15 Sunn Mango Oppskrifter

Mango er ikke bare en av de mest populære fruktene i verden, de er også utrolig bra for deg. Dyrket for første gang i India i over 5000 år siden, inkluderer deres fordeler en reduksjon i risikoen for noen typer kreft, en reduksjon i risikoen for makuladegenerasjon og en forbedring i helsen til bein, fordøyelse, hud og av hår.

Det tilbyr sine kunder, enten det er naturlige eller juridiske personer, et lag som er spesialisert på baneområdet uaktsomhet, i stand til å gi konkret råd og bistand i saker, i saker som: en studie Støttet av US Department; US Landbruk og National Mango Board viste at folk som regelmessig spiser Mango, har en tendens til å ha en total bedre næringsstoff og en generell kvalitet på kostholdet.

Hvis dette ikke var nok, er det andre gode nyheter: Mangoene er deilig og allsidig. Selv om det ikke er noe som å spise en fersk mango og la saften dryppe fra haken, er det utallige oppskrifter som bruker mango i morsomme, velsmakende og unike måter.

Mango Guacamole

Del på PinterestBildekilde: Monter foodie venner

Mango kan gjøre alt mer deilig, selv guacamole. Denne oppskriften av fit foodie venner viser at enkelhet er nøkkelen: forbereder en velsmakende saus med bare en håndfull ingredienser i noen få enkle trinn.

Få oppskriften.

Chutney av indisk mango

Chutneys er søte krydret spalmbaserte creme. Denne oppskriften på en indisk mango chutney kommer fra dristig gourmet. Du kan lage mat eller bruke den som spredning på kjeks eller smørbrød.

Få oppskriften.

Roll-up av mango frukt

Del på PinterestBildekilde: Bare en smak

Hvis du har barn eller du bare vil ha søte snacks, er disse hjemmelagde frukt delikatesser perfekt. Den beste delen av denne enkle, bare oppskriften på smak? Krever bare en ingrediens: fersk og moden mango.

Få oppskriften.

Aamras

Aamras er en enkel indisk tallerken som i hovedsak er mande masse smaksatt med krydder som kardemomme og ingefær. Du kan spise den som com’det er som dessert, eller bruk den som en saus eller spredt med de fattige. Fra en’se på denne oppskriften fra Veg Oppskrifter av India.

Få oppskriften.

Spicy tunfisk og myke våren vårruller

Del på PinterestBildekilde: Matlaging for holder

Du liker sushi? Da vil du elske disse vårrullene med tunfisk og mango sushi. Fyllingen er innpakket i delikat rispapir. Matlaging for holder gjør det virke enkelt, men noen forsøk kan være nødvendig før du perfeksjonerer disse fantastiske delikatesser!

Få oppskriften.

Kale Mango Salad

Noen mennesker unngår råkål, til tross for alle sine helsemessige fordeler. Men tvil om den sterke smaken av hardgrønn kan settes til side med denne oppskriften, bare visst. Den tilsatte mango og honning vil ikke forlate noe annet enn yum i munnen.

Få oppskriften.

Laks tacos chipotle d’Maple med mango saus

Del på PinterestBildekilde: Jessica Gavin

Du vil gjenopplive hverdager eller forbløffe noen gjester til middag? Sett sammen Denne velsmakende parabolen Jessica Gavin krever bare noen få enkle trinn.

Få oppskriften.

Mango Black Bean Salad

Denne salaten ville være flott servert i en sommer grill. Du kan kaste en gigantisk skje eller bruke den sammen med tortilla chips som en saus. Fra missinformasjon, blir salater ikke mye lettere (eller mer velsmakende) av det.

Få oppskriften.

Mango agurksalat med cayenne saus og basilikum til filer

Del på PinterestBildekilde: Hei! Jalapeno

Denne forfriskende og skarpe salaten er tilberedt på noen få minutter. Servile ved siden av en krydret hovedrett eller ta den til en piknik.

Få oppskriften.

Mango Sriracha saus

En liten & # 8216; av krydret og litt’av søtt: Denne kiipfastige sausen kombinerer alle de rette smaker. Oppskriften krever mango, sriracha pulver og andre krydder. Det ville være flott med integrerte kjeks eller grønnsaker.

Få oppskriften.

Mango kylling på eplene

Del på PinterestBildekilde: Gunny Sack

Denne oppskriften av Gunny Sack er rik på smak og farger! Inneholder eple, honning, hvitløk, lime, mango, koriander og mer. Servil på ris eller rulle i tortillas for en rask og imponerende middag.

Få oppskriften.

Kylling og mango kjøttboller

Denne oppskriften på kylling og mango kjøttboller er en perfekt løsning for spill dag snacks eller til og med for et nattlig måltid. Slanking spiser ville sikkert ha gjort denne sunne oppskriften med hakket kylling kjøttboller lagt til.

Få oppskriften.

Mango og Quinoa salat

Del på PinterestBildekilde: Vårkjøkken

Noen ganger er en enkel salat den perfekte måten å løsne støpselet fra dagen. Denne salaten passer sikkert til kontoen når du vil ha noe sunt, men rikelig. Fra vårkjøkkenet er grunnlaget for salaten Quinoa Superfood.

Få oppskriften.

Kylling i grønn mango saus til kokosnøtten

Tynn skiver kylling i denne oppskriften av Carlsbad-cravings betyr at Goodness of the Mango er impregnert i hver bit. Parabolen har spesielt latinamerikansk smaker & # 8211; Med jalapeño, lime, cumin og pulver pepper, alt myknet med mango.

Få oppskriften.

Mango Rasam

Vi satser på at du ikke har prøvd, og hvis du gjorde det, fordi du gjorde det, fordi det er skjult? Mango Rasam er en rå populær suppe på kjøkkenet i den sørlige India. Du må kanskje handle i en importert kjøpmann for å finne noen av ingrediensene i denne parabolen, men vi tror det vil være verdt det.

Få oppskriften.