15 drinker for å forbedre helsen din om morgenen

Du visste at de fleste av oss begynte allerede dehydrert?

Tenk på det: sove syv eller åtte timer per natt er lang tid å holde seg uten vann. Og dette uten å telle andre faktorer som kan være på spill, som kanskje et par glass vin for lenge før.

Så når du våkner, er kroppen din sannsynligvis allerede litt dehydrert.

De gode nyhetene skjønt? Dette kan lett løses.

Mens vannet alltid er det beste alternativet for å starte dagen, kan andre sunne libasjoner spille en gunstig rolle.

Oppdag de beste drikkene til å nippe om morgenen for hydrering, bakrus, energi, stimulere metabolisme og mer.

1. Klargjør glasset D’Morgenvann

Del på Pinterest

Fordelene med drikkevann (minst 2 kopper) som første om morgenen er mange. I tillegg til å eliminere toksiner og levere den nødvendige hydrering, kan denne mengden vann gjøre det Øke stoffskiftet ditt.

Oppdater koppen din med hint av vitaminer

Men hvem sa din kopp D’Morgenvannet må være enkelt? Sett i infusjon l’vann med sitron (eller andre sitrusfrukter), urter, agurk og frukt.

Bonus: L’Sitronvann gir også en dose av immunostimulanter Vitamin C & # 8211; Bare 1 oz sitronjuice inneholder nesten en fjerde av din anbefalte daglige dose av vitamin C.

Legg til en skje med epleeddik

Vi vet at selv bare ideen om å drikke eplecider eddik (ACV) kan forårsake buede øyenbryn, men det er derfor du burde. Har blitt vist at epleeddiken minker glykemi og hjelp Vekttap. De første studiene tyder også på at ACV kan hjelpe Drep de patogene agenter.

Å samle fruktene av dette Stimulerende metabolisme drikk, bare bland 1 spiseskje epler eddik i glasset om morgenen.

Velg den glitrende vinen eller kokosnøtten

L’Musserende vann kan være en «8217; fuktighetsgivende og morsomt alternativ, men forsikret bare for å drikke rent og usøtede ting.

Også det forfriskende kokosnøttvannet er et godt alternativ og rik på næringsstoffer, mineraler og Antioksidanter.

2. Fuktighet mens metabolismen øker

Du vil ikke drikke H2O når du våkner? Selv om vi sterkt anbefaler å starte dagen med et glass vann, her er noen alternativer med hvem kroppen din også vil gå bra.

Forbedre stoffskiftet ditt med grønn te

Nipping Green Tea tilbyr mange helsemessige fordeler takket være den høye dosen av Antioksidanter. En av disse fordelene er et stort løft til stoffskiftet ditt. Studier har vist at grønn te ikke bare øker metabolsk nivå, Men det kan også hjelpe utmattelse.

Hold sulten med en kuletett kaffe

Mens kaffe alene viste deg for å dra nytte av metabolisme, drikk en kopp kuletett kaffe som først om morgenen vil gi en dobbel plikt.

Dette er fordi begge deler Kaffe Og MCT (gjennomsnittlig kjedefett) har en effekt på metabolisme. Når det gjelder å forberede en kollisikker kaffe, kan du prøve kokosnøttoljen (en rik MCT-kilde) eller L’MCT-olje, men sørg for at du ikke erstatter en næringsrik frokost med denne herlige morgendagen.

3. Du føler deg sliten? Drikke dette for energi; energi

Del på Pinterest

Øk din energi med vegetabilsk juice

Hvis morgenkaffeinen ikke virker, tror du at du bytter kopp kaffe med et glass grønn juice.

Lytt til oss. Det har blitt vist at næringsstoffer som er tilstede i grønnsaker, spesielt grønne bladgrønnsaker som kål og spinat, fremme energinivåer.

Spesielt rike jern grønnsaker bidrar til å gi celle oksygen og kamp utmattelse rett på.

Få en renere summer med Yerba Mate

For en renere koffein buzz uten de nervøsalene forbundet med kaffe, bør du vurdere en kopp yerba kompis. Denne sør-amerikanske te-drikken inneholder en yrkesetning av antioksidanter, vitaminer og aminosyrer.

Den unike kjemiske sammensetningen av de aktive forbindelsene av kompis (alle 196!) Gir et løft av vedvarende energi Uten negative bivirkninger.

Gå bra med Goji Berry Juice

Denne lille superfood inneholder en stor knyttneve. Med vitaminer, mineraler, antioksidanter og åtte essensielle aminosyrer, er Goji bær en av de mest næringsrike matene på planeten.

Start dagen med et glass goji bærjuice for en dose vitaminer med en alvorlig energisiden.

utdanning De viste at drikking goji bær juice oversetter til:

  • Økning i energinivået
  • Forbedring av atletisk ytelse
  • Beste mental konsentrasjon
  • Redusert stress og tretthet

4. Hva å nippe for en sensitiv mage

Magen systemet med en ingefær urtete

Ingefær er en populær sunn omsorg for mageproblemer og med en god grunn. Nipper til en ingefærte som første om morgenen kan lindre mageknip, kvalme, oppkast e diaré.

For å forberede ingefærteen, legg til noen spiseskjeer av fint revet frisk ingefær til en kopp kokende vann og forlat infusjon i fem minutter.

Lenisci magen med aloe juice

L’Aloe er allment kjent for å helbrede kuttene, hudproblemer og for lenge i solen, men denne planten kan også være nyttig for mageproblemer.

Anti-inflammatoriske egenskaper av aloe vera juice bidrar til å redusere gastrointestinal betennelse og bevist å være gunstig for de som lider IBS.

5. En kopp av dette vil forbanne posthies av en bakrus

Del på Pinterest

Prøv å drikke tomatjuice

Hvis du feiret litt & # 8216; for natten før, start dagen med en (jomfru) Bloody Mary kan være ditt svar. Tomater gir ikke bare mye hydrering (de er 95 prosent av vannet), men det har vært vitenskapelig bevist som bidrar til å reversere Effekter av # 8217; alkohol.

Sipping beinbuljong

Selv om det ser ut til at beinbuljongen er svaret på alt i disse dager, kan det sikkert hjelpe deg med å temme de bakoverproblemene.

Denne næringsrike buljongen er rik på alle elektrolytter, vitaminer og mineraler som kroppen din trenger. Elektrolyttene som er tilstede i beinbuljongen (magnesium, kalium og kalsium) er gode for å erstatte natrium og kalium det er Tapt fra alkohol drikking.

6. Ta en full frokost med disse refillies oppskrifter

For en bevegelig morgendrink som også er rik på tilstrekkelig substans for å kalle frokost, forbereder den en enkel smoothie til frokost.

Tenk på denne rike tomat smoothie av vitaminer hvis du ikke føler det beste.

Ønsker å stimulere metabolisme? Bland dette frukt milkshake Med en overraskende og forfriskende tilsatt grønn te.

Eller velg fra disse fire immunostimulasjons smoothies rik på fiber, vitaminer og proteiner.

Hvilken morgen drikker du bør unngå?

Å holde seg hydrert er enkel med disse morgenmatene drikker. Men hvorfra drikker du bør holde seg borte?

Det er tilrådelig å ikke drikke soda (eller andre drinker med høyt innhold av raffinert sukker), energidrikker, alkohol (ja, også mimosas!) Eller tom mage kaffe. Disse drikkene kan alle være alvorlig dehydrere og gi noen ubehagelige stoffer Morgen nervøsitet.

Fra grønn te som stimulerer goji bær juice metabolisme bekjempe tretthet, hvilke drinker er mer entusiastiske om å prøve?

Tiffany The Forge er en profesjonell kokk, oppskrift utvikler og matforfatter som kjører bloggen Pastina og bakverk. Hans blogg fokuserer på ekte mat for et balansert liv, sesongmessige oppskrifter og tilgjengelige helsetips. Når han ikke er på kjøkkenet, elsker Tiffany Yoga, utflukter, reise, organisk hagearbeid og går ut med sin Corgi, Cocoa. Besøk det på bloggen din eller opp Instagram.