21 Rettsmidler for minibusities: Natural, Legemidler og mer

Hva kan du gjøre

Motionosen kan forårsake symptomer fra mildt kvalme til svimmelhet, svette og oppkast. Enhver type tur & # 8211; Bil, fly, tog eller skip & # 8211; det kan bære det ut, noen ganger plutselig.

Det er ting du kan gjøre som kan hjelpe deg nesten umiddelbart, som å se på Horizon. På samme måte er det noen langsiktige løsninger du kan prøve, som L & # 8217, tar noen vitaminer.

Pass på at du konsulterer en lege før du starter nye stoffer eller kosttilskudd. Noen kan samhandle med enhver tilstand eller medisiner som er underliggende du allerede antar.

Forslag til umiddelbar lindring

Del på PinterestJodyhongFilms | Unsplash

Handle raskt ved å endre posisjon eller distraherende deg når den for første gang kan kinthosen bidra til å lindre symptomene før de blir alvorlige.

Å ta kontroll

Hvis du er en passasjer, anser du ideen om å ta hjulet rattet. Forskerne Tro at bevegelsen er forårsaket når bevegelsen som øynene dine ser er forskjellig fra bevegelsen som ditt indre øre oppfatter. Hvis du kjører bilen, kan disse måtene koble til bedre.

Står overfor retningen du går

Hvis kjøring ikke er en «8217; alternativ, se i retningen du reiser. Igjen kan det bidra til å koble fra din visuelle forstand og ditt indre øre. På en ferge, prøv å flytte fra sternen (tilbake) til båtens bue (foran). Noen rapporterer at sitter på forsetet reduserer symptomene. I en’Evaluerer muligheten til å utveksle baksetene med noen foran.

Hold øynene dine alle’Horizon

Konsentrere seg om A stasjonær L’Objekt i det fjerne er en en annen taktikk som hjelper med den visuelle stimulansen. Også i dette tilfellet må du kanskje flytte posisjonene i kjøretøyet der du reiser.

Forandre posisjon

Noen tror at det ligger bedre på bevegelsen. For andre, Stående På toppen kan det være en bedre posisjon. Dine valg vil avhenge av din type tur, så eksperimenter for å se hva som fungerer best for deg. Hvis du er i bilen, plasser du hodet mot nakkestøtten, kan hjelpe deg med å redusere hodet bevegelser.

Ta litt & # 8216; Luft (vifte eller alle «8217;

Bryte et vindu eller gå til # 8217; åpne hvis imitasjonosissen er overveldende. Hvis tiden eller måten å reise ikke tillat det, Slå sokkene D’luft mot deg eller anser bruken av en vifte for å blåse luft på ansiktet. sigarett Røyking kan også forringe sykdommen din.

Knuser kjeksene

Spiser lys en matbit, som saltede kjeks, kan lindre kvalme. Tunge matvarer, fett eller syrer kan gjøre sykdommen din verre, fordi de er sakte å fordøye. Planlegg på forhånd dersom veien stopper under reisene dine, tilbyr hovedsakelig hurtigmatalternativer. Andre gode snacksalternativer inkluderer frokostblandinger, brød, andre frokostblandinger, epler og bananer.

Drikk Dell’vann eller en karbonert drink

Sorsi av kaldt vann eller a karbonat Selv drinker, som Seltzer eller Ginger Ale, kan redusere kvalme. Unngå drinker som inneholder koffein, for eksempel kaffe og noen drinker, som kan bidra til dehydrering og forverres kvalme. Andre gode valg inkluderer melk og eplejuice.

Distrahert med musikk eller samtaler

Slå på radioen eller start en samtale for ikke å tenke på hvordan du føler. Du kan være i stand til å distrahere deg nok til å føle deg bedre. Forskere De har oppdaget at å lytte til musikk kan hjelpe med kvalme og andre fysiologiske symptomer forbundet med filmen.

Sett skjermen ned

Folk som utvikler bevegelsesdyr kan ha problemer med å lese bøker eller tekster på forskjellige enheter. Dette dateres tilbake til den sensoriske frakoblingen mellom L’indre øre og øyne. Hvis du fokuserer på noe nært, kan du manifestere symptomene verre. Vurder ideen om å bytte til lydbøker, musikk eller til og med en lur for å tilbringe tid.

Naturlige raske rettsmidler

Del på PinterestRawpixel | Unsplash

En rekke naturlige behandlinger kan også hjelpe deg med å stoppe kinthosen i sporene. Husk: Spør alltid legen din på og på dosen av kosttilskudd.

Trykkpunkter

Et poeng av actopressure langs håndleddet kalt i Kuan (P6) kan gi deg rask lettelse. Plasser indeksen, midten og # 8217, høyre håndring ALL’i venstre håndledd, som starter under folden. Ditt punkt i Kuan er under pekefingeren, blant pulsen sener. Utøve et avgjørende press på en eller begge håndleddene for fra fire til fem sekunder.

Aromaterapi

Visse aromaer, så rent Ginger og lavendel essensielle oljer kan også være nyttige. L’Peppermint Essential Oil har blitt brukt til å redusere kvalme hos pasienter på sykehuset. Det er mange måter å bruke oljer på, men spredningen har liten Risiko for interaksjoner. Du kan kjøpe en fil Bærbar overføring For turen, og du må bare bruke et par dråper med økt olje. en L’Nå er anbefalt maksimal tid å spre seg. Snort fra en flaske essensiell olje eller bruk et halskjede av essensielle oljer vil være mer praktisk i et trekk kjøretøy.

Kamille

Kamille er en gress som hjelper berolige Magen, reduserer syrer og slapper av magesmusklene. Du kan finne kamille i de fleste matbutikker og nettbutikker som Amazon.com. Vurder ideen om infusjonste før du forlater, for å lagre den i en reisekopper og varm eller kald drikke.

Lakris rotputer

Lakrisrot Det er vant til å berolige smerten i magen, L & # 8217, syre irritasjon og hjelpe fordøyelsen. Det kan også bidra til å avverge kvalme og oppkast. Du kan kjøpe tabletter online på forhandlere som Amazon.com. Størrelsen på dosen vil avhenge av merkevaren hva du kjøper. Dette alternativet kan ha en god smak, men husk at det fortsatt er ansett som et urte supplement.

Bench-Top Drugs (OTC) og på resept

Del på PinterestKatalog av tanke | Unsplash

Hvis disse selvbehagstiltakene ikke virker, er andre alternativer tilgjengelig på din lokale apotek eller på legenes resept.

Antihistaminer otc

Prøv å ta benk-toppede stoffer (Dramamine), Difenhydramina (Benadryl) eller Meclizina (Antivert) fra 30 til 60 minutter før turen og opp til hver seks timer i løpet av turen.

Redusert og difenhydramin er som regel Trygt for barn over to alderen, men snakk med en lege på deres dosering. Du kan ha døsighet under antihistamin-rekruttering. Hvis dette er et problem, gjorde det det mecklizine mindre av beroligende effekt sammenlignet med andre alternativer.

Scopolamin

Fratolat er et reseptbelagte legemiddel som kommer i en pille eller en lapp. Hver patch, påført på øret, kan gi lettelse opp til tre dager. Det er potensielle bivirkninger, som den tørre munnen.

Personer med glaukom eller andre helseproblemer bør diskutere denne behandlingen med sine leger; Kan ikke være et alternativ i «8217;. Dette stoffet de er ikke Egnet for barn. Ikke la barn lene seg til lappen hvis du bruker den.

Promethazin

Prometazina er et reseptbelagte antihistamin-stoff som brukes til å behandle minibusser. Bidrar til å redusere signaler fra hjernen din som gjør at du kaster opp. dosering For voksne under 65 er 25 milligram to ganger om dagen, med den første dosen 30 minutter til A’nå før reisen. Barn mellom 2 og 17 kan ta mellom 12.5 og 25 milligram to ganger om dagen.

Langsiktige løsninger for å hindre fremtidige symptomer

Del på Pinterestfreestocks.org | Unsplash

Folk som reiser ofte for arbeid, og andre som lider av mer seriøse kies, kan kanskje studere langsiktige løsninger, for eksempel L’integrasjon eller kognitiv adferdsterapi.

Ta vitamin B-6

Vitamin B-6 (pyridoksin) brukes ofte til å behandle kvalme og oppkast i svangerskapet, blant annet, slik som L & # 8217;. Du kan også øke nivåene dine reisesyke, Selv om videre forskning er nødvendig i dette området. Maksimal daglig dose anbefales for voksne er 100 Milligram en dag.

Ta 5-HTP + Magnesium

Noen forskerne De tror at lave serotoninnivåer i hjernen kan kobles til bevegelsesmotor og alle «8217; migrene. Kosttilskudd 5-hydroksytrådofan (5-HTP) og magnesium kan hjelpe deg med å øke serotonin. Du kan finne disse kosttilskuddene alene eller i kombinasjon i online apotek butikker på forhandlere som Amazon.com. Se resultatene med denne behandlingen kan ta to tre uker.

Ta kosttilskudd

Urter ingefær Og peppermynte Begge har forskning for å støtte bruken for minibusser og kvalme. Den gjennomsnittlige ingefærdosen er 550 milligram (mg), tatt en gang om dagen. For peppermynte er gjennomsnittlig dosering 350 mg, Tatt to ganger om dagen.

Invester i band for akupressur

Typopressure band, som Havbånd, Det stimulerer kontinuerlig poenget ditt i Kuan. Disse bandene kan be om mellom to og fem minutter etter å ha på seg dem for å være effektive. De koster mindre enn $ 7 per par og kan brukes av voksne og barn over 3 år.

Terapi med biofeedback

Biofeedback terapi bruker dine tanker for å sjekke dine fysiske svar på stimuli, som bevegelse. Har vært vellykket I kampen mot sykdommen i flygebladene i den amerikanske luftfart.

For å gjøre dette forbinder en terapeut sensorene til forskjellige deler av kroppen din for å måle ting som hjerte eller respiratorisk frekvens. Så arbeid med terapeuten for å sjekke svarene dine. Spør en lege en utsatt eller søk i filen Bcia katalog For sertifiserte terapeuter.

Når skal du se en lege

Dine symptomer bør reduseres når bevegelsen stopper. Reisesyke ikke Bringe til langsiktige komplikasjoner. Du kan til og med bli vant til å flytte på en lengre reise, som et cruise, senere noen dager.

Hvis arbeidet ditt krever hyppige reiser eller hvis sjansen til å bli syk, gjør du deg engstelig før turer, fikser en avtale med en lege. Reseptbelagte legemidler eller langsiktige alternativer som biofeedback-terapi kan hjelpe deg med å overvinne litt.