19 Vanlige søvnposisjoner for par og hva de mener

Del på PinterestIllustrasjoner av Irene Goddard

Du våknet aldri og spurte hvordan og hvorfor kroppen din vridet i en slik stilling? Du slår på den ene siden i sengen uten å tenke på det? Jeg vil helst holde så langt som mulig fra din nattpartner?

Søvn er viktig for din helse og velvære, og stillingen du sover på, kan være like viktig for søvnkvaliteten din, din helse og ditt forhold hvis du deler en seng med partneren din & # 8221; han forklarer Lege-4-uDott.SSA Diana Gall.

Det kan også bety noe dypt. Din holdning før Coricarets kan bare indikere et lykksalig lykkelig forhold eller kunne rapportere et uutviklet følelsesmessig problem.

Fra den berømte skjeen til den mindre kjente tetherballen, her er en runde hvis søvnposisjonen din egentlig betyr noe eller hvis det bare er slik kroppen din føles rolig.

Spiseskje

Del på Pinterest

En av de mest populære par sovestillingene, innebærer skjeen en person som fungerer som # 8220; stor skjeen & # 8221; innpakning av den andre i en lateral omfavnelse.

& # 8220; Det kan være en komfort for mange mennesker å være så nær din partner & # 8221; sier Dr. Gal. Det er sannsynlig at & # 8220; stor skjeen & # 8221; Føl deg beskyttende mot partneren din, bruk kroppen din til å skape et trygt miljø.

Imidlertid sover bare en femtedel av parene faktisk i denne posisjonen en undersøkelse Utført av Hotel Travelodge Company.

Sov på en side & # 8220; Det regnes som [posisjon] mer behagelig og bedre for din helse & # 8221; observere Dr. Gall.

Hindrer ikke luftveiene så mye som de andre stillingene, så det er bedre for pusten din: En manna fra himmelen for enhver snorer. Og det kan også lindre morgen smerter og smerter på grunn av å gi tilbake litt og # 8216; tid uten trykk.

Men det er noen negative aspekter.

C’Det er muligheten for at du kan påvirke leddene dine buede skuldre og knær.

Det kan også få innvirkning på din hudfarge. Kross ansikt på puten, sier Dr. Gall, & # 8220; kan dra huden, som ikke er bra for kjøttfull og rynket hud & # 8221;.

Så C’er siden av komfort å vurdere. Ikke c’det er mye plass å flytte eller forlenge, og for noen kan det virke klaustrofobisk.

Løs skje

Del på Pinterest

Når folk har et forhold fra en PO & # 8216; av tid, kan de bytte til den løse skjeen. I hovedsak er det en mindre begrenset versjon av den opprinnelige skjeen.

Du tror kanskje at denne stillingen betyr et forholdsproblem, men ekspertene sier det motsatte.

& # 8220, fortsatt gir den nærhet og beroligelse & # 8221; sier Dr. Gall. & # 8220; men C’er mer plass mellom deg, slik at du kan puste og slappe av i en komfortabel posisjon.& # 8221;

Jage skjeen

Del på Pinterest

I stedet for å plassere skjeen i midten av sengen, er forfølgelseskinnet en posisjon der en person flyttet på en side av sengen og sengen og den andre ser ut til å «jage henne».

Det sies at dette har et par betydninger: at en person ønsker å bli forfulgt av # 8217; andre eller at den samme personen trenger plass fra sin partner.

Bortsett fra et potensielt fall på gulvet, innebærer dette samme UPS og lav av den normale posisjonen til skjeen.

Ansikt til ansikt, berører

Del på Pinterest

En ganske selvforklarende sovestilling, som involverer begge mennesker L’en foran det andre nivået med hodet på samme nivå og flettet kroppen.

Sover på denne måten antyder at de to individer er utrolig naboer og generelt lykkelig i deres forhold.

Men i all ærlighet er dette sannsynligvis ikke det ideelle for en god natts søvn. Tross alt, den som vil at noen skal puste i ansiktet mitt i 8 timer?

Så det er fornuftig at i en 2014-undersøkelse utført av British University of Hertfordshire, bare 4 prosent av parene de rapporterte å ha tilbrakt natten foran # 8217; andre.

Ansikt til ansikt, uten å berøre

Del på Pinterest

Hvis du sover # 8217; en foran # 8217; andre, men ikke rør dem, noen tror at det kan være et problem i rapporten. Begge partnerne vil kanskje se frem til # 8217; en av # 8217; men de kan ikke gi den.

For å bekjempe dette, anbefaler eksperter deg å prioritere alle’gjensidig lytte og bli åpnet og ærlig på deres følelser.

Det kan imidlertid også leses som A’annen samtale samtaleposisjon med puter. Dette er et tegn du er i nærheten og åpen for å dele ting sammen.

Tilbake mot ryggen, berører

Del på Pinterest

Kjent kjærlig som et rygg kyss, sove tilbake til baksiden igjen i berøring # 8217; en med den andre er sett som en super avslappet søvnposisjon.

Selv om det kan være et tegn på nærhet, er det mer vanlig sett i par som er sammen for mindre enn et år.

Igjen, dette er en form for side søvn, så ryggen din kan føle seg bedre om morgenen mens andre ledd lider.

Tilbake mot ryggen, uten å berøre

Del på Pinterest

Denne stillingen har også et fint alternativt navn: elskere av frihet.

Sove tilbake til baksiden med et mellomliggende rom kan indikere tilkobling og uavhengighet ALLE’interiør i forholdet. (Du kan også sove bedre om natten.)

Men hvis du plutselig gikk forbi fra en mer intim posisjon til dette, må du kanskje snakke med din nyutviklede rompartner.

Stillingen av elskere av frihet kan være bra for kroppen fordi den lindrer trykket på de indre organene. Det kan imidlertid også ha en negativ innvirkning på nedre rygg og skuldre.

Barneseng

Del på Pinterest

Også kjent som Nuzzle, ser denne praktisk talt kjerubiske posisjonen en sovende person som ligger på ryggen mens den andre hånden hviler på brystet i den første personen. Selv beina og armene ofte «omfavner».

På samme måte som skjeen, regnes dette som en beskyttende holdning med et snev av mer lidenskap.

Men vi er ekte: det er ikke veldig behagelig. Det er sannsynlig at noen slutter med de stive eller numb lemmer.

Etter å ha sagt dette, kan den sterke hudavhengigheten til huden frigjøre oksytocin, L’kjærlighetshormon;.

Cliffhanger

Del på Pinterest

Når begge menneskene strekkes på begge sider av sengen, fjern # 8217; en fra # 8217; andre, de gjør klippen. Bonuspoeng hvis en fot stikker ut over kanten.

For de fleste ville dette være et tegn på at C’Det er et reelt problem i rapporten.

Men hvis ikke utført aggressivt, kan det faktisk bety at begge mennesker er glade i seg selv og med sin partner.

Imidlertid A 2014 Survey Over 1000 mennesker fant at flere par sov, verre var deres forhold.

Papirdukker

Del på Pinterest

Ligger på ryggen ved siden av partneren din, holder deg for hånd eller forsiktig berører armen eller benet. Hvordan ser du ut? To papirdukker.

Denne litt treposisjonen gir folk intimitet og muligheten for å sove godt om natten.

Selv om det kan hjelpe de som står overfor ryggsmerter og sirkulasjonsproblemer, vær oppmerksom på at en eller begge kan ende opp med å snorkere, forvandle en rolig natt til en irriterende.

Og hvis ryggen gjør vondt i denne rette stillingen, legg noen puter under knærne for å strekke ryggraden, si Dr. Gall.

Tethball

Del på Pinterest

Hvis begge liker å sove i helt forskjellige stillinger, men samtidig vil du ha en nattkontakt, prøv tetherballen.

En person krøller ham i en ballposisjon mens den andre sover på ryggen, hviler en hånd på siden av partneren. Enkel.

Kontakt også på de minste måtene kan påvirke en rapport, ifølge en britisk undersøkelse.

Det tilbyr sine kunder, enten det er naturlige eller juridiske personer, et lag som er spesialisert på baneområdet uaktsomhet, i stand til å gi konkret råd og bistand i saker, i saker som: 94 prosent av par som har sovet mens de rørte, rapporterte de å føle seg lykkelige med forholdet, sammenlignet med 68% som ikke har rørt.

Klem til bena

Del på Pinterest

En lidenskapelig andre holdning er benkrammen. Hvis føttene berører hverandre noen ganger eller bena dine er helt sammenflettet, krever denne stillingen intimitet.

Hvis du gjør begge deler, er det et godt tegn. Men hvis bare en person er i # 8217; omfavnet i beinet, kan det være en liten ubalanse i rapporten.

L’klemmen på beinet gjør at begge mennesker kan sove på baksiden, siden eller fronten, noe som gir dem friheten til å finne det som er mer behagelig for dem.

helvetesild

Del på Pinterest

Et merkelig navn, vet vi, men det kan være ganske behagelig.

Stillingen forutsier at både du ligger på ryggen og en person som hviler på hodet på skulderen på # 8217;.

Ifølge søvneksperter er det et symbol på forståelse og tillit til en person som er villig til å fungere som en beskytter.

Magen Nap

Del på Pinterest

Å sove i magen er ikke en veldig sunn beliggenhet for de fleste. Når du gjør det med en partner, kan det symbolisere mangel på tillit og en grad av sårbarhet.

Selv individuelt kan skade.

Dette er faktisk en av de verste stillingene for å forårsake ryggsmerter fordi den utøver press på ryggraden & # 8221; sier Neil Robinson, Chief Sleep Officer på seng produsenten Sealy UK.

Smerte kan forårsake forskjellige måter, forklarer Robinson. Frontal Sleep & # 8220; gjør det vanskelig å opprettholde en nøytral posisjon av ryggraden og kan tvinge lumbalregionen (den nedre delen av ryggraden) for å bøye seg utover de vanlige grensene og # 8221;.

Også, betyr at du blir tvunget til å snu hodet på begge sider for å puste, noe som fører til vri på ryggraden i nakken og nr. 8221;.

Hvis du elsker å sove på denne måten, er det en måte å unngå smerte og smerter: Robinson anbefaler å ligge med en pute under magen for å bedre justere ryggraden.

Tangle

Del på Pinterest

En ganske intens posisjon, tangle er tilsynelatende sett sjelden. Når du bekrefter, er det vanligvis like etter en intim situasjon eller alle «8217; start av et nytt forhold.

Det kan bare beskrives som følger: En ekstremt tett omfavnelse, men lyver. Med andre ord, ikke C’Det er rikelig med plass til å puste.

Selv om tangle går bra fra tid til annen, kan langsiktige hendelser forårsake deg å revurdere hvor mye avhengig av andre.

Uventet node

Del på Pinterest

Dette starter med tangle nevnt ovenfor og til slutt kan du bruke slik at hver person kan sove som han foretrekker.

Det regnes som en sunnere posisjon i tangle, siden det er like intime og uavhengige deler.

Det er imidlertid sannsynlig at dette bare er sett i paret som står sammen med en PO & # 8216;.

Sjøstjerne

Del på Pinterest

Sov i posisjonen til en marine stjerne (dvs. en romlig gris) & # 8211; Ligger på alle Bed & # 8211; alene kan være nyttig; Både for kvaliteten på søvn og for statusen til kroppen din.

Stjernen rapporterer å være den mest albue for å våkne følelsen hvile, observerer Robinson.

Denne stillingen kan også redusere ryggsmerter, siden & # 8220, bidrar til å distribuere vekten på den største overflaten av kroppen mens du opprettholder ryggraden i en nøytral posisjon & # 8221;.

De som håndterer halsbrannen, kan også se de forbedrede symptomene, legger til Robinson, siden Star Star & # 8220; forhindrer magesyrene i å glide i # 8217; esophagus om natten & # 8221;.

Men det kan forverre snorking eller symptomene på’natt apné. Og hvis det utføres med en annen person i seng, kan det bety egoisme.

Soldat

Del på Pinterest

Tenk deg at du sier at du sier hvordan du skal sove fra en militær offiser og ligge på ryggen med armene dine plassert rett ved siden av kroppen din.

Stillingen av soldaten kan forverre snorking og antas ikke å være spesielt behagelig. Men L’11% av amerikanerne gjør det Ifølge en National Better Sleep Council Survey.

Fetal

Del på Pinterest

Nesten Halvparten av amerikanerne sove som et bokstavelig barn, i henhold til samme undersøkelse. Og mange sier det er den mest komfortable posisjonen å tilbringe natten.

Mens herding er behagelig, kan det være for tett å gjøre en hard test, nedre rygg og utøve press på # 8217; Abdomen.

For å lindre disse effektene, prøv å rette en PO & # 8216; kroppen din. Selv sette en pute mellom knærne dine kan hjelpe hoftene dine.

Bunnlinjen

Når det gjelder soveplasser, er det rettferdig å si at du bør ta dypere betydninger med en klype salt.

Lytt til fordelene og ulempene for helse, da de pleier å bli støttet av vitenskapen, men ikke bekymre deg for’kommende slutten av forholdet ditt.

Du kan prioritere komfort sammenlignet med nattbegrenset, og ikke C’Det er ikke noe galt med dette.

Lauren Sharkey er journalist og forfatter som spesialiserer seg på feminine problemer. Når det ikke prøver å finne ut en måte å forvise migrene, kan det bli funnet å finne svar på dine spørsmål om helse lurking. Han skrev også en bok om profilering av unge aktivister rundt om i verden, og bygger for tiden et fellesskap av slike motstandsdyktige. Ta det Twitter.