28 ASMR Triggers: Isolerte og miljømessige lyder, bilder og mer

Del på PinterestIllustrasjon av Brittany England

Asmr, eller autonom respons av den sensoriske meridianen Hvis du foretrekker den mest forseggjorte termen, er det overalt akkurat nå.

Dine sosiale medier er sannsynligvis fulle av folk som snakker om deres favorittutløsere. YouTube er full av Vloggers som prøver å finne lyden som vil sende dem til en tilstand av lykke.

Hvis du fortsatt leter etter den beryktede følelsen av prikking, se ikke lenger. Her analyserer vi 28 av de vanligste utløserne og grunnen til at de jobber for.

Lyder

Del på PinterestIllustrasjon av Brittany England

Nøyaktig hvordan de spiller, disse lydene er ofte svake og designet for å gi deg maksimal avslapningsopplevelse.

hvisker

En av de vanligste asmr utløserne, murmur kan forårsake følelser av ro og avslapning, som en nylig studie bemerket.

Noen sier at den enkle lyden, som involverer noen som hvisker sakte i en mikrofon, kan også hjelpe med søvnproblemer.

Blåser

Høres blåser Skape en effekt som hviske. I likhet med en lett vind, kan denne berømte ASMR-triggeren få deg til å sove godt om natten.

å klø

å klø Det kan være en litt kontroversiell ASMR-trigger. Selv om det er populært, kan han gni noen mennesker på feil måte.

Men hvis du liker lyden av noen som riper metall, plast eller til og med negler direkte gjennom en mikrofon, er du sannsynlig Prøv en følelse av prikkende og beroligende. Noen ganger kan du til og med føle deg spent.

Tapping

Tapping Det ligner på de forrige ASMR-utløserne. Det innebærer vanligvis lyden av negler som tapping på forskjellige overflater, inkludert glass og tre, og favoriserer avslapning.

Snu siden

Repeterende lyder er inkludert blant de fem første mest populære utløserne, ifølge en 2015 Studio. Snu siden Det faller sikkert i den kategorien.

Myke og ripplede støyprodukter fra aviser, magasiner og bøker kan berolige symptomene på # 8217; angst og få deg til å føle deg veldig rolig.

skriving

Skriv lyder Det kan føre til En sterk følelse av prikking. Noen sier at de også kan sende en person til å sove.

ASMR video skapere velger ofte et av de to verktøyene: penner som produserer en skrapete lyd eller mykere blyanter.

Typing

Typing Asmr kan sende deg til å sove eller hjelpe deg med konsentrasjon. Ofte brukes forskjellige tastaturer til å lage variable lyder. Akrylnegler kan øke følelsene.

Crinkling

Ligner på fokus siden, lytte til filen Papir eller plast krusninger Lyder kan forårsake avslapning, og hjelper deg med å bli kvitt stresset ditt.

Buzz

For noen, Lyd av en person som huger Det er et problem. For andre oppfører det seg som en ninn ninn. Du må forstå fra hvilken side av kabinettet du vil falle.

Buzz

Summende utløser De er vanligvis laget av elektriske gjenstander, som barbermaskiner.

Noen av disse levende lydene kan være ganske delikat for en avslappende opplevelse. Andre er litt & # 8216; mer aggressiv. Selvfølgelig er dette fortsatt sett på som å slappe av fra noen mennesker.

Tygge

Hvis du vil Chew Video Asmr, eller elsker dem eller du hater dem.

C’er noen krysninger mellom denne utløseren og det koreanske konseptet av Mukbang: A’interaktiv gastronomisk opplevelse der eaterfilmene selv forbruker store mengder mat og tilskuere svarer.

Men å spise ASMR fokuserer mer på lyder som kommer fra noen munn, som er sterk og sprø eller myk og gjørmete.

Klissete fingre

En myk tone som ofte er hyggelig å lytte til, ASMR klebrig fingre Det er akkurat det det ser ut.

Folk støtter fingrene på klebrig gjenstander som limbånd eller bruker et stoff som honning for & # 8220; Attack & # 8221; Mikrofonfingre.

DROPS D’Vann

Enten det er enkle dråper eller glitrende lyder, filen naturlig lyd av vannet; Det kan være utrolig avslappende.

Faktisk, ifølge National Sleep Foundation, Det kan også forbedre søvnkvaliteten hvis du forlater den hele natten.

Ticchettio Dell’se

Gjentakelse av En se på billetter ganske naturlig hjerne lyder. Hvis du trenger hjelp til å sove eller studere, kan dette være ASMR-triggeren for deg.

Motor Buzz

Lytter til den Motor Buzz av et kjøretøy kan så mye folk og irritere dem intenst andre. Det er alt et spørsmål om personlig valg.

Katt som gjør smeltet

Katt som gjør smeltet Det er en merkelig avslappende lyd. Med muligheten til å slappe av og forårsake en fin lukkesesjon, er det en av de mest ømte ASMR-utløserne i omløp.

Fysiker

Del på PinterestIllustrasjon av Brittany England

De fysiske ASMR-utløserne blir vanligvis opprettet ved hjelp av et instrument, enten det er en børste eller olje.

Noen mennesker liker fordi de føler seg som om de var alle «8217; indre av videoen med skaperen av ASMR, og øker følelsene.

Brushing Dell’øre

Triksets børster er perfekte Brushing Dell’øre ASMR-teknikk. Enten det er en liten øyenskygge børste, en større kabuki design eller til og med børster av en barberingsbørste, kan lyder være super beroligende for å lytte til.

Hårspill

Å spille med hår er avslappende i det virkelige livet, så det er logisk som ser på dem og lytter til dem, kan forårsake det samme svaret.

HAIR PLAY ASMR Det innebærer en rekke verktøy, fra fingrene som løper gjennom tråder til børster av hårbørster.

Massasje

Se på noen massasje A’En annen person kan forårsake de typiske ASMR-tårene, enten det er en dyp massasje i hodet eller en ryggmassasje med olje.

Situasjonell

Del på PinterestIllustrasjon av Brittany England

Du har alltid funnet et bestemt miljø eller en «8217, spesielt avslappende aktivitet? Situasjonelle ASMR-videoer kan være de de gjør for deg.

Visse ord

Det er interessant å merke seg det, noen ord Det kan utløse en søvnig ASMR-respons.

Ordene med bokstaver s, p og k pleier å bli brukt (og hvisket) på grunn av de beroligende lydene de produserer.

Men noen ord kan huske et tidligere minne, som vekker positive følelser.

Personlig oppmerksomhet

Å lindre stress og garantere en god natts søvn, Oppmerksomhet personlig asmr video kan hjelpe.

Skaperen etablerer en direkte visuell kontakt med kameraet, og legger hender i nærheten av # 8217; målet som om de rører ansiktet ditt. De snakker også i en avslappende og innbydende tone.

Rollespill

ASMR-rollespill Innebærer å stå i forgrunnen og i midten av et typisk avslappende scenario. Tenk på frisøren eller spaet, og du er på riktig vei.

Noen handlinger innebærer imidlertid flere nisjemiljøer, for eksempel en falsk tatoveringsalong eller kirurgi. Uansett hva du velger, er de alle designet for å lindre stress.

Visuell kontakt

Denne ASMR-triggeren er helt direkte langvarig Øyekontakt, gir tilskuere en følelse av intimitet og selskap.

Visuell

Del på PinterestIllustrasjon av Brittany England

For disse videoene trenger du ikke å lytte til lyden. L’Bildet er designet for å være sterkt nok til å fremme en ASMR-respons.

Håndbevegelser

Mange ASMR-videoer innlemme Håndbevegelser I en annen utløser som en hviske. Men bare den søte og hyggelige bevegelsen kan slappe av og få deg til å sovne.

Se på noen konsentrere seg

Se noen maling Eller studien kan påberope seg en ASMR formell og beroligende respons. Dette skyldes at de kombinerer flere vanlige utløsere, inkludert børstestøy og dempet tale.

Fargeprøvetaking

Myke lyder er hva ASMR fargeprøver Det er alt basert på. Skjønnhetsfansene vil sikkert bli forelsket i sitt fokus på trikset. Produktanmeldelser er bare en bonus.

Blanding av malingen

Se tørr maling kan være kjedelig og kjedelig, men Ser på ham blanding? Vel, dette er en annen historie. Faktisk kan det også utløse en følelse av prikking og beroligende.

Og hvis kombinert med hvisker og delikate lyder, kan du forvente et enda kraftigere svar.

Lysende fantasier

Selv om noen lyskilder er Noto å forstyrre søvn, Avslapping det Lys Asmr fremmer synes å blokkere denne effekten.

Så hvis du er ute etter en stille måte å eliminere stress om natten, kan du prøve å se en lys video.

Hva gjør

Ikke c’det er nesten ingen vitenskap å demonstrere hvordan eller fordi det eksisterer l’ASMR.

Men mange mennesker beskriver tårer som krysser baksiden av hodet og tornene, så vel som følelser av avslapning og fred, når de lytter til eller ser på deres personlige utløsere.

I 2012 lurte en nevrikk om L’Asmr kunne være Et tegn på en hyggelig minikonvulsiv krise. Alternativt hypotes han at noen lyder var rett og slett en måte å aktivere hjernens glede på.

En studie, publisert i Peerj I 2015, etablert at ASMR kan føre til en kortsiktig forbedring av kroniske smerte symptomer og depresjon.

TIL Siste studie oppgitt å være den første som viser følelsesmessige endringer forårsaket av’ASMR.

Deltakere som har opplevd L’ASMR viste en betydelig økning i positive følelser og sosiale tilkoblingsmessige følelser. De demonstrerte også en betydelig redusert hjertefrekvens.

For tiden er imidlertid ASMR fortsatt et mysterium.

Det kan være seksuelt?

Det avhenger av personen. Selv om noen kanskje ikke finner noen av de nevnte kjønnsutløseren, mener andre at visse lyder og bilder er erotiske.

Det meste av Youtuber i ASMR-feltet produserer ikke videoene dine og tenker på sex, men føles slik når du ser på det, er ikke unormalt.

I en 2015 Studio På 475 personer rapporterte 5% av respondentene å ha sett ASMR-video for seksuell stimulering.

En annen studie, publisert på Gjennomgang av empirisk musikkologi, Han fant ut at 8217; Seksuell spenning er en vanlig asmr følelse.

De kan høre alt?

L’ASMR gjelder ikke alt.

Noen mennesker utvikler en ASMR-respons nesten umiddelbart. Andre tar en PO & # 8216; Tid for å finne den rette utløseren for dem.

Noen kunne Aldri høre det i det hele tatt.

Dette kan skyldes neurodiversitet: Det faktum at individuelle menneskelige hjerner kan ha mange forskjeller.

Bunnlinjen

Med millioner av eksisterende ASMR-videoer, er fenomenet en økende del av moderne kultur. Men prikking og avslapning er aldri garantert.

Så, om du vil lete etter dine individuelle utløsere eller gi opp alle «8217; hele konseptet, gjør du det.

Lauren Sharkey er journalist og forfatter som spesialiserer seg på feminine problemer. Når det ikke prøver å finne ut en måte å forvise migrene, kan det bli funnet å finne svar på dine spørsmål om helse lurking. Han skrev også en bok som han vogner de unge aktivistene rundt om i verden, og bygger for tiden et fellesskap av slike motstandsdyktige. Ta det Twitter.