25 uker med graviditet: symptomer, forslag og mer

Beskrivelse

En uke 25, du er gravid i ca 6 måneder, og du nærmer deg slutten av andre kvartal. Du har fortsatt lang tid tilgjengelig under graviditet, men du kan tenke på å abonnere på fødsel leksjoner. Du kan også vurdere yoga eller meditasjon, for å forberede kroppen din og tankene dine for den endelige graviditeten.

Endringer i kroppen din

Barnet ditt har nå en fin liten og # 8216; av plass i din sentrale del. Du kan føle deg ubehagelig eller ubehag mens kroppen din passer. Andre kvartal er ofte mer praktisk for kvinner enn graviditetens første måneder, men energinivåene dine kan redusere når du nærmer deg tredje kvartal.

Som barnet vokser, gjør du det også. Kroppen din vil øke vekten for å støtte ditt utviklingsbarn. Hvis du startet graviditet med en normal vekt, kan du tjene et halvt kilo per uke i andre og tredje kvartal.

Du kan merke endringer i utsiden av kroppen din i andre kvartal, som brystvorter som løper ut, utvider strekkmerker, mørkere hudflekker på ansiktet og en hårlinje går fra’Umbilic ALL’Hengende av pubic hår.

Sørg for at du også møter din mentale helse i denne perioden. Selv om fysiske endringer er åpenbare, er følelsen av eller deprimert i påfølgende uker en alvorlig ting. Snakk med legen din, venner og familie hvis:

Forbered deg på en nyfødt er en hard jobb, og helsen din skal komme først.

Ditt barn

Del på Pinterest

Ditt barn veier nå 1.5 pounds og 12 inches høye, eller om størrelsen på et blomkålhodet eller en rutabaga. Barnets fysiske vekst er ledsaget av andre utviklinger, inkludert evnen til å svare på familien lyder som din stemme. Barnet ditt kunne begynne å flytte når du hører om det.

En uke 25, kan du bli vant til å føle hopp, spark og andre babybevegelser. I noen uker vil du holde styr på det, men for nå kan de blomstrene bare være en gledelig påminnelse om ditt voksende barn.

Twin Development En uke 25

Legen din har foreskrevet deg å sove i sengen under en del av graviditeten? Årsakene kan variere fra begrensningen av intrauterin vekst (IUGR) til moderkaken etter for tidlig sammentrekninger og utover. Spør om dine spesifikke begrensninger. Noen sengestangsplaner lar deg flytte hjem og unngå å løfte tunge gjenstander. Andre sovende planer i sengen er strenge ordrer for ingen virksomhet. Disse planene krever at du sitter eller legger seg til ny advarsel.

Graviditets symptomer i 25 uker

Ved slutten av andre kvartal må du kanskje gjøre med en rekke nye symptomer. Disse kan forbli for resten av graviditeten. Noen symptomer du kan støte på i løpet av uken 25 inkluderer:

Når du er gravid, slapper hormonene i kroppen din mageventilen slik at den ikke lukker riktig, forårsaker mageforbrenning. Din favorittmat kan utløse halsbrannen, spesielt hvis de er krydret eller saltet.

Disse symptomene, sammen med størrelsen på barnets størrelse og din kroppsendring, kan forårsake søvnproblemer i uke 25. Hviler tilstrekkelig er viktig. For å hjelpe deg med å sovne om natten, prøv å sove på venstre side med knærne foldet, bruk putene til å plassere deg i en komfortabel posisjon og øker hodet ditt.

Ting å gjøre denne uken for en sunn graviditet

Glukose screening

Du vil sannsynligvis bli testet for graviditetsdiabetes mellom 24 og 28 uker. For glukosetesten vil blodet 60 minutter bli tatt etter å ha brukt en sukkervæske som tilbys av [8217; klinikken eller legenes verksted. Hvis glukose nivåer er høye, kan det være nødvendig med ekstra tester. Formålet med denne testen er å utelukke svangerskapsdiabetes. Hvis du er diagnostisert med svangerskapsdiabetes, vil legen din eller personalet gi deg informasjon om overvåking av blodsukker under resten av graviditeten.

Leveringskurs

Nå er det en flott tid å vurdere leksjonene for fødsel. Disse kursene vil gi deg informasjon om Travaglio og Levering. Din partner eller en annen person som vil hjelpe deg under fødselen, bør delta, slik at du kan kjenne smertestillingsalternativene og arbeidsteknikker. Hvis leksjonen din tilbys på strukturen, vil du gi deg, vil du sannsynligvis lære om arbeidskraft og fødsel rom.

Yoga leksjoner

I tillegg til et tradisjonelt kurs for fødsel, kan du vurdere Yoga Sessions påmelding. Yoga praksis kan hjelpe deg med å forberede deg mentalt og fysisk ved fødsel av fødsel av fødsel og avslapningsmetoder. Videre søket i Psykologi antyder at yoga kan redusere depresjonssymptomer hos gravide kvinner. En annen studie i Journal of Bodywork and Movement Therapies viser at yoga, så vel som prenatal massasje terapi, kan redusere depresjon, l’angst og ryggsmerter og ben i kvinner som viser tegn på depresjon. At studioet indikerer også at yoga og massacerapi øker svangerskapsalderen og fødselsvekten.

Når skal du ringe legen

Ring legen din dersom du manifesterer et av følgende symptomer: