16 Husholdningsemner for vorter Du kan prøve i dag

Vi inkluderer produkter som vi tror på våre lesere. Hvis du kjøper lenker på denne siden, kan vi tjene en liten kommisjon. Her er vår prosess.

Fordi folk føler seg hjemme rettsmidler?

Vorterne er ufarlige vekst på huden. De er forårsaket av humane papillomavirusinfeksjoner (HPV).

Vognene er smittsomme. De kan gå alene, men de kan være nødvendige uker, måneder eller år.

Konvensjonelle behandlinger inkluderer kjemisk peeling, kirurgi, frysing og laseroperasjon. Disse behandlingene kan være dyre og forårsake hudirritasjon.

A’Et annet alternativ er å prøve Natural Home Remedies for Warts.

Ikke for kjønnsvorter eller vorter på ansiktet

Hvis du har kjønnsvorter eller vorter på ansiktet ditt, ikke prøv disse rettsmidler. Huden i disse områdene er ekstremt følsom, så besøk legen din.

Fordi noen hjemme rettsmidler kan fungere

[Sett inn kroppsbilde]

Et naturlig antiviralt middel kan undertrykke HPV. Andre rettsmidler inneholder enzymer som sies å handle mot viruset.

Noen behandlinger inneholder naturlige syrer som bidrar til å fjerne infisert hud. L’Målet med enhver behandling er å endre immunreaksjonen til HPV. Imidlertid vil han ikke drepe viruset, så vorterne kunne komme tilbake.

Husholdningsartikler fra kjøkkenet ditt

Eple cider eddik

Du tror at 8217; eple eddik fungerer som salicylsyre. L’Salisylsyre er en vanlig behandling for vorter som fjerner infisert hud.

L’eddik har naturlige antimikrobielle egenskaper som kan bidra til å bekjempe HPV, men ytterligere studier er nødvendig.

For å prøve det, bland 2 deler epler eddik og 1 del av vannet. Senk en bomullspute med denne blandingen. Plasser den på vorten og dekk den med en bandasje. La den stå på i tre eller fire timer.

Fortynn alltid epleeddik med vann. L’Syren kan forårsake kjemisk irritasjon og brannskader. Også, ikke bruk det på åpne sår.

Kjøp L’Apple eddik.

Bananskall

Det sies at kaliumet i bananskallet kan kjempe mot HPV.

Imidlertid forbinder ingen forskning kalium til behandling av vorter eller virale hudinfeksjoner. Også, det er ingen vitenskapelig bevis på at Banana Skins kjemper HPV;.

Hvis du vil prøve det, gni innsiden av en bananskall på vorten. Gjenta hver dag.

hvitløk

[Sett inn Blockquote:

Hvitløk, et tradisjonelt hjemmelaget middel

L’hvitløk har en lang historie med bruk for å behandle hudsykdommer som psoriasis, cheloid arr og calluses. Brukes også til bakterielle, sopp- og virusinfeksjoner som vorter. I en 2014 Studio, L’hvitløk ekstrakt fjernet vorter innen fire uker. Vorter har ikke returnert.

L’Allicin, hovedkomponenten i hvitløk, har mikrobielle effekter. Det virker ved å ødelegge enzymer i skadelige patogens agenter.

Å behandle vorter med hvitløk, knuse 1 krysse og bland den med vann. Påfør på vorten og dekselet med et bandasje. Gjenta hver dag i tre eller fire uker. Du kan også bruke juice d’hvitløk eller gni en krystall på vorten.

Peel d’oransje

Et annet populært middel for vorter er skrellingen av oransje;. Er et billig alternativ, men det er ingen vitenskapelige data for å støtte det.

Dette middelet inkluderer å gni en peeling d’oransje på vorten en gang om dagen. Formentlig vil vorten forandre farge, det vil bli mørkt og vil da falle. Dette kan ta to uker eller mer.

Ananas

L’ananas inneholder bromelain, en blanding av enzymer som fordøyer proteiner. Det antas at bromelin fjerner vorteroppløsende proteiner i # 8217; HPV. Selv om det er noen data for å støtte den potensielle effekten av bromelain i behandlingen av visse medisinske forhold, er det ingen vitenskapelige studier for å støtte bruken for å fjerne vorter.

Folk rapporterte å ha fjernet vorter med ananasjuice på forskjellige måter. En metode består i # 8217; Senk vorten i ananasjuice hver dag. A’annen teknikk består i # 8217; påføring av den ferske ananas hver dag.

Potet

Folk sier at potetjuice kan «dehydrere» 8221; en vorte, men det er ingen studier på effektiviteten.

For å prøve denne metoden, kutt en liten potet i halvparten. Gni siden kuttet på vorten opp for å dekke den med potetjuice. Gjenta to ganger om dagen.

Tarlassacum gress

Mange tenker på løvetann som en, irriterende ugress. Men den gamle kinesiske og Midtøsten medisin bruker løvetann for sine medisinske egenskaper. Løvetannemelken, eller SAP, er et tradisjonelt middel for hudsykdommer som vorter.

TIL Studer på dyrene i 2011 fant at løvetannekstraktet kan støtte kollagenproduksjonen, redusere huden betennelse og beroligende irritasjonen. EN 2012 studie Han bestemte seg også at løve tenner har antimikrobielle komponenter. Disse egenskapene kan være nyttige for å bekjempe vorter, men videre forskning er nødvendig på # 8217;.

For å prøve denne metoden, bry deg en løvetann og klem den klissete hvite lymfen. Påfør på vorten en eller to ganger om dagen. Gjenta i to uker.

Bruk aldri løve tenner som har blitt sprayet med kjemikalier.

Husholdningsartikler fra badet ditt

Aloe vera

Folk bruker aloe vera gel for hudsykdommer som forbrenning og psoriasis. Hvis din vorte er purriginøs eller smertefull, kan gelen gi lettelse.

Aloe Vera Gel kan også bekjempe patogene midler, inkludert virus. EN2016 studio oppdaget som fungerer mot typen 1 & # 8217 herpes simplex virus, men det er ingen studier på de spesifikke fordelene med HPV.

Å bruke l’Aloe, fjern et blad fra en aloe vera plante. Påfør gelen på vorten. Gjenta hver dag.

Kjøp Aloe Vera Gel.

Aspirin

L’Aspirin kan også kvitte seg med vorter. Hovedbestanddelen er salicylsyre, en felles ingrediens i behandlinger for benkvorter.

L’Salisylsyre virker som løsner den infiserte huden. Over tid fjerner dette vorten.

Det antas at L’aspirin har en lignende effekt. Den foreslåtte metoden er å knuse aspirin tabletter og blande dem med vann. Påfør deigen på vorten og dekk med et bandasje om natten.

Kjøp l’aspirin.

Gjennomsiktig neglelakk

Transparent emalje er et middel for anekdotiske vorter. Det sies at & # 8220; Suffocates & # 8221; Viruset, men det er ingen konkret bevis på sin effektivitet.

I det minste kan gjennomsiktig emalje fungere som et beskyttende belegg.

Metoden inkluderer vortebelegget med gjennomsiktig emalje. Noen mennesker gjør det hver annen dag, mens andre gjør to eller tre ganger om dagen.

Kjøp en gjennomsiktig emalje.

C-vitamin

Vitamin C har immunforbedringsegenskaper. Dette vitaminet er også viktig for helbredende sår og sunt hudvev. Du tror at jeg kjemper med HPV, men mer pålitelige tester er nødvendig.

For å prøve det, knuse en vitamin C-tablett og bland den med vann. Påfør deigen på vorten, dekk med et bandasje og la det handle for en natt. Gjenta hver dag.

Noen sier at sitronsaft og vitamin C gjør en mer effektiv pasta. Kan skyldes surheten av sitronsaft. Sitronsaft kan irritere huden, så bruk den med forsiktighet.

Kjøp vitamin C.

Vitamin E

Et annet hjem rette for vorter er vitamin E. Dette næringsstoffet er viktig for et sunt immunsystem. Du tror at bedre reaksjonen i kroppen din, men det er ingen studier for å støtte denne utsagnet.

Du kan bore en vitaminkapsel og påfør oljen på vorten. Beskytt vorten med et bandasje og hold det poserer hele natten. Gjenta hver dag i to uker.

Kjøp Vitamin E.

Fra din lokale butikk

Propolis D’Bee

Honningbier produserer et lignende harpiksstoff som kalles propolis. Den er laget av vegetabilske stoffer, Voks D’bier, pollen og bier enzymer.

For å bruke propolis, bruk det på vorten. Sett en bandasje over og la den være for en natt. Gjenta hver dag.

Du kan også konsumere propolis for en økning i Immunitet. Dette kan hjelpe kroppen din å bli kvitt vorten.

Kjøp propolis d’bier.

Castor Oil

L’Castor Oil er et antimikrobielt og antiinflammatorisk middel. Den brukes som et naturlig middel for vorter, ringorm, flass og andre hudsykdommer.

Påfør ricinusolje på vorten hver dag. To eller flere uker kan være nødvendig før vorten faller.

Kjøp ricinusolje.

teip

Adhesive Tape er en av de mest populære hjemmemedisinene for vorter. Det er billig og lett å finne. Det sies at limbåndet fjerner huden smittet over tid.

Forskning på # 8217; Effektiviteten til klebemiddelet er foreldet. EN 2002 studie har oppdaget at limbåndet er mer effektivt enn frysing, men i konflikt 2007 studie foreslo at limbåndet ikke er bedre. Ny og oppdatert forskning er nødvendig.

For å bruke limbånd, fest et lite stykke på vorten. Fjern det hver tredje eller seks dager. Senk vorten i vann og gni med pimpsten eller emeriglio stein. La det oppdages i 10-12 timer. Gjenta prosessen.

Hvis du har sensitiv hud, bruk tape med forsiktighet. Det kan forårsake rødhet, irritasjon og blødning.

Kjøp limbånd.

Te tre olje

L’# 8217 Olje; Tea Tree er et kraftig antimikrobielt middel. Det brukes til å behandle hudsykdommer som akne, fot D’atlet og andre hudinfeksjoner. Antivirale egenskapene til oljen kan også bidra til å bli kvitt vorter.

Noen metoder foreslår at du søker L’# 8217 olje; te tre på vorte, men den ikke-fortynnede oljen kan forårsake hudirritasjon. Dill det alltid for først.

For å gjøre dette, legg til 1-2 dråper meleucaolje med 12 dråper av en vektorolje, som L’mandel eller ricinusolje.

Tilsett 3-4 dråper av denne blandingen på en bomullspute. Sett det på vorten i 5-10 minutter. Gjenta to eller tre ganger om dagen.

Ved irritasjon kan det være nødvendig å fortynne det enda mer.

Kjøp’# 8217; Tea Tree.

L & # 8217;

Vorter går vanligvis bort fra solskinn. Naturlige hjemmemedisiner for vorter kan bidra til å akselerere prosessen.

De fleste behandlinger støttes ikke av forskning basert på «bevis. Men noen bekrefter at disse rettsmidler jobbet for dem.

Gjør alltid en testplaster først. Selv naturlige behandlinger kan forårsake hudirritasjon.