17 Skjønnhetstips som kvinner 50+ har tjue år gammel for sine egne

Fra å sette tannkremet på en kvise til å døse med et ansikt fullt av fundament og tenkte at A’placida uttrykk ville ha holdt oss unge, vi alle gjorde gode ting og dårlige ting til huden vår, og tenkte at det ikke hadde lenge betydelig betydning.

Vel, den lange tiden er her! Nedenfor, kvinner fra 50 år opp med å dele huden og skjønnhetens visdom.

Ta av trikset før du går i seng

«Jeg er en erfaren skjønnhetspleie. Mitt råd har alltid vært å aldri gå i seng med triks, ellers vil porene dine bli blokkert og ansiktet ditt vil bli skittent og hovent når du våkner. L’Jeg lærte på min bekostning! & # 8221; & # 8211; Darlene Tenes, 55

Verifisert: Rengjør daglig sminke og forurensningen kan redusere irritasjonen, som kan bli gammel eller irritere huden. En studere tilfelle I fjor oppdaget han at 25 års fjerning av utilstrekkelig mascara kan føre til alvorlige irritasjoner.

Gjør din lykke skinne

«Alle forteller meg alltid at jeg ser ung ut for min alder. Jeg tror det er bare fordi jeg smiler og alltid ler. Mer apparat lykkelig, mer du ser ung ut! Jeg kastet bort for mange år i mitt liv uten smilende. & # 8221; & # 8211; Ann Wolinsky, 64 år gammel

Verifisert: Det er ikke nødvendig å unngå kyllingben! Det er kjent at rynker viser vår generelle bestemmelse, og hvis rynker vises på grunn av våre smiler, så er et uutslettelig tegn på vår lykke så mye bedre.

Din hudpleie rutine bør ikke være dyrt

«Hudpleieprodukter bør ikke være fantasifull eller dyrt! Jeg lager min vask og ansikts lotioner ved hjelp av essensielle oljer og andre naturlige grønnsaksprodukter. For eksempel skapte jeg min daglige fuktighetskrem ved å kombinere ikke-raffinert organisk kokosnøttolje og lavendel essensiell olje og # 8220;. & # 8211; Jill Lebofsky, 49

Verifisert: En hudpleie rutine ut av budsjettet ditt er ikke en rutine for deg. På samme måte har hver en annen tilnærming og toleranse mot populære ingredienser.

Testene på # 8217; kokosnøttolje for huden er kontrasterende, siden kokosnøttoljen er kommetogen, noe som betyr at det kan hindre porene og forårsake akne, hudormer eller kviser. Når den blandes med lavendel essensiell olje, kan det være i stand til å bekjempe betennelse og skader også. Eksperimentere med rutinen, men husk alltid å kjøre en testplaster.

Prøv en detox fra armhulen

«Jeg gjør en detox fra armhulene minst en gang på # 8217; år til […] Stopp lukten. Jeg finner at dette øker i effektiviteten av naturlige deodoranter, så jeg trenger ikke å bruke mer giftige deodoranter. Hvem ville ikke ha din deodorant å være mer effektive? & # 8221; & # 8211; Lebofsky

Verifisert: Avgiftningen av armhulene kan være i stand til å hjelpe med lukt og # 8217; deodorant akkumulering, men hvis du er på utkikk etter et sikkert svar på # 8217; effektiviteten, for øyeblikket er det ingen N’er. Imidlertid tror vi at saken om svette er et personlig spørsmål: Når det gjelder å høre boksene, kan en maske være det du trenger.

Avgiftningsoppskriften på armhulene til Lebofsky

  • «For detox av armhulene, kombinerer jeg 1 spiseskje bentonisk leire, 1 spiseskje eplecidereddik, 5 dråper sitron eller meleucaolje og 1-2 teskjeer vann for å få riktig konsistens. Så slap på rene armhulen og la den stå i 5 eller 20 minutter og # 8220;.

Vask ansiktet ditt riktig

«Vask aldri ansiktet ditt med en generisk såpe! Du tørker huden din. For eksempel, før du tar en dusj, bruker jeg bare et skummende vaskemiddel for det mest delikate ansiktet som deretter skyller under dusjvannet. & # 8221; & # 8211; Patricia Cole, 76

Verifisert: Når såper ikke er formulert for ansiktet, kan de ødelegge pH-balansen og tørke den. Det er mange andre måter å vaske ansiktet på, fra oljevaskemidler til soniske børster. Gi en’se på de 15 tingene å gjøre og ikke å gjøre for å vaske ansiktet ditt.

Bruk et vitamin C-serum.

«Det mest åpenbare rådet er å være skjermet så mye som mulig fra solen, men jeg oppdaget at det er et produkt som minimerer effekten av solskader: vitamin C-serum. Mitt favorittprodukt er Serum Skinceuticals Ce Ferulic, at jeg bruker noen dråper hver morgen. Egentlig er jeg 60 år gammel og ingen tror meg når jeg forteller ham! & # 8221; & # 8211; Silvia Tobler, 60 år gammel

Verifisert: Vitamin C er en av de beste fuktighetsgivende, lynne og grammende antioksidant ingredienser for huden din. Kombinert med vitamin E og Ferulic Acid, som bidrar til å stabilisere produktet, er det en fordel for din sunnere hud.

Beskytt hendene mot solen

«Jeg vil gjerne ha tenkt på hendene mine og til all mulig eksponering for solen og skade de kan oppstå mens de kjører! Jeg ville vært mer flittig med solkrem på hender eller kjøring med hansker. & # 8221; & # 8211; Margina Dennis, 51

Verifisert: På den øvre delen av hendene, lobene i ørene, nakken, brystet og øyelokkene er andre områder som mange glemmer å bruke solkrem.

Eksperiment med CBD produkter

De produktene kan være litt & # 8216; dyrere, men kan ha terapeutiske fordeler mens du fukter, reduserer tynne linjer og reduserer irritasjon og # 8217; hudbetennelse, # 8217; modnes hud akne]. To produkter som jeg spesielt elsker er Rengjør kokosnøtt og CBD-lotioner Og Ingen grenser naturlig fuktighetskrem. Verdt et forsøk. & # 8221; & # 8211; Aliza Sherman, 53 år gammel

Verifisert: CBD er en fremvoksende konkurrent i skjønnhetssektoren, med sine fuktighetsgivende og anti-inflammatoriske egenskaper, selv om du bør sjekke om det er tilgjengelig i ditt område. Personer med tørr hud kan finne det spesielt nyttig. Men det er langt fra # 8217; være det beste og bør ikke erstatte testede ingredienser som retinol.

Spredt på’SPF

«Mitt største råd er ute av solen, eller når du er i solen, bruk en god solkrem. Jeg er 55 år gammel og har solpunkter på grunn av solens eksponering. Mange av vennene mine og jeg har overdreven eller forgjengelige rynker på grunn av solen. Vi sprer seg til solskinnet av olje for barn! Jeg vil i stedet for å fokusere på hva jeg var solbrent, hadde jeg nettopp brukt solkrem alt’år. & # 8221; & # 8211; Maria Leonard Olsen, 55

Verifisert: UV-stråler bidrar først til foto aldring og skade på huden. Beskytt deg selv daglig med solkrem er en enkel måte å hindre plutselige endringer i huden, for eksempel rynker, hyperpigmentering, flekker, skade og brennende.

Forbered håret ditt profesjonelt

«Da jeg var yngre, ligger jeg i solen med sol- og sitronsaft. Men dette vil bare tørke håret ditt og forårsake pause! Jeg skulle ønske jeg hadde begynt å gå til en profesjonell frisør for å farge håret mitt før. & # 8221; & # 8211; Patty Bell, 58 år gammel

Verifisert: Hvis du gjør det gjør-det-selv med regnbuehår eller du prøver å dekke små grays, verdt å konsultere en profesjonell. Hårbehandlinger kan variere avhengig av konsistens, tykkelse og generell hårhelse, uavhengig av om de har blitt behandlet med kjemikalier eller mindre. Snakker med en rettferdig behandling profesjonell kan ende opp med å spare langsiktige penger.

Hopp over sigarettene

«Ikke røyking. Aldri. Stoppe! Det er så skadelig for huden din og tennene dine. & # 8221; & # 8211; Klokke

Verifisert: Stoffene i sigaretter forårsaker hudens tørrhet, noe som resulterer i for tidlig aldring. Og kan la tennelaven gul, som kan få deg til å se mer gammel ut.

Spis mer og spis rå

«Jeg skulle ønske jeg hadde kjent hvilken innvirkning dietten ville ha på min fremtidige helse og på’aldring. Jeg sier alltid: Hvis jeg hadde kjent å lufte 8217; år hva jeg lærte på Quarant’år, i dag ville jeg ha 20 år & # 8221;. Jeg vil gjerne ha begynt å spise mer rå matvarer. Jeg tror virkelig at’å legge til flere rå matvarer til kostholdet mitt ga meg en fordel, mer energi og har redusert den generelle betennelsen. Dessuten hjelper det meg å holde en sunn vekt. & # 8221; & # 8211; Carol Alt, 58

Verifisert: En rå diett fokuserer på frukt og grønnsaker, hvilken vitenskap har vist seg å hjelpe med hjertes helse, vektvedlikehold og fordøyelse. Det gjør aldri vondt å spise mer rå grønnsaker og hele matvarer hvis du ikke allerede er, men ikke gå for langt i en retning. Et rå vegansk diett øker risikoen for å være ubalansert ernæringsmessig.

Prøv en ren hudpleie rutine

«Jeg har overlevd brystkreft og enke på’11. september. Jeg krysset et traumer i mitt liv, men jeg lever livet mitt på en sunn og fredelig måte, og jeg forteller meg alltid hvor ung jeg er for min alder. Jeg tror at årsaken er at jeg bruker hudpleie med rene ingredienser, som bidrar til å legge til lysstyrke og klarhet i min hudfarge. & # 8221; & # 8211; Meryl Marshall, 60 år gammel

Verifisert: Ren skjønnhet er et ord D’rekkefølge som går rundt i bransjen, men hva det betyr? Fundamentalt er det redusert til å være giftig & # 8221; og ofte & # 8220; All Natural & # 8221;. For mange er det en sikker indikator at et produkt ikke gjenopprører huden deres. Disse vilkårene er imidlertid ikke regulert av FDA, så det er viktig å gjøre din forskning før du legger til et produkt i handlekurven din.

Drikk mer vann

«Miro å drikke en liter D’vann hver dag. Rampulp huden min og gir meg mer energi og # 8220;. & # 8211; Tracee Gluhaich, 53 år gammel

Verifisert: Drikke nok vann er en av de beste måtene å få kroppen til å jobbe optimalt. Kan bidra til å lindre forstoppelse og eliminere avfall fra kroppen raskere, hindre huden dehydrering for å holde prakten og mer.

Eksperimentere med akupunktur

«L’Akupunktur hjalp mye med huden min generelt. Jeg la merke til at konsistensen og kvaliteten på huden min har forbedret seg, og de små linjene har begynt å myke seg ganske tydelig. Den beste måten å forklare det på er at jeg føler at huden min kom tilbake 10 år. Det er mer knubben, klarere og jeg føler meg mer frisk og mer vekkerklokke. Jeg anbefaler ansiktsakupunkturen. Jeg vil gjerne ha funnet det så snart huden min begynte å vise sin alder «. & # 8211; Lisa A, 50 år

Verifisert: Det sies at ansiktsakupunkturen gjenoppliver komplekset, stimulerer kollagen, reduserer kjevespenningen og myker det generelle utseendet;. Selv om det ikke er nok forskning for å konkludere med å fullføre disse fordelene, synes vitenskapen å lovende lovende.

Ikke stopp foran

«Moistco nakke nå, så du trenger ikke å være redd for å dekke det senere. Etter min mening er en av de vakreste delene av kroppen av en aldringskvinne området «Portrait & # 8221; fra toppen av bysten til haken.

Tenk på maleriene til renessansen, du kan alltid se dette området. Men når kvinner i alderen dekker quest’område! Hvis du tar med hudpleie rutinen under nakken din, vil du ha mer sikkerhet for å riste en halsen overdressed, til hjerte eller v når det er gammelt. & # 8221; & # 8211; Andrea Pflaumer, 71

Verifisert: Hudhelsen stopper ikke i ansiktet! Som nevnt ovenfor er nakken og brystområdet to steder hvor folk ofte glemmer å bruke solkrem.

Prøv ikke-kirurgiske behandlinger, hvis du ønsker det

«Jeg tror fast på # 8217, for å være det beste vi kan være alle» 8217; alder vi er. Som brystkreft overlevende som led fem kirurgiske inngrep og flere sykluser av kjemo og stråling, tror jeg ikke å ta drastiske tiltak, slik at du kan føle deg godt om hvordan du føler deg i en hvilken som helst alder . Fordi stoffene mot kreft har gjort meg tørr, fant jeg alle slags problemer etter behandling, inkludert hudrelaterte utfordringer.

Mitt største råd til yngre kvinner er å begynne å tenke på ikke-invasiv og ikke-kirurgisk teknologi & # 8230; sannsynligvis lenge før du normalt begynner å tenke på det. Vi er så heldige å bo i A’Era der kvinner har tilgang til fantastiske teknologiske alternativer! & # 8221; & # 8211; Meryl Kern, 62 år gammel

Verifisert: Selv om du kanskje ikke er klar for lasere eller injeksjoner, og vet nøyaktig hva som kommer inn i ikke-invasive prosedyrer og # 8211; I stedet for å oppdage dem for sent & # 8211; Det er et grunnleggende skritt for å føle at du får din ideelle hud.

For eksempel, vær mot Botox er lett i 20 år, men huden din endres noen ganger eksponentielt i dine 30 og 40 år. Å vite fakta om Botox kan endre perspektivet ditt og gi en mindre utfordrende reise tilsvarende. Hvis du har lært fakta, oppdager du at du fortsatt ikke vil ha Botox, laser eller kjemisk peeling, innser at det ikke er C’Det er Nient’andre å gjøre kan gi en verden av lettelse og tillit til og med i deg selv.

Gabrielle Kassel er en velværeforfatter basert i New York Playing Rugby, løper inn i gjørmen, blanding av proteinblandinger, forbereder måltider, krysser. Det har blitt en marina person, prøvde hele 30-utfordringen og spiste, full, børstet, vasket og vasket med kull, alt i navnet på journalistikk. På fritiden kan du finne lese selvhjelpsbøker, lage benk eller praktisere Hygge. Følg den opp Instagram.