23 ting som bare noen med hyperhidrose kunne forstå

Behandle overdreven svette (hyperhidrose) kan være vanskelig. Det er enda vanskeligere å forklare for folk som ikke er informert om tilstanden.

Finn trøst i å vite at andre bor med hyperhidrose og inkludere de tingene du går gjennom.

1. Bruk flere lag med klær, uavhengig av temperatur. Du kan trenge det tredje laget for å absorbere svette for hver hendelse.

Del på Pinterest

2. Unngå de hvite klærne for enhver pris, selv om det er fargen på sesongen. Hvit og # 8217; hyperhidrose er svoret fiender.

Del på Pinterest

3. Du har en spesiell predileksjon for utskrifter. Dine venner tror du er & # 8220; morsom & # 8221; Eclectic & # 8221;, men din viktigste grunnen er å unngå åpenbare tegn på svette (ja, det funky-formede skiltet er bare en del av pressen).

Del på Pinterest

4. Kontroller kontinuerlig klærne i et hvilket som helst speil eller reflekterende vindu du møter. (Nei, du er ikke full av deg selv, hvis andre spør.)

Del på Pinterest

5. Ta med to eller tre klærendringer (eller kanskje enda mer) med deg. Du vet ikke når du rammer overdreven svette, så du må være forberedt.

Del på Pinterest

6. Velg l’perfekt kjole for dagen, bare for å måtte slå og endre deg mens du kommer ut av døren.

Del på Pinterest

7. Vel, C’er en annen favoritt T-skjorte i søppelbøtten.

Del på Pinterest

8. Nei, ikke C’Det er ikke noe galt med # 8217; iført flip flops, selv om utenfor er under null. (De kan ikke fokusere på skoene dine?)

Del på Pinterest

9. Har en tendens til å ta lengre tid enn andre i deodorantavdelingen. (Dette inneholder både en antipranspirant og en deodorant? Jeg vil like duften? Det er klart at det ikke vises på klærne mine?)

Del på Pinterest

10. Aldri gå ut hjemme uten håndkle, lommetørkle og absorberende pads for hånden.

Del på Pinterest

11. Unngå hendene på hånden for enhver pris. Du vil ikke se uhøflig, men du vil bli mortified hvis du utvekslet svette og en vennlig hilsen på samme tid. Et smil og en bevegelse av hånden din må være tilstrekkelig.

Del på Pinterest

12. Du foretrekker å bli hjemme alene under en episode av ekstrem svette. (Selvfølgelig vil du savne vennene dine! Du vil at de ikke trodde du rystet dem av.)

Del på Pinterest

1. 3. Noen ganger begynner depresjon. Hvis du fortsetter å miste sosiale arrangementer og aktiviteter som du vanligvis liker dem fordi du er redd for å svette, er det vanskelig å ikke føle seg for livet.

Del på Pinterest

14. Dine kjære tror at du bekymrer deg for mye. Hvis bare de visste alle # 8217; energi trengte å forberede seg på dine daglige kamper mot svette!

Del på Pinterest

15. Folk på jobb eller skole kan tro at de mangler. Sannheten er at du holder deg til arbeidet ditt & # 8211; Du er også ambisiøs å skjule svette slik at den ikke er i sentrum av din årlige gjennomgang.

Del på Pinterest

16. Du føler at alle øynene er på deg. (Å, min Gud, jeg svetter?) Men så ser du deg rundt og du skjønner at folk er mer konsentrert på deres smarttelefoner.

Del på Pinterest

17. Det ekstreme kvalme treffene når din tur er å gjøre en presentasjon på jobb eller skole. Du kan ha bekymret for dette øyeblikket i uker eller måneder.

Del på Pinterest

18. Du nekter å heve hånden din i klassen eller under et møte. Fordi du tiltrekker deg en «8217 ikke nødvendig oppmerksomhet?

Del på Pinterest

19. Du må investere i A’andre tastatur: Bokstavene starter igjen for å konsumere. (Og håper å ha en på jobb uten å måtte bringe den til ingen oppmerksomhet.)

Del på Pinterest

20. De enkleste tingene blir kompliserte, hvordan du åpner dører, bruker verktøy og klamrer seg til noe annet du må forstå.

Del på Pinterest

21. Hvordan i helvete har våt avisen du jobber med? La oss bare klandre kondensasjonen av din flaske D’vann og lover å være mer forsiktig i fremtiden.

22. Du må kanskje kontakte legen din igjen for en annen hudinfeksjon på 8217.

Del på Pinterest

23. Du er stadig sliten. Du er ikke bare sliten for stoffene dine, men du er sliten for stress og bekymre deg så mye.

Del på Pinterest