21 måter å hindre myggbitt

Del på Pinterest

Vi inkluderer produkter som vi tror på våre lesere. Hvis du kjøper lenker på denne siden, kan vi tjene en liten kommisjon. Her er vår prosess.

Din guide på hva som fungerer og hva som ikke skal kjempe mot myggbitt

Klosteret til en mygg kan være den mest irriterende lyden på jorden & # 8211; Og hvis du er i et område hvor mygg overfører sykdommer, kan det også være en farlig en. Hvis du skal til Campfy, gå til kajakker, fotturer eller hage, kan du hindre myggbitt før du blir festet av blodtørstede leddyr.

Her er en liste for å hjelpe deg i kampen mot bitt.

Beste spill: Konvensjonelle plantevernmidler

1. Deet produkter

Denne kjemiske repellenten har blitt studert i over 40 år. De Miljøvernbyrå (EPA) bekreftet at hvis den brukes riktig, fungerer DEET og ikke presenterer helserisiko, ikke engang for barn. Markedsført som avstigning, av! Dype skoger, kutterskinser og andre merker.

Kjøp Mosquito Repellents med DEET.

2. Picaridin

Pikaridinet (også kalt KBR 3023 eller icaridin), en kjemikalie relatert til svart pepperanlegg, er den mest brukte avstøtende utenfor USA Zika Foundation Han sier det fungerer i 6-8 timer. Sikker for bruk av barn på 2 måneder eller mer, markedsføres det som Natrapel og Sawyer.

Kjøp Mosquito Repellents med Picaridine

Naturalternativer: Biopesticider

3. Eukalyptus sitronolje

Eucalyptus sitronolje (OLE eller PMD-para-Mentano-3,8-diol). Sentrene for kontroll og forebygging av sykdommer (CDC) sier dette vegetabilske-baserte produktet beskytter så vel som repellents som inneholder DEET. Markedsført som avstigning, bugshield og cutter.

Kjøp Mosquito Repellents med Eucalyptus Lemon Oil

Ikke være forvirret. L’essensiell olje kalt & # 8220; ren ucalipto sitronolje & # 8221; Det er ikke en repellent og har ikke gitt gode resultater i forbrukertester.

4. IR3535 (syre 3- [n-butyl-n-acetyl] -Minopropionisk, etylester)

Brukes i Europa i ca 20 år, er denne repellenten også effektiv for å holde hjort flått unna. Markedsført av Merck.

Kjøp Mosquito Repelents med IR3535.

5. 2-undecanon (metyl ikke-keton)

Opprinnelig formulert for å motvirke hunder og katter, finnes denne repellenten naturlig i nellen. Markedsført som biteblokkerboud.

Du er fortsatt ikke sikker? De EPA tilbyr et søkeverktøy for å hjelpe deg med å bestemme hvilken insektmiddel som er den rette for deg.

Utilsiktede repellents

6. Avon hud så myk bad olje

Dette er et populært alternativ for folk som ønsker å unngå kjemikalier og 2015, Forskere har bekreftet at huden så myk av Avon avviser mygg. Imidlertid er effektene bare i ca to timer, så det er nødvendig å bruke veldig ofte hvis du velger dette produktet.

Kjøp L’Avon Skin så myk badolje

7. Victoria Secret Bombshell Parfyme

Overraskelse forskere, Victoria Secret’s Bombshell parfyme avviste faktisk mygg på en ganske effektiv måte i maksimalt to timer. Så hvis du liker denne parfymen, kan du hjelpe deg med å unngå myggbitt mens du har en god duft. Det kan være nødvendig å gjenta for å holde myggene langt lenger.

Kjøp Victoria Secret Bombshell Parfyme

Beskyttende klær

8. Spray for permethrin stoffer

Du kan kjøpe spray pesticider laget spesielt for L’bruk på klær, gardiner, garn og sko. Pass på at etiketten indikerer at det er beregnet for vev og klær, ikke til huden. Markedsført som Sawyer merkevarer og Ben.

Merk: Bruk aldri Permetrine-baserte produkter direkte på huden.

9. Forbehandlede stoffer

Klærmerkene som ingen flygesone av LL Bean, insektskjold og exofficio blir behandlet med fabrikk permetrin og beskyttelse er annonsert for å vare opptil 70 vasker.

Kjøp stoffer og vevsbehandling med permetrin.

10. Dekke!

Når du er ALLE’åpen i myggområdet, bruk lange bukser, lange ermer, sokker og sko (ikke sandaler). Brede klær kan være bedre enn den adherent spandex.

For nyfødte og små barn

11. Ikke mindre enn 2 måneder

De CDC Anbefaler å unngå bruk av insektmiddel på barn under 2 måneders alder. I stedet, utstyrer barnesenger, transport og barnevogner med myggnett.

12. Ingen eukalyptus sitronolje eller pmd10

L’Eucalyptus sitronolje og dens aktive ingrediens, PMD, er ikke sikker på at barna under tre år.

1. 3. DEET

I USA, den EPA Han sier at DEET er trygt for barn over 2 måneder. I Canada, Det anbefales i konsentrasjoner opptil 10 prosent, påført opptil 3 ganger om dagen på barn i alderen 2 og 12 år. På barn i alderen 6 måneder og 2 år anbefaler kanadiske tjenestemenn å bruke DEET bare en gang om dagen.

Forbered hagen din

14. Hang myggnett

De CDC Anbefaler å bruke myggnett hvis rommet ditt ikke er godt skjermet. Den mest effektive? Forbehandlede nettverk med insektmidler

Kjøp myggnett.

15. Bruk oscillerende fans

L’American Mosquito Control Association (Amus) Anbefaler å bruke en stor svingende fan for å holde broen uten mygg.

Kjøp for utendørs entusiaster.

16. Kutt det grønne rommet

Hold L’kuttet gress og gratis søppelhage og andre rusk tilbyr mygg mindre steder å skjule og blomstre.

17. Fjern stagnerende vann

Mygg kan reprodusere i små mengder D’vann. En gang i uken, last ned eller last ned dekk, takrenner, fuglstanker, trillebår, leker, vaser og planter.

18. Bruk romlige repellents

De siste produktene som klippenheter (metoflutrina) og spiraler for mygg (Allegrina) kan være effektive for å eliminere mygg i lokaliserte områder. Men CDC anbefaler at du fortsatt bruker hudavvisende til flere studier viser at disse områdene forsvarer seg trygt og effektivt. Markedsført som av! Clip fans og Thermacell produkter.

19. Spred avfallskaffe og te

Spre Kaffe grunnlag Og teavfall I all din gårdsplass vil de ikke hindre deg i å bli bitt, men studier har vist at de begrenser myggroduksjon.

Når du reiser

20. Sjekk CDC-nettsiden

Besøk Reisende nettside & # 8216; Helse på CDC. Destinasjonen er et epidemisk nettsted? Hvis du reiser utenfor USA, kan du konsultere legen din om antimalariale narkotika eller vaksinasjoner før de forlater.

21. Spør National Park Service

National Park Service’S Event Kalender Lar deg vite om insektsprayet anbefales for A’avkjøring du planlagt. Hvis du er bekymret for en epidemi i USA, må du sjekke med Forebygging og respons på NPS-sykdommer Squad.

L & # 8217;

Hvis du vil ha beskyttelse mot mygg som kan forårsake malaria, dengue, Zika, West Nile og Chikungunya, har de beste produktene deet, pikaridin eller eukalyptus sitronolje som aktive ingredienser. Selv plagg behandlet med permetrin kan være en effektiv avskrekkende.

De fleste produktene vurderes & # 8220; Natural & # 8221; De er ikke godkjent som insektrepellents, og de fleste enheter og apper fungerer ikke som insektsmottakere. Du kan holde myggpopulasjoner lave å holde hagen din og eliminere stillestående vann.