20 sunne måltider med mindre enn 400 kalorier

Du ønsker å se midjen din? Du kan prøve å lage mat dine måltider. En nylig studere antyder at folk matlaging hjemme mer sunn og forbruker mindre enn de som regelmessig spiser hjemmefra. Disse leser oppskrifter, alle med mindre enn 400 kalorier, gir proteiner og fibre for å få deg til å føle deg fornøyd hele dagen og forlate enda litt og # 8216; plass til mid-morning snacks og midt på ettermiddagen.

Frokost

Start dagen med en sunn frokost er en fin måte å holde deg energisk og hjelpe deg med å unngå å ta det konditoriet fra din lokale kafé.

1. Vegetabilske muffins og egg

Del på PinterestBildekilde: Photo Courtesy of Aviecooks / Avarchooks.com

Egg er en fantastisk kilde til protein og disse småene & # 8220; muffin & # 8221; Jeg er en enkel mat til frokost når du haster ut av døren. Forbered dem på forhånd og konservativ i kjøleskapet opp til en uke. Så nyt kulde eller legg et par i mikrobølgeovn hvis du foretrekker det varmt.

De er også gode for barn eller en energilad for etter treningsøkt.

Se på oppskrift.

2. Roll-up jordbær pannekaker med yoghurt fylling

Denne oppskriften bruker hele havre og pulverprotein i stedet for konvensjonell mel. L’Stevia bruk i stedet for sukker holder lavt kalori telling og yoghurt fylling gir probiotika for å holde tarmen sunn.

Se på oppskrift.

3. Nordic Spicy grøt

Hvis du er ute etter en rask og sunn oppskrift i et blunk, er dette et utmerket alternativ. Infused Integrert frokostblandinger med krydder gjør en solid og deilig frokost. Du kan spille med krydder i henhold til din smak.

Se på oppskrift.

4. Portobello Breakfast Cups

Bokstavelig talt full av sunne grønnsaker, disse portobello koppene er en god frokost (eller til og med lunsj). L’Egg legger til protein, og du kan utelate osten hvis du vil gjøre det paleo-vennlig.

Se på oppskrift.

5. Avokado Toast med et egg

Denne frokosten har fem ingredienser og kan være klar om fem minutter! Avokado, en næringsrik superimaling, kan være fete rik, men er den slags gode og sunne fett for hjertet som vil holde deg Satzio opp til lunsj.

Se på oppskrift.

6. Huevos Rancheros

Denne sunne versjonen av Huevos rancher er ikke bare bra, det er også en glede for øynene. Du kan til og med hjelpe deg med en annen del og bli under 400 kalorier.

Se på oppskrift.

7. Havre om natten

Disse havre er så enkle, pluss du gjør natten før, noe som sparer tid om morgenen. Det tar noen minutter å forberede og er klar til å spise etter en natt i kjøleskapet. Prøv Cherry Pie Variant med litt & # 8216; ristet pecan valnøtter!

Se på oppskrift.

Lunsj

Ta med lunsj på jobb er en fin måte å redusere daglige kalorier på. Det er også en enkel måte å spare penger på. Prøv å forberede disse måltidene natten før for å spare tid om morgenen.

8. Stekt vegetarisk vikle med bønnekrem

Del på PinterestBildekilde: Photo Courtesy of the Garden Grazer / Thegardengrazer.com

Bønnene spredt i denne veganske konvolutten gir mange proteiner, og du kan endre grønnsaker basert på årstider eller tilfredsstille allergier eller smakpreferanser. For en enda raskere montering, erstatt den spredende oppskriften på bønner med en forberedt hummus.

For å flytte lunsj, Rosola grønnsakene natten før og deretter monterer viklingen før du går ut om morgenen.

Se på oppskrift.

9. Gresk kikærter salat enkelt

Denne middelhavsalatet har massevis av friske grønnsaker krydret i en olje D’salutent oliven. Kikærter er rik på proteiner og fibre, så dette vil holde deg full til middag. Du kan spise salaten så com’på en vegetabilsk seng, eller blande litt & # 8216; quinoa å legge til proteiner, fibre og andre næringsstoffer.

Se på oppskrift.

10. Spaghetti squash tex-mex med guacamole med svarte bønner

Spaghetti gresskar er en ekstremt allsidig base for et måltid og er rik på fiber og vitamin A. Black Bean Guacamole er en krydder rik på protein som kan gi spesiell støtte til helsen til fordøyelseskanalen.

Se på oppskrift.

11. Bolle med noodle Rapini

Rapini, en fetter av brokkoli, inneholder kraftige fytokjemikalier mot kreft. Soba bokhvete nudler er fri for gluten, gir en sjenerøs dose mangan og protein og er også ganske satrende.

Se på oppskrift.

12. Wraps & # 8220; Gorilla & # 8221; rå taco

Denne oppskriften ble inspirert av Brado Gorilla, som ofte spiser et stort og grønt vegetabilsk diett. I stedet for en sandwich, hopper for dette veganske måltidet overraskende kjøttfullt, fullt av sunne fettstoffer, jern og vitaminer A, C og og K.Det er så velsmakende at du ikke vil gå glipp av brødet. Utveksler valnøtter med din favoritt for å gi en tur til denne oppskriften.

Se på oppskrift.

1. 3. Stavet salat på watercress med kirsebær tart

Surkirsebærene er rike på antioksidanter og stavet har en god del kalsium. Vassontering legger til et snev av farge og et snev av farge til denne deilig friske salaten.

Se på oppskrift.

Middag

Fire hundre kalorier kan ikke virke mange til middag, men du kan maksimere næringsstoffene dine og opphisse ganen din uten å samle kalorier og ekstra fettstoffer.

14. Spaghetti squash pad thai

Del på PinterestBildekilde: Photo Courtesy of the Wheateless Kitchen

Dette er en fantastisk og Paleo-vennlig versjon av en populær Thai Takeaway-tallerken. Du kan erstatte kyllingen med reker eller til og med med tofu.

Se på oppskrift.

15. Kveite i pistachio matcha skorpe

Pistasjenøtter er rike på kalium og te matcha gir en smak & # 8220; umami & # 8221; I tillegg til antioksidanter, vitaminer og mange andre helsemessige fordeler. Hvis du ikke er en fan av Halibut, i stedet, prøv å bruke torsk. Server denne oppskriften med grønnsaker for et komplett og balansert måltid.

Se på oppskrift.

16. Stekt kyllingben i en panne med blomkål ris

Blomkål erstatter karbohydrater i dette paleo måltidet og saftige og krydret kylling gir magert proteiner. Du kan også forberede dette måltidet på mindre enn 30 minutter.

Se på oppskrift.

17. Vegan tarts

Del på PinterestBildekilde: Photo Courtesy av minimalistisk baker / minimalistbaker.com

Ikke la delen & # 8220; Vegan & # 8221; Du blir redd. Disse er like sprø, velsmakende og tilfredsstillende som enhver tradisjonell potpieoppskrift. Forbered kaker i Monodose Mold bidrar til å kontrollere størrelsen på delen og kalorier. Dette er et godt kjøtt av kjøtt mandager. Gi deg selv nok tid til å forberede denne fantastiske oppskriften, da det vil ta om en & # 8217;.

Se på oppskrift.

18. Kyllingsalatruller

Denne sunne versjonen av et populært restaurantobjekt er rik på smak og dårlig karbohydrater. Assorterte grønnsaker tilbyr et utvalg av vitaminer og næringsstoffer, og du kan leke med ingrediensene for å tilfredsstille din gane.

Se på oppskrift.

19. Hver dag Buddha Bowl

Denne bollen for velbalanserte grønnsaker og frokostblandinger er basert på prinsippene for Makrobiotisk diett. Integrert frokostblandinger og grønnsaker kombinert med linser rik på proteiner gjør det silivating og lys samtidig: et annet utmerket måltid uten kjøtt!

Se på oppskrift.

20. Crock Pot Chicken Hunter

Denne sakte matlagingsoppskriften gir maksimal smak med minimal innsats. Server på en seng av Zucchini Spaghetti eller Zucchini Noodles for å holde det lys, eller på pastaen for et mer betydelig måltid.

Se på oppskrift.

Sunn velsmakende

Sunn mat bør ikke bety noe annet enn salat. Nøkkelen er underholdende appetitten og ganen med en rekke konsistenser og smaker. Med en PO & # 8216; planlegging og forberedelse, kan du enkelt spise godt og administrere kaloriinntaket, alt du føler deg fornøyd og energisk gjennom dagen.