17 Oppskrifter for å unngå meieri og soyabønner under amming

Her er 17 oppskrifter & # 8211; inkludert Vegan og Paleo Options & # 8211; Du kan spise til frokost, lunsj, middag eller dessert.Del på Pinterest

Hvordan kanskje du vet, å spise for to går utover graviditetsfasen. Hvor det blir komplisert er når en mor ammering har et barn med en’allergi eller en’matintoleranse. Proteinene til hva du spiser kan vises i morsmælk ALLE’3 klokka 6 Etter måltidet, som betyr at barnet ditt kan forbruke allergener.

En vanlig strategi for mødre som ammer med gassformige barn er å eliminere meieriprodukter i kostholdet i noen måneder og forsøke å gjeninnføre dem igjen når barnet er større for å se om de samme symptomene gjenopptar eller ikke «8221; , sier Melissa Olson, registrert Nutritionist-Nutritionist, Certified Consultant for amming og Nutrition Director på Fellesskapets helsevesenet.

Forbruker de beste allergene som soya og meieriprodukter under amming kan faktisk beskytte mot fremtidige allergier i barnet ditt. Men hvis du trenger en diett av meieriprodukter og soya på grunn av barnets symptomer eller diagnose, ta en titt på disse 17 oppskriftene, inkludert Vegan og Paleo-alternativer, under.

Sunn måltider for å gi energi til dagen din

Hvit muffins d’egg

Bowman verktøy for å analysere følgende finish: Hvit muffins d’egg De ultimate Paleo-guider er den ideelle takeaway-maten. Disse næringsstoffene og enkle å varme muffins kan utarbeides 12 av gangen og lagres i kjøleskapet når som helst på dagen. Egg hvite er en utmerket kilde til magert protein. Grønnsaker gir fibre og mikronæringsstoffer for å være for deg og for barnet ditt å holde seg frisk.

Chia frø pudding

Del på Pinterest

Chia frø pudding Oh hun lyser er en av de helsefavorittene! Det er rik på proteiner og sunne fettstoffer. Det kan også inneholde mindre sukker enn korn eller mel d’havre. Det er også lett tilpassbart basert på din favoritt smak og krydder. Denne oppskriften vil gi sunne fettstoffer til kostholdet ditt og produksjonen av morsmelk.

Quinoa frokost med kanel toast

Dette frokost quinoa & # 8220; frokostblandinger & # 8221; av cookie og kate er laget med pecan og quinoa nøtter for en frokost rik på protein. Velg mandelmelk, sengetøy, kokosnøtt eller hamp i stedet for vaksinemelk og foreslått yoghurt som valgfri krydder i oppskriften. Eller la det gå ut av alt.

Frokostsalat

Del på Pinterest

Frokostskåler er en enkel måte å inkludere proteiner og næringsrike grønnsaker i et måltid til frokost. I dette oppskrift av matet og passe eggene og pølse og grønnsaker er forberedt på forhånd. Du kan lagre ingrediensene tilberedt i kjøleskapet til frokost eller en matbit lett å forberede seg raskt.

Toast alle’avokado

Vi har alle sett og hørt om avokado toast og det er fortsatt en klassiker. Avocado er en’utmerket kilde til sunne fettstoffer. Hvis kombinert med en kilde til protein som et egg og en næringsrik tomat, kan dette være et sunt og balansert måltid for brystmelken din. Lær hvordan du forbereder den klassiske avokado toast med dette oppskrift California Avocado. Pass på at brødet du velger, har en enkel liste over ingredienser og inneholder ikke soya eller meieriproduksjon.

Finn ut mer: Ernæringsmessige behov under graviditet »

Middag måltider som ikke vil gi deg maten koma

Quinoa protein salat og krøllete kål

Del på Pinterest

Quinoa, den svarte kål og kikærter i dette oppskrift Foodie Crush kan bevart i noen dager. Denne oppskriften er rik på protein og mikronæringsstoffer.

Søtpotet Salat på Bacon Lime

Dette oppskrift av paleo hacks er rik på næring og smak. Inneholder vitamin A og søte poteter rik på fibre og hvitløk og grønne løk for smak og antioksidanter. Tiltrekker smaker sammen med bacon, alle «cokonutolje og limejuice.

Rainbow Vegetabilsk salat med svarte erter

Del på Pinterest

Dette salat Cotter Crunch inneholder en veldig næringsrik, men undervurdert grov fôr: lilla kål og hette kål. Denne salaten er rik på black-eyed erter rik på protein, vitaminer og mineraler og noen anti-inflammatoriske egenskaper av epler cider eddik.

Kyllingsalat, avokado og valnøtter

Dette oppskrift av paleo hacks er rik på kylling bryst protein, nøtter og egg. Det gir sunn avokado fett og linfrøolje. Hvis du er en kjøttetær, vil denne oppskriften puste din smakfulle tann.

Hva er symptomene på en’peanutallergi? »

Sommersalat av melon og skinke

Dette oppskrift Det er en annen av Paleo Hacks. Er forfriskende for sommeren og rike antioksidanter og proteiner. Ingrediensene er enkle å forberede og kan kjøpes allerede skåret for å enkelt forene.

Lett å forberede kveldsmåltider

Zucchini nudler med avokado pesto og reker

Del på Pinterest

Zucchini nudler er enkle å forberede når du har en grønnsaksspiral (prøv dette en av Williams-Sonoma). Disse grønne vorten er en stor spaghetti-erstatning: de inneholder mindre karbohydrater. Dette oppskrift Ved å spise godt inneholder avokado pesto uten meieriprodukter for sunt fett og rekeprotein, for et sunt og balansert måltid.

Paleo Taco Pan og Taco Paleo Bowls

Dette Paleo Taco Pan av Sweet C’S er rik på proteiner, fibre og mikronæringsstoffer. Du kan følge den søte C-oppskriften eller lage din kombinasjon for å få et deilig måltid akkurat som du vil.

Nachos Vegan

Del på Pinterest

Sunn nachos? Ja takk! Dette oppskrift av minimalistisk baker inneholder tortilla karbohydrater chips, bønneproteiner, sunn guacamol fett og saus antioksidanter, jalapeño og løk. Selv ostesausen er laget uten cashewnøtter i tilfelle du ikke kan spise tørket frukt.

Sopp fylt med kalkun og spinat

Del på Pinterest

Dette oppskrift med bord for to er fantastisk: hver fylling sopp er et måltid rik på næringsstoffer. Disse kan utarbeides på forhånd og konserveres i individuelle beholdere for uken for middager som er enkle å ta bort.

Vegetarisk chili

Del på Pinterest

For folk som trenger å spare tid, er chili en oppskrift veldig enkelt å forberede og lagre for uken. Dette oppskrift av cookie og kate er vegetarianer med bønner som hovedkilden til protein. Det kan gjøres med hakket kjøtt hvis du spiser kjøtt.

Søte delikatesser du vil nyte deling

Mørk sjokolade avokado trøfler

Mørk sjokolade avokado trøfler kan virke rart, men i virkeligheten er de mer kremaktig av matbutikker sjokolade trøfler. Den mørke sjokoladen inneholder mindre sukker enn en melkekokolade og # 8217; avokado er full av sunne fettstoffer. Dette oppskrift Detoksinist krever ikke ekstra søtningsmidler som honning og trenger ikke det. Honning kan være inkludert i oppskriften hvis du trenger litt & # 8216; mer søthet for trffel, skjønt.

Vakker bringebærkrem

Del på Pinterest

Sunn desserter er lettere å gjøre enn du tror. Dette oppskrift Av hele matvarer bruker bare tre ingredienser. De må bare glattes sammen etter å være forberedt på en deilig og enkel dessert som også er uten skyld. Erstatt cashews med kokoskrem hvis du ikke kan spise valnøtter.

Du kan forhindre utvikling av matallergi?

Så langt som Forebygging av allergier VA, det er ikke tilrådelig å være gravid og Varige kvinner Endre kostholdet eller leie kosttilskudd for å hindre allergier i deres babyer.

Cheryl Harris, Registrert Nutritionist-Nutritionist, Konsulent for sertifisert og eier Harris helhet, Han sier å unngå allergener for sunne barn som er allergi-Gratis kan forårsake mer skade enn fordeler. Mødre må unngå de matene bare hvis du eller babyens amming allerede har en’allergi mot mat og forklarer. Konsumere potensielle allergener under graviditet og # 8217; amming kan faktisk beskytte mot fremtidige matallergi i barnet ditt.

Kan føre til å konsentrere seg for mye på’unngå et allergen ernæringsmessig ubalanse. Det er viktig at du og barnet ditt følger en diett sammensatt av alle næringsstoffene som barnet trenger for sunn vekst og immun og cerebral utvikling. Magert proteiner, bønner, valnøtter, frø, fullkorn, frukt og grønnsaker kan gi alle næringsbehovene til en mor og et barn.

Les videre: Pro og mot Dell’amming for neomamme »

Del på Pinterest

Sheena Pradhan ble publisert på Huffington Post og samarbeider regelmessig med India.com og brun jente magazine. Som en modell, tidligere semi-profesjonell triathlete og tidligere skjønnhetsdronning, kjører Sheena Pradhan nå den private næringsrike balanseundersøkelsen, der den tilbyr ernæringsmessig coaching og en leveringstjeneste med måltidspreparasjon. Du kan koble deg til deg på Twitter @sheenapradhan.