20 oppskrifter for paleo frokosten

Paleo dietten fokuserer på ubehandlede matvarer og unngår meieriprodukter. Dette betyr at din Paleo-frokoster kan være rik på fibre, med frø, valnøtter og frisk frukt. De kan også gi deg en morgendose protein gjennom kjøtt og egg. Bytt til disse oppskriftene til Paleo-frokosten når du vil ha Paleo måltider rik på ernæring for å starte dagen.

1. Muesli med sjokolade og kokosnøtt

Paleo diett folk kan nyte Denne oppskriften mysli Om morgenen med mandel eller hamp melk, eller som en matbit i løpet av dagen. Er rik på fiber takket være mandler, kokosnøtt og gresskarfrø. En kopp gresskarfrø har nesten 8 gram fiber. Denne oppskriften krever også chia frø, som er veldig næringsrike. De er rike på protein, fiber, fotball, jern og fosfor.

2. Brokkoli muffins, sopp og egg

Du trenger ikke tradisjonelle muffins ingredienser for å gjøre noe som ser ut som en muffin som påvirker det samme punktet. Disse muffins til frokost De er basert på egg og grønnsaker, men de er kokt i en muffs for muffins akkurat som deres granuløse brødre. De har også en fin stans protein; en egg Det gir omtrent ti prosent av det daglige proteinbehovet.

3. Jordbær donuts

Med tunge hvetemel og sugared additiver, L’Siste overraskelse du forventer å spise med en paleo diett er en doughnut. Men elskere av donuts, gleder seg! Her er A Oppskrift på Paleo Donut for deg. Bruk kokosnøtt mel for frivilisert deig og jordbær laget for å ligne rosa glasur. Nå er dette en glede som du kan nyte og føle deg bra.

4. Almond brød og courgette

Del på Pinterest

Zucchini brød har alltid vært en god måte å sette inn grønnsaker i de mest krevende gumpene. I Denne oppskriften, Det klassiske, gode bakeriet er helt tilpasset Paleo med hakkede mandler som en base. Almond mel holder brød sammen, akkurat som hvetemel i tradisjonelle oppskrifter. Denne paleo-vennlige ingrediensen gir også en hasselnøtt smak og en hyggelig crunchiness.

5. Søtpotet hash

Du kan tenke på hash browns som en fettete base mat. Med Denne oppskriften Du kan nyte denne typisk tunge frokostmat uten tomme kalorier. De søte potetene her er hognet i en kjøkkenrobot og hopper litt i lard. Komplett måltid med egg for å legge til en PO & # 8216; protein.

Tips: Det er ikke typen å lage mat med lard? Prøv i stedet l’kokosnøttolje.

6. Mandel og blåbærmuffins

C’er en grunn til at blåbærmuffins er en grunnleggende mat til frokost. Disse tett deilige muffins De er enkle å forstå og munch flytte og perfekt med java eller varm te. Friske bær vil holde form bedre enn frosne, men gjerne bruke dem.

7. Immun smoothie orange booster

Når du leter etter vitamin til immunostimulerende, Se etter matvarer som er lyse oransje, røde og gule. Denne oppskriften Inkluderer søtpotet, en av de beste kildene til vitamin A i sirkulasjon. Bonuspoeng: Denne smoothie til frokost er også veganer.

8. Klassisk bananfrittere

Ingen frokostmenyer er komplett uten pannekaker, men den tradisjonelle ikke-paleo-sorten gir ikke mye når det gjelder ernæring. Vi fant Disse banan fritters Å være lett å lage og pakket Alle næringsstoffer bananer gir, nemlig fiber, kalium og vitamin C og egg, som gir en god mengde protein. Server med en paleo-vennlig frukt eller sirup D’Maple, gi jern, magnesium og fotball.

9. Pølse omelett

Saltpølse kombinerer med egg og søte poteter Denne blekvennlige frokosten oppskrift. Den typiske osten av tradisjonelle omeletter vil ikke bli savnet. The Shredded American Potato Gir en letthet til ost aldri vellykket (for ikke å nevne overflod av fibre).

Tips: Legg til en kopp hakket kål for farge og konsistens.

10. Hawaiian Loco Moco

Vær så god En Paleo-versjon av Loco Moco, Den tradisjonelle hawaiisk komfortmat basert på hvit ris og biff. Denne oppskriften er basert på blomkålen. Matlaging fullført, blomkål Gir fosfor, vitamin C og folsyre. Det har også en dobbel hvit risfibre.

Tips: Bruk en rist eller en blender for å male blomkålen i stykker av en kornstørrelse.

11. Hasselnøtt sjokolade pannekaker

Franskene er ikke kjent for sine paleo-vennlige desserter. Heldigvis C’en resept For en Paleo-versjon av en veldig fransk glede: Le Crepes. Denne smakfulle blandingen uten frokostblandinger er basert på grønne planter som en base.

Tips: En kopp plantasje gir over 700 milligram Kalium, som hjelper kroppen din til å bygge muskler og proteiner.

12. Muffin til gresskar krydder

Med l’bruk av hele kokosmelk i Disse muffinsene, Du har en deilig og fuktig kjøttbehandling. Spice of the gresskar kake er hovedsakelig kanel og muskat. Tallrike studier antyder kanel Det fungerer som et antiinflammatorisk og ipokolesterolemiseringsmiddel. Gresskar er en’utmerket font av vitamin A. Alt dette og også glasur!

1. 3. Frokostbun med søtpotet vaffel

Noen ganger vil du gå til frokost i en bar mens du går tom for døren, og noen ganger vil du ha et komplett og satiating måltid bare alle «8217; start av dagen. Denne oppskriften Det er for Quest’siste ønske. Den lille søtheten av søte poteter gir en herlig base for saltet bacon og majones alle’hvitløk. Avokado, tomat og salat gjør det til et fullt måltid når som helst på dagen.

Tips: Vær så snill å bruke søte poteter som en søtpotet erstatning.

14. Mel d’havre

Siden Paleo dietten ikke tillater frokostblandinger, eliminere alle’havre er den eneste måten å lage en Paleo-versjon av The Flour D & # 8217;. Men ikke bekymre deg, det er ikke så umulig som det ser ut som. Dette oppskrift Bruk kokosflak og kokosmel for å replikere den kornete konsistensen av D & # 8217-melet;.

Tips: Du kan legge til en fil egg Å øke proteiner eller velge en banan for å gjøre oppskriften helt veganfriendly.

15. Blåbær kjeks til frokost

Hvis du overbeviser barna dine om å spise et sunt måltid før du går ut for dagen, er det en utfordring, her oppskrift for deg. Disse frokostkakene er deilige kilder til å fôre lett å ha på seg når du reiser. Kombinert fiber av valnøtter I denne oppskriften utgjør den nesten 20 gram.

16. Muffin alle’egg med pølse

Disse & # 8220; muffin & # 8221; av en strålende grønn er tutt’annet enn den hvite melpastaen, full av fett og sukkerholdig grep i baren. Basert på en PO & # 8216; av mandel og kokosmel for å holde dem sammen, er disse enkeltdosen full av proteinmåltider. Oppskrift gjør 14 muffins totalt.

Tips: To muffins er bra for en person. Vurder ideen om å legge til oppskriften når du serverer store grupper.

17. Jordbær pannekaker

Del på Pinterest

Her er A Fruktig paleo oppskrift Alle pannekake elskere kan ha det gøy. Denne oppskriften gir en herlig jordbærpuré til sin battered mandelmel. En spiseskje av Bakken sengetøy frø Gir omega-3 fettsyrer og 2 gram fibre.

18. Gryte til frokost

Frenetic Times krever raske oppskrifter og frenetiske livsstil krever mange proteiner. Vær så god En unik parabolen som tilfredsstiller begge behovene. Egg De er en av de beste kildene til naturens protein. De er også en betydelig kilde til folater og vitamin D. Søte poteter De gir en deilig lys farge og tilbyr flere fibre og mindre kalorier enn hvite poteter.

19. Bananbrød

Denne oppskriften Det er en Paleo og Glutenfri versjon av en klassisk komfortmat: Bananbrød. Selv søtningsmiddelet i denne oppskriften gjør det til å skape en høy ernæringsmessig profil. En kvart kopp av sirup D’Maple Den har omtrent det samme antall kalorier av hvitt sukker, men inneholder viktige næringsstoffer som fotball, jern og kalium.

20. Muffin alle’oransje og tranebær

Du kan aldri gå galt med et varmt og friskt muffinspill til frokost. Disse kan virke midt muffins, men C’Det er en hemmelig ingrediens, en superfood, i dette Paleo oppskrift & # 8211; avokado! De legger til en kremaktig og fuktig konsistens til disse bakte produktene til frokost, uten å forstyrre de harde smaker av oransje og tranebær.