23 te for angst: peppermynte, kamille og andre avslappende te

Ting å vurdere

Noen urtete kan bidra til å redusere stress og sporadisk angst, mens andre kan brukes best som en ekstra rutinemessig terapi for en underliggende tilstand.

Det er viktig å huske at det som fungerer for en person, kan ikke fungere for deg. Finn den rette urtete eller urtete-blandingen kan ta tid.

Selv om urtete er teknisk forskjellig fra kapsler, oljer og ytterligere fargestoffer, er interaksjoner fortsatt mulig. Du bør alltid snakke med en lege eller en annen helsepersonell før du legger til en urtete til rutinen din.

Fortsett å lese for å finne ut hvordan disse populære teene kan bidra til å berolige og støtte din generelle følelse av velvære.

1. Peppermynte (Peppermint Menta)

Denne klassiske hageanlegget kan brukes til noe mer enn den enkle krydret. Noen Forskning tyder på at aromaen kan redusere følelser av frustrasjon, angst og tretthet.

Separate søk fant at parfymeinnånding av parfymen av peppermynte kan suge folket som har blitt innlagt på sykehuset på sykehuset hjerteinfarkt Og Baby fødsel.

Kjøp myntete.

2. Kamille (Chamomilla Matricaria / Chamaemelum Noble)

Del på Pinterest

Denne blomsten som ligner en daisy er synonymt med ro, noe som gjør kamoen blant den mest kjente beroligende te.

en 2016 studio Oppdaget at den langsiktige bruken av det kamille ekstraktet har betydelig redusert moderat til alvorlige symptomer på D & # 8217-forstyrrelser; generalisert angst (GAD). Det har imidlertid ikke forhindret forekomsten av fremtidige symptomer.

Kjøp kamille.

3. Lavendel (Lavandula officinalis)

Lavendel er viden kjent For sine stabiliserende og beroligende effekter. Men du visste at det kunne være like effektivt som noen stoffer for å lindre # 8217; angst?

Forskere i A 2010 studio Han fant ut at Silexan, en muntlig forberedelse i lavendelkapsler, var hvor effektivt hvor mye lorazepam hos voksne med Gad.

Kjøp Lavendel Tea.

4. Kava (Piper Methysticum)

En rituell te av Stillehavsøyene, Kava er mye brukt som et middel for angst. Den kan jobbe Tar målet GABA-reseptorene i hjernen som er ansvarlig for følelser av angst.

en 2018 Gjennomgang antyder at kava ekstraktpiller kan være litt effektive i å behandle en generert angst, men videre forskning er nødvendig.

Kjøp Kava Tea.

5. Valeriana (Valeriana officinalis)

Valerianrot brukes ofte som et urtemedisin for søvnløshet og andre søvnforstyrrelser. Kan hjelpe deg med å gjenoppleve søvnløsheten relatert til angst, men Undersøkelser har blitt blandet.

en 2015 Studio Han fant ut at Valerian Extract reduserer angst i kvinnene som ble sendt til en medisinsk prosedyre.

Kjøp Valerian Tea.

6. Gotu Kola (Centella Asian)

Gotu Kola brukes som en tradisjonell og tonisk medisin i mange asiatiske kulturer. Det brukes ofte til å lindre følelser av tretthet, angst og depresjon.

en 2012 studie På mus funnet at asiatisk centella ekstrakt kan være en effektiv behandling for akutt og kronisk angst. Videre forskning er nødvendig for å forstå effektene fullt ut.

Kjøp Gotu Kola Tea.

7. Melissa (Melissa officinalis)

En mynte i forhold til en sitron duft, Melissa er en mye brukt behandling for søvnløshet, L’angst og depresjon. Den Det ser ut til å fungere Økende GABA, en nevrotransmitter som beroliger stress.

I en 2011 studie, Det har blitt vist at Melissa ekstrakt hjelper med mild angst og søvnløshet til moderat.

Forskere i A 2018 Studio Han fant ut at et Melissa-supplement reduserer symptomer på angst, depresjon, stress og søvnløshet hos mennesker med hjertesykdom kalt angina.

Kjøp te på Melissa.

8. Passiflora (passiflora legemliggjort)

Del på Pinterest

Passiflora har lenge vært brukt til å forbedre Sovekvalitet. Det kan også bidra til å lindre symptomene på # 8217;.

Forskere i en 2017 Studio Han fant ut at et passiflora-supplement fungerte, så vel som et tradisjonelt stoff for å redusere folkene som har en dental arbeidsangst.

Kjøp Passiflora Tea.

9. Grønn te (Camellia sinensis)

Grønn te er rik på teanine, en aminosyre som kan redusere # 8217; angst.

en 2017 Studio Han fant at elevene som drikker grønn te, opplevde stadig lavere stressnivå enn placebo-gruppestudentene.

Kjøp grønn te.

10. Ashwagandha (Withania Somnifera)

Ashwagandha er Ayurvedisk gress som sier bidrar til å bekjempe stress og # 8217; tretthet.

en 2012 studie oppdaget at Radici-ekstraktet har betydelig redusert stressnivåer i de to måneders buen.

TIL 2014 Gjennomgang Studier konkluderte også med at Ashwagandha-ekstrakten har bidratt til å lindre følelser av stress og angst, men videre forskning er nødvendig for å bekrefte disse effektene.

Kjøp Ashwagandha Tea.

11. Sacred Basil (Ocimum Sanctum)

Kalt selv tulsi, hellige basilikum er knyttet til europeiske og thailandske basilikaer.

Forskning på virkninger på # 8217; angst eller stress er begrenset. En Eldre studio Først at den hellige basilikumforutsetningen har blitt antatt, reduserte symptomene på D & # 8217-forstyrrelsen; generalisert angst.

Kjøp te med hellig basilikum.

12. Gurkemeie (gurkemeie longa)

Gurkemeie er rik på curcumin, en antiinflammatorisk forbindelse. EN Søk gjennomgang 2017 Han oppdaget at curcumin kan ha anti-angst og antidepressiva effekter.

Kjøp te teen.

1. 3. Fennikel (foeniculum vulgare)

Fennikelte te ble tradisjonelt brukt til å roe # 8217; angst.

Selv om videre forskning er nødvendig, en 2018 Studio Han fant ut at fennikelene hadde anti-angst og antidepressiva effekter i postmenopausale kvinner.

Kjøp fennikelte.

14. Rose (rosa spp.)

Del på Pinterest

L’roser lukt har lenge vært assosiert med avslapning og minst en studie støtter den.

Forskere i en 2016 studio Han oppdaget at aromaterapi med rosevann har bidratt til å redusere følelser av angst hos personer med nyresykdom på terminalstadiet.

Kjøp rosa te.

15. Ginseng (Panax spp.)

Ginseng kan ikke være en universell omsorg, men søket støtter noen fordeler.

For eksempel, en 2013 studie antyder at det kan bidra til å beskytte kroppen mot stresseffekter. Noen Undersøkelser Viser også at det kan redusere tretthet.

Kjøp te på ginseng.

16. Humle (humulus lupulus)

Du kan smake på den bitre hoppet i noen drinker, men hoppet er ingenting å elske.

TIL 2017 Studio Vis at 8217; hake inntak kan redusere milde symptomer på depresjon, angst og stress.

Og hvis kombinert med valerian, hopptilskudd det kan også Forbedre søvnkvaliteten.

Kjøp Hop Tea.

17. Lakris (Glycyrrrhiza Glabra)

En populær urte ingrediens i kulde og influensa te, lakrisroten har også blitt et svært utbredt søtningsmiddel og godteri.

Folk tar også lakris for å redusere stress og # 8217; tretthet, men søket er begrenset.

en 2011 studie på mus antyder at væsketrådet kan redusere stress.

Forskere i en egen 2013 studie På mus fant at væsketaktet kan øke anti-angst effektene av valerian og medisiner for angst.

Kjøp Liquorice Tea.

18. Catnip (Katary Nepeta)

Selv om kattgresset er et stimulerende middel for katter, kan det brukes til å skape en beroligende drink for mennesker.

Catnip Was Tradisjonelt brukt Å lindre l’angst. Inneholder Forbindelser ligner de som er tilstede i valerianen, men det er ikke klart hvis de tilbyr de samme fordelene.

Kjøp te alle’katt gress.

19. San Giovanni gress (hypericum perforatum)

L’San Giovannis gress er en av de mest studerte urte rettsmidler for depresjon. Det kan også hjelpe med Angst symptomer.

L’Gresset kan samhandle med noen stoffer eller provosere andre negative bivirkninger, så snakk med en lege eller apotek før & # 8217;.

Kjøp te alle’San Giovannis gress.

20. Rhodiola (Rhodiola Rosea)

Rhodiola brukes ofte til å håndtere stress, # 8217; angst og noen forstyrrelser i humøret.

Selv om C’er Noen tester For å støtte dette er resultatene inkonsekvent. Videre forskning er nødvendig for å virkelig forstå dets potensielle bruksområder.

Kjøp Rhodiola Tea.

Urteblandinger å prøve

Del på Pinterest

21. Kopp av roen av tradisjonelle medisiner

Denne teen bruker kamille urter, katt gress, lavendel og lidenskapsblomst for å tilby en rekke fordeler for å forbedre søvn og lindre stress.

Kamille og lavendel er bedre kjent for å hjelpe & # 8217;. Selv om L’Cat Grass og Passionflower er hovedsakelig brukt til å forbedre søvnkvaliteten, kan de også bidra til å lindre L & # 8217;.

Kjøp tradisjonell medisiner Cup of Calm.

22. Den avslappede terepublikken

Sammen med sin hovedbestanddel rooibos, bli avslappet inkluderer rose, lavendel, lidenskap og kamilleblad.

Disse valgene kan bidra til å redusere lysangst og stress. Du kan også dra nytte av generelle helseegenskaper av Rooibos Tea.

Kjøp Republikken Tea Bli avslappet.

23. Yogi Antistress

Yogi tilbyr to alternativer for å lindre stress: en te som inneholder kava kava og en te som inneholder lavendel.

Kava Kava kan ha mer merkede effekter på Gresset, men gresset har vært assosiert med små bivirkninger. Lavendel tilbyr generelt flere subtile fordeler og er mindre sannsynlig å forårsake bivirkninger.

Kjøp Yogi Kava Antistress eller Honey Lavendel Stress Relief.

24. Tilstedeværelse av navnet

Organisk lavendel er en viktig ingrediens i nærvær av numi. Lavendel kan tilby en liten beroligende effekt og bidra til å lindre mindre angst.

Andre ingredienser i teblandingen inkluderer elderflower, Schisandra, blåbærblader, sitrongress, grønn mynte, ingefær, hagtorn og bambus.

Kjøp Numi Presence.

25. Lipton stress mindre

Stress mindre inneholder kanel, kamille og lavendel. Alle er betydelige anti-stress urter, selv om kamille og lavendel har den mest vitenskapelige støtten.

Kjøp Lipton Stress mindre.

Bunnlinjen

Selv om noen te har en beroligende effekt, er det behov for videre forskning for å fullt ut evaluere deres potensielle fordeler. Urtete eller kosttilskudd bør aldri brukes i stedet for en foreskrevet behandling.

Noen te kan forårsake ubehagelige bivirkninger, spesielt hvis de forbrukes i store mengder. Andre kan forårsake farlige interaksjoner med benk-topp medisiner og resept. Mange urtete er ikke trygge å drikke under graviditeten.

Du bør alltid konsultere en lege eller en annen helsepersonell før du drikker urtete eller ansetter urte kosttilskudd.