20 oppskrifter til lunsj Paleo Work-Friendly

En god gammel bolle til lunsj? Ikke hvis du spiser Paleo! Paleo dietten uten frokostblandinger er basert på det menneskelige dietten på over 10.000 år siden. Dette betyr mat som kan jages eller funnet direkte fra # 8217; tre eller skrue (ingen snacks fungerte her). Så hva en blek-vennlig person må gjøre under lunsjpause? Her er 20 fantastiske og sunne alternativer som vil gjøre dine kolleger ikke greener til misunnelse.

1. Kinesisk kyllingsalat

En sandwich med kyllingsalat ser fantastisk ut til lunsj, men delen av sandwichen er ute av spørsmålet hvis du spiser Paleo. Dette Oppskrift på A’sunt alternativ Legger til en økning i fiber i form av kube grønnsaker, som for eksempel reddik og kål. Hvis pakker fire eller fem store smørsalatblader, kan du forlate gaffelen hjemme og samle kyllingen med dem.

2. Sandwich carrier med søte chips

En & # 8220; god & # 8221; Mat til lunsj er ofte definert av sin håndtering. Det er derfor smørbrødene (og pizza skiver) er de populære middagsmåltider. Denne oppskriften Det er lett å klare som en sandwich og mye mer deilig enn en salami fylt mellom to stykker brød. Sopp De gir jern, magnesium og sink. To stykker tomat og noen søte sjetonger kan levere mer enn halvparten av’anbefalt rekruttering Vitamin A & # 8211; Folk i alderen 14 eller mer behov i gjennomsnitt Mikrogram fra 700 til 900 en dag.

3. Thai svin salat ruller

Her er en oppskrift Spiller på kombinasjonen av søte og saltede smaker av thailandsk mat, men rent Paleo, uten sukker. Bruk mikrobølgeovn for en varm eller velsmakende lunsj, som du ville med en’kjøttsalat. Grise kjøtt Det er et fett kjøtt, selv om fettinnholdet varierer i henhold til kuttet. Pass på at du velger en tynn kutt, som gir deg en god mengde protein, i tillegg til vitamin B12, som støtter nerves helse.

4. Italienske undertekster roll-up

Hilser Paleo og farvel til fylte smørbrød, rett? Ikke så fort. Vær så god an Italiensk roll-up Med alt du elsker om en lang fot. Varierer mengden grønnsaker til midten av rullen hvor mye du vil ha: flere bruksområder, flere fibre. Erstatt den tradisjonelle majonesen med den paleovennlige versjonen som følger med i denne oppskriften, eller prøv Pesto eller # 8217; Hummus.

5. Kyllingsalat med basilikum og avokado

Du trenger ikke en meieri ingrediens som rømme for å lage deilig l’kyllingsalat. Dette oppskrift Bruk avokado for å få kremaktig konsistens av den tradisjonelle kyllingsalaten. Med rikelig med kylling gir denne salaten også ca 27 gram porsjonsprotein.

Tips: For å legge til en PO & # 8216; fiber, servile kopp i svart kål eller hette kål, eller i endive blader.

6. Hyggelig salat

L’fin salat (c er uttalt som en s) er en grunnleggende mat for de heldige få bor i Sør-Frankrike. Denne oppskriften Kombinere den naturlige godheten i regionen & # 8211; Friske grønnsaker, oliven og helliget kapers, fisk og egg og egg & # 8211; med en appetittvekkende vinaigrette.

Del på PinterestBildekilde: Kilde: Den stekte rotkoblingen: Theroastedroot.Netto / stekt-root-vegetable-Buddha-Bowls-med-Maple-Cinnamon-Tahini-dressing

7. Carnosis Vegetarruller

Disse roll-up Lage en god matpakke, eller til og med en fin forrett, bundet med et gressbånd. Bruk Julienne gulrøtter, agurk (med peeling), courgette, paprika og jicama (med peeling) eller grønnkål og skinnet lilla for grønnsaker. Vurder en paleo-vennlig kremaktig saus eller krydder for et ekstra saftig lag.

8. Cubanske brisket taco boller

Måltider til en bolle er A’andre forberedelser egnet til lunsj som er lett tilpasningsdyktig til Paleo. Dette En bolle med taco er definert, men bollen er salat eller andre brede bladgrønnsaker i stedet for mais tortillas. Faktisk har alle grønnsakene i denne oppskriften sunne doser vitamin C og en (en halv kopp av rå spinat Den har 1.400 Ui av vitamin A). Vitamin C er følsom varme, Så C i dette tilfellet kommer fra ferske grønnsaker og fra skiver D’oransje, i stedet for fra den store delen av Juice D’oransje som kokker kjøtt.

9. Laks patties med fløte saus av dill og sitron

I Denne oppskriften, Almond mel holder laks patties sammen i stedet for den tradisjonelle hvetemel eller breadcrumbs. De mandler Og laks I denne oppskriften kombinerer de for å gi nesten 1000 milligram kalsium. Det er trippelen av et glass melk!

Tips: Du kan forberede mandelmelen din hvis det er vanskelig å finne i butikkene, bare grus Rå mandler i en kjøkkenrobot, en ren kaffekvern eller en blender med et blad.

10. Enkel grillet fiskfileter

Paleo dietten er rik på magre proteiner og ikke kastet kalorier. Denne oppskriften, som kokker fisken med sin egen damp, det er paleo inni. Porgy, eller Porgie, er også kjent som en bream eller australsk tannlegen. Selv noen dentice fisk ville fungere bra her.

11. Kyllingbrokkoli

Alle kan tilberede kylling og brokkoli. Hva gjør Denne oppskriften så bra? Cook brokkoli i kyllingjuicer fører til et helt nytt yum nivå. Den saltede kombinasjonen av eddik, sennep og pepperflak forbedrer også den uventede brokkoliens søthet.

Laget av helse: Kyllinglår De har flere kalorier enn bihuler, men også rikere i kalsium, fosfor og kalium.

12. Fylte paprikaer

Her er et annet fullt paleo-måltid i A & # 8220; container & # 8221;. De røde paprikaene er kokt med en myk søthet, men opprettholder fortsatt sin form nok til å holde andre deilige ingredienser på innsiden;. Denne oppskriften, Med henne Peppers Og tomater, Det er en god kilde til vitaminer A og C, selv etter tap av vitaminer forårsaket av matlaging. Det er også en god kilde til protein (4 gram tynn kalkun har mer enn 20 gram).

1. 3. Eggsalat

L’Eggsalat er en perfekt lunsj og # 8211; og med Denne oppskriften, Du trenger ikke å bekymre deg for å kjøle den forgjengelige majones. To egg inneholder nesten 100 UI Vitamin d, som bidrar til å holde blodfotballen og fosforbalanserte nivåene balansert. Denne oppskriften foreslår et brød for Paleo-sandwich.

Tips: I stedet for Paleo-brødet, prøv å samle eggsalaten med Paleo Tortilla chipseller bruk salatblader eller kålhett for å fordype dem i # 8217; salat.

14. Våren Cobb salat med bringebær vinaigrette

Vær så god A’praktisk ide: salater stablet i store mursteinskrukker for bærbarhet til lunsjtid. Sett krydderiet først, slik at det er impregnert med salaten når du forstyrrer krukken på lunsjfat. Du kan sette sammen disse salatene på en helg ettermiddag og klar til å bli trukket ut av kjøleskapet hverdager når været er stramt.

Helseinformasjon: IL bringebær (den rikeste bæren i fibre) og spinat Kombinere for mer enn 10 prosent av deg Daglig fiberkrav.

15. Gresskar boller og spaghetti

Denne oppskriften Overflow av vegetabilsk godhet. Gresskar Spaghetti Gir vitamin A og C sammen med matfibre. En kopp med blomkål gir minst 10 prosent av det daglige kravet til folat, Som er et spesielt viktig næringsstoff for gravide kvinner.

16. Gazpacho

Gazpacho er en naturlig paleo-blanding av nesten alle grønnsakene du kan sette inn i en bolle. Dette er oppskriften Den forfriskende agurken balanserer den rike søtheten av paprika og surheten av tomater. Gazpacho er et godt valg for lunsj, siden den eneste varmen du må legge til, er en tørket paprika eller en klype peppersaus.

Del på PinterestBildekilde: Kilde: Den sunne Maven Link: Thehealthymaven.Com / 2014/07 / Easy-Blender-Gazpacho.HTML

17. Baracoa Baracoo boller

Her er en’andre Paleo-oppskrifter lett å sette i en enkeltdosebeholder og ta den til lunsj. Denne sakte matlagingspreparatet Det betyr at du kan sette alt sammen på søndag kveld og komme seg ut av døren med et minimum forberedelse til lunsj mandag morgen. Sett sammen noen ingredienser til salaten og garnér med din bakte Barbacoa. Du vet allerede storfekjøtt Det er en god kilde til protein; Det gir også jern, sink og vitaminer av gruppe B.

18. Thai kylling suppe & # 8220; Zoodle & # 8221;

Hva er & # 8220; zoodles & # 8221;? De er courgettebaserte tagliatelle kuttet med et «spiral» verktøy. Mange Paleo-oppskrifter bruker kokosmelk til å erstatte andre cremose ingredienser. Her er i en rolle som en hovedperson som bunnen av suppen. Bare 1 kopp kokosnøttmelk Gir folat, fotball og 41 prosent av daglig jern.

Tips: Hvis du ikke har et spiralinstrument, kan du også rive zoodles av courgette på de store hullene i en rike.

19. Buddha skåler med rotgrønnsaker

Hva med C’er så vakker i å spise røttene? Først er jeg i sesong hele året, noe som betyr at du kan få frisk om vinteren, i motsetning til noen grønnsaker. Av en annen grunn, rotgrønnsaker i Denne oppskriften & # 8211; Søte poteter, pastinakk Og rødbet & # 8211; De er gode kilder til fiber, vitamin A og C og mineraler som fotball og kalium.

20. Tacos på biffen med skjørt

De fleste tacos leveres i en mais tortilla, men Disse Paleo Tacos De er pakket inn i et sprø salatblad. Tjene som «sandwich» for matpakke eller som fingermat for aperitif. En 3-ounce del av skjørt biff Det gir nesten halv milligram vitamin B6, nesten 40 prosent av det daglige kravet. Personer med dårlig nyrefunksjon eller med vilkår med malabsorpsjon som cøliaki, må hovedsakelig være sikker på å ha nok B6.