22 måter å lagre en rapport i vanskeligheter

Del på Pinterest

L’Du har hørt en million ganger, men det er verdt å gjenta det: selv de sterkeste forholdene står overfor utfordringer.

Å bygge et godt og sunt partnerskap krever arbeid og kan ikke alltid være lett, spesielt når C & # 8217, det var et brudd på tillit. & # 8220; problemer er en del av livet og en del av’være i et forhold & # 8221; sier den kliniske psykologen Stein krøllete hår.’Målet er ikke å fikse fortiden, men arbeid for å skape sammen betydelig.& # 8221;

Så du gjør det? Her er noen forslag til å starte, enten du har å gjøre med konsekvensene av en svik eller at du prøver å opprettholde et avstandsforhold.

Når C’det var et brudd på tillit

Når tillit bryter, vil det bli en splittelse i rapporten. Kan være smertefullt å håndtere, men å forlate disse uløste problemene vil ikke hjelpe noen langsiktig.

1. Ta fullt ansvar i tilfelle skyld

Hvis det har vært utroskap eller tillit, er det ødelagt, det er viktig å ta det fulle ansvaret for hva som skjedde og forstå hvordan din oppførsel sår din partner.

Unngå å sette deg selv på defensiv eller unngå din feil, men ikke fall inn i # 8217; selvmedlidenhet. Du burde ha det på en kjærlig måte som skaper plass til å begynne å rekonstruere tillit & # 8221; sier Kraushaar.

2. Gi din partner L’Mulighet til å reconquer din tillit

Selv om du har rett til å føle seg vondt og sint, bør det være ønsket om å jobbe på rapporten.

& # 8220; tillit kan aldri bli gjenopprettet til personen hvis tillit var ødelagt, tillater ikke partneren sjansen til å gjenvinne den, sier Kraushaar.

Du vet ikke hvor du skal begynne? Vår guide for å rekonstruere tillit kan hjelpe.

3. Øvradikal gjennomsiktighet

I stedet for å undertrykke følelser, oppfordrer Kraushaar par til å være «radikalt gjennomsiktig» L’en med den andre på det som sårte dem. Dette innebærer å ta alt der ute, selv om du føler deg litt og plaget for å innrømme visse ting.

Hvis du har ødelagt tillit, innebærer dette også å være radikalt gjennomsiktig med deg selv på hva som motiverte deg til å gjøre det. Det var bare en dom feil? Eller det var et forsøk på å sabotere en situasjon som du ikke visste hvordan du skulle gå ut?

4. Søk etter profesjonell hjelp

Broken Trust kan påvirke alle i rapporten.

Hvis et betydelig brudd oppstod, evaluer muligheten for å samarbeide med en kvalifisert terapeut som spesialiserer seg i relasjoner og i stand til å gi veiledning for helbredelse.

5. Forleng medfølelse og ta vare på personen du har såret

Hvis du har skadet din partner, er det lett å falle inn i en spiral av skam og skuffelse i deg selv. Men dette vil ikke hjelpe noen av dere.

Når du er i et avstandsforhold

Å være fysisk separert mesteparten av tiden det kan være vanskelig i et forhold. Holde viva historien d’kjærlighet krever en ekstra innsats fra alle.

6. Administrer forventninger

Diskuter med partneren din og etablere grunnleggende regler som tar hensyn til din eksklusivitet og gjensidig forpliktelse.

Vær ærlig og på forhånd om dine forventninger fra’Start kan forhindre at ting går dårlig underveis.

7. Har planlagt besøk regelmessig

Det er så viktig at par kjenner og har planlagte besøk og kan forvente de øyeblikkene og planen om å gjøre dem spesielle & # 8221; Notater Kraushaar. Faktisk, søket l’viste Det fjerntliggende forholdet i hvilke partnere har planlagt et møte, er mindre stressende og mer tilfredsstillende.

8. Satt på tidspunktet for online datoer

Hvis du ikke er i stand til å organisere settet av tidsprogrammert på grunn av den betydelige avstanden eller økonomien, anbefaler Kraushaar å sette regelmessige online datoer med et bestemt tema eller fokus.

9. Ikke la verden rotere rundt din partner

Selv om det er viktig å være oppmerksom på å fremme nærhet til et avstandsforhold, så 8217; aspektet bør ikke forbruke deg.

Uansett hvor mye du savner den andre personen, ikke glem andre viktige områder i livet ditt. Holde opp med dine hobbyer og interesser: Et godt og sunt forhold innebærer delvis at du er hver partner som er din egen person.

Når du bor sammen

Uansett hvordan du spiller terninger, står overfor en vanskelig tid når du bor sammen, er stressende.

10. Planlegg A & # 8220; par møtet & # 8221; ukentlig

Kraushaar anbefaler å sette en bestemt tid hver uke som gjør at både å snakke om vanskeligere emner, for eksempel penger, sex og tillit, så de sprer dem ikke i alle dine interaksjoner.

11. Lær å gå på kompromiss

Alle relasjoner krever å gi og ha. Når du bor tett, må du møte behovene og preferansen til # 8217; annen person uten å ofre din kan bidra til å fremme mer lykke og realisering.

12. Tilbring tid med venner utenfor forholdet ditt

Tilbring tid med venner kan ha en kraftig effekt på din personlige følelsesmessige helse og kan hjelpe deg med å styrke din personlige identitet.

Husk, hold kontakten med partneren din betyr å ha et liv utenfor forholdet ditt.

1. 3. Engasjere seg i en kjærlig fysisk kontakt

Kraushaar oppfordrer par til å klemme seg regelmessig på en helt gave og tilknyttet måte. Holde hender eller omfavnelse utgivelser oksytocin som kan redusere stress og forbedre humøret ditt.

Hvis du ikke er i gode relasjoner akkurat nå, kan det være lettere å si enn å gjøre. Prøv å starte sakte: Bare legg hånden på dem, kan hjelpe deg med å demonstrere at du fortsatt holder oss.

14. Ikke lidenskapelig om romantikk

L’dyp nivå intimitet bekymringer skaper et tilfredsstillende og signifikant forhold som ikke alltid er basert på et romantisk uttrykk for & # 8217.

Når du bare diskuteres

Å samle brikkene etter en stor kamp kan virke som en umulig oppgave. Prøv disse teknikkene for å hjelpe deg med å gå videre.

15. Bruk en kvalifisert kommunikasjon

Når sjelene har roet seg, er det viktig å sørge for at begge har sjansen til å få poengene dine. Prøver å gi hver person plassen til å kommunisere ditt synspunkt.

& # 8220; bli åpnet og ærlig på deres tanker og intensjoner om forholdet i seg selv og på fremtiden kan gjenopprette & # 8211; eller opprett ny & # 8211; en følelse av sikkerhet & # 8221; I rapporten, sier psykologen og spesialisten til Montreal-relasjoner Zofia Czajkowska, Doktorgrad.

16. Snakk med hjertet ditt

For at partneren din virkelig lytter til deg, er det viktig å kommunisere hva du virkelig føler under spenningen.

17. Lytt aktivt

Hvis du klarer deg å formulere en refutation i hodet ditt mens din signifikante snakker, lytter du ikke. & # 8220; du forbereder deg på å forsvare deg selv eller gå for å bekjempe & # 8221; sier Czajkowska.

& # 8220; vinn & # 8221; Et emne er aldri veldig vinnende, legger til. [8220; Hvis partneren din føler at du har mistet, vil du sannsynligvis bidra til en større avstand, spenning og vrede, så lenge, du mister også.& # 8221;

18. Ordningen

Når du rekonstruerer rapporten, anbefaler Czajkowska å vurdere det nye, i stedet for å redde en gammel kvinne.

& # 8220; å se det på denne måten skaper en’mulighet til å definere regler og grenser fra & # 8217;.& # 8221; Dette betyr å streve etter å forstå og jobbe med de underliggende problemene, i tillegg til å forlate de siste vrede som du klamrer for deg.

Når du bare ikke føler det

Mangel på lidenskap eller tilfelle av & # 8220; Meh & # 8221; Det betyr ikke automatisk at forholdet ditt er uopprettelig.

19. Se på den positive siden av forholdet ditt

Tilbring en uke med å merke eller legge merke til alle de tingene din partner gjør & # 8220, Well & # 8221;.

20. DI & # 8216; Takk & # 8221; for små ting

På samme måte, ikke bare observere partnerens rette handlinger i stillhet. Når de gjør noe nyttig, selv om det bare rydder opp kjøkkenet etter et måltid, takk muntlig.

21. Ha det gøy sammen

Noen ganger faller du i en fur. Det kan virke som en kliché, men satt fra tiden, selv bare noen få timer, for å gjøre noe ut av # 8217; Vanlig kan gjøre en stor forskjell.

Psykologisk Undersøkelser Viser at partnere som spiller sammen, opplever mer positive følelser og rapporterer mer lykke.

Prøv å ta en pause fra den vanlige gamle rutinen og tilbringe tid ved å delta i nye bygningsopplevelser.

22. Opprettholde intimitet og kommunikasjon

Etablere hvordan man skal ta vare på # 8217; en av # 8217; andre følelsesmessig, anbefaler Czajkowska.

Hva dette egentlig betyr? Til å begynne med, forpliktet til å gi deg en advarsel til hverandre når du føler at du flytter bort. Sitte sammen og se hva som kan forårsake det. Du har begge vært involvert i arbeidet? Det har gått for lenge siden du tilbrakte dagen for å nyte det gjensidige selskapet?

‘L’Forpliktelse til å jobbe med forholdet er like viktig som forpliktelsen til partneren / # 8221, understreker.

Det er verdt det?

Ikke c’det er et enkelt svar her. Til slutt må du vurdere om rapporten er verdt jobben som er nødvendig for å lagre den fra et lavt punkt.

Det er også lurt å sikre at alle involverte mennesker er forpliktet til å lagre rapporten. Hvis du er den eneste som er villig til å komme på jobb, er sannsynligvis forsoning ikke sannsynlig.

Når det er sagt, misbruk av noe slag, fysisk, verbalt eller følelsesmessig, er et rødt flagg. Husk at tegn på toksisitet kan være ganske subtile. Du går på skjellene D’egg rundt din partner? Du har mistet din tillit eller mening?

Hvis du har følelsen av at du kan bli misbrukt av noe slag, vurder muligheten for å kontakte Nasjonal vold i hjemmet på 800-799-Safe (7233).

Du kan også kontakte Krisen tekstlinje Ved å sende en tekstmelding til:

  • 741741 i USA
  • 686868 i Canada
  • 85258 i Storbritannia