20 Oppskrifter av Paleo Dessert

Paleo diett betyr å holde fast i matvarer som våre første forfedre verdsatt før’Affino dell’agriculture and Processing. Noen Paleo planlegger helt unngår meieriprodukter og raffinert sukker. Så, i tillegg til å ta et eple fra et tre, C’er en måte å nyte en dessert som er paleo-vennlig? Svaret er ja.

Søtningsmidler som honning, sirup d’Maple og agave regnes som OK i mange paleo sirkler. Sjokolade, som kommer fra frøet av kakaoanlegget, er akseptert av noen Paleo dieters hvis det er rik på kakao (som reduserer sukkerinnholdet). Fortsett å lese for de beste Paleo desserter du kan spise.

1. Crepes med varme epler compote

Den sofistikerte og elegante franske kjøkkenet og Paleo Terrosa-kjøkkenet kan virke verdensdown fra hverandre, men de møtes i denne deilige desserten. Denne crepe batteren Den består av sengetøysmel og hampfrø, både rike på Omega-3 fettsyrer. Denne essensielle fettsyren hjelper i alt fra blodkoagulasjon til hjernekjemi.

2. Kanel Apple Crisp

Hver boks med oppskrift, digital eller tre, bør inneholde en skarp epleoppskrift. Denne høsten glede Det er en deilig frokostrett eller en deilig dessert. En av attraksjonene i noen crunchy er dens kombinasjon av teksturer. De Pecan nøtter Og valnøtter De gir crunchy og er en god kilde til fiber og jern. Fullfør dette med en kokosbasert krem ​​for å holde denne desserten strengt paleo.

3. Cookies med sjokolade chips

Ikke engang den mest oppfaste hengiven Paleo kan gi opp varme kaker med sjokoladefall. Denne oppskriften Det er sikkert å tilfredsstille hjertet av en kjeks lover etter noen få biter. Ekstra (sunn) fett hjelper delikat mandelmel for å holde sammen.

Tips: Hvis du fortsatt er bekymret for at informasjonskapslene dine kan falle i stykker, la det hvile deigen til Mezz’nå i kjøleskapet.

4. Bananbrød

Paleo brød og muffins stiger ikke som frokostblandingsbaserte oppskrifter, og er den tette kvaliteten som gjør dem ganske rike og overbærende å ringe dessert. Knuste bananer I denne oppskriften Gi fuktigheten som trengs for å holde den delikate mandelmelen sammen. De bananer De er også et godt kaliumkurs, som er viktig for bygging og vedlikehold av muskler, samt for styring av blodtrykk.

5. Gresskar Barer

Gresskaret gir en stor dose næringsverdi. Ha det gøy for Kobber og jernog for vitamin K. (som hjelper Hindrer blodkoagulasjon og hjelper helsen til beinene). Gresskar Det tjener også mye fiber.

Denne oppskriften Bruk en gresskarpuré, noe som gjør stolpene spesielt våte. Det endelige resultatet er varmt og klebrig, med høst smaker som kan overbevise din smakpapiller som Halloween kommer.

Del på PinterestBildekilde: Kilde: Bakerita Link: Bakerita.Com / paleo-chocolate-chip-blondies

6. Blondiner med sjokoladedråper

En av de tingene som Paleo-dietten kan gjøre det bedre, er å tjene brownies. Det samme gjelder de blondene, de klareste og minst sjokoladefuglene i brownie. Blondiner tett konsistens er perfekt egnet for raske matlagingsmetoder uten Paleo’s mel (disse Blondene kokker om 20 minutter).

7. Gresskar Krem med Pumpkin D’Maple

Denne vaniljesaus får sin rikdom fra kokosmelk og en eggeplomme d’ekstra egg, og dens naturlige søthet fra sirup d’Maple. Sirup D’Maple Det er en overraskende kilde til mineraler som jern, fotball og magnesium, som er grunnleggende for muskel og nervøs funksjon. Nyt denne oppskriften som en gresskarkake uten skorpe eller legg til en paleo-vennlig Mandelmel kake skorpe.

8. Ostekake på 7 ingredienser

Ostekake: Gjør fett, det er fullt av tomme kalorier, og dessverre er uimotståelig. Videre er det ikke veldig paleo, med mindre du gjør det med deilige ingredienser og næringsstoffer som cashewnøtter, datoer og valnøtter! Du kan redusere kalorier ved hjelp av Light Coconut Milk.

Forslag: Disse deilige minikakene De må ikke bakt. Bare sett dem i fryseren for å nyte frosne dem eller la dem myke ved romtemperatur.

9. Crispy Rabarbra jordbær

Her er en Paleo-oppskrift Det ser bra ut som det smaker og med mye fiber for oppstarten;. Den strålende røde Rabarben gjenoppliver et bord, enten du serverer denne crunchy hasselnøtten til frokost eller dessert. I denne oppskriften, den søte konsistensen og jordbæren syltet, kontrasterer seg med crowiness av rabarber og pecan nøtter.

Tips: Server denne parabolen hjemme i samme panne der du kokte den.

10. Sukkerkaker

Sukkerkaker sikkert ikke høres Paleo, men Disse søtsaker uten frokostblandinger de ser ut til å komme fra et bakeri og ha en smak like bra, hvis ikke bedre. De fleste kjeks med frostet sukker er basert på deres glasur for smaken. Her gir mandler og vanilje søt subtilitet og glasur er bare & # 8230; Vel, glasur på kaken.

Tips: Smaker kledd med jule motiver og krydret eller glidende meldinger som en gave etter middagen.

11. Fruktsaus

Vær så god en paleo og vegansk matbit som alle kan nyte. Det er perfekt spesielt for barn, som vil elske å bruke den til å tenke individuelle stykker frukt eller en haug med infilzed. Selv små barn vil ha nytte av’høyt fettinnhold for deres cerebral utvikling. Bare stable bringebær og blåbær, meloner og bananer, vekslende farger og konsistens.

Tips: Du kan også bruke denne allsidige sausen som en krydder for en bolle med Makedonia.

12. Sitron makaroner

Amaretti har lenge vært en grunnleggende mat for glutenfrie kjekselskere. Denne oppskriften Fortsett den tradisjonen. Disse gummy og klebrig søtsaker er tett deilig, med et snev av sitronsaft og skrå for å holde dem interessante.

Tips: Fordyp dem i sjokolade for enda større variasjon.

1. 3. Vanilje iskrem med sjokolade ganache

Paleo måltider sannsynligvis ikke får deg til å tenke på franske delikatesser, men denne oppskriften er en’velsmakende unntak. Sjokolade ganache er vanligvis tilberedt med sjenerøse porsjoner av krem. Her, L’bruk av hele kokosmelk lar deg få den samme kremete konsistensen.

Og vi nevnte isen uten meieriprodukter? Du må ha noe å sette ganachen, selv for å hindre deg i å spise den direkte fra skjeen!

14. Bursdagskake

Paleo oppskrifter fungerer vanligvis bra for personer med cøliaki eller glutenintoleranse. Det kan imidlertid være vanskelig å finne gode oppskrifter for kaker uten frokostblandinger. Her er en oppskrift som rapporterer feiringen i bursdager.

Tips: Ikke vær sjenert foran mengden egg som denne oppskriften krever. Hold dette fuktige våte og lette, og la det stige som en kake basert på mel.

15. Sjokolade peanøttsmør kjeks pellets

Innrøm det. Siden du var barn i din mors kjøkken, elsket du å bite pasta biter for rå kjeks. Med denne oppskriften, Ikke bare du kan spise alt & # 8220; pasta & # 8221; Hva vil du ha, men du vil motta en viktig næring forkledd av velsmakende behandling.

En kopp kikærter tilbyr 38 prosent fiber Du trenger hver dag, og det er en god kilde folat. Men ikke tro at denne oppskriften er rik på kikærter. Smaken av bønnene tilpasser seg lett til den rike kakao og peanøttsmør.

16. Jordbær cupcakes

Hvis du trodde at Paleo betydde at du ikke kunne nyte konditori, Vær så god en oppskrift som vil holde deg. Ekstra egg sikrer at cupcakes ikke blir for tette. Egg hvite gir protein, et viktig næringsstoff som ikke er forbundet med tradisjonelle cupcakes.

Tips: Hvis jordbærene ikke er i sesong, kan du bruke frosne jordbær. La dem ødelegge dem først, deretter renne i omtrent fem minutter i en kolander.

17. Almond Bundt Cake

Fire ingredienser er bebodd mellom deg og en paleo-vennlig kake uten gluten. Denne oppskriften Det gjør en førsteklasses dessert utrolig enkel. Separat eggene og fest egghvittene for å hindre at mandelmelen blir for tykk.

Tips: slør sukker er ikke paleo (selv om det er fri for gluten!), Bruk deretter pulverisert kokosnøtt eller datoer for datoer.

18. Bakt donuts med dobbel sjokolade

Pop Quiz: Hva er noen matvarer som du aldri ville ha tenkt på å spise igjen at du ble Paleo? Donutsene er sannsynligvis på den listen. Ennå her Jeg er i en vakker Paleo-form! De er tette og søte som tradisjonelle donuts, uten steking eller transfett.

Tips: Linen i denne oppskriften er en god kilde til omega-3 og tiamin, Samtidig som Chia er rik på fibre, så en av de to er et godt alternativ i denne oppskriften.

19. Mørk sjokolade brownies

Hva er hemmeligheten til de beste brownies paleo og glutenfrie? Ikke la kornene hindre delikatessen av sjokolade. Denne oppskriften Det fokuserer på rike og smakfulle ingredienser: kokosmelk, smør, sjokoladefall og kakao pulverisert, vanilje og kaffe og duftende mandelmel. Høyt i fett og kalorier, men hver bit er deilig.

Tips: Disse brownies tar ikke lang tid å bli bakt, så forberedt på å nyte varm med din favorittfrosne tallerken eller en Berry Seal.

Del på PinterestBildekilde: Kilde: PB Fingers Link: Pbfingers.com / 2015/02/24 / Glutenfri-oransje-sjokolade-chip-muffins

20. Muffin med sjokolade dråper alle’oransje

L’Olive D’Olive har en lang, men nesten hemmelig historie i bakevarer. Dens delikate smak er spesielt godt gift med sitruskaker og dessertbrød. Her er en gave som er basert på de raffinerte smaker med deilige sjokoladebiter. Manor?

Tips: Føl deg bra med disse glutenfrie Paleo-muffins som en gave til frokost eller sesong med Paleo Chocolate Ganache.