22 enkle og sunne integrert snacks

Vi inkluderer produkter som vi tror på våre lesere. Hvis du kjøper lenker på denne siden, kan vi tjene en liten kommisjon. Her er vår prosess.

Hele 30 è Et 30-dagers program designet for å fungere som en slettingsdiett for å identifisere følsomhetà mat.

Dette programmet forbyder tilsatt sukkerarter, kunstige søtningsmidler, meieriprodukter, frokostblandinger, bønner, l’Alkohol og mat tilsetningsstoffer som karriere og monosodiumglutamat (Msg). Også motvirker snacks og istedenfor fremmer forbruket av tre måltider om dagen.

Men snacks kan være nødvendig for noen som følger denne dietten på grunn av ulike faktorer, for eksempel kaloribehov og aktivitetsnivåerà.

Hvis du bestemmer deg for å snakke, kan du velge mellom en rekkeà av alternativer godkjent av hele 30.

Her er 22 enkle og sunne snacks for hele programmet.

Del på Pinterest

1. Smørbrød med epler og cashew smør

Selv om peanøtter og peanøttsmør ikke er tillatt i hele programmet, andre typer valnøttsmør og valnøtter.

Cashew smør è Rik på næringsstoffer som sunne fett, magnesium, mangan og kobber. Den myke og søte smaken går bra med epler (1).

Spred 1 skje (16 gram) cashew smør på 2 skiver av eple, satt sammen og ha det gøy.

2. Curcuma DiaVola Eggs

De deviled eggene er tilberedt ved å fjerne eggeplommen av de kokte eggene, knuse eggeplommen kokt med majones, sennep, eddik, pepper og salt, så setter blandingen i’eggehvite.

Deviled Eggs er en velsmakende og proteinrik matbit og L’Legge til gurkemeie Può øker ytterligere sin næringsverdi.

Curcuma inneholder curcumin, en polyfenolisk forbindelse med kraftige antioksidant effekter som kanò gi forskjellige helsemessige fordeler, inkludert å redusere’betennelse (2).

Pass på at du bruker majones og sennep i samsvar med hele 30 uten sukker tilsatt under festen Denne enkle oppskriften.

3. Chocolate Energy Balls

Den offisielle hele 30-planen motvirker søtsaker, selv når de er laget med godkjente ingredienser (3).

Men fra tid til annen kan du gi deg en søt, men sunn matbit basert på ingredienser godkjent av hele 30 som datoer, cashewnøtter og kakaopulver.

Disse energifulene Forbered den perfekte behandlingen og følg hele programmet.

4. Sprouted gresskar frø

Gresskarfrø er en hel natts næringsrik matbit som kanò Hold deg fornøyd med måltider.

Høyt innhold av proteiner, sunne fett, magnesium og sink, kan kombineres med andre sunne hele ingredienser, inkludert tørket frukt eller kokosflak, for en rikelig matbit.

Spiret gresskarfrø er et smart valg, somé PU-spiringsprosessenò Øk tilgjengelighetenà Næringsstoffer som sink og protein (4).

Kjøp gresskarfrøene på nettet.

5. Avokado hummus med paprika

Hele 30 forbyder belgfrukter som kikærter. Du kan imidlertid tilberede en velsmakende hummus uten kikærter som bruker avokado, kokt blomkål og noen andre sunne ingredienser.

Rettssaken Denne avokado hummus oppskrift og kombinere det til paprika eller andre crunchy grønnsaker og ikke stivelse av ditt valg.

6. Full30 bento boks

Bento-bokser er beholdere delt inn i PIù Seksjoner, som hver è For en annen tallerken.

Prøv å inkludere en rekkeà av full30 mat i din bento-boks for en betydelig matbit. For eksempel, kombinerer et kokt egg med skiver og guacamole – Eller avansert kyllingsalat med søte poteter – og legg til fersken til skiver til desserter.

Kjøp online bento økologiske rustfritt stål bokser.

7. Gresskar semifreddo og kokosnøtt yoghurt

Kokosnøtt yoghurt è En rik og meieri yoghurt med høyt innhold av sunne fettstoffer.

Gresskarpuré blander lett med kokosnøtt yoghurt og gir en’Utmerket kilde til karotenoider, som tilbyr kraftige egenskaperà Antioksidanter og antiinflammatorisk (5).

Følg Denne oppskriften For en kremaktig og deilig semifreddo, men sørg for at du utelater sirup d’Maple og Müsli for å tilpasse den til hele 30.

8. Søtpotet toast med purè avokado

Den søte potetskott è en’Sunt alternativ for de som ønsker et brødsubstitutt godkjent av hele 30. Bare følg Denne enkle oppskriften.

Denne rotet grønnsak è en’Utmerket kilde til næringsstoffer, inkludert fibre, karotenoider og vitamin C.Dekke tynne og ristede skiver med purè Avokado skaper en spesielt velsmakende kombinasjon (6).

Basisient toast med søte poteter med sitronsaft, en klype havsalt og hakket rød pepper for å øke smaken.

9. Blandet nøtterløk og grønt

Blandede valnøtter er rike på næringsstoffer og gir en kilde til vegetabilsk-baserte proteiner.

Søket viser også at snacks med valnøtter può Foster vekttap og øke fylde, noe som gjør dem til’Utmerket valg for alle som prøver å miste overflødig vekt med hele 30-planen (7, 8, 9).

Disse blandede valnøtterne og løk er sikker på å tilfredsstille dine saltede blader og gjøre en utmerket erstatning godkjent av hele 30 for chips.

10. Fylte paprikaer

De fylte paprikaene er ikke bare et sunt måltid, men også en betydelig matbit. Peppers er lave i kalorier og rik på fiber, vitamin C, provitamin A, vitaminer i gruppe B og kalium (10).

Fyll dem med en proteinkilde som kylling eller bakken kalkun è En fin måte å sikre at du blir full hele dagen.

Prøv dette rik på næringsstoffer, kompatible med hele 30 Oppskrift på fylte paprika.

11. Bakt gulrøtter frites

Selv om søte og normale poteter vanligvis brukes til å forberede frites, representerer gulrøtter en’Utmerket alternativ. De inneholder mindre kalorier og karbohydrater enn poteter, så de er gode for folk som følger lave karbohydratdieter etter hele 30 (11, 12).

Denne oppskriften Bruk hele 30-vennlig mandelmel for å lage pommes frites av ekstra crunchy gulrøtter, som fungerer som en god matbit eller en oversikt.

12. Hermetisert laks

Hermetisert eller pakket laks è En konsentrert kilde til omega-3 antiinflammatoriske proteiner og fettstoffer. È En næringsrik matbit for folk på hele 30 etter en pescatarian diett (1. 3, 14).

Dessuten, è En rikelig og praktisk matbit som kanò Bli smakt i bevegelse.

Kjøp Bærekraftige laksbaserte produkter på nettet.

1. 3. Chia pudding med bær

Når du er Dell’Riktig humør for noe søtt i hele planen, chia pudding è En god erstatning for søte sukkerbiler.

Fiber, sunne fettstoffer og chia frø proteiner kombinerer storslått til den naturlige søtheten av ville bær Denne herlige oppskriften.

14. Rakettsalat med tørkede tomater og stekt egg

Salater er ikke bare rike på næringsstoffer, men også allsidige, noe som gjør det til det perfekte valget for sunt hele 30 snacks.

Rakett è Et grønt bladrikt på antioksidanter som karotenoider, glukosinlert og vitamin C (15).

Prøv å finne litt håndfull rå rakett med et stekt egg og tørket tomater for en unik matbit.

15. Banan svivler og pecan valnøtt smør

Bananer er et valg av å fylle alene, men kombinere dem med pecan valnøttsmør rik på protein skaper en pluss snackù betydelig.

Pecan valnøtt smør è en’Utmerket kilde til grønnsaker og spesielt rike manganproteiner, avgjørende for metabolisme og immunfunksjon. Dette mineralet beskytter også mot celleskader forårsaket av ustabile molekyler kjent som frie radikaler (16).

For å lage en velsmakende matbit, klipp en banan på skiver, så garnér med en tuft av pecan valnøttsmør. Dryss med kakaagrain for en sprø og sjokolade berøring. Du kan også fryse rundene hvis du ønsker det.

16. Vårruller med grønn kål og kylling

De tykke bladene av grønnkål er rik på vitaminer og mineraler, og er en stor erstatning for tradisjonelle risruller for vårruller.

Denne oppskriften Rullet grønnsaker ikke amidaceae, kyllingbryst og en mandelsmøresaus i samsvar med hele 30 i grønne kålblader.

17. Kremet tunfisksalat på selleribåter

Tunfisk è en’Utmerket valg for snacks av hele programmeté è Rik på proteiner og leveres i bærbare beholdere.

L’Tunfisk salat forberedt med majones godkjent av hele 30 fungerer bra med det sprø selleri.

På jobb, leverer du fersk selleri stilker kjøleskap og hold tunfiskpakker i pulten skuffen, slik at du alltid kan ha sunne ingredienser for hånden.

Kjøp sertifiserte tunfiskpakker for bærekraftà.

18. Søtpotet nachos lastet

Selv om tortilla-sjetongene ikke er tillatt i hele programmet, kan du tilberede en deilig nacho-tallerken med søte poteter som en base.

Bare garnityr søtsakerens søtsaker i tynne skiver med avokado, paprika, løk og hakket eller bakken kylling, så bake på 400 ° C i 205-15 minutter eller følg en oppskrift som dette. Som oppskriften understreker, kan du bruke veganskost for en helt hel del versjon.

19. Plantain chips og blomkål hummus

Platen, også kalt kjøkkenbananer, er barrierer med en nøytral smak, noe som gjør dem til et perfekt valg for de som følger dietter uten frokostblandinger som hele 30. Videre kan de forvandles til sjetonger og kombinere godt med smakfulle sauser som l’Hummus.

Tilé Chips som er kjøpt i butikken av noe slag, er ikke tillatt i hele 30-programmet, du må lage dine plantain-chips fra bunnen av.

Følg Denne enkle oppskriften og kombinerer det ferdige produktet med dette Integrert hummus basert på blomkål.

20. Pre-Packaged Drinkable Supper

Vegetabilske supper er en betydelig matbit i hele 30-programmet og kan kjøpes alleredeà Pakket på nettet eller i spesialiserte matbutikker.

Medlie è Et merke av drikkebare supper som produserer en rekkeà av vegetariske drikker godkjent av hele 30, inkludert smaker som kål-avokado, gulrot-ginger-gurkemeie og rødbeter-oransje-basilikum.

Kjøp Online Andre Supper og Brovs of Whole30-Friendly Bones.

21. Sti blanding med mandler, kakao bønner og tørkede kirsebær

En av de fleste snacksù Enkel og allsidig å forberede seg med hele planen è Blandingen av hjemmelagde spor.

Mandler, kirsebær og kakao korn er ingredienser rik på næringsstoffer som tilbyr et vell av vitaminer, mineraler og antioksidanter.

Selv om sjokolade er forbudt på hele 30, kan kakao korn legges til snacks og måltider for en rik og sjokolade smak uten tilsatt sukker. Videre er dette produktet basert på kakao è Magnesiumrike og flavonoid antioksidanter (17, 18).

22. Snacks pakket i samsvar med hele 30

På hele nettstedet, a Nyttig seksjon Oppgi de ferdigpakket matene som er tillatt når du ikke har mulighetenà å forberede hjemmelagde snacks.

Noen elementer i denne listen inkluderer:

 • Chomps Kjøttpinner med gress
 • DNX Splitant kylling barer
 • Tio Gazpacho
 • Seasnax Ristet alger snacks

Husk at i de fleste minimarkeder kan du også finne enkle snacks godkjent av hele 30 som kokte egg, blandede valnøtter, frukt eller en blanding av spor.

Bunnlinjen

Selv om snacks ikke anbefales i hele programmet, kan noen velge å snakke om en rekke grunner.

Typiske snacks som frokostblandinger, chips og peanøtter er forbudt på hele 30, men en rekkeà Deilig hele 30-vennlig snacks kan enkelt tilberedes hjemme eller kjøpes.

Sti mix, drikkebare supper, vårruller, diavola egg, spire gresskar frø og kokosnøtt og yoghurt semifreddo er bare noen av snacks du kan nyte med hele programmet.

[Katter] Nutrition [/ katter] 22 enkle og sunne integrert snacks

Hvis du kjøper noe via en lenke på denne siden, kan vi tjene en liten provisjon. Hvordan virker det.

Hele 30 è Et 30-dagers program designet for å fungere som en slettingsdiett for å identifisere følsomhetà mat.

Dette programmet forbyder tilsatt sukkerarter, kunstige søtningsmidler, meieriprodukter, frokostblandinger, bønner, l’Alkohol og mat tilsetningsstoffer som karriere og monosodiumglutamat (Msg). Også motvirker snacks og istedenfor fremmer forbruket av tre måltider om dagen.

Men snacks kan være nødvendig for noen som følger denne dietten på grunn av ulike faktorer, for eksempel kaloribehov og aktivitetsnivåerà.

Hvis du bestemmer deg for å snakke, kan du velge mellom en rekkeà av alternativer godkjent av hele 30.

Her er 22 enkle og sunne snacks for hele programmet.

Del på Pinterest

1. Smørbrød med epler og cashew smør

Selv om peanøtter og peanøttsmør ikke er tillatt i hele programmet, andre typer valnøttsmør og valnøtter.

Cashew smør è Rik på næringsstoffer som sunne fett, magnesium, mangan og kobber. Den myke og søte smaken går bra med epler (1).

Spred 1 skje (16 gram) cashew smør på 2 skiver av eple, satt sammen og ha det gøy.

2. Curcuma DiaVola Eggs

De deviled eggene er tilberedt ved å fjerne eggeplommen av de kokte eggene, knuse eggeplommen kokt med majones, sennep, eddik, pepper og salt, så setter blandingen i’eggehvite.

Deviled Eggs er en velsmakende og proteinrik matbit og L’Legge til gurkemeie Può øker ytterligere sin næringsverdi.

Curcuma inneholder curcumin, en polyfenolisk forbindelse med kraftige antioksidant effekter som kanò gi forskjellige helsemessige fordeler, inkludert å redusere’betennelse (2).

Pass på at du bruker majones og sennep i samsvar med hele 30 uten sukker tilsatt under festen Denne enkle oppskriften.

3. Chocolate Energy Balls

Den offisielle hele 30-planen motvirker søtsaker, selv når de er laget med godkjente ingredienser (3).

Men fra tid til annen kan du gi deg en søt, men sunn matbit basert på ingredienser godkjent av hele 30 som datoer, cashewnøtter og kakaopulver.

Disse energifulene Forbered den perfekte behandlingen og følg hele programmet.

4. Sprouted gresskar frø

Gresskarfrø er en hel natts næringsrik matbit som kanò Hold deg fornøyd med måltider.

Høyt innhold av proteiner, sunne fett, magnesium og sink, kan kombineres med andre sunne hele ingredienser, inkludert tørket frukt eller kokosflak, for en rikelig matbit.

Spiret gresskarfrø er et smart valg, somé PU-spiringsprosessenò Øk tilgjengelighetenà Næringsstoffer som sink og protein (4).

Kjøp gresskarfrøene på nettet.

5. Avokado hummus med paprika

Hele 30 forbyder belgfrukter som kikærter. Du kan imidlertid tilberede en velsmakende hummus uten kikærter som bruker avokado, kokt blomkål og noen andre sunne ingredienser.

Rettssaken Denne avokado hummus oppskrift og kombinere det til paprika eller andre crunchy grønnsaker og ikke stivelse av ditt valg.

6. Full30 bento boks

Bento-bokser er beholdere delt inn i PIù Seksjoner, som hver è For en annen tallerken.

Prøv å inkludere en rekkeà av full30 mat i din bento-boks for en betydelig matbit. For eksempel, kombinerer et kokt egg med skiver og guacamole – Eller avansert kyllingsalat med søte poteter – og legg til fersken til skiver til desserter.

Kjøp online bento økologiske rustfritt stål bokser.

7. Gresskar semifreddo og kokosnøtt yoghurt

Kokosnøtt yoghurt è En rik og meieri yoghurt med høyt innhold av sunne fettstoffer.

Gresskarpuré blander lett med kokosnøtt yoghurt og gir en’Utmerket kilde til karotenoider, som tilbyr kraftige egenskaperà Antioksidanter og antiinflammatorisk (5).

Følg Denne oppskriften For en kremaktig og deilig semifreddo, men sørg for at du utelater sirup d’Maple og Müsli for å tilpasse den til hele 30.

8. Søtpotet toast med purè avokado

Den søte potetskott è en’Sunt alternativ for de som ønsker et brødsubstitutt godkjent av hele 30. Bare følg Denne enkle oppskriften.

Denne rotet grønnsak è en’Utmerket kilde til næringsstoffer, inkludert fibre, karotenoider og vitamin C.Dekke tynne og ristede skiver med purè Avokado skaper en spesielt velsmakende kombinasjon (6).

Basisient toast med søte poteter med sitronsaft, en klype havsalt og hakket rød pepper for å øke smaken.

9. Blandet nøtterløk og grønt

Blandede valnøtter er rike på næringsstoffer og gir en kilde til vegetabilsk-baserte proteiner.

Søket viser også at snacks med valnøtter può Foster vekttap og øke fylde, noe som gjør dem til’Utmerket valg for alle som prøver å miste overflødig vekt med hele 30-planen (7, 8, 9).

Disse blandede valnøtterne og løk er sikker på å tilfredsstille dine saltede blader og gjøre en utmerket erstatning godkjent av hele 30 for chips.

10. Fylte paprikaer

De fylte paprikaene er ikke bare et sunt måltid, men også en betydelig matbit. Peppers er lave i kalorier og rik på fiber, vitamin C, provitamin A, vitaminer i gruppe B og kalium (10).

Fyll dem med en proteinkilde som kylling eller bakken kalkun è En fin måte å sikre at du blir full hele dagen.

Prøv dette rik på næringsstoffer, kompatible med hele 30 Oppskrift på fylte paprika.

11. Bakt gulrøtter frites

Selv om søte og normale poteter vanligvis brukes til å forberede frites, representerer gulrøtter a’Utmerket alternativ. De inneholder mindre kalorier og karbohydrater enn poteter, så de er gode for folk som følger lave karbohydratdieter etter hele 30 (11, 12).

Denne oppskriften Bruk hele 30-vennlig mandelmel for å lage pommes frites av ekstra crunchy gulrøtter, som fungerer som en god matbit eller en oversikt.

12. Hermetisert laks

Hermetisert eller pakket laks è En konsentrert kilde til omega-3 antiinflammatoriske proteiner og fettstoffer. È En næringsrik matbit for folk på hele 30 etter en pescatarian diett (1. 3, 14).

Dessuten, è En rikelig og praktisk matbit som kanò Bli smakt i bevegelse.

Kjøp Bærekraftige laksbaserte produkter på nettet.

1. 3. Chia pudding med bær

Når du er Dell’Riktig humør for noe søtt i hele planen, chia pudding è En god erstatning for søte sukkerbiler.

Fiber, sunne fettstoffer og chia frø proteiner kombinerer storslått til den naturlige søtheten av ville bær Denne herlige oppskriften.

14. Rakettsalat med tørkede tomater og stekt egg

Salater er ikke bare rike på næringsstoffer, men også allsidige, noe som gjør det til det perfekte valget for sunt hele 30 snacks.

Rakett è Et grønt bladrikt på antioksidanter som karotenoider, glukosinlert og vitamin C (15).

Prøv å finne litt håndfull rå rakett med et stekt egg og tørket tomater for en unik matbit.

15. Banan svivler og pecan valnøtt smør

Bananer er et valg av å fylle alene, men kombinere dem med pecan valnøttsmør rik på protein skaper en pluss snackù betydelig.

Pecan valnøtt smør è en’Utmerket kilde til grønnsaker og spesielt rike manganproteiner, avgjørende for metabolisme og immunfunksjon. Dette mineralet beskytter også mot celleskader forårsaket av ustabile molekyler kjent som frie radikaler (16).

For å lage en velsmakende matbit, klipp en banan på skiver, så garnér med en tuft av pecan valnøttsmør. Dryss med kakaagrain for en sprø og sjokolade berøring. Du kan også fryse rundene hvis du ønsker det.

16. Vårruller med grønn kål og kylling

De tykke bladene av grønnkål er rik på vitaminer og mineraler, og er en stor erstatning for tradisjonelle risruller for vårruller.

Denne oppskriften Rullet grønnsaker ikke amidaceae, kyllingbryst og en mandelsmøresaus i samsvar med hele 30 i grønne kålblader.

17. Kremet tunfisksalat på selleribåter

Tunfisk è en’Utmerket valg for snacks av hele programmeté è Rik på proteiner og leveres i bærbare beholdere.

L’Tunfisk salat forberedt med majones godkjent av hele 30 fungerer bra med det sprø selleri.

På jobb, leverer du fersk selleri stilker kjøleskap og hold tunfiskpakker i pulten skuffen, slik at du alltid kan ha sunne ingredienser for hånden.

Kjøp sertifiserte tunfiskpakker for bærekraftà.

18. Søtpotet nachos lastet

Selv om tortilla-sjetongene ikke er tillatt i hele programmet, kan du tilberede en deilig nacho-tallerken med søte poteter som en base.

Bare garnityr søtsakerens søtsaker i tynne skiver med avokado, paprika, løk og hakket eller bakken kylling, så bake på 400 ° C i 205-15 minutter eller følg en oppskrift som dette. Som oppskriften understreker, kan du bruke veganskost for en helt hel del versjon.

19. Plantain chips og blomkål hummus

Platen, også kalt kjøkkenbananer, er barrierer med en nøytral smak, noe som gjør dem til et perfekt valg for de som følger dietter uten frokostblandinger som hele 30. Videre kan de forvandles til sjetonger og kombinere godt med smakfulle sauser som l’Hummus.

Tilé Chips som er kjøpt i butikken av noe slag, er ikke tillatt i hele 30-programmet, du må lage dine plantain-chips fra bunnen av.

Følg Denne enkle oppskriften og kombinerer det ferdige produktet med dette Integrert hummus basert på blomkål.

20. Pre-Packaged Drinkable Supper

Vegetabilske supper er en betydelig matbit i hele 30-programmet og kan kjøpes alleredeà Pakket på nettet eller i spesialiserte matbutikker.

Medlie è Et merke av drikkebare supper som produserer en rekkeà av vegetariske drikker godkjent av hele 30, inkludert smaker som kål-avokado, gulrot-ginger-gurkemeie og rødbeter-oransje-basilikum.

Kjøp Online Andre Supper og Brovs of Whole30-Friendly Bones.

21. Sti blanding med mandler, kakao bønner og tørkede kirsebær

En av de fleste snacksù Enkel og allsidig å forberede seg med hele planen è Blandingen av hjemmelagde spor.

Mandler, kirsebær og kakao korn er ingredienser rik på næringsstoffer som tilbyr et vell av vitaminer, mineraler og antioksidanter.

Selv om sjokolade er forbudt på hele 30, kan kakao korn legges til snacks og måltider for en rik og sjokolade smak uten tilsatt sukker. Videre er dette produktet basert på kakao è Magnesiumrike og flavonoid antioksidanter (17, 18).

22. Snacks pakket i samsvar med hele 30

På hele nettstedet, a Nyttig seksjon Oppgi de ferdigpakket matene som er tillatt når du ikke har mulighetenà å forberede hjemmelagde snacks.

Noen elementer i denne listen inkluderer:

 • Chomps Kjøttpinner med gress
 • DNX Splitant kylling barer
 • Tio Gazpacho
 • Seasnax Ristet alger snacks

Husk at i de fleste minimarkeder kan du også finne enkle snacks godkjent av hele 30 som kokte egg, blandede valnøtter, frukt eller en blanding av spor.

Bunnlinjen

Selv om snacks ikke anbefales i hele programmet, kan noen velge å snakke om en rekke grunner.

Typiske snacks som frokostblandinger, chips og peanøtter er forbudt på hele 30, men en rekkeà Deilig hele 30-vennlig snacks kan enkelt tilberedes hjemme eller kjøpes.

Sti mix, drikkebare supper, vårruller, diavola egg, spire gresskar frø og kokosnøtt og yoghurt semifreddo er bare noen av snacks du kan nyte med hele programmet.

22 enkle og sunne integrert snacks

Hvis du kjøper noe via en lenke på denne siden, kan vi tjene en liten provisjon. Hvordan virker det.

Hele 30 è Et 30-dagers program designet for å forbedre generell helse ved å eliminere usunn og potensielt problematiske matvarer og drikkevarer fra kostholdet.

Dette programmet forbyder tilsatt sukkerarter, kunstige søtningsmidler, meieriprodukter, frokostblandinger, bønner, l’Alkohol og mat tilsetningsstoffer som karriere og monosodiumglutamat (Msg). Også motvirker snacks og istedenfor fremmer forbruket av tre måltider om dagen.

Men snacks kan være nødvendig for noen som følger denne dietten på grunn av ulike faktorer, for eksempel kaloribehov og aktivitetsnivåerà.

Hvis du bestemmer deg for å snakke, kan du velge mellom en rekkeà av alternativer godkjent av hele 30.

Her er 22 enkle og sunne snacks for hele programmet.

Del på Pinterest

1. Smørbrød med epler og cashew smør

Selv om peanøtter og peanøttsmør ikke er tillatt i hele programmet, andre typer valnøttsmør og valnøtter.

Cashew smør è Rik på næringsstoffer som sunne fett, magnesium, mangan og kobber. Den myke og søte smaken går bra med epler (1).

Spred 1 skje (16 gram) cashew smør på 2 skiver av eple, satt sammen og ha det gøy.

2. Curcuma DiaVola Eggs

De deviled eggene er tilberedt ved å fjerne eggeplommen av de kokte eggene, knuse eggeplommen kokt med majones, sennep, eddik, pepper og salt, så setter blandingen i’eggehvite.

Diavola-eggene er en velsmakende og proteinrik matbit, men l’Legge til gurkemeie Può øker ytterligere sin næringsverdi.

Curcuma inneholder curcumin, en polyfenolisk forbindelse med kraftige antioksidant effekter som kanò gi forskjellige helsemessige fordeler, inkludert å redusere’betennelse (2).

Pass på at du bruker majones og sennep i samsvar med hele 30 uten sukker tilsatt under festen Denne enkle oppskriften.

3. Chocolate Energy Balls

Den offisielle hele 30-planen motvirker søtsaker, selv når de er laget med godkjente ingredienser (3).

Men fra tid til annen kan du gi deg en søt, men sunn matbit basert på ingredienser godkjent av hele 30 som datoer, cashewnøtter og kakaopulver.

Disse energifulene Forbered den perfekte behandlingen og følg hele programmet.

4. Sprouted gresskar frø

Gresskarfrø er en hel natts næringsrik matbit som kanò Hold deg fornøyd med måltider.

Høyt innhold av proteiner, sunne fett, magnesium og sink, kan kombineres med andre sunne hele ingredienser, inkludert tørket frukt eller kokosflak, for en rikelig matbit.

Spiret gresskarfrø er et smart valg, somé PU-spiringsprosessenò Øk tilgjengelighetenà Næringsstoffer som sink og protein (4).

Cercals i spesialiserte butikker eller på nett.

5. Avokado hummus med paprika

Hele 30 forbyder belgfrukter som kikærter. Du kan imidlertid tilberede en velsmakende hummus uten kikærter som bruker avokado, kokt blomkål og noen andre sunne ingredienser.

Rettssaken Denne avokado hummus oppskrift og kombinere det til paprika eller andre crunchy grønnsaker og ikke stivelse av ditt valg.

6. Full30 bento boks

Bento-bokser er beholdere delt inn i PIù Seksjoner, en for en annen tallerken.

Prøv å inkludere en rekkeà av full30 mat i din bento-boks for en betydelig matbit. For eksempel, kombinerer et kokt egg med skiver og guacamole – Eller avansert kyllingsalat med søte poteter – og legg til fersken til skiver til desserter.

Du kan finne bento økologiske rustfritt stål bokser i spesialforretninger og på nett.

7. Gresskar semifreddo og kokosnøtt yoghurt

Kokosnøtt yoghurt è En rik og meieri yoghurt med høyt innhold av sunne fettstoffer.

Gresskarpuré blander lett med kokosnøtt yoghurt og gir en’Utmerket kilde til karotenoider, som tilbyr kraftige egenskaperà Antioksidanter og antiinflammatorisk (5).

Følg Denne oppskriften For en kremaktig og deilig semifreddo, men sørg for at du utelater sirup d’Maple og Müsli for å tilpasse den til hele 30.

8. Søtpotet toast med purè avokado

Den søte potetskott è en’Sunt alternativ for de som ønsker et brødsubstitutt godkjent av hele 30. Bare følg Denne enkle oppskriften.

Denne rotet grønnsak è en’Utmerket kilde til næringsstoffer, inkludert fibre, karotenoider og vitamin C.Dekke tynne og ristede skiver med purè Avokado skaper en spesielt velsmakende kombinasjon (6).

Basisient toast med søte poteter med sitronsaft, en klype havsalt og hakket rød pepper for å øke smaken.

9. Blandet nøtterløk og grønt

Blandede valnøtter er rike på næringsstoffer og gir en kilde til vegetabilsk-baserte proteiner.

Søket viser også at snacks med valnøtter può Foster vekttap og øke fylde, noe som gjør dem til’Utmerket valg for alle som prøver å miste overflødig vekt med hele 30-planen (7, 8, 9).

Disse blandede valnøtterne og løk er sikker på å tilfredsstille dine saltede blader og gjøre en utmerket erstatning godkjent av hele 30 for chips.

10. Fylte paprikaer

De fylte paprikaene er ikke bare et sunt måltid, men også en betydelig matbit. Peppers har få kalorier, men er rike på fiber, vitamin C, provitamin A, vitaminer i B-gruppen og kalium (10).

Fyll dem med en proteinkilde som kylling eller bakken kalkun è En fin måte å sikre at du blir full hele dagen.

Prøv dette rik på næringsstoffer, kompatible med hele 30 Oppskrift på fylte paprika.

11. Bakt gulrøtter frites

Selv om søte og normale poteter vanligvis brukes til å lage frites, representerer gulrøtter a’Utmerket alternativ. De inneholder mindre kalorier og karbohydrater enn poteter, så de er gode for folk som følger lave karbohydratdieter etter hele 30 (11, 12).

Denne oppskriften Bruk hele 30-vennlig mandelmel for å lage pommes frites av ekstra crunchy gulrøtter, som fungerer som en flott matbit eller kontur.

12. Hermetisert laks

Hermetisert eller pakket laks è En konsentrert kilde til omega-3 antiinflammatoriske proteiner og fettstoffer. È En næringsrik matbit for folk på hele 30 etter en pescatarian diett (1. 3, 14).

Dessuten, è En rikelig og praktisk matbit som kanò Bli smakt i bevegelse. Søk etter laksbaserte produkter fisket bærekraftig på nett Eller i din lokale matbutikk.

1. 3. Chia pudding med bær

Når du er Dell’Riktig humør for noe søtt med hele planen, chia pudding è En god erstatning for sukkerholdige grener.

Fiber, sunne fettstoffer og chia frø proteiner kombinerer storslått til den naturlige søtheten av ville bær Denne herlige oppskriften.

14. Rakettsalat med tørkede tomater og stekt egg

Salater er ikke bare rike på næringsstoffer, men også allsidige, noe som gjør det til det perfekte valget for sunt hele 30 snacks.

Rakett è Et grønt bladrikt på antioksidanter som karotenoider, glukosinlert og vitamin C (15).

Prøv å finne litt håndfull rå rakett med et stekt egg og tørket tomater for en unik matbit.

15. Banan svivler og pecan valnøtt smør

Bananer er et valg av å fylle alene, men kombinere dem med pecan valnøttsmør rik på protein skaper en pluss snackù betydelig.

Pecan valnøtt smør è en’Utmerket kilde til grønnsaker og spesielt rike manganproteiner, avgjørende for metabolisme og immunfunksjon. Dette mineralet beskytter også mot celleskader forårsaket av ustabile molekyler kjent som frie radikaler (16).

For å lage en velsmakende matbit, klipp en banan på skiver, så garnér med en tuft av pecan valnøttsmør. Dryss med kakaagrain for en sprø og sjokolade berøring. Du kan også fryse rundene hvis du ønsker det.

16. Vårruller med grønn kål og kylling

Den grønne kålen har tykke blader rik på vitaminer og mineraler som er en stor erstatning for tradisjonelle risruller for vårruller.

Denne oppskriften Rullet grønnsaker ikke amidaceae, kyllingbryst og en mandelsmøresaus i samsvar med hele 30 i grønne kålblader.

17. Kremet tunfisksalat på selleribåter

Tunfisk è en’Utmerket valg for snacks av hele programmeté è Rik på proteiner og leveres i bærbare beholdere.

L’Tunfisk salat forberedt med majones godkjent av hele 30 fungerer bra med det sprø selleri.

På jobb, leverer du fersk selleri stilker kjøleskap og hold tunfiskpakker i pulten skuffen, slik at du alltid kan ha sunne ingredienser for hånden.

Du kan finne sertifiserte tunfiskpakker for bærekraftà I mange butikker E på nett.

18. Søtpotet nachos lastet

Selv om tortilla-sjetongene ikke er tillatt i hele programmet, kan du tilberede en deilig nacho-tallerken med søte poteter som en base.

Bare garnityr søtsakerens søtsaker i tynne skiver med avokado, paprika, løk og hakket eller bakken kylling, så bake på 400 ° C (205 ° F) i 15-20 minutter eller følg en oppskrift godkjent av hele 30 som dette.

19. Plantain chips og blomkål hummus

Platen, også kalt kjøkkenbananer, er barrierer med en nøytral smak, noe som gjør dem til et perfekt valg for de som følger dietter uten frokostblandinger som hele 30. Videre kan de forvandles til sjetonger og kombinere godt med smakfulle sauser som l’Hummus.

Tilé Chips som er kjøpt i butikken av noe slag, er ikke tillatt i hele 30-programmet, du må lage dine plantain-chips fra bunnen av.

Følg Denne enkle oppskriften og kombinerer det ferdige produktet med dette Integrert hummus basert på blomkål.

20. Pre-Packaged Drinkable Supper

Vegetabilske supper er en betydelig matbit i hele 30-programmet og kan kjøpesà Forbered online eller spesialiserte dagligvarebutikker.

Medlie è Et merke av drikkebare supper som produserer en rekkeà av vegetariske drikker godkjent av hele 30, inkludert smaker som kål-avokado, gulrot-ginger-gurkemeie og rødbeter-oransje-basilikum.

Andre selskaper gjør hele 30-vennlig Supper og benbuljonger i tillegg til.

21. Sti blanding med mandler, kakao bønner og tørkede kirsebær

En av de fleste snacksù Enkel og allsidig å forberede seg med hele planen è Blandingen av hjemmelagde spor.

Mandler, kirsebær og kakao korn er ingredienser rik på næringsstoffer som tilbyr et vell av vitaminer, mineraler og antioksidanter.

Selv om sjokolade er forbudt på hele 30, kan kakao korn legges til snacks og måltider for en rik og sjokolade smak uten tilsatt sukker. Videre er dette produktet basert på kakao è Magnesiumrike og flavonoid antioksidanter (17, 18).

22. Snacks pakket i samsvar med hele 30

På hele nettstedet, a Nyttig seksjon Oppgi de ferdigpakket matene som er tillatt når du ikke har mulighetenà å gjøre hjemmelaget snacks.

Noen elementer i denne listen inkluderer:

 • Chomps Kjøttpinner med gress
 • DNX Splitant kylling barer
 • Tio Gazpacho
 • Seasnax Ristet alger snacks

Husk at i de fleste minimarkeder kan du også finne enkle snacks godkjent av hele 30 som kokte egg, blandede valnøtter, frukt eller en blanding av spor.

Bunnlinjen

Selv om snacks ikke anbefales i hele programmet, kan noen velge å snakke om en rekke grunner.

Typiske snacks som frokostblandinger, chips og peanøtter er forbudt på hele 30, men en rekkeà av deilige snacks kompatibel med hele 30 può Være lett forberedt hjemme eller kjøpt alleredeà klar.

Sti mix, drikkebare supper, vårruller, diavola egg, spire gresskar frø og kokosnøtt og yoghurt semifreddo er bare noen av snacks du kan nyte med hele programmet.