15 sunne konturer for Thanksgiving

Thanksgiving Party of Quest’år bør ikke være en Epic Calorie Bomb. Det er mange sunne måter å gjøre ferien fantastisk deilig og uten skyld.

Vi siktet Internett for å ta disse sunne takksidene, som alle har blitt testet av kjente bloggere som inkluderer verdien av å gi en velsmakende tallerken som du ikke føler deg som en kalkun.

1. Tranebærsalat, appelsiner og quinoa

En blogger viser denne sunne salatoppskriften som skapt for hele matvarer som presenterer karakteristiske smaker av Thanksgiving. Kombiner ferske ingredienser som kål, quinoa, tranebær, appelsiner, granateple og honning. Du kan også legge til valnøtter for å gjøre det mer næringsrik.

Få oppskriften!

2. Tranebær saus og sirup d’lønn

Bruk sirup d’Maple i stedet for sukker for en ny touch av smak på en gammel favoritt.

Få oppskriften!

3. Blomkål puree av lav karbohydratost

På ingen måte bør du hoppe over potetmos i løpet av ferien! Poteter er fine, men blomkål mashed er et mindre rikt karbohydratalternativ. For å opprettholde den sunne naturen til oppskriften, kan du prøve 2 prosent eller helmelk i stedet for krem, og gå med en tynn ost.

Få oppskriften!

4. Søtpotetkasser med Pecan Maple Seal

Del på Pinterest

Jessica på kjøkkenet deler dette lette og veganske vendepunktet på den tradisjonelle søte potethalsen. Inneholder mandelmel, mandelmelk og kokosnøttolje.

Få oppskriften!

5. Rengjør gryteren til grønne bønner med fylling av parmesan-krummer

Hopp over ingrediensene i esken og vær frisk. Slå sammen dine grønne bønner med mandelmelk, fullmakt mel og sopp for å skape denne favoritten for ferien.

Få oppskriften!

6. Roast butternut gresskar med parmesan og hvitløk

Ta fersk gresskar og steke med smaker som vil gjøre din nye favoritt. Klipp gresskaret trygt, og du er på den rette veien for å nyte et sunt, sesongbasert gresskar som vil være en suksess til din takk!

Få oppskriften!

7. Stekt og fylt ekorn gresskar

Det koselige forkleet deler denne parabolen som ikke bare hilser, men det ser ut som et stykke bord inspirert av samlingen. Disse er fylt med hakket kjøtt, svarte bønner, ris, solsikkefrø, rind d’oransje og koriander, blant annet ingredienser. For A’enda sunnere alternativ, bruk Ground Turkey Breast.

Få oppskriften!

8. Pomegranate Salat, Pears and Pistachios

Del på Pinterest

Denne ferske salaten tilbyr noen sesongbaserte retter, inkludert pære, eple, granateple og pistachio. Rapviva din takk bord med en’lett og lett salat som smaker tutt’annet enn vanlig. Kondenten er velsmakende og inkluderer gresk yoghurt med et høyt proteininnhold.

Få oppskriften!

9. Quinoa, avokado og eple salat

Samlethettable kombinerer ferske ingredienser som skaper en sunn Thanksgiving Contour og en perfekt blanding av høst smaker!

Få oppskriften!

10. Brusselspirer og stekt gresskar

Selv de største brusselspirene haved vil sette pris på dette settet av stekte grønnsaker. Et sesongbasert belegg av vinaigrette med Dijon Cranberry gir disse grønnsakene en karakteristisk julen smak.

Få oppskriften!

11. Glutenfri fylling

En ytterligere fordel ved denne oppskriften er at du også vil lære å forberede hjemmelaget brød og glutenfrie. Så legg til selleri, hvitløk og en PO & # 8216; av velsmakende krydder med å skape en fylling som alle dine gjester kan nyte.

Få oppskriften!

12. Bakt asparges frites

Del på Pinterest

Oppdag en ny måte å servere asparges på. Disse brødsmulene med breadcrumbs dekket med panko breadcrumbs og er tilberedt, ikke-stekt! Jeg er en ideell mat for å plage fingrene som vil gjøre en fengslende oversikt på Thanksgiving-bordet ditt.

Få oppskriften!

1. 3. Sitron grønne bønner med mandelbrødsmuler

Det blir krydret! Gi et snev av friskhet til dine grønne bønner i løpet av juleferien med denne salte oppskriften som kombinerer persille, hvitløk og pepper.

Få oppskriften!

14. Kålsuppe stekt hette med hasselnøtter og sitron

Dør noe annerledes på Thanksgiving-bordet med denne steke kål slaw oppskrift. Inkluderer hasselnøtter og sitron: et uvanlig par som passer perfekt.

Få oppskriften!

15. Brulee av knuste søte poteter

Søte poteter er deilig og allsidig. Se hva denne bloggeren gjorde da han forvandlet dem til en brulee godhet!

Få oppskriften!