20 passasjer for en sunn skilsmisse

Når du blir gift, tenker du ikke på muligheten for en skilsmisse. Vi vokste opp med eventyr som slutter med & # 8220; & # 8230; Og de bodde alle lykkelige og lykkelige & # 8221;. Men ingen forberedte oss for, # 8220; & # 8230; Og de har sakte skilt seg til deres kjærlighet har ikke vært lenger & # 8221;.

Jeg forestiller meg det, til døden er det ingen separi & # 8221; Det var lettere å leve århundrer siden, da forventet levetid var mye kortere og folkene noen ganger døde av skjørbuk på 25 år gammel. Men nå må vi se på det generelle bildet. Folk krysser erfaringer under deres liv som gjør dem til å forandre seg. Det du ville ha 20, kan ikke være det du vil. Og ikke c’det er ikke noe galt med dette.

I denne nye æraen i & # 8220; bevisst avkobling & # 8221; (Takk så mye, Gwyneth Paltrow), en familie trenger ikke å kollapse bare fordi det gjør det et bryllup. Skilsmisse kan og må være en samarbeidende og respektfull prosess. Her er noen triks som hjalp meg med å få dette.

1.Sørg for at det er endelig

C’er fortsatt håp? Jeg vet at det avhenger av årsaken til skilsmisse, men sørg for at du har gjort alt for å lagre bryllupet ditt. Gå til en terapeut. Ta avtaler med partneren din. Prøv nye måter å koble til og kommunisere på. Ikke c’det er ikke noe verre enn angrer, og å vite at de har gjort alt menneskelig du kan, vil ta vare på det.

2. Ikke bruk ordet & # 8220; D & # 8221; Lett eller som fullført

Hvis du vil at partneren din skal være oppmerksom på deg, skriker og # 8220; skilsmisse!& # 8221; Det vil nok ikke ta deg hvor som helst hvor du vil være.

3. Ikke bekymre deg for hvordan skilsmisse vil påvirke barna dine

Barn er motstandsdyktige og det de trenger mest er et harmonisk hus. Barn kan se og føle at foreldrene deres argumenterer, og dette kan ha en negativ innvirkning på dem. De er bedre med skilt og glade foreldre som med foreldre føler seg forpliktet til å være sammen.

Del på Pinterest

4. Være et lag

Jeg husker å sitte med mannen min for å fortelle barna vi skulle til skilsmisse. Deres øyne fylt med tårer og frykt for # 8217; ukjent. Vær en sterk foreldreenhet, svar på deres spørsmål sammen, vis dem en kombinert front og uttale de samme nøkkelmeldingene. Forberedt, det er en av de viktigste diskusjonene du noensinne vil ha med barna dine.

Del på Pinterest

5. Inkluderer barn

Barna hjalp meg med å handle for mitt nye hjem og velge møbler, de bestemte seg for fargene på rommet sitt og dagen jeg flyttet, de hjalp meg med å flytte boksene sammen med min ex. Den viktigste meldingen her: Det kan være enighet til tross for at det er en separasjon. Vi bygger alle sammen et nytt liv og deres meninger teller.

6. La dine følelser til side

Fremover, enhver beslutning tatt bør bare ha ett mål og ett mål: dette er den beste avgjørelsen for barn? Alt annet er irrelevant.

7. Ikke snakk dårlig om din ex

Aldri og så aldri si noe negativt på # 8217; en annen foreldre til barna dine. Aldri. Aldri. Uansett hva de gjorde. Jeg kan ikke stresse nok.

8. Start forhandlingene dine med slutten i tankene

Du vil markedsføre en samarbeidsrapport, så er du enig i ikke å være D & # 8217;. Samtykker i å slippe noen ting. Godta å være riktig. D’enighet som du ikke kan vinne dem alle. D’enighet om denne personen vil forbli i livet ditt i lang tid. Samtykker i å være sivile. Sett til side Sterke følelser til fordel for samarbeidet vil betale tilbake i det lange løp.

9. Bruk mediatorer

Prøv dem før. Hvis du er heldig, vil de første sesjonene bli betalt, men selv om de ikke er, kommer folk vanligvis til en oppløsning innen få timer. Det er fordelaktig for alle. For ikke å nevne det faktum at å håndtere dem er mye mindre stressende og truende enn å håndtere advokater.

Del på Pinterest

10. Fortsett å le

Når livet gir deg sitroner, bruk dem som en pakning for dine drinker. Det jeg mener er selvfølgelig, dette er ikke den beste tiden i livet ditt, men ingenting varer evig og solen vil stige igjen.

11. Pass på at du har et flott støtteteam

Ring din mor. Ring din far. Ring dine venner. Ring en servicelinje. Ta hunden du alltid har ønsket. Start strikking. Uansett hva du hjelper deg med å overvinne dagen.

12. Dette er ikke en konkurranse

Ikke gjør dette til en kamp mellom de som har vunnet og de som mistet. Ingen vinner i en skilsmisse. Periode.

1. 3. Prøv å leve i nærheten av din ex

Jeg vet at det ser morsomt ut, men du vil sette pris på når sønnen din glemmer hans favoritt leketøy på din eks, og du må gå på 9: xnumx, ellers vil det ikke sove hjemme den kvelden.

14. Aldri velg barna dine

Begge foreldrene skal være tilstede ved spesielle anledninger. Prøv også å unngå å bringe tredjeparter i spesielle anledninger for en PO & # 8216;. En ny person vil til slutt være en del av bildet og må inkluderes, men alt i god tid.

15. Være fleksibel og imøtekommende

Livet skjer og ingenting passer til en mugg, for ikke å nevne en felles reliance mold. Ikke la en’nå her eller der blir du et stort problem og gjør deg klar til å endre dagene ut av ditt normale program.

Del på Pinterest

16. Invester i apper designet for separate foreldre

Med leksene dine, vennens bursdagsfest og alt annet, bidrar til å forbli organisert, spesielt når det er to programmer for foreldrene. Du kan dele innhold og kommunisere effektivt med din tidligere partner, dele viktig informasjon som helsekort, forsikring, pass, etc.

17. Ikke la barna dine leve i kofferten din

Sikkert, de kan flytte sin favoritt leketøy fra et hus til huset til det andre, men prøv å få det viktigste på begge steder for å minimere følelsen av å flytte hver gang de må gå til # 8217; andre hus.

18. Finn varetektprogrammet som fungerer for hele familien din

Personlig oppdaget jeg at de alternative ukene var for langt unna barna mine. Imidlertid hadde rotasjonen på 2-2-3 ikke stabiliteten jeg lette etter. Med min eks, bestemte vi oss for at 5-2 var den beste formelen for oss. Mest sannsynlig vil vi komme tilbake til besøk når barna vil bli større, og vi vil be dem om å evaluere den endelige avgjørelsen.

19. Bruk den som en læringserfaring

Hvis skilsmissen suger, så mye er det verdt det. Ta deg tid til å skrive på papir Hva du leter etter i ditt neste forhold, i tillegg til det du ikke tolererer. Dette vil hjelpe deg med å sette i perspektiv noe nytt kundepotensial.

20. Ikke kast deg for fort på avtalen scenen

Scenen har utviklet seg. Å returnere til handling er et stort skritt fremover, men sørg for at du er klar og sørg for at du vet hva de nye reglene for involvering er.