21 deilige desserter uten meieriprodukter: sjokolade, fruktige og krydrede oppskrifter

Du og meieriet går ikke d’enighet i disse dager? Ikke bekymre deg, du er ikke alene. Mellom 30 og 50 millioner amerikanere Den har en viss grad av laktoseintoleranse.

Redusere eller eliminere meieriprodukter kan være et flott mål, men hvis du har en svakhet for søtsaker, kan ideen om å gi opp ostekake eller iskrem det virke som en absolutt tortur. Det må ikke være slik.

Gi en’se på oppskriftene nedenfor for sjokolade desserter, fruktig desserter og andre søtsaker.

1. Mørk sjokolade hasselnøtt tart med friske jordbær

Del på PinterestBildekilde: Photo Courtesy of Vegan Miam / Veganmiam.com

Denne helt rå sjokolade tart og uten matlaging med ganache fylling er helt syndig. L’hele dessert er så kremaktig at du ikke vil tro at det ikke er noen dråpe meieriprodukter.

Se på oppskrift å bare root jente.

2. Krukker med sjokoladekrem

Disse sjokoladekanalene inneholder faktisk ikke & # 8220; Cream & # 8221;. I stedet erstatter kokosmelk melke og # 8217; hele oppskriften har bare fem ingredienser. Også denne oppskriften er egnet for paleo og sjokoladeelskere.

Se på oppskrift fra Elana’s pantry.

3. Tysk sjokoladekake

Denne rike, mørke og ødeleggende sjokoladekaken har akkurat smaken av sin tradisjonelle motstykke, opp til det knusete kokosnøttdekselet. Jeg vil aldri forestille meg at det ikke er noe meieri.

Se på oppskrift Meieri frigjort.

4. Rå kakao trøfler

Hvis du er en sjokolade elsker, vil du elske disse trøfler basert på rå kakao & # 8220; superfood & # 8221;, som inneholder flere antioksidanter av alkalisert kakao eller jobbet i Nederland.

Se på oppskrift i Solluna.

5. 11 ingredienser Oreo kake

Cashi Cream erstatter pisket krem ​​i denne sunne versjonen av en kake basert på den berømte svart og hvitt kjeks. Det er flere glasurvarianter for å tilfredsstille alle ganer. Det er også uten frokostblandinger, uten egg og uten sukker, så du vil ikke føle deg skyldig når du kommer tilbake i sekunder.

Se på oppskrift i rent tvillinger.

6. Rå tynn mynte Mint Peekers

Del på PinterestBildekilde: Photo Courtesy of Bare Root Girl / Borerootgirl.com

Dette er en rå, vegansk og lav sukkerversjon av en av de mest elskede kakene D & # 8217;. Dekk det med sjokolade for å lage din peppermynte mintpai!

Se på oppskrift rawmazing.

7. Brownies vegan til brunetten

Kombinasjonen av bjørnebær og sjokolade gjør disse brownies klebrig og uimotståelig. Du må kanskje slutte å fortære hele pannen.

Se på oppskrift På den vennlige figen.

8. Rå blåbær ostekake

Som mange rå desserter, krever denne oppskriften nøtter og krever en PO & # 8216; mer enn forberedelse enn en konvensjonell ostekake. Det er imidlertid ikke nødvendig å lage mat.

Du kan begynne å forberede denne søte dagen før siden noen matvarer må fryses i flere timer. Resultatet av arbeidet ditt er en kremaktig og dekadent dessert full av antioksidanter.

Se på oppskrift i deilig Ella.

9. Paleo Peach Pile Pie

Denne enkle oppskriften er perfekt for å smake på fersken i midten av drvapee sesongen. Du er velkommen til å bruke ditt favoritt søtningsmiddel.

Se på oppskrift I Holly ville han gjøre hvis han kunne.

10. Pære og mandel tart

Denne vakre pear tart er et show som du kan ta med til neste potluck. Du trenger ikke å fortelle ham at han ikke er meieri.

Se på oppskrift På store jenter lite kjøkken.

11. Panna Cotta med jordbær balsamico compote

Denne klassiske italienske sødet mister melk, men ingen av den delikate konsistensen som forventes av en panna cotta. Jordbær og balsamicoeddikdeksel er en perfekt kombinasjon som ikke overvelder søthet.

Se på oppskrift På Paleo Nom Nom.

12. Strawberry Paleo Ice Cream med Rabarbra Swirl

Del på PinterestBildekilde: Photo Courtesy of My Natural Family / Myntaturalfamily.com

Hvis du er heldig nok til å finne rabarbra og jordbær i dine lokale bønder markedet denne sesongen, bevarer denne oppskriften alle smaker av sommeren i en kokosnøtt melkbase.

Se på oppskrift På min naturlige familie.

1. 3. Granita Summer Fever Strawberry Lime

Granita er en semi-ren og lav-kalori dessert, flott for sommermånedene. Fire ingredienser gjør denne behandlingen nesten uanstrengt. Du er velkommen til å bruke din favoritt flytende søtningsmiddel.

Se på oppskrift til åh, hun lyser.

14. Berry Mango Sunrise Tarts

Disse frosne frukttertene ser virkelig ut som en «8217; soloppgang og smak av sommeren. Etter å ha sett hvor enkelt det er å forberede denne vakre tartet, vil du bli erobret.

Se på oppskrift på fitchen.

15. Mango Sorbet

Sorbetene er en «8217; utmerket iskremalternativ uten meieriprodukter. Tre ingredienser og en iskrem maker (eller en po & # 8216; av albueolje) er alt du trenger for å forberede denne tropiske mango-behandlingen.

Se på oppskrift En anja’s mat 4 tenkte.

16. Sitron marengs kake (i krukke)

Denne fornyelsen av en klassisk sitron marengs kake er en ganske vennlig kopi, mindre melk, gluten og sukker av en tradisjonell oppskrift!

Også kake i en krukke? Denne oppskriften tjener ekstra poeng for kontroll av deler.

Se på oppskrift A Wake Wolves.

17. Glutenfri sitronbarer

En melkisk og glutenfri versjon av noen av favorittene til retro søtsaker, disse deilige sitronfingrene har smaken av den absolutte solen.

Se på oppskrift noshtastic.

18. Praktisk talt paleo pecan gresskar pudding

Del på PinterestBildekilde: Photo Courtesy of Rawmazing / rawmazing.com

L’Union av kokosmelk, gresskarpuré og krydder gjør denne pudding uten meieri, veganer og innbydende og trøstende Paleo.

Se på oppskrift Til kjøkkenet av slank pickin.

19. Mini muffin av kanel sukker donut

Apple saus og melkefri melk unngå at disse muffins bestemmer seg. Prøv å kombinere disse muffinsene på en kopp kaffe.

Se på oppskrift på melkfri mamma.

20. Ginger og gurkemeie cookies

Ginger og gurkemeie har mange helsemessige fordeler. Hjelpe fordøyelsen og kan bidra til å redusere betennelse. Tenk på disse deilige informasjonskapslene en næringsstasjon for dagen din.

Se på oppskrift I Kate’s sunt skap.

21. Alfajores Vegan Radiant Orchid

Del på PinterestBildekilde: Photo Courtesy of Slim Pickin’S Kitchen / Slimpickinskitchen.com

Denne veganske versjonen av en klassisk argentinsk kjeks har en strålende tone i Fuchsia, takket være den fiolette Sweet Potato Incorporation. Den søte kokosmælken De Leche erstatter den tradisjonelle fyllingen av meieriprodukter for å skape en deilig kjeks, kjeks.

Se på oppskrift i nærheten av Vegan Miam.

Ta bort

Gjøre den bevisste innsatsen for å forlate meieriprodukter, betyr ikke nødvendigvis å gi opp rike og kremfulle desserter. Med den økte populariteten til Vegan, Raw og Paleo dietter, har utviklingen av oppskrifter uten meieriprodukter steget til stjernene.

Ta en tilnærming ut av ordningene ved å prøve noen av disse deilige desserter uten meieriprodukter, og du kan ha din kake uten meieri og spise det også.