25 forslag og aktiviteter for langdistanseforhold

Del på Pinterest

Du har nettopp begynt å se noen fra Great. Gå d’enighet, du har det gøy sammen og ting ser ut til å gå bra. L’enkelt problem? De har nettopp fått en’tilbudet for arbeidet med sine drømmer i en annen stat. Eller kanskje du liker noen på nettet som bor fra # 8217, en annen del av landet.

De kan virke skummelt eller utfordrende, men fjerntliggende forhold kan lykkes. Bare krever litt & # 8216; hensyn og ekstra arbeid.

Her er en titt på hvordan du holder i live L’kjærlighet og håndtere potensielle problemer som kan oppstå.

Tips for å holde ting på sporet

Lokale og langdistanseforhold krever mange av de samme tingene. Lang avstand vil imidlertid kreve en tanke litt & # 8216; mer bevisst.

& # 8220; Folk i avstandsforhold må være mye mer forsettlige og industrielle i å gjøre arbeid som bidrar til å gå tilbake til Permere & # 8221; sier Patrick Cheatham, PSYD.

Diskuter kommunikasjonsbehov

Når du starter et avstandsforhold for første gang, bestemmer du hvor ofte du vil snakke, samt raske tekstmeldinger i løpet av dagen.

Du kan begge være enige om det faktum at du vil snakke ofte, men ikke å være D’enighet om hva som egentlig betyr. Hvis dine ideelle kommunikasjonsnivåer er forskjellige, kan du finne et kompromiss i den opprinnelige fasen, forhindre frustrasjon senere.

En sporadisk, spontan telefonsamtale, og tenker på deg & # 8221; Det kan være en hyggelig overraskelse, men planlegging av lengre samtaler kan bidra til å koble til når begge er best. Hvis partneren din er en nattgun, og du er mer en tempo person, for eksempel, prøv å planlegge anrop umiddelbart før eller umiddelbart etter middagen.

Hold uavhengigheten din

Dette er en viktig ting. Husk at du har ditt liv i byen din. Du kan føle at en del av deg mangler hvis partneren din er kilometer unna, men prøv å holde tritt med dine vanlige rutiner. Også, å holde seg opptatt bidrar til å lindre følelser av ensomhet.

Hvis du ikke ser partneren din ofte, kan du snakke med ham oftere. Men følelsen knyttet til telefonen eller datamaskinen kan føre til tristhet eller til og med vred, hvis de ikke alltid kan snakke med deg. Du vil også miste tid med andre kjære.

Selv om partneren din har tid til å snakke hele tiden i løpet av dagen, er det fortsatt en god ide å tilbringe litt og med venner og familie alene eller med venner og familie.

Følg tidsplanene i & # 8221; når det er mulig

Du vil ikke gå ut med noen som har fortsatt å miste avtaler i person i lang tid, sant?

En partner som er for langt unna for å hjelpe når ting går galt, kan du bekymre deg mer enn en lokal partner når du ikke har nyheter alle «8217; planlagt tid. Selvfølgelig vil ting komme ut, men prøv å la partneren din vite så snart som mulig. Og hvis du kan, programmere en sminke chat-økt.

Varierer kommunikasjonsmodusene dine

Endre måten du holder kontakten på, kan hjelpe deg med å føle deg mer tilkoblet. Du kan dele bilder og videoer med Snapchat, Hold en chat på Facebook Messenger, send meldinger fra tid til annen og ta en rask telefonsamtale under lunsjpause eller når du våkner om morgenen.

Husk at noen føler seg overveldet når de sporer flere samtaler, så dette kan ikke fungere for alle.

Gi verdi til din kommunikasjon & # 8230;

I et fjernt forhold er det normalt å tenke på å aldri ha nok tid til å snakke med partneren din. Hvis denne familien det høres ut, prøv å konsentrere dine energier for å få mest mulig ut av kommunikasjonen.

Mens du tenker på ting å dele i løpet av dagen, merk deg for å huske dem senere. Hvis du har noe i tankene, snakk i stedet for å la det ikke sagt.

& # 8230; Men ikke overse trivial

Avstanden kan forhindre at du er fysisk nær partneren din. Men mangelen på små detaljer kan få deg til å føle deg ytterligere.

Instinktet ditt kan ta deg til å konsentrere deg om dype eller signifikante emner, slik at du kan gjøre samtalene du har viktig. Men ting som egentlig ikke handler i den store ordningen av ting, kan også bidra til partnerens bilde og ekstra følelsesmessig forbindelse.

Ikke overse intimiteten

Vedlikehold av’Seksuell intimitet er en grunnleggende utfordring i mange eksterne relasjoner. Hvis du og din partner liker du å ha sex regelmessig, kan du kjempe med mangel på intime kontakter i løpet av ukene dine (eller måneder) unna.

Men du kan fortsatt koble seg intimt, selv på avstand.

Fjern

For å holde ting interessant, bevis:

 • Exchange Sexy Photos (Pass på at meldingen din er sikker)
 • Snakker om sex og ting du vil prøve
 • telefon
 • Gjensidig masturbation under en videochat
 • Send e-post, bokstaver eller erotiske meldinger

Husk at ikke alle føler seg komfortabel med digital intimitet, og lær deretter alltid av individuelle grenser knyttet til bilder, telefonseks eller bruk av webkameraet.

Alle’Start er normalt å føle seg ubehagelig eller sjenert, men ikke nøl med å heve disse følelsene. Deling pinlige øyeblikk kan faktisk hjelpe deg med å bygge mer intimitet.

Del fysiske påminnelser L’en av de # 8217; andre

Tingene i den kjære kan ha mye mening for deg.

Tenk på tannbørsten på badet, til deres favoritt syltetøy i kjøleskapet eller til og med duften av sjampoen på sengen puter. Alle disse kan hjelpe deg med å huske tilstedeværelsen av partneren din selv når de er hundrevis av kilometer unna.

Neste gang du besøker, vil disse tingene vente på deg. Og i mellomtiden kan de hjelpe begge til å føle den tiden til neste besøk ikke er så lenge det virker.

Tilbring tid sammen når det er mulig

Tid, penger og jobbforpliktelser kan gjøre det vanskelig å besøke partneren din ofte som du ønsker.

Vurder ideen om å gjøre avansert planlegging for å få en god avtale på flybilletter eller søk etter alternative transportalternativer, for eksempel tog eller delt racing.

Du kan også prøve å endre ting ved å møte halvveis for å lyse vekt.

Aktiviteter for å prøve

Vandre for matbutikken, se et par som diskuterer flere peanutbutter. Du føler deg en tett av misunnelse som klarer å utføre denne trivielle oppgaven sammen.

Men den fysiske avstanden betyr ikke at du ikke kan gjøre ting sammen, spesielt med moderne teknologi. Du trenger bare å være en PO & # 8216; kreativ.

Se en film sammen

Takket være Streaming Rise, kan du se filmer eller TV-programmer på motsatte sider av verden.

Synkroniser L’start av filmen som starter nøyaktig på samme tid. En partner kan også se gjennom webkameraet mens filmen gjengir filmen, men dette kan gjøre visjonen eller visjonen eller # 8217 vanskeligere; lytte (selv om dette ikke kan importere hvis du ser på & # 8220; de gode gutta & # 8221; i hundre gang).

Nyt filmen med partneren din ved å ringe eller chatte i video mens du ser på. Slapp av og vær deg selv, akkurat som du ville gjøre hvis partneren din var i rommet med deg.

Gå en tur

Del en tur med partneren din snakker på telefonen mens du tilbringer tid i nabolaget ditt, på et favorittsted eller på et helt nytt sted. Du kan nevne noe nytt eller interessant du ser og til og med ta bilder.

Hvis mulig, gjør det selv mens de tar en tur. Organisering av samme aktivitet kan samtidig øke forbindelsen.

Vandring og videochatting samtidig kan det være litt & # 8216; farlig, men finn en favorittpark eller et annet stille sted å lage et kort videosamtale.

Ta en hobby sammen

Hobbyer kan teste deg, hjelpe deg med å tilbringe tid til å behage og fremme avslapning. Hvis du og din partner har både nok tid til å prøve en ny hobby, vurder sjansen til å finne noe du kan gjøre sammen.

Hvis du skal chatte i video eller snakke i høyttalermodus under, se etter en hobby som du kan gjøre hjemme.

Det er mange alternativer å vurdere:

 • genser
 • snekring
 • Maleri eller tegning
 • matlaging
 • kjøkken
 • yoga
 • studere Nytt språk

Tilberedt og spis sammen

Hvis du og din partner liker å lage mat sammen, hold tradisjonen levende selv når du er langt unna. Prøv å forberede samme tallerken og se om det er det samme & # 8211; Pass på at du bare holder telefonen eller datamaskinen vekk fra mat eller væsker!

Organiser en kveldsavtale

Kanskje du ikke kan komme deg ut i person, men du kan fortsatt lage en romantisk atmosfære i & # 8217;. Sett med musikk og drikk et glass vin (eller din favorittdrink) sammen.

Du kan gjøre kvelden mer spesiell hvis begge:

 • å kle
 • stearinlys
 • Forbered et måltid til begge som

Ender med et romantisk notat med en videochat under et stearinlys lumenbad og en intim samtale. L’fysisk intimitet er en viktig del av mange relasjoner, og selv om du ikke kan være direkte fysisk, kan du fortsatt skape intimitet og en følelse av nærhet.

Gjør deg selv en integrert del av familie- og venners møter

Hvis du og din partner besøker venner og familier l’en av’andre for sosiale møter, helligdager, er hvorfor du ikke kan fortsette på & # 8220; invitere dem & # 8221; å delta i en videochatt.

Fortsett å dele spesielle hendelser eller til og med tilfeldige funn bidrar til å opprettholde en følelse av involvering i livet til # 8217; andre. Det hjelper deg også med å holde kontakten med familie og venner som ellers kan du ikke se.

Å holde i kontakt på denne måten kan være spesielt viktig hvis en av partnerne bor alene i en ny by uten kjære i nærheten. Forsikre bare at resten av gruppen banker at han vil ha en digital gjest.

Gjør jobbene sammen

De fleste er ikke ivrige etter å gjøre sine oppgaver. Retter, vaskerom, rent toalettet: Disse aktivitetene er sannsynligvis ikke din favoritt måte å tilbringe en kveld, spesielt hvis du må gjøre alt alene.

Dette vil trolig ikke fungere med alt. Det er tvilsomt at en av dere ønsker å se de andre avløpene eller rense søppelboksen. Men prøv en avtale for å bøye klesvask eller chat mens du rengjør kjøleskapet (de kan til og med kunne huske hva C & # 8217, det er i den tupperware du er redd for å åpne).

Ting å unngå

Som ethvert forhold, er langdistanse obligasjoner ikke en gyldig situasjon for alle. Det som fungerer for et par, kan ikke gjøre mye for en & # 8217;.

Det er imidlertid noen ting du sikkert bør unngå å gjøre i noen form for avstandsforhold.

Kontroll på din partner

Fjernforhold krever at du stoler på og en annen for å holde grensene til forholdet ditt.

Selvfølgelig er dette sant i noen form for forhold, men kan ha enda mer mening i et forhold der du ikke vet om partneren din faktisk gjør det han sier.

Det er normalt å bekymre deg når partnerens oppførsel ser uvanlig ut. Kanskje de mister en god nattsamtale, de snakker mye om nye venner, eller de virker mindre reaktive på meldinger i noen dager.

Når dette skjer, kommuniserer dine bekymringer i stedet for å la bekymringene føre deg til å be om bevis på hvor de var eller bilder av dem i sengen hver kveld.

Behandle hvert besøk som en ferie

Hvis du ser partneren din bare noen ganger, kan du føle behovet for å gjøre hvert minutt av ditt nyttige besøk.

Du kan føle deg fristet til å behandle det som en ferieperiode & # 8221; Sier Cheatham, & # 8220, spesielt hvis det er den eneste gangen du kan ha sex & # 8221;. Selv om dette er helt forståelig, kan det gjøre det vanskeligere å vite com’er partnerens liv når du ikke er der.

Ikke glem små ting

Når du ser deg selv personlig, streber etter å inkludere daglige øyeblikk i din tid sammen:

 • Se opp til frokost
 • Hjelper hverandre i husholdningsarbeid
 • sovner foran en film på sofaen

Denne fredelige intimiteten kan hjelpe deg med å føle deg mer forbundet enn å kjøre fra A’Aktiviteten Alle & # 8217;.

Hold følelser og følelser for deg selv

Hvis du foretrekker å snakke om en person med følelser eller vanskelige følelser, kan du ha problemer med å finne måter å dele disse tingene med en avstandspartner. Men unngå alvorlige diskusjoner kan til slutt forårsake problemer.

& # 8220; Din evne og vilje til å snakke om problemer eller vanskelige følelser er begge svært viktige & # 8221; sier Scott Cubberly, MSW, LCSW. & # 8220; Mange har en tendens til å unngå disse tingene, som de er redd for å forårsake følelser eller opprørt.& # 8221;

Også fraværet av ansiktsuttrykk eller kroppsspråk kan legge til rette for feil tolkning av ord eller intensjoner, noe som kan gjøre misforståelser mer sannsynlig.

Oppløsning av vanlige problemer

Alle relasjoner møtes hindringer på veien, men fysisk avstand kan forårsake noen unike problemer.

Her er noen av de viktigste bekymringene du måtte møte, i tillegg til noen forslag for å hjelpe deg med å utforske dem.

Ulike rapportforventninger

Selv om selv målene for et mer fast forhold kan endres over tid, begynner alle’aldri vondt for å få en samtale om hva du håper kommer fra forholdet.

& # 8220; dine forventninger bør justere seg selv og sier Shannon Batts, Lmft. «Du gjør det for moro uten å håpe på en langsiktig forpliktelse? Du vil bare ha en intim venn eller en’eventyr? Eller håper å utvikle gode relasjonelle ferdigheter og et felles liv, selv ekteskapet? Ha disse samtalene snart. & # 8220;

Oppfordrer også å holde diskusjonen i live for å sikre at du er på samme side der rapporten går. Ikke vær redd for å se gjennom de første forventningene hvis ting ikke virker akkurat.

Tillitsproblemer

Du kan ikke være realistisk for deg (eller din partner) for å svare umiddelbart på meldinger eller telefonsamtaler. Men du kan legge merke til, når du snakker, som virker distrahert eller uinteressert. Hvis dette blir en ordning, kan du føle deg bekymret, selv sjalu hvis du vet at de bruker mye tid med andre venner.

Oppfordrer oppmerksomheten til partnerens svar når du øker disse bekymringene. «De ser åpne og ikke-defensive? Empati for dine bekymringer? & # 8221;

En partner setter mer forpliktelse til rapporten

Det er umulig for en person å opprettholde et forhold av seg selv. Selv om en av dere har flere ting å gjøre, er begge parter ansvarlige for å opprettholde forholdet.

Hvis du planlegger alle besøk, start kommunikasjon og send overraskelseshjelpspakker, vil du ende opp med å føle deg frustrert gjennom hele linjen. Det kan også få deg til å føle deg usikker i rapporten.

Et svar på dette problemet? Beste kommunikasjon fra begge sider. Hvis en av dere har mindre følelsesmessig energi på grunn av arbeid eller stressforpliktelser, snakk med det. Ha en ærlig samtale om hva vi begge er realistisk, kan bidra til å lindre en del av byrden og sørge for at du begge føler seg trygge.

Unngå konflikt

For de fleste liker ikke konflikt, spesielt i et forhold. Hvis du ser eller snakker med partneren din mindre enn du vil, kan du føle deg enda mer motvillig til å få en diskusjon og gjøre alt for å holde samtaler og fredelige besøk.

Langdistanseforhold innebærer noen ganger mindre konflikter naturlig. Uenigheter om provisjoner eller husarbeid, for eksempel, presenterer ikke seg selv. Men hvis du har en divergens av meninger, er det viktig å si det, spesielt når det gjelder personlige verdier eller ting som virkelig betyr noe.

Prøver å opprettholde det perfekte og konfliktfrie forholdet kan maskere inkompatibilitet eller hindre deg i å vokse som en partner.

Føler ikke involvert i livet til # 8217; andre

Den fysiske avstanden som skiller deg og din partner kan få det til å virke som om du lever helt separat liv, selv om begge følte seg fast engasjert.

& # 8220; Opprett en felles følelse av livet er et unikt problem som kan oppstå og sier Cheatham. «Det er veldig enkelt å ta for gitt å vite hva som skjer i partnerens liv, som hennes arbeid, vennene hennes og hennes daglige rutine. Dette kan være vanskelig i et eksternt forhold.

Selv om du er i forskjellige byer & # 8221; tilføyer, bør det fortsatt være følelsen av å være i tankene og i hjertet l’en av de # 8217; andre & # 8221;.

Økonomiske forventninger

Hvis du vil se oss regelmessig, må du kanskje investere en betydelig mengde tid og penger til å gjøre disse besøkene. Disse kostnadene kan legge opp raskt, selv om du slår på fritid og betalingsturer.

Cheatham oppfordrer folk som anser et avstandsforhold til å tenke på disse praktiske aspektene. Jeg tror ikke disse utfordringene skal være forvirret, men de kan fremme vrede hvis de er uventede & # 8221; sier.

Bunnlinjen

Avstanden må ikke rapportere slutten av et forhold. Selvfølgelig må du kanskje gjøre litt & # 8216; av ekstra innsats og bli kreativ for hvordan du skal holde kontakten, men du kan finne ut at de elementene nærmer deg deg.