16 Husholdningsemner som demonstrerer den helbredende kraften til mødre

C’er en helbredende kraft i # 8217; å bli behandlet, en kraft som mødre ser ut til å ha innately. For barn trodde vi at berøring av en mor kunne ta vare på enhver lidelse eller sykdom. At smerten var intern eller ekstern, møtene syntes alltid å vite nøyaktig hvordan de skulle lette det.

For emarginøse samfunn spesielt krever denne prosessen ofte at mødre skal handle samtidig som kulturelle depotere. Overført og lært av sine mødre, disse ritualene og # 8217; avledet stolthet blir intergenerational. Uten denne bevaring av praksis, kan disse hjemmemedisinene og vår tillit i deres helbredelse ellers gå tapt.

Fra Canada All’Ecuador, vi samlet historier om kvinner på hjemmemedisinene som ble hersket i deres liv.

Mens Steam Rubbing og Løk syntes å være favorittene i behandlingen av et bredt spekter av sykdommer, viser de forskjellige bakgrunner som disse behandler som kommer til å vise at kvinner rundt om i verden er mye nærmere knyttet til man kanskje tror.

Følgende historier blir fortalt å vise hvordan helbredelse når generasjoner. Vennligst ikke bruk disse historiene som en vitenskapelig forskningstest, medisinsk rådgivning eller behandling.

På hvordan å håndtere forkjølelse og påvirkninger

Del på PinterestDesign av Brittany England

Fra et barn har min mor alltid understreket betydningen av vår meksikanske kultur. Hver gang vi var syke, hadde han alltid et middel som han hadde lært av sin mor for å hjelpe oss med å føle oss bedre.

Da vi hadde en kald, satt han på en stol med en veldig varmt vannbøtte på våre føtter. Spotted Steam på plantene på føttene våre og gjorde oss dyp i vannet;.

Mens våre føtter var gjennomvåt, måtte vi drikke en varm kanelte. Vi vil alltid føle oss bedre etter dette. Jeg er tilgjengelig for å prøve igjen i fremtiden for barna mine.

& # 8211; Amy, Chicago

I tillegg til å bade med dampen, fikk jeg meg til å sove i en oppreist stilling fordi hun tilsynelatende lindret nesten umiddelbart utbruddet av en hoste.

Jeg ville bare bruke det som beklager å lese over # 8217; nå å gå til sengs.

& # 8211; Caylee, Chicago

Steam Rubbing Power Steam Rubbing har eukalyptus essensiell olje, som hjelper Smelter slimet i brystet. For å lære mer om Hjem Remedies for Catarr, klikk her.

Vokser opp i et nigeriansk hus, jeg vokste opp med en helhetlig forståelse av velvære. En vanlig kur mot en forkjølelse at min mor sendte meg til meg, er dette: Fyll en bolle med varmt vann (ikke varmt, varmt) og bland i en teskje vapks vaporub, så ta en klut.

Fukt oppvaskmaskinen med blandingen og legg den over bassenget. Sett ansiktet på kluten og pust dypt i 5-10 minutter. Dette vil slette brystene dine og uten tvil vil få deg til å puste igjen.

Det har ennå ikke blitt publisert i ethvert helsemagasin som jeg leser, men jeg anser det som et hellig middel.

& # 8211; Sarah, New York City

Da vi var små, hver gang en av mine søstre eller jeg begynte å føle seg vondt, fikk min mor oss til å gjøre gurgle med saltet vann. Hvis vi hadde ondt hals, nese som kjører eller noe influensalnende symptom, ville vi forvente å fortelle ham fordi vi visste at det første han ville ha gjort, nådde Morton Salt.

Hans mor gjorde alltid ham å gjøre det og trodde at saltet drepte bakteriene i halsen.

Alltid syntes å jobbe, eller i det minste hjelp. Jeg antar at jeg til slutt vil jeg også gjøre barna mine fordi jeg ikke vil ha vekten av å avslutte denne overtroiske syklusen.

& # 8211; Charlotte, New York City

Min mor lever av ingefær. Det har alltid vært en stor tilhenger av den interne for å rette opp et problem. Jeg visste aldri en tid da det ikke var noen krukke med ingefær øl bare forberedt i kjøleskapet. Ærlig talt er det hans berøring når du har kramper, overbelastning eller daze.

Grind ingefær med kalk og fortsetter å filtrere til glatt. Så legger han til fellmer og drikker det hver dag. Hevder at det bidrar til å styrke immunforsvaret. Jo sterkere er mye, jo bedre!

& # 8211; Hadiatu, Chicago

Min mor er gresk og sverger for varm rødvin for forkjølelse. La oss bety, & # 8220; varm rødvin & # 8221; Det betyr ikke mulled vin, men legg den røde du kjøpte i supermarkedet i en kopp og legg den i mikrobølgeovn i 30 sekunder.

Han mener at jeg behandler deg alkohol, men jeg tror det bare gjør det mer utholdelig. L’Jeg elsket fordi det betydde at jeg kunne drikke når jeg var yngre.

& # 8211; Jamie, Chicago

Ved kansellering av kutt og blåmerker

Del på Pinterest

For blåmertene ville vi ha spist en løk (eller noen røde grønnsaker), fordi det ble antatt at de som gikk direkte til røde blodlegemer og bidro til å reprodusere dem.

Å spise en løk hjalp meg faktisk, men bivirkningen er at hvis du trener eller sudd, har du en dårlig lukt fordi du i praksis bytter løk.

& # 8211; Gabriella, Guayaquil, Ecuador

Å vokse opp, min mor har alltid prøvd å helbrede oss selvsagt hver gang han kunne. Han hadde på seg og respekterte tradisjonene overlevert fra sin bestefar. Jeg har ofte gjort meg selv lett blåst eller fant meg med små kutt som spilte med mine fettere.

Min mor brukte avanserte potet peeling for å behandle mine sår. Poteter bidrar til å helbrede raskere ved å redusere betennelse. Også bidra til å bryte ned l’hyperpigmentering, så de er også gode for sår [arr] post-sår.

& # 8211; Tatiana, New York City

På infeksjoner til beroligende ører

Del på Pinterest

Jeg ble avlet utelukkende av min mor. Han ble født i Mexico og kom i USA i en ung alder. Noen av rettsmidler som den har vokst på, er de vi fortsatt bruker i dag.

Da vi hadde en mal d’øre, vasket ørene med varmt vann og deretter sette en peroksidhett i ørene til det luktet. Når han stoppet frizzze, la vi ham flyte.

& # 8211; Andrea, Houston

Ingen fikk lov til å røyke hjemme, men hver gang noen begynte å inngå en ‘øre, vendte min mor på en sigarett og satte den i # 8217; øre for å lindre kløe.

Jeg tror ikke det fungerer virkelig, selv om du og en rekke kvinner i den gamle generasjonen jeg møtte?.

& # 8211; Paloma, Chicago

På’eliminering av hodepine

Del på Pinterest

Practices of Southern Italia er forankret i overtro, hedensk og ritualer. Hver gang jeg har hodepine, insisterer min mor at det skyldes det onde øyet, det onde øyet, og utfører et ritual av olje og vann.

Lov, akkurat som andre gjør med teblader, som olje, beveger oljen mot vann;. Hvis C’Det er tilstedeværelsen av ondt øye, følger en «8217; en annen bønn for å frigjøre personen fra & # 8220; forbannelse & # 8221;. For å være ærlig, fungerer det!

– Elisabetta, Toronto

Et middel som min morsgraver er å bruke damp gnidning på templene, på baksiden av ørene og på baksiden av nakken. Etter å ha påført gnidningen til damp, skrell en løk og grill skinnene til de er varme og myke. En gang myk, legg saltet over dampen. Så legg peeling av hot løk på templene.

Han gjør det hver gang han har hodepine. L’Han lærte fra sin mor og ble levert ned for noen generasjoner.

& # 8211; Maria, Chicago

For å eliminere problemene som påvirker huden

Del på Pinterest

I Honduras brukte min mor asken av brensel da hennes brødre hadde hudutslett eller hudutslett. Tilsynelatende vil asken øke bakterier, kjemiske og skitne stoffer på overflaten av huden, så når aske ble vasket bort, var toksinene også.

Det ligner på hvordan folk nå bruker kullmasker for problemer som overflødig olje.

& # 8211; Amelia, Chicago

For myggbitt holdt min mor en halv flamme av ovnen. Når det er forgitt filen, ville det bare bli kult, siden det må være varmt nok til å jobbe. Så gnidd den forkrevne delen på bitt: mer juice, bedre.

Dette akselererte gjenopprettingsprosessen og eliminert kløe. Jeg gjør det definitivt igjen i dag fordi det er så effektivt og økonomisk. Min mor l’Han lærte av sin mor og svigermor. De har brukt alt dette lille trikset.

& # 8211; Julyssa, Chicago

Husholdningsartikler for ansikts karbonmasker er en populær ingrediens for hudpleie, men gjør din forskning før du bruker noen form for aske eller syrevæske på ansiktet. For forslag til hvordan du rengjør huden, klikk her.

Å lindre kramper og magesmerter

Del på Pinterest

Min mor sverget på en te basert på løk peeling at hennes mor og hennes bestemor pleide å la dem lindre menstruasjonssmerter. Fra en planlegging (og naiv) tenåring, har jeg alltid nektet tilbudet og trukket ut for mange midolpiller.

Men en dag var smerten min for uutholdelig, så jeg ga opp. Med mitt sjokk fungerte det.

Selvfølgelig hadde han ikke en eksepsjonell smak og # 8217; Jeg sødes litt og honning, men løkte som ble lenished min menstruasjonskramper raskere enn noen pille. Siden da fant jeg imidlertid andre te med den beste smaken som utgjør, men denne erfaringen vil alltid forbli i boken min som en av de mange definisjonene av mamma, mamma vet bedre & # 8221;.

& # 8211; Hvit, New York City

Klistret fra min mormor, fikk jeg skje med ricinusolje av ulike grunner, men fremfor alt som en måte å lindre magesmerter. Den har en fryktelig smak, men sikkert fungerer det for meg. Personlig tar det vanligvis to eller tre spiseskjeer fordi det når sitt fulle potensiale.

& # 8211; Shardae, Detroit

Helbrede og sakte, er tanken som teller

I dagens moderne verden har mødre fra ulike miljøer ansvaret for å bevare gamle kulturelle hjemmemedisiner og # 8211; en praksis i # 8217; ydmykhet, for å bremse og gå tilbake til våre røtter.

Å vokse opp, min mor har svoret på skjeer med honning for å lindre ondt i halsen, sitronsaft for å behandle cystisk akne og skiver poteter for å avverge feber. Han stolte på disse hjemmemedisinene, overlevert fra sin mor før han kom til noe annet. Noen ganger jobbet disse rettsmidler, selv om de ikke ofte gjorde det, men det gjorde ikke noe.

I disse scenariene var det alltid tanken som betydde mer.

Western Culture har belastet velvære, spesielt i USA, hvor bedrifter og organisasjoner fortsetter å seire over’helsevesenet. I prosessen har vi blitt vant til umiddelbar tilfredsstillelse i stedet for fullstendig og pasientheling.

Kanskje da er de våre mødre, i stedet for rettsmidler selv, som virkelig eier kraften til å helbrede oss. Når dem og lytter til sine historier, kan vi oppdage delene av vår historie som forblir hellige.

Adeline er en algerisk muslimsk frilansskribent basert i Bay-området. I tillegg til å skrive til Healthline skrev han for publikasjoner som Medium, Teen Vogue og Yahoo Lifestyle. Han er lidenskapelig om hudpleie og utforsker kryssene mellom kultur og velvære. Etter svette under en varm yoga-sesjon, kan du finne den med en ansiktsmaske med et glass naturlig vin i hånden hver kveld.