26 usi dell & # 039; Denatured Alkohol: Hjem Helse, Hjemme Rengjøring og Annet

Gni eller # 8217; isopropylalkohol er en vanlig og overraskende allsidig innenlandsobjekt. Fra rengjøring av dine skodder til løvetann av de irriterende flekkene av uutslettelig markør, les videre for de mange bruksområdene i & # 8217, denaturert alkohol og noen forslag til sikkerhet.

Her er en oversikt over bruken for alkohol gnidning i forskjellige innstillinger (vi vil gå inn i mer detaljert nedenfor):

Medisinsk praksis Husholdning HomeAntitàtuscanyPristEpulizia PersianTooperatorio NauseadoDoresEpulizable Tørrklarering Tørr øvre desinfeksjonsmiddel Vann fra ører Rengjøringsbørster for maskering Muskler Vasker og kromoterapi Removal Zecchedodorizing Shoes Ice Potter Modellable Mouse Mus og tastatur Fjern blekk flekker og markør uutslettelig, fjern klistremerker, rengjør rustfritt stål

Medisinsk praksis

C’Det er en god grunn til at den denaturerte alkohol er en del av de første hjelpepettene til de fleste. Du kan bruke den til følgende medisinske formål:

 • Antiseptisk middel. L’Denaturert alkohol er en naturlig bakteriedrepende behandling. Dette betyr at dreper bakteriene, men det hindrer ikke nødvendigvis veksten. L’Denaturerte alkohol kan også drepe sopp og virus. Det er imidlertid viktig at en person bruker en denaturert alkoholkonsentrasjon ikke mindre enn en 50% løsning. Ellers kan løsningen ikke effektivt drepe bakterier.
 • Postoperativ kvalme. EN Revisjon av testene Han fant den tiden for å lindre postoperative kvalme symptomer var 50% raskere da han snuset den denaturerte alkohol sammenlignet med tradisjonelle stoffer som brukes til å behandle kvalme, som L’Ondansetron (Zofran). Luktende den denaturerte alkohol kan hjelpe raskt å lindre kvalme, vanligvis når du hører lukten av en bomullspute eller en bomullspute gjennomvåt.
 • Overflate desinfeksjonsmiddel. Du kan bruke alkoholen som et desinfeksjonsmiddel for objekter som saks, termometre og andre overflater. Imidlertid er alkoholen ikke alltid ganske pålitelig som sykehusdisinfeksjonsmiddel. Det kan også skade det beskyttende belegget av noen objekter, for eksempel plastfliser eller briller linser.

Innenriks helse

De fleste produsenter selger denaturerte alkohol i forskjellige formuleringsdoser, nemlig 70 eller 90 prosent av denaturert alkohol. Som en generell regel er 70% denaturert alkohol lettere å bruke på huden.

 • Astringent. L’Alkohol er en naturlig astringent som kan hjelpe smale porene og la huden frisk. Søk etter rengjøring av huden og før du bruker fuktighetskrem eller solkrem. Dessverre kan den denaturerte alkoholen tørke huden mye, så ikke bruk den på tørre områder. Påfør også det etter barbering eller å åpne akneområder kan forårsake en brennende følelse.
 • Deodorant. L’Denaturert alkohol kan være rask hjelp hvis du er ferdig deodorant. Du kan plage direkte på # 8217; armhulen, men unngår etter barbering fordi den kan straffe. Noen mennesker blander også essensielle oljer som lavendel med alkohol for en beroligende hud duft.
 • Fordampning av # 8217; vann fra # 8217; øre. Hvis du har vannet i ørene fra et basseng, bland en 1/2 ts løsning av denaturert alkohol og 1/2 teskje hvit eddik. Hell eller posisjon ved hjelp av en dropper løsningen i # 8217; øre mens hodet er på siden. La løsningen laste ned. Ikke bruk det hvis du har en’infeksjon All’øre eller templing av trommehinnen fordi løsningen kan komme inn dypere inn i # 8217; øre.
 • Linthment for muskelsmerter. Påføring av en denaturert alkoholduk på ømme muskler kan skape en kjølefølelse og stimulere blodstrømmen i ømme områder. Gjelder bare på et lite område. Sette alkohol i hele kroppen kan forårsake ondsinnede nevrologiske effekter fordi huden kan absorbere den.
 • Fjern flått. Hvis du eller din hund eller katt du har en mynte, bruk denaturert alkohol på mynten før du fjerner den, kan bidra til å løsne grepet som krysset har på huden. Du bør være i stand til å trekke ut sjekkmerket nesten umiddelbart etter påføring av denaturerte alkohol. Når sjekken er forsvunnet, gjelder den mer denaturert alkohol for å desinfisere nettstedet.
 • Modellert ispakker. Ispakker kan bli formbare takket være den denaturerte alkohol. Å gjøre, legg til en del av alkohol med tre deler vann i en godt forseglet plastpose og legg den i fryseren. Før # 8217; bruk, pakk en myk klut rundt posen og søk på alle områder som trenger ising.

Advarsler

 • Aldri drikke denaturert alkohol. Gjør det dødelig. Du bør bare bruke den på huden din og ikke la barn bruke den uten tilsyn. Også, aldri bruk denaturert alkohol topisk for å redusere feber: det er ineffektivt og farlig å gjøre det.
 • L’Denaturert alkohol er også svært brannfarlig, så bruk den aldri i nærheten av frie flammer eller høye temperaturer.
 • Hvis du bruker den denaturerte alkoholen, og du har tegn på allergiske reaksjoner (for eksempel åndedrettsproblemer, urtikaria, ansikts hevelse eller hevelse av lepper, tunge eller hals), samtaler helse nødtjenester og ser etter akutt medisinsk hjelp.
 • Home Cleaning

  L’Alkohol har flere bruksområder i ditt hjem, fra polering desinfeksjon. Ta en flaske og sjekk følgende ting å gjøre for ditt hjem fra listen din.

  • Rengjøringskodder. Vikle en klut fuktet i alkohol rundt en spatel, plasser et elastisk bånd rundt kluten og rengjør mellom skodens lameller. Dette kan være en rask og enkel måte å rengjøre disse teltene vanskelig å rengjøre.
  • Rengjørbare Dry Cleanable Boards. Du trenger minst en 90% alkoholistisk løsning for å virkelig fjerne tørre avbestillingsskilt. Du kan sette løsningen i en sprøyteflaske eller påfør en liten og et klut eller et papirserviett for å rengjøre bordet.
  • Rengjøringsbørster for sminke. Du kan dra nytte av desinfeksjonsegenskapene til Dell’alkohol til å rengjøre børstene for sminke. Hell en PO & # 8216; av denaturert alkohol i en liten kopp og fordyp børsten for sminke i koppen, noe som gjør det spinn i noen sekunder. Skyll børsten med varmt vann og legg det på et håndkle for å tørke det.
  • Rengjøring vasker og krom. L’Denaturert alkohol kan gjøre disse overflatene rene og skinnende. Hell alkoholen på en myk klut og rengjør. Du trenger ikke å fortsette med vannet for å skylle fordi alkoholen fordamper alkohol.
  • Deodorant sko. Hvis skoene dine begynner å lukte litt & # 8216; sterk, spray på denaturert alkohol kan hjelpe deg. La dem tørke helt i solen, kan hjelpe ytterligere L’alkohol å drepe bakterier.
  • Datamus og tastatur desinfeksjon. L’bruk av en 90% eller høyere denaturert alkohol kan skape et vaskemiddel som raskt fordamper for dine elektroniske enheter. Bruk en bomullsalkohol eller en mikrofibre alkoholklut fuktet i alkohol for å rengjøre datamaskinens tastatur og mus.
  • Mobiltelefon desinfeksjon. Fra oljer for hud til sminke, er det mange ting som kan skitne telefonen din. Bruk en buffer gjennomvåt i alkohol eller en klut for å rengjøre og desinfisere.
  • Oppløs frosten av frontruten. Du kan blande en rask tiningløsning ved å kombinere en del av vann og to deler av 70% denaturert alkohol i en sprøyteflaske. Dryss den på frontruten vil gjøre frostet enklere å fjerne.
  • Bli kvitt fruktgiminer. Spray Fruit Gnats med denaturerte alkohol vil drepe dem nesten for å kontakte. Men ikke sikter mot noen frukt fordi den denaturerte alkoholen kan ødelegge den.
  • Hjemmelaget desinfeksjonsmiddel. Du kan rense de fleste overflater som sprøyter dem eller gni dem med alkohol. Imidlertid gjelder ikke alkohol på permeable materialer som kvarts og granitt. Plast laminat og forseglet marmor er bra.
  • Rengjøring smykker. Hvis ringene dine, armbånd og andre juveler har mistet sin glans, kan det være nyttig å fordype dem i denaturert alkohol. Så rengjør dem med en ren klut for å få en eksepsjonell glans.
  • Hindre ringen rundt kragen. Rengjør nakken med en batuff eller en bomullsalkohols bomullspute kan hjelpe deg med å holde skjortene rent.
  • Forfriskende svamper. Senk kjøkkenet Svampene i # 8217; Denaturerte alkohol kan hjelpe deg med å desinfisere dem slik at de er klare til bruk. Dette trikset for å spare penger kan gi nytt liv til svampene dine.
  • Fjerning av hårlakk fra speil og fliser. Den klebrig lakk kan skyte speilene og flisene. Fordyp eller spray alkohol på en myk klut og bruk for å få en krystallklart overflate.
  • Fjerner blekkpunkter og uutslettelig markør. Du kan gi irriterende flekker til støvelen ved å nedsenke et farget område i denaturert alkohol i flere minutter. Fortsett å vaske L’plagget.
  • Fjerning av klistremerker. Hvis barnet ditt gikk litt på bordet med klistremerker, prøv å mette L’lim med denaturert alkohol. Vent 10 minutter, og du bør være i stand til å rengjøre lettere l & # 8217;.
  • Rengjøring av’rustfritt stål. L’Alkohol kan gjøre et utmerket vaskemiddel for rustfritt stål som fjerner flekker D’vann og desinfisering av overflaten. Bruk et mikrofiberhåndkle fuktet i alkohol for å rense hjemmet ditt rustfritt stål.

  For hva som ikke skal bruke denaturert alkohol

  Til tross for hva du kan si Internett, er følgende ikke gode bruksområder for å gni alkoholen.

  • Kviser. Bruk den denaturerte alkoholen med forsiktighet på akneisk trendhud. L’Denaturert alkohol kan tørke mye, noe som kan føre til at huden gir overdreven mengde olje og forverrer flekkene. Ved åpne hudområder, kan selv den denaturerte alkohol brenner når den brukes.
  • Feber. Foreldre brukte den denaturerte alkoholen på et barns hud for å utstede en kjølig følelse. Imidlertid er denne metoden potensielt farlig fordi et barns hud kan absorbere alkoholen og bli giftig. Voksne kan også ha nevrologiske og hjerteproblemer fra # 8217; påføring av alkohol gjennomvåt håndklær på den nakne huden.
  • Bad. Alkoholbad er farlig av samme grunn for alkoholapplikasjonen på huden for feber. Kroppen kan absorbere alkoholen og forårsake giftige symptomer.
  • Lus. Selv om den denaturerte alkoholen kan bidra til å drepe lus, kan det også føre til kjemiske brannskader i hodebunnen. Unngå denne metoden til fordel for flere påviste behandlinger, for eksempel medisinske lussjampo.

  Hvis du ikke er sikker på at 8217; Alkohol er trygt for deg, spør legen din eller en annen helsepersonell.

  L & # 8217;

  L’Denaturerte alkohol har mange bruksområder i ditt hjem, også for rengjørings- og desinfeksjonsmessige formål. Du kan også dra nytte av antiseptiske og forfriskende formål på huden i små mengder.

  Husk å ikke drikke det eller bruke det på barn eller i nærheten av gratis flammer.