26 tips for å jobbe hjemmefra under Coronavirus-epidemien

Del på Pinterest

Fordi den covid-19 pandemien fortsetter å spre seg rundt om i verden, kan du finne deg selv i en hjemmearbeidssituasjon (WFH). Med den rette innsatsen kan du forbli produktiv mens du tar vare på deg selv og dine kjære.

I noen grad er alle på samme båt, men sannsynligvis blir situasjonen din unikt å finne sted. Abbi medfølelse, forståelse og empati for alle involverte mennesker. L’Selvisolering under Covid-19 Pandemic presenterer nye utfordringer, men sammen med disse utfordringene C & # 8217, er muligheten for muligheten for nye perspektiver.

Å takle arbeidslivet på en ny måte kan føre til positive endringer og vekst. Denne ekstraordinære situasjonen gjør at du kan revurdere alle områdene i livet ditt. Fortsett å lese for å finne ut hvordan du kan bo på toppen i ditt profesjonelle spill under disse hidtil usete tider.

Forslag til de nye wfhers

1. Utpeke et arbeidsrom

Sett A’område av ditt hjem for å bruke som arbeidsplass. Sitt i dette rommet sender et klart tegn til hjernen din, som er på tide å konsentrere seg. Hold deg unna # 8217; utpekt arbeidsområde når du ikke jobber.

Når arbeidsdagen er ferdig, motstandsdyktig mot impulsen for å sjekke for profesjonelle forpliktelser til du begynner å jobbe igjen.

2. bevege seg

Hvis du oppretter et mobil arbeidsplass, hjelper deg med å konsentrere deg, lage noen mellomrom hjemme hvor du kan jobbe. Dette kan hjelpe stillingen din fordi du endrer sitteposisjonen. Tillat deg selv en bestemt mengde tid på hvert sted kan hjelpe deg med å administrere din tid.

Pass på at arbeidsplassen din er ergonomisk. Dette vil eliminere risikofaktorene som fører til muskuloskeletale lesjoner og vil øke ytelsen og produktiviteten. Mens du sitter på en komfortabel sofa eller på sengen din, kan det virke søtt, skriv på den bærbare datamaskinen mens du gjør det i lang tid, kan det belaste ryggen eller nakken.

3. Forbered deg på dagen

Ta deg tid til å gjøre din normale morgenrutine, ta en dusj og kle deg for dagen. Hvis du vanligvis går på treningsstudioet, fullfør rutinen med Kroppsvekt øvelser eller Styrketrening.

Velg arbeidsklær, selv om de er mer komfortable enn dine typiske profesjonelle klær. Hvis du foretrekker å motstå deg og sminke, gjør det, selv om det bare er for deg.

Eller la huden puste og utnytte denne tiden for å forbedre helsen din ved å bruke bare sera, toner eller masker.

4. Sett en tidsplan

I stedet for å ha en vag plan, opprett et daglig program og legg det skriftlig. Generer et digitalt program eller merk det med papir og penn og angrep det på et synlig sted. Lag en detaljert liste over ting å gjøre delt inn i kategorier basert på # 8217;.

5. Lag en matplan

Planlegg måltider og snacks på forhånd, for eksempel alle’start av uken eller arbeidsdagen. Dette forhindrer deg i å arbeide til sult og deretter scrambling for å bestemme hva du skal spise. Du bør også unngå å spise på arbeidsstasjonen din.

Velg mat for å øke minnet, konsentrasjon og se, for eksempel gresskarfrø, mørk sjokolade og egg. Begrens rekruttering av raffinerte karbohydrater, bearbeidede matvarer og sukkerholdige drikker.

Forslag til personer med barn

6. Arbeid med et barn

Bruk en babybærer eller et band for å holde barnet ved siden av deg. For å holde hendene fri, bruk en diktatapp. Hvis du er engasjert i en samtale, kan du la mottakeren vite at du har et barn hjemme i tilfelle forstyrrelser eller støy.

Bruk napetider effektivt og prøv å programmere arbeidet som krever en «8217; intense konsentrasjon eller konferansesamtaler i disse periodene.

Du kan ha en samtale med hodet ditt på et modifisert program som fungerer for både mens du jobber hjemmefra med et barn.

7. Arbeid med eldre barn

Hvis du har små barn, anbefaler vi deg å fokusere på deres behov. Men hvis du har et større barn som kan ta litt mer ansvar, kan du organisere det med noen svært klare instruksjoner og aktiviteter for å hjelpe deg med å ta vare på yngre barn eller komplette hjemmelaget.

Du vil kanskje jobbe tidlig om morgenen eller sent på kvelden mens barna sover, spesielt når du må fokusere på komplekse oppgaver.

8. Vær oppmerksom på deres følelsesmessige behov

Dine barn kan trenge litt og kjærlighet, hengivenhet og ekstra oppmerksomhet i denne perioden, selv om et utbrudd av sinne forlater alle involverte mennesker som føler seg utmattet eller frustrert.

Dine barn er trukket fra dine følelser, så vel som fra verdens samlede energi. De kan ha problemer med å tilpasse seg en ny rutine eller føle overstream.

Spill avslappende musikk i hele hjemmet for å stimulere avslappende følelser.

9. Balansere strukturen og spillet

Oppfordrer barna til å ha det gøy, men hjelpe dem med å håndtere sin tid klokt. Organiserer passende aktiviteter for å holde dem engasjert.

Barn kan også overvurderes, så begrense tiden foran skjermen og la sporadisk kjedsomhet arisser. Bli stoppet i din tilnærming og etablere klare grenser, forventninger og konsekvenser.

10. Dele en skjerm

Hvis du deler en skjerm med et barn, klargjør du arbeidet ditt er en prioritet. Gi dem på tide å bruke skjermen som den passer til din planlegging. Bruk denne tiden til å utføre en aktivitet på 8217; som ikke krever en skjerm eller ta en kort pause.

Forslag til folk med angst

11. Verdensstaten

Ta dine beslutninger om hvilken type media du følger, spesielt mens du arbeider. Hvis du ikke vil lese nyheter om Covid-19, konfigurere apps som vil blokkere disse nyhetene på enhetene dine.

På samme måte, la dine kjære vite om du ikke vil ha diskusjoner om viruset eller på infeksjonen på & # 8217.

12. Hold informert, ikke overveldet

Hvis du vil holde deg informert, men du finner de overveldende nyhetene, dedikerer en viss tid hver morgen eller kveld når du kan lese nyheten.

Eller spør en venn hvis du kan kalle det for en kort 10 minutters orientering. De vil kunne gi nyheter med delikatesse og hjelpe deg med å holde deg informert uten å føle seg overveldet.

1. 3. Dine nærmeste

Hvis du er bekymret for dine kjære, snakk om dine bekymringer. Pass på at de tar alle nødvendige forholdsregler og ta kontakt med deg hvis du begynner å manifestere Covid-19-symptomer.

Ta deg tid til å fortelle dem hvor mye de mener for deg, muntlig eller skriftlig.

14. Blokkere

Nyter en dag hjemme er annerledes når det skyldes en regjeringsordre som tar sikte på å stoppe spredningen av et virus.

Lag en lykkelig plass, uansett om det kommer til å se ut av et vindu, se en rolig naturlig scene eller se på en «8217, avslappende bilde.

15. Kontakt oss

Kontakt en psykisk helsepersonell eller finn noen som støtter deg og kan hjelpe deg med å administrere dine følelser, spesielt hvis disse følelsene hindrer produktiviteten din.

Vær ærlig på hvordan du føler. Å vite at noen er bare en telefonsamtale eller en videochat, kan hjelpe deg med å håndtere følelser av angst.

Forslag til folk som ikke har en ideell hjemmekonfigurasjon

16. Popup-kontor

Hvis du ikke har et skrivebord eller et bestemt kontor, plutselig. Legg en pute på gulvet og bruk et salongbord for arbeidsplassen din. Eller finn et lite bærbart foldbord som du kan bruke i forskjellige områder av ditt hjem.

Du kan lage et improvisert skrivebord ved hjelp av en vendt kurv med en flat bakgrunn. Du kan bruke den med den bærbare datamaskinen på sengen, på et bord eller på en teller for å lage et skrivebordsstativ. Du bryr deg bare om å høre på kroppen din og gjøre endringer hvis du begynner å føle muskuloskeletale smerter.

17. Frigjør din plass

Opprett en’fredelig atmosfære. Rengjør arbeidsområdet ditt og organiser lidelse minst en gang om dagen. Bruk en diffusor av essensielle oljer for å sende noen luksusaromaer i # 8217; luft. Eller brenne salvie for å øke energien din, L’humør og hjernefunksjoner.

Tips for de som jobber hele dagen ved siden av partneren din

18. Diskuter arbeidsplanen på forhånd

Diskutere kompatibiliteten til arbeidsstilene dine. Bestem om du vil ha forhåndsdefinerte tider for å spise eller gå ut eller foretrekker å gjøre dine ting hver dag.

La din partner vite om du liker å chatte eller foretrekke å jobbe i stillhet. Hvis din daglige arbeidstid varierer, sørg for at du snakker om det på forhånd.

19. Berøringsbasen

Sjekk inn og se hvordan du kan hjelpe deg hverandre. Dette kan bety at du forlot partneren din helt uforstyrret i løpet av dagen, send morsom meme eller sørg for at du har fullført leksene dine.

Forbered en plan for å distribuere husarbeid. I løpet av en 10 minutters økt kan du snakke om hvordan alt går og bestemmer om du trenger å gjøre endringer. Du kan ha mindre sjanse til å miste roen eller føle deg frustrert hvis du vet at du har reservert plass til å snakke om dagen eller enhver aktivitet.

20. Bruk hodetelefoner

Eliminer auditive distraksjoner ved hjelp av hodetelefoner. Invester i et par mer komfortable over-øre hodetelefoner og tilbyr bedre lydkvalitet enn øretelefoner.

Velg musikken du hjelper deg med å konsentrere deg og bruk spesifikt mens du arbeider. Dette kan inkludere klassiske, binaural rytmer eller din favoritt moderne musikk.

Utvikle en plan og kommuniser med partneren din når du trenger å delta i en video- eller taleanrop. På denne måten har du en plan på plass for å minimere lyder og distraksjoner hvis du begge må være samtidig engasjert i en samtale.

Forslag til erfarne fagfolk på denne vanskelige tiden

21. Ta den tiden du trenger

Hvis du vanligvis jobber hjemmefra, kan du finne deg selv med familiemedlemmer i ditt verdifulle arbeidsrom. Etablere grenser og administrere forventningene til alle som krever din tid.

Bestemmer hva som er nødvendig og prioriteten tilsvarende. Hold deg konsentrert slik at du kan jobbe effektivt og ha mer tid til andre forpliktelser.

22. Øvelse L’selvhjelp

I tillegg til å sikre at arbeidet ditt er gjort, ta vare på ditt fysiske og mentale velvære i dette delikate øyeblikket. Forbered deg på suksess gjør nok fysisk aktivitet og holde din psykiske helse.

Dette kan inkludere meditasjon, l’innsetting i dagboken eller dansen. Korte vindkast av disse aktivitetene kan hjelpe deg med å frigjøre litt & # 8216; av undertrykt energi, slik at du kan konsentrere deg om arbeidet ditt.

23. Hold deg aktiv

Selv om du bruker mye tid hjemme, gjør du sannsynligvis sporadisk ut. Inkorporerer mer trening i din daglige rutine og prøv å gå ut hvis du kan, selv om det er på taket av bygningen din.

Hvordan lage effektive pauser

24. Ta en kort spasertur

Viktigheten av å gå har blitt dokumentert av mange reklamer i løpet av århundrene. Det er ikke nødvendig å gå i miles slik at den er effektiv. Ta en tur på 20 minutter en eller to ganger om dagen, spesielt når du føler deg utmattet eller ubestemt.

25. Tomatmetoden

Noen sverger på tomatmetoden, som er en tidsstyringsteknikk. For å prøve det, sett en timer i 25 minutter og ta deretter en 5 minutters pause. Etter fire økter fra 25 minutter, ta en pause på 15-30 minutter. Fortsett disse intervaller hele dagen.

26. COGLI L’

Mange yoga lærere og meditasjon tilbyr gratis online-økter i løpet av denne perioden. Dra nytte av og delta i en online økt. Pause programmet ditt kan hjelpe deg med å håndtere tid klokt i løpet av dagen.

Bunnlinjen

Arbeide hjemmefra i løpet av denne perioden kan ikke være det du planla, men du kan ta det best. Du kan finne deg selv å leve et liv som ser ut som en lang dag med snø eller en sommerferie. Det tar tid å bli vant til ny normalitet, så behandle din tid til å tilpasse seg ditt nye arbeidsliv.

Ha tillit til din evne til å tilpasse og finne det svake punktet i balansen mellom arbeid og privatliv. Gi deg selv et klapp på skulderen for alt du har realisert, selv om det har vært dosser underveis.

Husk at vi er alle i dette settet.