16 Ofte stilte spørsmål for bufferbrukere for første gang: Hvordan sette inn, applikatorer og mer

Del på Pinterest

Det er en «8217; analogi misbrukt, men vi liker å tenke på å sette inn og fjerne interiørabsorberende som sykling. Selvfølgelig, All’Start er skummelt. Men etter å ha forstått ting & # 8211; og med pen praksis & # 8211; Bli en annen natur.

Når det er første gang, kan det være undertrykkende å åpne og lese hvert trinn i instruksjonene som er inkludert i emballasjen til et internt absorberende. Er et flott utgangspunkt, men noen ganger kan alt være litt og # 8216; undertrykkende.

Så fra hvor du begynner? Dette er hva vi er her for å hjelpe deg.

Hvilken del går der?

Før du starter, er det viktig å bli kjent med delene av bufferen og # 8217; applikatoren, fordi det ikke er alt et stykke.

For nybegynnere er det en ekte tampong og streng. Dette er vanligvis laget av bomull, rayon eller organisk bomull.

Bufferen er en liten sylinder som passer inn i vaginalkanalen. Materialet er komprimert og utvider når du bader.

Tauet er den delen som strekker seg alt’ekstern vagina for å kunne trekke den for fjerning (vi vil snakke om det senere).

L’applikator rundt puten og tauet består av en stamme, grep og stempel. Noen ganger, hvis du har en reisebuffer, må du kanskje forlenge stemplet og klikke på det på plass.

Stemplet beveger puten ut av # 8217; applikator. Få deg til å holde fingertuppene og plasser en annen finger på # 8217; slutten av stemplet.

Typen applikator er viktig?

Ærlig, dette kan avhenge av personlige preferanser. Noen typer interiørabsorbenter glir lettere enn andre.

Å begynne med, C’er den klassiske kartongapplikatoren. Denne typen applikator kan være mer ubeleilig fordi den er stiv og ikke glir lett alle «8217; indre av vaginalkanalen.

Dette betyr imidlertid ikke at alle mennesker finner denne ubehagelige applikatoren.

D’Andre del, C’er plastapplikatoren. Denne typen strømmer mye lettere gitt sitt glatte materiale og avrundet form.

Du trenger smøring?

Ikke egentlig. Vanligvis er menstruasjonsfluidet ditt nok til å smøre vaginaen din for bufferinnsetting.

Hvis du bruker det laveste absorberende og du fortsatt har problemer med å sette den, kan det være nyttig å legge til smøremiddel.

Hvordan bufferen faktisk er satt inn?

Nå som du er kjent med delene du jobber med, er det på tide å sette inn puten din. Du kan definitivt lese instruksjonene du finner ALLE’Interiør i emballasjen til interiørabsorberende, men her er en anmeldelse.

Først og fremfor alt, vask hendene dine. Du vil sørge for at du ikke sprer bakterier Alle’inne i skjeden din, selv om du tror du ikke kommer til leppene dine.

Så hvis det er første gang, kan du kanskje ha en visuell guide. Ta et bærbart speil og legg deg i en komfortabel posisjon. For noen mennesker er dette kroket med foldede ben. For andre er det en posisjon som sitter på toalettet.

Når du føler deg rolig, er det på tide å sette inn det indre absorberende;.

Finn vaginalåpningen og først sett inn spissen av # 8217; applikator. Skyv forsiktig stemplet til bunnen for å frigjøre bufferen ALL’interiør i skjeden.

Etter å ha tastet inn puten, kan du fjerne applikatoren og kaste den.

Og hvis du bruker en buffer (digital) uten applikator?

Dette er en litt annen prosess. I stedet for å sette inn en applikator, vil du bruke fingrene til å skyve puten i skjeden din.

Først vask hendene dine. Det er spesielt viktig å vaske hendene med pads uten applikator, fordi du vil sette fingeren i skjeden.

Fjern puten fra pakken. Igjen, vil du ønske å sette deg i en komfortabel posisjon.

Så bruk fingeren til å fungere som stempel og skyv puten mot # 8217; høy i skjeden. Det kan være nødvendig å presse det videre enn du tror at det forblir trygt.

De gode nyhetene her? Det er ingen applikasjonsapplikatorer, så du trenger ikke å bekymre deg hvis du ikke finner en søppelbøtte.

Hva gjør du med streng?

Det avhenger egentlig. Det er ingen feil måte å administrere strengen på. Det er vanligvis laget med samme materiale som bufferen og påvirker ikke skjeden på noen måte.

Noen foretrekker å sette inn streng i leppene, spesielt hvis du svømmer eller har stramt klær.

Andre foretrekker å la det henge på undertøy for enkel fjerning. Til slutt, det avhenger av hva du er mest rolig med.

Hvis du bestemmer deg for å presse tauet til skjeden inne, i stedet for bare alle’inne i leppene dine, husk at du kan ha større problemer med å finne tauet for fjerning senere.

Hvordan det burde føles en gang inne?

Du vil kanskje ha oss litt og # 8216; Tid til å bli brukt Hvis det er første gang du går inn i en buffer. Hvis bufferen er i riktig posisjon, vil du sannsynligvis ikke virke noe. I det minste kan du føle at tauet berører siden av leppene dine.

Hvordan vet du om # 8217; du har skrevet inn riktig?

Hvis det er satt inn riktig, bør du ikke høre noe. Men hvis du ikke setter inn puten ganske dypt, kan det føles ubehagelig.

For å gjøre det mer behagelig, bruk en ren finger for å skyve puten høyere i vaginalkanalen.

Med bevegelse og turgåing kan det til og med bevege seg og bosette seg i en mer komfortabel posisjon etter en PO & # 8216;.

Hvor ofte bør du endre det?

Sekund Mat og Drug Administration (FDA), Det er bedre å endre en buffer hver 4-8 timer. Du bør ikke forlate det i mer enn 8 timer.

Hvis du fjerner det før 4-8 timer, er det greit. Bare vet at det sannsynligvis ikke vil bli absorbert av bufferen.

Hvis du skjønner at du bløder gjennom en pute innen 4 timer, kan du prøve en tettere absorpsjon.

Og hvis de brukte mer enn 8 timer?

Hvis du bruker den i mer enn 8 timer, utsetter du deg selv for risikoen for giftig sjokksyndrom (TSS). Mens det er ekstremt sjeldent, TSS kan forårsake skade på organene, sjokk og i svært sjeldne tilfeller, døden.

Den gode nyheten er at FDA rapporterte en betydelig nedgang i TSS-tilfeller knyttet til interne absorbenter de siste 20 årene. Dette betyr ikke at det er helt forsvunnet, skjønt.

For å redusere risikoen for TSS, sørg for at du ikke bruker puten lenger enn anbefalt. Ikke bruk en mer absorberende buffer enn nødvendig.

Slik fjerner du bufferen?

Så de passerte fra 4 til 8 timer, og du er klar til å fjerne puten din. Den gode nyheten er at, siden en applikator ikke er nødvendig, finner noen mennesker det mye lettere å fjerne en swab som setter inn en.

Her er hva du kan forvente.

Først anbefaler vi deg å vaske hendene dine. Du tror kanskje du ikke får bakterier i nærheten av skjeden din ved å trekke et tau, men det er bedre å være trygt.

Så legg deg i samme praktiske posisjon du valgte først. På denne måten, C’Det er en mye mer direkte rute for utgivelsen av bufferen.

Nå er du klar til å fjerne. Trekk forsiktig enden av bufferauet for å løsne puten.

Når du kommer ut av skjeden, pakk forsiktig puten i toalettpapir og kast det i en søppelbøtte. De fleste interiørabsorbenter er ikke biologisk nedbrytbare. Septiske systemer er ikke bygget for å håndtere padsene, så sørg for at du ikke kaster dem på toalettet.

Til slutt, vask hendene igjen og skriv inn en ny pute, bytt til en absorberende eller fortsetter dagen hvis du er på slutten av syklusen.

Andre vanlige bekymringer

Det kan virke som om det er mye feilinformasjon på interiørabsorbentene. Ikke bekymre deg: Vi er her for å hjelpe deg med å klargjøre de gale ideene.

Kan gå seg vill ?!

Det kan virke som at skjeden din er en bunnløs brønn, men livmorhalsen på baksiden av skjeden din er fortsatt stengt, så det er umulig & # 8220; miste & # 8221; En buffer i skjeden din.

Noen ganger kan han bli skjult blant folder, men hvis du forsiktig trekker tauet og kjører det, blir det bra.

L’innsetting av mer enn en vil gi ekstra beskyttelse?

Vel, det er ikke en dårlig ide. Men det er ikke engang akkurat bra. L’Innføring av flere buffere kan gjøre det vanskeligere å fjerne dem etter 4-8 timer. Det kan være mer ubeleilig hvis du også har en mindre dyp vaginal kanal.

Du kan tisse med det?

Åpenbart! Vaginaen og urinrøret er to separate åpninger. Du er fri til å gå når du må gå.

Noen finner enklere å midlertidig skyve tauet før peeing. Hvis du vil gjøre det, husk å vaske hendene dine før du går.

Og hvis du tisse på tauet?

Dette er helt normalt og sikkert vil du ikke sprette en infeksjon på 8217;. Med mindre du har A’urinveisinfeksjon (UTI), er din tisse helt blottet for bakterier, så ikke C’Det er ingenting å bekymre seg for.

Du kan ha penetrerende sex med det?

Det er best å fjerne puten før. Hvis du forlater det, kan du ytterligere skyve puten i vaginalkanalen, noe som forårsaker et potensielt ubehag.

Hvis du ikke er interessert i penetrasjon, men du vil være seksuell, er ikke-penetrerende seksuelle aktiviteter, som muntlig og manuell stimulering, ok.

Bunnlinjen

Akkurat som når det gjelder sykling, sett inn og fjerne en intern absorbering krever praksis. Alle’Start kan virke rart, men når du har kjøpt kjent med de riktige trinnene, vil du føle en profesjonell på kort tid.

Husk at interiørabsorberende er ikke det eneste valget. Det er andre metoder for menstruasjon, som absorbenter, menstruasjonskopper og til og med menstruasjonsundertøy.

Hvis du føler en konstant smerte eller uvanlige symptomer etter at du har gått inn eller fjernet puten, må du konsultere en lege. Det kan være noen qualcos’annet enn det krever medisinsk behandling.

Jen Anderson er en velvære samarbeidspartner på Healthline. Skriver og bryr seg ulike publikasjoner av livsstil og skjønnhet, med undertekster for refinery29, Byrdie, Mydomaine og Bareminerals. Når du ikke skriver, kan du finne Jen som praktiserer yoga, sprer essensielle oljer, se matnettverk eller drikk en kopp kaffe. Du kan følge hans opplevelser i New York Twitter Og Instagram.