ekstraordinær familie. Jeg er omgitt av mine 3 barn og vakre nevø. De gir meg håp og inspirasjon for å holde seg positiv på denne turen.

Charles S .: Etter å ha røyket i 35 år, ble jeg diagnostisert med en Copco Emphysema. Når jeg oppdaget, ble jeg opprørt og redd for livet mitt. Heldigvis har jeg støtte fra min kjære familie som inspirerer meg til å leve hver dag som om det var l & # 8217 sist.

Frank S .: Jeg ble diagnostisert med KOL i 2008 og er for tiden under behandling med oksygen hver dag. Min far og 3 av hans slektninger døde hele KOL rundt 60 år. Jeg prøver å leve livet mitt på det meste hver dag, så familien min må ikke bremse på grunn av meg.

Pete R .: Som tidligere marine, serverte jeg i Vietnam, og jeg ble såret i kamp to ganger. Som Marine lærte jeg motet, dedikasjon og besluttsomhet som har bidratt til ikke å la min KOL til å definere meg. Gjennom min tro på Gud, håp og # 8217; kjærlighet til min kone og min familie, hver dag er en ekte velsignelse. Velsignelser og styrke til dere alle.

Nancy: Jeg er Nancy, og jeg er en kone, mor til 4 barn og bestemor på 6. Jeg elsker å gå, svømme og gå til stranden. Jeg elsker å gå i kjøpesenteret.

Don: Jeg er 70 år gammel. gammel. Jeg har oksygen jeg trenger hver dag. Pusten er vanskelig. Jeg lurer på hvorfor jeg noen gang har røkt. Jeg leste L’Advarselsetikett på sigarettpakken, men jeg antar at du ikke kan justere dumt! Min familie er veldig gunstig! Aldri slutte å håpe!.

James H .: Jeg er en 51 år gammel ung kvinne med KOL. Jeg elsker livet ALL’friluft og kjøre min lastebil.

Jeg er en kone, mor, sykepleier og elsker av hunder. Jeg liker komedien og jeg utfører hver gang jeg kan. Selv om jeg ikke ser, er Copco veldig alvorlig, men det vil ikke holde meg! Jeg bor en dag om gangen med en positiv holdning og smil på hans lepper.

Royce B .: Jeg var i lungerehabilitering tre ganger i uken i de siste seks månedene. Bruk L’oksygen for å gå, mosjon og sove. Jeg trenger ikke det hjemme. Jeg har bare 18% av lungekapasiteten, men jeg lar meg ikke stoppe (mesteparten av tiden).

Jeg har KOL, men det har ikke meg. I virkeligheten, # 8217; Jeg tok siden 2001 og jeg var under oksygen 24 timer i døgnet, 2002 dager på xnumx fra xnumx. Imidlertid er jeg fortsatt veldig bra, og jeg går på lungerehabilitering to ganger i uken. Jeg elsker å gå ut med bandet mitt (kjæledyrene mine). Jeg har et oppdrag for å overbevise folk om å slutte å røyke.

Tina: Mitt navn er Tina Moyer og etter å ha røykt i gjennomsnitt 2 sigarettpakker en dag i over 30 år, sluttet jeg å røyke i 2009 sammen med min sønn. All’alder av 45, i februar 2010, ble jeg diagnostisert med Copco Effysem.

Kandy B .: Jeg har KOL og jeg er en stor tilhenger av KOL. Jeg prøver å leve det beste jeg kan med denne sykdommen. Jeg går til pulmonal rehabilitering tre ganger i uken for å prøve å holde lungene og kroppen min sunn.

Michael C .: Jeg har KOL, men det har ennå ikke hatt det beste av meg.

Linda: Jeg er en person som elsker å reise, slekt og synge på karaoke med vennene mine.

Cheryl H .: Jeg elsker golf og, selv om min poengsum kan bli påvirket av KOL, blir min vognkjøringsferdigheter bare forbedret. Min mann forteller meg at jeg ikke gjør C’Det er en bedre score! Du kan ikke gå glipp av en golfbane! Hold kjeft, nå og pass meg den putter!

Bunny: Jeg har KOL, men det har ikke meg. I virkeligheten, # 8217; Jeg tok siden 2001 og jeg var under oksygen 24 timer i døgnet, 2002 dager på xnumx fra xnumx. Imidlertid er jeg fortsatt veldig bra, og jeg går på lungerehabilitering to ganger i uken. Jeg elsker å gå ut med bandet mitt (kjæledyrene mine). Jeg har et oppdrag for å overbevise folk om å slutte å røyke.

Jennifer H .: Jeg er en terrengpike og morsom elsker. Jeg elsker alle 6 mine barnebarn og NASCAR.

David P .: Jeg er en mann, en far, en bestefar, en onkel og en bror til en ekstraordinær familie som står ved siden av meg for bedre eller verre. Min kone og jeg liker livet på # 8217; friluft, våre barn og barnebarn så ofte som mulig.

Tammy S .: Jeg er en kone, en mor og en bestemor med så mye kjærlighet å gi. Jeg elsker å leir med familien min, ta turer, fiske, svømme, leke med min nevø, reise og tilbringe tid med familie og venner. Jeg bidrar også til å spre bevisstheten om organdonasjon i mitt samfunn.

Sheril C .: Jeg er en mor til 4 barn og bestemor på 9 barnebarn. Jeg elsker mine barnebarn og jeg vil tilbringe resten av livet mitt for å se dem leve og nyte familien min.

Bill D .: Jeg er en pensjonert lastebilsjåfør, ikke etter valg, men på grunn av KOL. Jeg ble diagnostisert i 2009 og tok oksygen i 2010. Bruk to inhalatorer og en nødinhalator. Jeg liker å stå alle’friluft og gå i skogen og ta bilder av natur og dyreliv. COLD stoppet ikke meg for å gjøre det, jeg satte oksygen og # 8217;.

Russell W .: Jeg er en triatlete som liker å vise verden at COPD ikke styrer livet mitt. Min lungeevne varierer mellom 22-30%, men jeg har nettopp fullført min tredje Ironman-begivenhet som inkluderte en 3 km svømme, en sykkeltur på 3.8 km og en tur på 180 km. Jeg elsker livet mitt, og jeg elsker utfordringer, og dette er hva som driver meg for å være aktiv til tross for COPD.

Tami S .: Jeg har en alvorlig Copco … Jeg ville gå tapt uten min mann, Jim, som støtter meg og oppfordrer meg hver dag. Jeg har mine dårlige dager, men jeg aksepterte denne sykdommen, og jeg har denne holdningen: & # 8220; Vincer & # 8221;. Jeg liker livet så mye! ��

Betty: Jeg ble diagnostisert i 1994 COP og en FEV1 med 42%. Å gjøre trening, gå, delta i lungerehabilitering og spise sunt, jeg holdt en «8217; utmerket livskvalitet. Å være aktiv er hemmeligheten til å håndtere COPD. Hold kroppen din & # 8220; energieffektiv & # 8221;!

Richard G .: Jeg har KOL, men da? Jeg har folk til å se og steder å gå. Jeg tror jeg ser, jeg føler, jeg føler, jeg elsker, jeg bryr meg, gå, jeg guidet, jeg snakker, jeg vil fortsatt puste. Jeg er en far, en bestefar, en hjemmelaget, en venn, en lidenskapelig forfatter. Livet er så verdifullt, så skjøre. Hilsen med takknemlighet hver dag.

Bedre åndedrettsvern, vi er rehabilitering følgesvenner for livet. La oss ta vår rehabilitering alvorlig. Vi er aktive utenfor klassen som hjelper med å skyte en intern dokumentar, som støtter kreft langs en & # 8220; morsom walk & # 8221; av en kilometer, og presenterer et lokalt firma som støtter COPD, og ​​vi søker alltid muligheter til å markere KOL.

Louanne H .: Jeg er en mor til 3 barn og en mor til 6 barnebarn. Jeg har mange interesser fra historiske organisasjoner (Dar DrT Døtre på 1812) teater, lesing, antikke kjøp, reisemusikk, sportsarrangementer, aktiviteter Alle’åpen, konserter og moro med familie og venner i ulike funksjoner. Slogan: Jeg er en advokat

Jeg elsker å spille bingo, lese for å slappe av og være involvert og dedikert til min kirke.

Peggy P .: Jeg er pensjonert. Da jeg ble diagnostisert med Copco i 2001, sluttet jeg å røyke og begynte å gå på treningsstudioet. Bruk nå oksygen 24 timer i døgnet, xnumx dager på xnumx og jeg tar Spiriva og Breo. Jeg går med hundene mine og mine geiter og går på små åser for å holde seg aktiv. Jeg liker å flyte laksfloden når det er rolig. Jeg vil ikke gi opp og stoppe.

Charline D .: Hei, jeg heter Charline. Jeg ble diagnostisert med KOL i 2004. Jeg har 13 barnebarn og 9 pronipotes. Jeg elsker matlaging, matlaging og fiske. Jeg er veldig aktiv i min kirke, jeg har en liten cateringaktivitet, og jeg elsker å ta turer og besøke sykehjem. jeg elsker livet

Sandra: Jeg tar det en dag om gangen og liker å spille bowling.

Patricia W .: KOL kan ikke holde meg borte fra folket og tingene jeg liker! Selv om de er på O2 24 timer i døgnet, svømmer du regelmessig og startet snorkling for 3 år siden. Jeg går på et cruise og Vision Paris i 3 måneder ALLE’år å bo hos datteren min og min franco-amerikanske niese. Det er et veldig vakkert liv!

AW & # 8220; smiley & # 8221; Griffin: Setninger: Jeg er en ekte & # 8220; tarheel & # 8221; hvis blod strømmer blå, og jeg elsker å bo i North Carolina. Det er derfor jeg tar en seriøs rehab. Jeg vil leve og nyte denne tilstanden i lang tid, lang tid.

Tana: Jeg er 61 år og 30 år, bare 26% av lungene forblir. Jeg har COPD ALPHA ONE ANTITRYPSON DEAFNECENTCY, en genetisk sykdom. Jeg lar det ikke vokse gresset under føttene mine. Jeg er en lidenskapelig quilter og jeg liker å gå til rulleskøyterne. På’oksygen? For å få luft raskere, legg røret i munnen din, vi er folk som puster munnen din.

Don: Jeg er 70 år gammel. gammel. Jeg har oksygen jeg trenger hver dag. Pusten er vanskelig. Jeg lurer på hvorfor jeg noen gang har røkt. Jeg leste L’advarselsetikett på sigarettpakken, men jeg antar at du ikke kan reparere dumt! Min familie er veldig gunstig! Aldri slutte å håpe!