20 typer straffer: størrelse, form, seksuelle stillinger og mer

Del på PinterestDesign av Alexia Lira

Penas er unike som folkene de henger, og de er alle gode. Mer enn bra, virkelig.

Det er ingen dårlig form eller størrelse, bare dårlig informasjon om hvordan du bruker den.

Slik føler du deg godt om hva du har og hva du skal gjøre.

Hva er den typiske form?

Del på Pinterest

Hvis det er noe typisk i form av penis, er det at de fleste pleier å være sylindriske, ofte med et bredere hode, eller i det minste mer uttalt.

Buet mot # 8217; høye

Som en banan, kurver denne penisene lett mot L’i hvert fall når det er oppreist.

Kurven mot L’Høy representerer en fordel når det gjelder å stimulere alle de riktige punktene for fingerkrøllingen, orgasmer i hele kroppen: punkt g, punkt A og prostata.

Tips: Du kan holde det enkelt med eventuelle endringer i misjonens posisjon og fortsatt riste sin verden takket være den kurven. Dette gjelder P-in-V og analsex.

Nedover

Overturn at banan og du vil ha dette skjemaet, som i utgangspunktet er en penis med en liten kurve ned. Selv i dette tilfellet er kurven bare synlig under ereksjonen.

Tips: Vri over rynket med bakre innløpsposisjoner som gjør stimulering av punkt A, G og P en guttspill. Å gå til solnedgang er absolutt å prøve!

C.

Denne typen penis har en bemerkelsesverdig kurve til høyre. Hvis du eller din partner du beveger deg en viktig kurve, er vilje til å eksperimentere med forskjellige vinkler et must.

Stillingene som gjør at du kan jobbe kurven mot vaginaens fremre vegg eller rettet gir deg den samme fordelen som varme flekker av de med bananformer.

Tips: Prøv T-Bone. Denne herlige posisjonen begynner med den penetrerende partneren på en side med kurven pekte mot himmelen. Mottakspartneren ligger på baksiden i et T-hjørne og drap bena på siden av partneren, klar for P-i-V eller Anal.

Rett

Den rette penis holder samme form mer eller mindre fra # 8217; hodet til hodet.

Uten hjørner å tilpasse seg, kan du ene-meenie-Miney-flytte gjennom enhver seksuell stilling som du selv vil samtykke til med et minimum eller null retusjering.

Tips: Kom igjen og få mest mulig posisjon som gjør det enkelt å nå de erogene områdene på # 8217; andre for samtidig manuell eller seksuell spill.

Bigger base med smalt hode

Denne penis er oftere i bunnen og krymper når du nærmer deg hodet ditt, noe som gir det en konisk form.

Som andre former har dette solide fordeler. Det smaleste hodet forenkler inngangen og en bredere base gir mer enn flere stimuli du går i dybden.

Tips: Hvis begge er åpne, er keglen i utgangspunktet bygget for rump-spillet fordi den gradvise økningen i omkretsen er perfekt for å strekke # 8217;. Bruk veldig smøremiddel og bare bare med spissen før du går dypere.

Smal base med større hode

Hammer penis, som er lang og tynn med et mye større hode, har alle funksjonene for en god negl. Blunke.

Den ekstra omkretsen på spissen stimulerer vaginale eller rektale veggene, som vil få deg til å føle deg bra om begge.

Tips: Velg steder som gjør at mottakeren kan åpne opp og samtidig stimulere klitoris eller penis for en enklere oppføring. Klassikere som misjonæren og kua er helt gift.

Hvor lengden og omkretsen går?

Del på Pinterest

Penoser har ikke bare forskjellige former, men også lengder og tykkelser.

Uavhengig av kombinasjonen som du jobber med, kan de riktige bevegelsene gjøre dem alle eller incuterte.

Lengde og omkrets lavere enn gjennomsnittet

& # 8220; Gherkin & # 8221; Det faller på den kortere og smale siden av gjennomsnittet, men ikke la deg bli lurt av hennes lave statur. Det er ikke nødvendig å være flott å være utrolig.

Tips: Hvis du vil gå dypt, er noen steder bedre enn andre. Doggy stil er en av de beste for noen form for sex med en mindre medium penis. Hvis du er fleksibel, er Fathipalo en fan-freaking-tastic.

Lengde lavere enn gjennomsnittlig og tykk omkrets

«Kielbasa» er kortere, robust og i stand til å stimulere vaginale eller rektale vegger som de er ingen virksomhet.

Det er en stor mengde følsomme nerveender som er pakket inn i og rundt begge inngangspunkter, så den kortere lengden gjør penetrasjon heller krøllet for begge sider.

Tips for fagfolk: Bruk veldig smøremiddel, ta det sakte og mestre hundens posisjoner, som den tradisjonelle doggy hunden eller nedover (ja, som yoga pose), hvis du vil gå dypt og slå G-, A- eller Point P.

Middels lengde og omkrets

Gratulerer, Goldicocks! «Agurk» er heller ikke for stor eller for liten, men rett for enhver posisjon du vil prøve.

Tips: Erfaring for å finne dine mest fantastiske stillinger! Prøv variasjonene på alle klassikerne og legg til noen seksuelle stillinger som står i blandingen.

Lengde og omkrets større enn gjennomsnittet

Salami & # 8221; Det er typen vedlegg som du sannsynligvis vil se i porno: lenge og ofte.

Selv om det kan etterlate noen hopp av glede, kan det også være litt & # 8216; motløs å akseptere, bokstavelig talt.

Nøkkelen til å gjøre det best er mye smøremiddel og stillinger som gjør at mottakeren har mer kontroll.

Tips for fagfolk: Smør og prøv stillinger som tillater partneren ALL’mottar ende for å holde bena spenningen for å kontrollere dybden. Du kan gjøre det med misjonsposisjoner, skje og til og med bakre inngang.

Høyere lengde enn gjennomsnittlig og tynn omkrets

For å være klar, skriv & # 8220; blyant & # 8221; Det er faktisk tynt som en blyant, men det er betydelig lengre og smalere enn gjennomsnittet.

For bedre å bruke en slank penis, oppnå deg til smale benposisjoner. Den nærmeste plassen er hyggelig for begge deler, og gjør det fortsatt mulig å kontrollere mengden lengde de okkuperer.

Tips: Du må prøve å lage en skje. Angir bakfra skaper et stramt rom og krever en ekstra lengde & # 8211; at denne typen har & # 8211; å nå. Spoon fungerer også for anal og kan økes ved å legge til en dildo for en DP-handling. Vær så god.

Hvordan hudtonen påvirker farge?

Uansett løpet, kan en penis være betydelig forskjellig fra resten av personen som den blir angrepet på. Det samme gjelder for vulv og brystvorter.

Dette er på grunn av vår Sexhormoner regulerer melanocytter-celler. Dette er hudceller som frigjør melanin, som er ansvarlig for pigmentering.

L’økte testosteronnivåer gjennom livet fører til mørkere hud der borte. Farge kan vises brun eller gråaktig.

Og under ereksjonen kan blodbanen gjøre det rødaktig eller til og med lilla.

Alt er helt normalt og har en null innvirkning på funksjonaliteten.

Hår, prepucement og mer

Andre trekk som hår, forhuden og venene legges til sin sjarm og karakter.

La oss ta en nærmere titt på noen av disse attributter og hvordan man skal klare dem.

Omskåret

Omskåret penner & # 8211; de gjør opp 70 prosent av penas i USA & # 8211; Forprepet er fjernet. Dette betyr at hodet alltid er på skjermen, og det er ikke nødvendig å trekke huden for å få tilgang til den.

Tips: Prepreducement gjør ingen forskjell om gleden av partneren din, men bruken av smøremiddel kan minimere gnidning for deg under en lang eller spesielt behagelig økt.

Ikke omskåret

En inccreted penis har intakt prepution. Bare en del av hodet er synlig, med mindre det er reist, og selv i dette tilfellet avhenger av hvor mye lær C’er.

Tips for fagfolk: pannen fungerer som en fornøyelseshylse når du nyter hånden eller parvis. Veksler mellom å skyve den frem og tilbake over hodet og forsiktig trekke det tilbake og avsløre hodet for en rettetagnet oppmerksomhet.

Hårete

Hårene rundt bunnen av penis og baller er praktisk talt et faktum med mindre det er raset. Du kan også legge merke til noen forsinkelser på # 8217; tre. Alt er bra!

Tips: Hvis du skal naturlig, sørg for at du holder ting rent og friskt. Hvis du eller din partner foretrekker en lavere-fri region, vær forsiktig med å unngå smertefulle ulykker.

glatt

Uten en vene eller en fremspring i sikte, gjør en jevn penis l’jevn oppføring som silke.

Tips: Du vil ha mer? Bland ting med teksturerte kondomer eller en phallic ring for en helt annen følelse.

venety

Noen kaker har svært accentuated vener, spesielt når de er glade.

En veined penis er redusert til genetikk og muskler og er absolutt ikke et stort problem.

Profesjonelt forslag: også? Søk etter tykkere kondomer eller annen konsistens for å hindre overdreven stimulering.

Freckled

Freckles er redusert til pigmentering som kan være mer uttalt i enkelte områder i forhold til andre. Det er rent estetisk.

Tips: Freckles på hud er helt normale, men hvis du eller din partner er bekymret for det spottede utseendet, pause og snakke med en lege eller en annen helsepersonell før du går over.

Dusj

En dusj refererer til en penis som forblir mer eller mindre enn samme størrelse, uavhengig av om det er reist eller ikke.

Eksperter vet ikke hvorfor det skjer, men det ser ut til å være relativt vanlig i henhold til Undersøkelser tilgjengelig.

Tips: Fortsett som vanlig!

bonde

De fleste penisene er bønder, noe som betyr at de blir større når de er harde.

Tips: Nient’Annet å gjøre hvis du ikke kommer til å gjøre!

Bunnlinjen

Ingen fyr er bedre enn en annen, så prøv å konsentrere seg om gleden av hvilken den er i stand til som på sitt utseende.

Når det er sagt, er det viktig å holde D’øye noen nye eller uvanlige endringer i # 8217;.

Kontakt lege eller en annen helsepersonell hvis du eller dine partnere legger merke til nye klumper eller misfargingsområder. Disse kan være et tegn på flekk, skade eller andre forhold på basen.

Adrienne Santos-Longhurst er frilansskribent og forfatter som har skrevet omfattende på alt relatert til helse og livsstil i mer enn et tiår. Når det ikke er ubarmhjertig i sin skriveskur på jakt etter en artikkel eller av intervjuer med helsepersonell, kan det bli funnet å spille for sin sjøby med ektemann og hunder på plass eller wallowing for innsjøen som prøver å mestre stand-up-padlebrettet.