15 Nyttige ressurser som brystkreft mødre burde vite

Hvis du er en ung mor med metastatisk brystkreftdiagnose (MBC), administrer din tilstand og ta vare på barna dine samtidig, kan det virke skremmende. Administrere ansvaret for foreldre som følge med doktors avtaler, lange sykehusopptak, en tidevann av nye følelser og bivirkninger av medisinene dine, kan virke umulig å administrere.

Heldigvis er det mange ressurser du kan kontakte for råd og støtte. Ikke vær redd for å be om hjelp. Her er bare noen av de mange ressursene til din disposisjon.

1. Rengjøringstjenester

Rengjøring av en grunn Det er en ideell organisasjon som tilbyr gratis innenlands rensing til kvinners utsatte kvinner for enhver type kreft i Nord-Amerika. Skriv inn informasjonen din om deres nettside for å bli kombinert med et rengjøringsfirma på 8217 i nærheten av deg.

2. Forberedelse og levering av mat

På tjeneste i Washington-området, DC, Mat og venner Det er en ideell organisasjon som gir måltider, matvarer og ernæringsmessige råd til folk som bor med kreft og andre kroniske sykdommer. Alle måltider er gratis, men for å være egnet må du bli rapportert av en helsepersonell.

Magnolia måltider hjemme er en’annen organisasjon som gir næringsstoffer til syke mennesker i kreft og deres familier. Magnolia er for tiden tilgjengelig i deler av New Jersey, Massachusetts, New Hampshire, North Carolina, Connecticut og New York. Du vil motta tilberedte måltider for å tilfredsstille dine ernæringsmessige behov for deg og din familie, hvis ønskelig.

Hvis du bor andre steder, spør legen din eller helsepersonell informasjon om forberedelse og levering av mat i ditt område.

3. Felt for barna dine

Sommerleirer kan være en fantastisk måte for barn å slappe av, finne støtte og foreta en «Funny Adventure».

Camp Kesem tilbyr gratis sommerleirer for barn med en forelder som har eller hatt kreft. Feltene finner sted på Universitets-campusene I alle USA.

4. GRATIS CODDLES

Kreftbehandling kan være tutt’annet enn å slappe av. Non-profit United Cancer Support Foundation Gir støttepakker & # 8220; bare 4 U & # 8221; Som inkluderer avslappende personlige gaver til bruk under kreftbehandling.

Ser bra ut, bedre Det er en’annen organisasjon som kan lære deg skjønnhetsteknikker under behandling av kreft, som kosmetikk, hudpleie og styling.

5. Transporttjenester

De American Cancer Society kan gi deg en gratis passasje til behandlingen din. Bare ring deres gratisnummer for å finne et løp i nærheten av deg: 800-227-2345.

Du må fly et sted for din omsorg? Aerial Charity Network Gir gratis flyselskap for pasienter med medisinske og økonomiske behov.

6. Søk etter kliniske studier

BreastcancerTrials.org Det gjør det enkelt å finne en klinisk eksperimentering. Å være en forpliktet mamma, har du sannsynligvis ikke tid eller tålmodighet til å sile hundrevis av kliniske studier i hele landet.

Med dem Egendefinert korrespondanseverktøy, Du kan identifisere studien som passer til din spesifikke type brystkreft og dine individuelle behov. Ved å delta i en klinisk prøve, vil du ikke bare ha tilgang til innovative behandlinger og fremvoksende terapier for MBC, men du vil bidra til fremtiden for brystkreftbehandling.

7. Samle vennene dine med mange hjelpende hender

Dine venner og familie vil sannsynligvis ønske å hjelpe, men du kan ikke ha tid eller konsentrasjon for å organisere sin hjelp på den mest effektive måten. Folk har også en tendens til å være mer villige til å hjelpe når de vet nøyaktig hva du trenger. Det er her at hun kalte en’organisasjon Lotsa hjelper hendene trinnene inne

Ved hjelp av deres nettside eller mobilappen, kan du samle ditt samfunn av hjelpere. Så bruk deres hjelpeplan for å sende støtteforespørsler. Du kan be om ting som måltider, rides eller barnevakt. Dine venner og familie kan registrere deg for å hjelpe og # 8217; appen vil sende sine påminnelser automatisk.

8. Sosialassistenter

Onkologi Sosialarbeidere er utdannede fagfolk som arbeider for å bidra til å gjøre L’hele kreftopplevelsen enklere for deg og dine barn på alle mulige måter. Noen av deres ferdigheter inkluderer:

  • Gi følelsesmessig støtte for å redusere angsten og øke håpet
  • Undervise deg nye måter å gjøre det på
  • Ved å hjelpe deg med å forbedre kommunikasjonen med ditt medisinske team og dine barn
  • Ved å gi deg informasjon om behandling
  • Hjelp med finansiell planlegging og # 8217; forsikring
  • Ved å gi deg informasjon om andre ressurser i samfunnet ditt

Spør legen din en utsatt for en sosial assistent i onkologi. Du kan også komme i kontakt med en sosialarbeider ved å ringe ingen profitt arbeidsorganisasjon Hopeline på 800-813-håp nummer (4673).

9. Finansielle assistanse programmer

Medisinske utgifter kan akkumulere i tillegg til utgiftene knyttet til # 8217; barns avl. Det er mange organisasjoner som tilbyr økonomisk bistand til de som trenger det. Be om hjelp til din sosialarbeider for å be om disse former for hjelp:

De fleste farmasøytiske selskaper tilbyr også narkotika til reduserte priser eller vil gi en kupong for å dekke eventuelle kopieringskostnader. Du kan finne detaljert informasjon om kondisjonen og dekning av det farmasøytiske selskapets nettside eller på nettstedet for det spesielle merket av foreskrevne medisiner.

10. Bøker

Dine barn kan ha problemer med å håndtere kreftdiagnosen din. Det er viktig å holde kommunikasjon med dem, men å starte samtalen kan være vanskelig.

Her er noen bøker som tar sikte på å hjelpe foreldrene til å snakke med sine barn av kreft og behandling:

11. Blogg

Blogger er en utmerket måte å lese historiene til andre som opplever noen av dine egne erfaringer.

Nedenfor er noen blogger for å lete etter pålitelig informasjon og et støttefellesskap:

12. Støttegrupper

Møte andre kvinner og mødre som deler diagnosen din, kan være en stor støtte og valideringskilde. En støttegruppe som er spesielt dedikert til pasienter med metastatisk sykdom, kan være den mest nyttige for deg. Metavivor peer-to-peer støttegrupper kan bli funnet i USA.

Du kan også spørre legen din eller sosialarbeider hvis det anbefales lokale MBC-støttegrupper.

1. 3. Mentorer en mot en

Du bør ikke møte kreft alene. Hvis du foretrekker en individuell mentor i stedet for gruppestøtte, vurderer du ideen om å finne en Mentor Angel & # 8221; med Angels Imerman.

14. Pålitelige pedagogiske nettsteder

Du kan bli fristet til å søke etter Google Alt om MBC, men det kan være mye feil informasjon, foreldet informasjon og ufullstendig online informasjon. Bruk disse pålitelige nettstedene til å svare på dine spørsmål.

Spør legen din mer informasjon hvis du ikke finner svarene fra disse nettstedene:

15. Hvis du er gravid

Hvis du er gravid og du er diagnostisert med kreft, Håper for to & # 8230; Gravid nettverk med kreft Tilbyr gratis støtte. L’organisasjonen kan også komme i kontakt med andre som er for tiden gravid med kreft.

Ta bort

Søk etter hjelp når du trenger det. Din energi kan være begrenset under behandling av kreft, så prioritet er nøkkelen. Be om hjelp gjenspeiler ikke dine ferdigheter. Gjør ditt beste for å ta vare på barna dine mens du surfer i livet med MBC.