19 Seksuelle stillinger som står for oral, manuell og penetrativ stimulering

Del på PinterestBrittany England illustrasjoner

Vi inkluderer produkter som vi tror på våre lesere. Hvis du kjøper lenker på denne siden, kan vi tjene en liten kommisjon. Her er vår prosess.

Det er ikke bare en horisontal mambian. De seksuelle stillingene som står åpne en verden av sexy moro at du kan nyte det ut av soverommet, i de smalere mellomrom, uten madrass eller en myk overflate i sikte.

Og penetrativ sex er ikke den eneste typen sex du kan ha stående. Berøring, kyss og slikke er alle på bordet, og alle tilbyr potensial for en seriøs stående tilfredshet.

Generelle forslag

Glem historiene om’horror av brutte trær og pinlige turer til beredskapsrommet du hørte. Disse forslagene vil minimere risikoen for fall og uheldige frakturer.

Dra nytte av kroppsvekten din

Å finne tyngdepunktet holder deg i vertikal stilling, men du må virkelig dra nytte av kroppsvekten din for å holde to eller flere av dere stå under sex. Løft et ben eller vippe kroppen for å flytte vekten og forbedre stabiliteten.

USA L’omgivende miljø

Tabeller og tellere gir et sted å hvile loot slik at den kan forstørres eller lene seg på # 8217; tilbake. Veggene er perfekte for å lene seg under sex ansikt til ansikt eller front-back. USA L’omgivende miljø til din fordel.

Ikke vær redd for å legge til stadiumobjekter

Ja, sexscenobjekter. Jeg er en ting, og jeg er fan-fricking-nøkkelisk.

Du kan bruke stropper og barer for å holde kroppens deler tilbake, opp eller åpne. Seksuelle svinger kan monteres av en dør for å støtte en eller begge deler.

Puter og sex ramper kan også brukes til å støtte midler og fronter, noe som gjør hver overflate tilgjengelig umiddelbart sexvennlig.

Kjøp online stropper, svinger, puter og ramper.

Slutt eller fortsetter i en annen posisjon

Ingen sier at du må stå for det lange løp. Glede bør være målet ditt, så hvis du føler deg mer behagelig å bevege seg fremover eller avsluttes i en annen beliggenhet, så med alle midler.

Vurder dine høyder

Hvor høyt du sammenlignet med partneren din er viktig og kan gjøre noen stående stillinger enklere enn andre. Vurder hvordan brikkene dine er justert når du velger din posisjon.

Du trenger fortsatt å tenke på beskyttelse

Praksis med sikkert sex er nøkkelen.

Du kan Hold deg gravid Selv om du står og seksuelle overføringsinfeksjoner (IST) kan overføres gjennom alle slags seksuelle aktiviteter.

Posisjoner for cunnilingus eller manuell stimulering

Del på Pinterest

Ja, fingre og muntlig er i menyen, selv når den bare står.

Slik fortsetter å fortsette, starter fra en stilling for nybegynnere til våre trekk for erfarne fagfolk.

Stå eller

Mottakeren representerer denne allsidige posisjonen. Du er velkommen til å lene på en vegg eller en annen overflate bak eller foran deg for støtte.

Donoren sitter eller kneler foran, avhengig av hva som er lettere å nå kjønnsorganene til partneren med munnen din, hendene eller begge deler.

Første ansikt

Du trenger en teller eller en høy overflate som å sitte for dette, med mindre partneren som gir det, er ikke sterkt nok og stabilt for å holde det stående i en lengre periode.

For å starte, er partneren som mottar sitter på telleren med beina spredt og de flate hendene til sidene for støtte. Donoren er derfor foran dem, bøyer for å nå munnen til partnerens kjønnsorganer.

Derfra lener donoren seg tilbake og nyter å bli slikket, suge eller plage kjønnsorganene med fingrene eller et sexleketøy, eller over alt!

Stående 69

Du kan prøve å starte den, men den fysisk sterkere & # 8211; Og ideelt, tyngre & # 8211; av de to bør være det som representerer denne stillingen.

Fordi? Fordi de må være i stand til å holde partneren oppover for hele varigheten.

Start med den sterkeste partneren som sitter på en stol eller på sengen. L’Andre partnere stikker og legger hodet i partneren og bruker hendene til å støtte mens den sterkeste partneren kjører i en hevet stilling.

Når hodene til begge partnere er blant lårene på # 8217; andre, begge partnere skal vikle armene rundt livet til # 8217s nr.

Deretter står den sterkeste partneren opp og begge sider går til byen med sitt språk.

Posisjoner for fellatio eller manuell stimulering

Del på Pinterest

Gjør mottakeren Partner på P’forsiktig med disse blowjobs og vennlige stillinger.

Bang i ansiktet

Denne grunnleggende favoritten starter med partneren som mottar stående mens partneren som gir seg knelte foran.

Donoren er derfor fri til å smake, slikke og suge på fritiden mens mottakeren har utsikten og pushes & # 8211; eller slams & # 8211; Partnerens munn eller hånd.

Sverd

Å starte, partneren han gir, ligger på ryggen på en seng eller bord med hodet ut av kanten.

Mottakspartneren står overfor føttene til partneren og nærmer seg nok til å la partneren ta penis eller stropp i hånden og i munnen.

Donoren begynner da å smake kjønnsorganene sine og gå til fellatio. FYI: Denne beliggenheten er også perfekt for te.

Slange

Her er noen Kama Sutra avansert for en beej som ikke vil glemme snart.

Ta din kopi av Kama Sutra her.

Du vil ønske å starte dette med mottakeren i en øktposisjon mens partneren som gir står foran dem og plasserer forsiktig hvert ben over skuldrene sine, pakker bena rundt partnerens hode.

Mottakeren står opp, bruker hendene for å hjelpe partneren til å skyve ned til bassenget. Mens han senkes, blir donoren hans ansikt og torso mot penis av partneren.

En gang i posisjon kan donoren ta partner penis og komme til å jobbe for å slikke og suge, mens du nyter løpet til hodet.

Mottakspartneren, hvis så tilbøyelig, kan gjengis siden partnerens kjønnsorganer bør være beleilig på ansiktsnivå.

Stillinger for rimming

Del på Pinterest

Du vil ha litt & # 8216; Word Service? Her er noen rimming steder for alle nivåer av erfaring. Opp ned!

Til tjeneste

Partneren han mottar stiger som partneren som gir knel bak dem. Avhengig av forskjellen i høyden, må mottakeren måtte bøye eller stå på tiptoe for å få det høyre hjørnet.

Partneren som da gir munnen og tungen for å gi glede til partnerens anus, med hender fri til å utforske andre fornøyelsespunkter.

Hunden står

Mottakeren er med føtter ganske fjernt for å tillate partneren å sitte i midten. Deretter gir partneren sitter på gulvet bak dem, motsatt sittende med beina utvidet.

Mottakeren påtar seg derfor en hund som ligger nedover, noe som innebærer å bøye og plante palmer på gulvet fast og fast. Denne posisjonen utvider naturligvis kinnene, forbereder dem for en rimning.

squatter

Mottakeren tar kommandoen i dette, selv om det vil kreve en firedoble kraft. Når det gjelder giveren, må de samtykke til å sitte i ansiktet eller kvelte.

Partneren som laster tungen ligger liggende på en seng med hodet på kanten.

Mottakeren står med ryggen & # 8211; SEAT & # 8211; På partnerens ansikt og utvider kinnene. Deretter senker du sittende, sitter på forsiden av partneren.

Ingen lesning? Det er videre involverer de quadriceps og ligger ned donoren på gulvet og kroket til bunnen.

Posisjoner for vaginal penetrasjon

Del på Pinterest

Hvis du har en vagina, så er verden din østers om alternativer for sex stående. Slik får du opp for å komme seg ut hvis du trener med en penis eller med en stropp-på. (Finn online-alternativer.)

Pungent stående

Partneren med skjeden får fire-legged på kanten av en seng og partneren som gir er bak og går inn.

Skjønnheten står i enkelhetsdato & # 8230; og i hendene fri for de som kan nyte andre deler av mottakeren.

Tosted bad

Badet vasken tilbyr et par forskjellige alternativer med fordelen av et speil med utsikt.

Mottakeren kan sitte på telleren mens partneren er blant bena og penetrerer fra forsiden.

Mottakeren kan også endre retning og lene seg fra vasken & # 8211; og nyt utsikten i speilet & # 8211; Mens hans partner penetrerer ham bakfra.

Tips: Fjern matene som kan representere en fare for å glide eller snuble.

Gjennom syltetøyet

En dør gir to vegger (rammer) perfekt fordelt slik at begge har noe å hvile på.

Stå foran # 8217; mer i en dør med skuldre til dørrammene. Den penetrerende partneren øker sin partner slik at hans vagina er alt «8217, høyre høyde for penetrasjon.

Partneren med vagina bryter bena rundt partnerens liv og hviler på # 8217; tilbake mot rammen bak dem.

Når den har en fast kontakt på partneren din, # 8217; atleten kan presse føttene mot frontrammen mens du lener seg på # 8217; tilbake for støtte enda mer.

En ben opp

Dette er perfekt for sex i dusjen. Sett en vanntett vibrator for å ha mer moro mer!

Kjøp vanntett vibratorer på nettet.

For å gjøre dette, er partneren som er penetrert, med baksiden til veggen og et ben på kanten av tanken & # 8211; eller en avføring eller en stol hvis han spiller ut av dusjen.

Den penetrerende partneren er foran dem og penetrerer fra forsiden, og trykker på hendene på veggen for støtte.

Trillebår

Forestill deg en person som skyver en trillebør. Forestill deg nå at trillebåren faktisk er en person som er opp ned. Dette er denne stillingen.

For å gjøre dette, står partneren som gir, står med beina litt kassert og knærne litt brettet.

Mottakeren vender mot og bøyer seg, legger hendene på et gulv, en seng eller en annen overflate.

Partneren som gir kan holde benene til partneren og veilede den slik at den kan pakkes rundt livet.

Mastering Justeringen kan være litt & # 8216; komplisert, så gå sakte og vær snill til du gjør det bra. Så vel, avvis dem.

Posisjoner for anal penetrasjon

Del på Pinterest

L’Rett vinkel under analstasjonen kan øke sjansene for en anal orgasme. Så ta litt og smøremiddel og gi disse stillingene.

Utover bordet

Dette er enkelt, morsomt og perfekt for anal penetrasjon ved hjelp av en penis, en stropp-på eller et analt leketøy.

Mottakeren stikker ut på et bord eller en sofa mens partneren er bak dem.

Donoren kan bruke hender til å kjøre partner sider på plass for penetrasjon.

På bordet

Mottakeren ligger liggende på et bord eller på en seng med sittende på kanten og beina opp.

Partneren som trenger, står overfor sin partner og tar et segl av sitt sittende, løfter det på rett nivå for å trenge inn.

Mottakspartneren hviler ankler på partnerens skuldre og kan presse mot dem for å heve skinker for en bedre vinkel.

Skje stående

Hvis du liker kontakt med hele kroppen, vil du elske dette. Fungerer best for lignende staturpar, men tær og squats kan hjelpe deg med å få det høyre hjørnet.

Den penetrerende partneren ligger bak mottakeren og presser fast kroppen mot ham og driver partnerens rump på plass for penetrasjon.

Gjør det med mottakeren presset mot veggen for en dypere trykk.

Pungent stående

Denne ekstravagante variasjonen av doggy stil begynner med mottakeren som lener seg foran partneren som vil trenge inn.

I stedet for å få firbenet, holdes håndleddene av denne lille hunden av deres partner og brukes som en dypere trykkhåndtak, med samtykke, åpenbart.

Battipalo

For ekspertbuttet Meister, presenterer vi Battipalo. Denne posisjonen krever en fleksibel mottaker og en krukke med gal squat evne.

For å starte, ligger mottakeren på gulvet, beina opp.

Deretter ligger penetratoren over mottakeren, griper bena sine og skyver dem til anklene deres hviler på begge sider av hodet.

Penetratoren kroker og penetrerer partneren med penis eller en stropp-på, henter opp og ned for å presse.

Bunnlinjen

Stående kan lede noen form for sex til nye nivåer, bokstavelig talt og figurativt. Vi vil ikke lyve & # 8211; Det kan være komplisert og noen stillinger krever praksis og være litt & # 8216; fleksibel. Det er gode muligheter som du vil falle, men til de som bryr seg? Det er en del av moroa.

Adrienne Santos-Longhurst er frilansskribent og forfatter som har skrevet omfattende på alt relatert til helse og livsstil i mer enn et tiår. Når det ikke er ubarmhjertig i sin skriveskur på jakt etter en artikkel eller av intervjuer med helsepersonell, kan det bli funnet å spille for sin sjøby med ektemann og hunder på plass eller wallowing for innsjøen som prøver å mestre stand-up-padlebrettet.