19 forslag og triks for isolater med din partner bare bosatt

Del på Pinterest

Når retningslinjene for tilfluktsstedet er falt, kan du ha blitt panikket.

Du og din søte halvdel du nettopp har passert fra & # 8220; vi kommer ut eller ikke?& # 8221; A & # 8220; i et forhold & # 8221; og bare kan du ikke stå på tanken på å ikke se dem i den varighet av pandemien.

Det viste seg at de følte på samme måte. Så du har bestemt deg impulsivt, hvorfor ikke overføre deg sammen? Bare midlertidig, åpenbart. Tross alt er det en global krise, og du vil sannsynligvis ha nytte av begge støtte.

Plutselig samboer kunne fungere perfekt & # 8211; Dette kan sikkert skje. Men selv overgangen kan være litt & # 8216; vanskelig.

Det er helt normalt å ha pinlige eller utfordrende øyeblikk før du tar kontroll over sameksistens.

Disse forslagene kan hjelpe deg med å leve sammen for første gang og skape sterkere tillit og bånd, i stedet for å tenne en obligasjon (i all ærlighet) er det sannsynligvis fortsatt litt skjøre.

Snakk om dine forventninger

Før du overfører deg sammen, har du et utgangspunkt for å hvile og gjenoppta konflikter eller spenninger.

Når du bor sammen med noen, må du opprette retningslinjer for å få plass til plass.

Men i en begrunnet beslutning fra # 8217; haster av coronavirus, var dette sannsynligvis ikke tilfelle.

Det er absolutt nødvendig å ha en åpen samtale på forventningene og etablere klare grenser, selv om du allerede har satt huset på et sted. Å ha denne samtalen sen er bedre enn å ikke ha det i det hele tatt.

Noen forslag til kommunikasjon:

 • Velg et øyeblikk som fungerer for begge deler. Unngå å snakke når du er sliten, bekymret eller overdrevet stresset.
 • Tenk på hva du mener før du starter samtalen. Du kan for eksempel liste de viktigste punktene for deg eller tvil du har.
 • Pass på at de begge har samme tid til å dele dine tanker og stille spørsmål.
 • Når det er deres tur å snakke, lytt aktivt og be om avklaringer på alt du ikke forstår.

Innenlandske behov

Et viktig problem å håndtere er hvordan man skal håndtere familieansvar.

Regninger

Det er en god sjanse for at en av dere fortsatt betaler for utleie fra et annet sted. Det ville ikke være rettferdig å forvente at den personen betaler en andre leiefigur.

De spesifikke omstendighetene kan variere, selvfølgelig: Du kan bli tilbudt å la dem leve med deg etter å ha mistet jobben og kanskje ikke har noen inntekt akkurat nå.

Hvis det er ditt hjem, og du trenger ikke økonomisk hjelp, vil du kanskje ikke ta penger fra dem, spesielt hvis de har en begrenset inntekt.

Dette kan skape en ustabil dynamikk, så det er lurt å ha en samtale om forebygging av forvirring eller forpliktelse følelser.

Mat og mat

Den som gjør hvilken jobb?

Hvis en av dere hater kokker og ikke bekymrer deg for å handle, har dette problemet en enkel løsning. Men du kan også gjøre ting i sin tur, hvis ingen av de to appellene (eller eliminerer dem sammen).

Eventyr i offentligheten kan utløse ubehag og angst akkurat nå, og noen dager kan virke spesielt vanskelig. Men ikke C’Det er en måte å komme seg ut av tiden, med mindre du får deg til å levere alt.

Praktisere L’empati og validere gjensidig bekymringer kan bidra til å sementere følelsen av å være i dette settet.

Husholdning rengjøring og oppgaver

De fleste har en unik rutine for husholdningsarbeid.

Hvis du bor i deres hjem, respekterer deres regler, som ikke å ha på seg sko i eller sette toalettlokket slik at kjæledyret ikke drikker.

Du kan føle deg litt & # 8216; fordrevet hvis det ikke er ditt hjem, men legg deg i skoene sine.

Hvis de var med deg, vil du være rolig, selvfølgelig, men du vil også like at alle rimelige familiebehov skal respekteres.

Deres rutine kan ta litt og # 8216; av tid til å bli vant til: kanskje du aldri vasker oppvaskene umiddelbart etter middagen eller foretrekker du å gjøre vaskeret når du er ferdig med klær i stedet for noen få dager.

De kunne bekymre seg for å gjøre noe galt eller å irritere deg, akkurat som du bekymrer deg for å prøve å sørge for at alt er perfekt for dem.

Her er en måte å se ting på: Hvis du vil ha det harde forholdet, kan du skrive inn umiddelbart på samme side, hjelpe deg med å bli vant til å dele en plass før.

Individuelle behov

Hvis du går ut av en PO & # 8216; av tid, kan du ha en viss kjennskap til oppførselen mønstre og behovene til # 8217;.

Ellers kan det ta tid å bli vant til vanene du er færre kjente, inkludert:

Sleep Program

Du liker å stå opp sent, men det er mer en person & # 8220; snart i sengen, snart å stå opp & # 8221;. Eller kanskje de våkner tidlig og vender og vri og vender seg til du ikke er helt våken.

Du kan justere søvnprogrammer for å få både søvn du trenger, men det kan ta litt innsats.

I mellomtiden snakker det om midlertidige løsninger, som om den som våkner først, stiger raskt og unngå å lage støy til den andre personen ikke våkner naturlig.

Tid alene

Alle trenger litt & # 8216; av tid alene.

Finne plass og personvern under en blokk kan virke litt og # 8216, forskjellig fra vanlig, spesielt hvis du har trangt innkvartering.

Men sørg for at dere begge har litt & # 8216; av plass og personvern vil bidra sterkt til å hjelpe din sameksistens til å lykkes.

Du kan prøve:

 • Slå på turen for lange turer eller gå hjem for en PO & # 8216;.
 • Tilbringe en del av inaktiviteten i forskjellige rom. Hvis forholdet ditt fortsatt er ganske nytt, kan du fortsatt være i scenen hvor du ikke kan holde hendene dine vekk fra hverandre. Men ta en liten avstand til å lade opp, kan intensivere kobling.
 • Arbeid i separate rom. Det kan være vanskelig å konsentrere seg om arbeid når de er i nærheten. Planlegger å lage pauser og lunsj sammen, deretter flyttet til forskjellige rom for å maksimere produktiviteten og redusere distraksjoner.
 • Snakker om protokollen for telefonsamtaler til familie og venner, hvordan å forlate rommet for å gi plass til den som ringer.

Fysisk aktivitet

Hvis en eller begge går på treningsstudioet, kan din manglende evne til å holde tritt med en typisk rutine frustrere deg.

Det er viktig å utføre aktivitetene du kan utføre, også respekterer gjensidig treningsbehov: Kanskje en av dere elsker yoga mens l’andre foretrekker morgenkjøringen.

Trening sammen kan være morsomt når du velger en’aktiviteter som begge liker.

Men føler seg forpliktet til å gjøre noe, er vanligvis ikke veldig hyggelig. Invitere dem til å bli med deg, men trykk dem ikke hvis de nekter.

Kosthold

Du har sikkert konsumert mange måltider sammen. Men matlaging og å spise alle måltider sammen kan være en annen historie.

Kanskje de spiser litt om morgenen (eller hopper helt frokost), men du trenger en solid frokost for å flytte. Eller kanskje de er veganer, mens du spiser alt og mer.

Allergier kan også komplisere ting. Hvis du trenger å være helt sikker på at ingen av matene de spiser, har kommet i kontakt med et allergen, må du kanskje helt hoppe i deres tilstedeværelse i deres tilstedeværelse.

Radikalt forskjellige spisevaner kan skape utfordringer i noen relasjoner, men de må ikke.

Begynn å validere spesifikke behov og preferanser og blir kreativ i kjøkkenet sammen!

Rapporteringsbehov

Hvis du nettopp har passert fra avtalene tilfeldig, kan du fortsatt utforske gjensidige langsiktige mål sammen med behovene til intimitet og kommunikasjon.

En plutselig økning i intimiteten kan være en utfordring når et forhold fortsatt er i sine opprinnelige stadier, men mye respektfull kommunikasjon kan hjelpe deg med å håndtere disse utfordringene med nåde.

Følelsesmessig intimitet

Med ikke noe sted å gå og lite å gjøre, kan du ende opp med å snakke om drømmer, tidligere partnere, familie, barndom og noe annet du kan tenke.

Dype samtaler kan bidra til å bygge intimitet, men ikke alle har en lykkelig fortid eller en uendelig evne til tunge følelsesmessige diskusjoner, spesielt i tider som allerede er sterkt stress.

Bindingen på barndommenes historier; barndommen er en fin måte å lære mer l’en på’andre. Men når ting gjør for tungt, kan en endring av argumentet være nøkkelen.

Tilbringetid å le på bekymringsløse historier kan også øke nærhet!

Fysisk intimitet

Det kan virke som å leve sammen for første gang det automatisk oversetter til hyppigere samleie. Dette er et visst resultat, men større usikkerhet, stress og spenning kan bremse statene D & # 8217, sexy sjel ganske raskt.

Så, uansett hvor berøring du var før karantene eller hvor ofte du gjorde sex, kan det virke litt annerledes.

Selv noen som liker den fysiske kjærligheten, hvordan å kysse, omfavne og stramme hånden, trenger det sannsynligvis fortsatt å tilpasse seg å ha noen rundt regelmessig.

Hvis du beveger deg bort eller viser noen irritasjon når du kysser deg hver gang du passerer, gjør det aldri vondt for å sjekke inn på grensene.

Hvis du lurer på hvordan Covid-19 påvirker deg på’du konsulterer vår kjønnsguide under pandemien.

Fremtidige mål

Ok hvis du ennå ikke har tenkt på din fremtid med dem.

Kanskje du ekskluderte politiske feiljusteringer og andre umiddelbare puslespill, men du har ikke forsterket temaet ekteskap, barn eller ekstra samliv.

Det er generelt intelligent å heve disse tingene før i stedet for senere, men du vil kanskje unngå å legge til spenning mens du sitter fast i samme hus.

Det er helt OK å gjøre en regnkontroll på denne typen samtale hvis du er bekymret for at du kan sette forholdet ditt i forholdet ditt under blokken.

Kommunikasjon er alt

Husk et viktig faktum: de kan ikke lese tankene dine.

Hvis du føler deg irritabel, fanget, rastløs, skremt eller noe annet, vet de ikke med mindre du forteller ham.

Kommunikasjon er spesielt viktig når du fortsatt kjenner hverandre. Mange relasjonsproblemer begynner i en liten, men blir verre når du ikke håndterer dem.

Du kan vurdere:

 • Bruk uttalelser i & # 8221; kan hjelpe deg med å unngå å se ut som en dom. For eksempel, jeg føler meg ikke våken som først om morgenen, så en samtale vil fungere bedre etter kaffe & # 8221;.
 • Stole på passiv-aggressiv kommunikasjon forverrer vanligvis ting. I stedet angir du klart spesifikke problemer ved å referere til dine behov. For eksempel, «Jeg er glad vi bruker så lenge sammen, men jeg trenger også litt og fysisk plass.
 • Be om deres mening om hvordan å kjøre situasjonen kan gjøre mirakler. For eksempel: «Jeg prøver å unngå å se på TV i sengen. Du ville være tilgjengelig for å holde deg våken senere for å se på TV slik at vi kan holde enhetene ut av soverommet? & # 8220;

Når vi snakker om behov og følelser, er respekt og medfølelse grunnleggende.

I tillegg til det pandemiske stresset er det stressende å hele tiden bekymre seg for å invadere den personlige plassen eller reglene i noens hus, og ingen liker å føle seg fordrevet.

Etter at oppholdsordrene hjemme eller fysisk fjerning tilbakekalles

Hvis du hadde tenkt å bevege seg sammen som en midlertidig løsning for å unngå den pandemiske isolasjonen, kan du spørre deg hvordan du håndterer overføringen når pandemien er over.

Ting kan virke litt og # 8216; wobblers hvis du har blitt stresset, men når retningslinjene for den fysiske fjerningen begynner å slappe av, gjør en samtale åpen på hvordan ting er.

Hva å gjøre hvis du fortsatt er god

En samtale kan virke pinlig hvis du vil fortsette forholdet, og de gjør det ikke, eller omvendt. Men det er praktisk talt uunngåelig.

Du kan vente med å få denne diskusjonen til du vet at det er trygt at alle som kom for å bli blader, hvis han ønsker det.

Hvis ting gikk bra, vil du kanskje gjøre rapporten offisiell, hvis du ikke gjorde det. Dette kan bety at du fortsetter å leve sammen, umiddelbart eller etter at en av partnerne kommer hjem til å pakke egnet og avslutte leieavtalen.

Husk at du kanskje trenger litt & # 8216; mer tid før du bor sammen permanent.

Alle utdyper endringer i sin egen rytme. Du må kanskje ta et skritt tilbake før du går videre.

Hva å gjøre hvis du har helt over

Et annet potensielt resultat av brannprosessen din? Du kan føle deg klar til å gå videre.

Ikke alle relasjoner fungerer, og det er viktig å være realistisk om denne muligheten.

Med mindre de viste en problematisk oppførsel som fortjener å bli oppkalt, som den gjentatte krysset av grensene, kan det være tilstrekkelig å tilby en generell forklaring på typen & # 8220; Jeg ser ikke at vi har en langsiktig kompatibilitet og # 8221;, i stedet for å indikere spesifikke vaner.

Bunnlinjen

Et akselerert kurs på samliv kan ikke forberede seg til å møte et langsiktig postpandemisk forhold, men sikkert kan lære deg mye.

Du kan bekymre deg for å se oss i verste fall, men vurder at du også vil se deg på det beste, samarbeide for å få det beste ut av en krise.

Crystal Raypole har allerede jobbet som forfatter og utgiver for Goodtherapy. Hans interesseområder inkluderer asiatiske språk og litteratur, japansk oversettelse, mat, naturvitenskap, sexitiv positivitet og mental helse. Spesielt er han forpliktet til å bidra til å redusere stigmaet om psykiske problemer.