20 tips for motivasjon på løpet: Fra morgen racing til maraton

Det kan være vanskelig å stå opp og løpe. Men mesteparten av tiden, vil du bli lykkeligere og fornøyd med deg selv hvis du reiser deg og gjør det.

Tenk på grunnene til at du vil løpe i første omgang. Spør deg selv om løpet er noe du liker, siden det er mer sannsynlig å samle motivasjon for A’aktivitet du virkelig vil gjøre.

Det er lett å finne unnskyldninger for å unngå noe, men nøkkelen er å motvirke disse unnskyldningene med grunner til å gjøre det.

Ofte følger motivasjonen handlingen. Sett deretter tilbake i sjette og flytte. Du vil føle deg bedre etter løpet, og du vil gjerne ha vært trofast mot din rutine.

Vi ser på 20 forslag som vil hjelpe deg med å finne incitamentet til å forbedre spillet ditt og engasjere seg i din reiserutine.

Begrunnelse for hvert løp

Enten du planlegger en lett kjøring i nabolaget eller intensivt intervall trening, kan disse forslagene inspirere deg til å løpe ut av døren.

1. Det blir konkurransedyktig

Søk etter litt & # 8216; av vennlig konkurranse, hvis det er noe du liker. Finn en gruppe mennesker å løpe for å holde opp eller beregne dine tider i forhold til andre med en Fitness-app.

2. Tildelt

Kraften til premiene stopper ikke alle barndommen. Lag et belønningssystem for deg selv. Hold styr på prosessen med gode gammeldags tilbakemeldingskilt eller opprett en komplett graf for klistremerker. Plasser den på et synlig punkt for å se det ofte.

Belønningene kan være noe så enkelt som å nyte en annen 30 minutters søvn eller bestille en massasje. Eller du kan gjøre alt med en feirende tatovering.

3. Redusere minimumstidspunktet

I dagene når du ikke er i stand til å respektere ditt minimum daglig, løpe gjennom tiden du har tilgjengelig for å sitte helt ned. På denne måten er det mer sannsynlig å bo i # 8217; oscillasjon av ting fordi du ikke vil bli tapt A’hele dagen.

4. Hold en sunn vekt

Stroke brenner kalorier, reduserer abdominalfett og hjelper deg med å gjøre sunne matvalg. Det kan også hjelpe deg med å oppnå dine vekttapsmål eller holde målvekten din.

5. Skriv inn en gruppespor

Jo mer vi er, bedre når det gjelder gruppe motivasjon. Finn en eller flere treningskammerater med å sette et løp program. Selv om du ikke løper sammen hver dag, kan du samle et par ganger i uken for ansvar.

6. Føl deg energien til endorfiner

Runners buzz er ekte. Du kan føle følelser av positivitet eller til og med eufori, siden løpet forbedrer humøret ditt og får deg til å føle deg bedre å slippe ut endorfiner, en av hormonene i lykke.

7. Sette mål

Bryte dine intensjoner i små håndterbare trinn. Dette kan inneholde hvor lang tid du dedikerer til uken, hastigheten som du kjører i en viss avstand eller antall dager når du kjører.

8. Kjoler for # 8217; trening du vil gjøre

Kjole godt kan ha en positiv effekt på hvordan du oppfatter deg og kan motivere deg til å kjøre oftere. Kjøp klær og treningssko du vil gjerne ha på seg.

Eller bruk dine sports klær som en’mulighet til å eksperimentere stiler som du normalt ikke ville prøve. Dette kan bety å velge lyse farger eller bære shorts når du normalt ikke ville gjøre det.

9. La musikken flytte deg

Ta deg tid til å lage en spilleliste for alle dine favorittspor. Velg munter sanger som setter deg et godt humør og inspirerer deg til å flytte. Tillat deg å høre på disse sangene akkurat som du kjører.

10. Hold orden med A’app

Hold deg oppdatert på dine mål ved å bruke A’app for motivasjon eller vaner overvåking. Mange tillater deg å sette påminnelser, koble til med folk gjennom fora og se grafikk som holder styr på fremdriften din.

11. Bland den

Endre rutinen minst en dag i uken. Løpe i åsene i stedet for lange avstander eller legg til noen sprints. Du kan også kjøre i et annet nabolag, gjør din vanlige sti på # 8217; tilbake eller endre & now 8217; tid på dagen.

12. Se solen på ansiktet ditt

Løpet er en fantastisk måte å få sollyset nødvendig for å øke serotoninnivåene. Dette hjelper deg med å sette deg i godt humør ved å redusere depresjon og # 8217; angst.

1. 3. Sett rytmen din

L’Den eneste personen du må svare, er du selv, så vær så snill å kjøre med enhver fart du føler deg bra. Bestem om du foretrekker å kjøre på topphastighet eller mer i et sakte trinn.

Morgen & # 8216; Runspiration’

Tidlig om morgenen gir det en viss energi til løpet, og du kan føle at du forventer spillet, som kan skape en positiv tone for hele dagen.

14. Vær på høyre side av sengen

Start dagen ved å krysse racingboksen er et stort resultat. Gjør det først og fremst, gir du mindre sjanse til å distrahere deg eller være involvert i alt som følger med den daglige rutinen. Du vil føle deg bedre mentalt og fysisk hvis du gjør det snart.

15. Bask i morgen stille

Nyt skjønnheten og stillheten i tidlig morgen. Å våkne snart lar deg ta tid for deg selv og nyte dette øyeblikket av den rolige og fredelige dagen. Andre fordeler inkluderer produktivitet og konsentrasjonsøkning.

Ta stiene

Kjører på stiene gir deg et nytt perspektiv og kan trene kroppen din til å bevege seg på forskjellige måter. Du kan bli mer oppmerksom på posisjonering av foten, som kan hjelpe deg med å konsentrere deg og holde deg tilstede. Også løp på smusset er mer delikat på kroppen din enn på gulvet.

16. Koble til naturen

Pust frisk luft og omgir den naturlige skjønnheten i trær, innsjøer og åser kan være mentalt forfriskende. Også stå alle’friluft er naturlig Dell’humør. Selv om du ikke kan komme ut av byen hver dag, prøv å besøke en naturlig park minst en gang i uken.

17. Se på fugler og bier

Tør din nysgjerrighet og lær om noen av de ville dyrene og naturlige planter i ditt område. Oppdage eller legge merke til et nytt aspekt av naturen hver gang du besøker en reisebane.

Motivasjon av maratonet

Kjører en maraton krever en strukturert trening i en viss periode, så du må forplikte deg til en adferdslinje. Planlegg nøye for å sikre at du har hele tiden for å forberede deg selv.

18. Sett ditt rase ansikt

Abonner på noe kortere løp som en 5k, 10k og en halv maraton og gradvis nå en komplett maraton. På denne måten vil du begynne å gjøre deg en’ide om hvordan du følger et treningsprogram og COM’det er konkurranse.

19. Rull ballen

Registrer deg for maraton du vil kjøre minst fem måneder på forhånd. Når du har satt ditt hjerte og dine intensjoner om dette løpet, må du starte forberedelsen til maratonet. Pass på at du vet hva som egentlig ikke oppfører seg og respekterer treningsprogrammet ditt.

20. Finn en fan club

Kjører en maraton er ikke en’virksomhet nylig, og hvis det er ditt første, gjør det for å kjenne vennene dine. De vil støtte deg lykkelig og sjekke fremdriften din mens du forbereder deg selv.

Vennene dine kan også bli med deg for en del av treningen din. Også, de kan markere kalenderen slik at de er til stede i den store dagen for å juble for deg.

Hvordan bli motivert

Du må være motivert og sørg for at du holder dette boost dagen etter dag, uke etter uke for å nå dine treningsmål.

Hvis det virker for deg å ha en forutbestemt rutine, fortsett i denne retningen. Hvis det er lettere for deg å være motivert når du endrer rutinen, gjør du noe annerledes.

Kjør sprints, klatrer og lange avstander på forskjellige dager. Endre posisjonen din og # 8217; tid på dagen for å holde det variert, noe som vil hindre deg i å bli kjedelig.

Bunnlinjen

Til slutt er du den eneste som kan feste joggeskoene og starte kurset ditt.

Det er lett å liste årsakene til at du ikke kan kjøre på en gitt dag, men det er like enkelt ved å snu det ved å skape en liste over grunner til at du kan gjøre det. Hold deg konsentrert på grunnene til at du liker å løpe og fordelene som fører til.

Hvis du trenger mer motivasjon, kontakt en løpere eller bli med i en reisegruppe i ditt område. Finn ut hva dine mål er, hva hjelper deg med å nå dem og engasjert i en plan D & # 8217;. Jeg stoler på deg selv for å åpne veien.