15 av de beste helsepodcaster for hjerne, kropp og ånd

Del på Pinterest

Podcasts følger med mennesker i lange reiser, trening i treningsstudioet og inaktivitetstider i badekaret, blant annet. Hvis du lurer på om det er en god ting, kan du hjelpe deg med å vite at podcaster samhandler med hjernen din på samme måte som historiene.

TIL 2016 studio Oppdaget at podcastlisten stimulerer flere områder av hjernens høyre og venstre halvkule. L’Tilgang til informasjon gjennom den menneskelige stemmen kan generere oppgaver i minneansvarlig hjerneleder, Dell’sensorisk aktivitet og følelser.

Hvis dette ikke er nok til å lytte til podcaster, har vi fullført en liste over noen gode. Disse helsepodcastene er valgt for nøyaktigheten av informasjonen, originaliteten, originaliteten og lyttingen.

Podcasts er en moderne og effektiv måte å øke din kunnskapsbase praktisk talt på noe emne, inkludert de som påvirker kroppens helse og velvære, hjerne og ånd. Hvis du har 15 minutter eller mer for å lagre, ta en titt.

Podcast på helse

Modell Helseutstillingen

Skaperen og dirigent Shawn Stevenson har personlige utstillinger og intervjuer med eksperter på et bredt spekter av helseproblemer, inkludert metabolisme, økonomisk helse, stress, vekttap, selvforbedring og hjernes helse.

Ingen tema på menneskekroppen, hjernen eller søker for å nå ditt beste liv, er forbudt i denne serien av ukentlige podcaster. Stevenson’s Casual Style gjør informasjonen forståelig og tilgjengelig, selv om du er multitasking.

Tedtalks Helse

Tedtalks Health Podcast-serien har kjente og innovative eksperter som diskuterer de nyeste medisinske funnene, samt nye tolkninger på gamle emner som du syntes å vite alt allerede.

Hver podcast var opprinnelig en presentasjon på scenen i en TED-konferanse, en TEDX-hendelse eller en TED-partnerhendelse. Lengden på podcaster varierer fra små til hele, slik at du kan velge mellom de som lyttet til de lange flyselskapene eller i korte filer til supermarkedet.

Den ultimate helsepodcasten

Co-dirigentene Marni Wasserman og Dr. Jesse Chappus intervjuer naturlige helseeksperter og velvære på emner som meditasjon, kosthold og søvnløshet.

L’Hovedmålet med denne serien av podcaster er å tillate at lytteren skal gjøre proaktive helsevalg, som gir alternativ informasjon og utsikt til tradisjonelle medisinske tanker.

Ernæringsmessige podcaster

Ernæringsmessige opplysninger med Dr. Greger

Disse små podcaster varer ca 15 minutter hver. Present Dr. Michael Greger som diskuterer ernæring fra et perspektiv basert på «. Dr. Greger kunne minne deg litt og din favoritt nerd lærer av videregående skole, og virkelig kjenner dine ting.

Disse svært informative og praktiske podcaster-sidene ernæring myter og gir lett å forstå informasjon om hva du bør spise, hva du skal unngå, hvordan å lage mat for en optimal strømforsyning og mer.

DISHING UP ERKLÆRING

I denne serien av podcaster snakker ernæringseksperter og autoriserte dietitiere om mat og dets forhold til alt som er i folks liv, fra helse til humør og relasjoner. Tonen er optimistisk og motiverende.

Hver podcast varer ca 45 minutter, men tiden vil fly. Lytte av Discing Nutrition er som å motta råd fra en pålitelig og veldig intelligent venn foran en kopp kaffe.

Doktors kjøkken

Dr. Rupy Aujla, General Practitioner og forfatteren av kokebøker, tror på kraften i mat for å forebygge og behandle sykdommer og sykdommer. Hans podcast er full av forslag basert på en G’optimal strømforsyning.

Lidenskapen til dr. Aujla for deling av informasjon om medisinsk kvalitet på maten manifesteres i hvert segment. Disse podcaster inneholder intervjuer med eksperter som har unike eller forskningsbaserte perspektiver på # 8217; påvirkning av kropps ernæring, hjerne og humør.

Hver podcast varer litt mer enn en’nå.

Fitness podcast og trening

Mind pumpe: Rå fitness sannhet

Denne populære fitness- og velvære podcasten er opprettet og er vert for fire idrettsutøvere som var lei av hvordan treningsindustrien fokuserte på usikkerhetene i deres kropper.

Hvis du hører på en samtale mellom dem i en sportsbar, høres det mye som deres svært informative podcast.

Sal av Stefano, Adam Schafer, Justin Andrews og Doug Egge har oppdraget å opphisse sine lyttere på fysisk form mens de utdanner dem på hvordan du gjør det trygt og effektivt.

Deres podcaster gir nøyaktig informasjon om hvordan å trene, hovne og være den beste.

Leter etter fortreffelighet

Ben Bergeron Presenter gir rask informasjon for å få den beste ytelsen, både inne og ute av treningsstudioet. C’er noe her for alle, uansett hvor du er på treningsstudioet ditt.

Bergeron bryter ut strategiene for å spise godt og trene effektivt, i små biter av enkel forståelse som er rettet mot de som nettopp begynner å trene, elite og alle nivåer av mellomliggende fitness.

Podcast for personlig vekst og velvære

Fornøyd med Gretchen Rubin

Som navnet antyder, fokuserer denne serien av podcaster på lykke. Lederen Gretchen Rubin kan være den lykkeligste personen du noen gang har møtt, men det vil også være den første som forteller deg at det tar arbeid og strategier. I denne serien deler Rubin sine hemmeligheter for å ha et godt liv.

De fleste podcaster inkluderer favorittbottapet i Rubin, hans søster, Elizabeth Craft. De to delene praktiske og know-how-råd om hvordan man skal forvandle sitroner til lemonade under hvert segment, som varierer fra 3 til 40 minutter.

Den overveldede hjernen

Presentanten Paul Colaianni gir strategier for å øke den følelsesmessige intelligensen og følelsene av empowerment i disse podcaster på 1 time. L’Mål her er lindrende stress og # 8217; angst, fremme velvære og ha fenomenale relasjoner gjennom livet.

Hjerne trening podcast og mentale øvelser

Kwik hjerne med jim kwik

Disse podcaster fra 19-minutters knyttbare rytmen er rettet mot folk som trenger strategier for å huske mer, lese raskere og maksimere hjernekapasiteten.

Kwik gir øvelser for hjernens trening og nyttige forslag for å forbedre konsentrasjonen og fokusfokusering.

Podcast på magnetminnetemetoden

Leder Anthony-metallieret lager en dyp nedsenkning i et bredt spekter av minnekonstruksjonsteknikker, med stor vekt på # 8217; oppkjøp av fremmedspråk. Det konsentrerer seg også om teknikker orientert til bestemte oppgaver, for eksempel å studere for skole og huske lærebøker eller noter.

Podcasts sinn, kropp og ånd

The Chalene Show: Kosthold, Fitness og Livsbalanse

Chaleene Johnson er en trenings trener og forfatter kjendis som har et svakt punkt for å hjelpe lytterne å overvinne hindringer for fysisk og psykisk helse. Intervju med eksperter på noen episoder og andre fra solo.

Johnson omhandler emner som fødselsreguleringseffekten på den kvinnelige hjernen, forholdsstrategier og treningsmål. Setter også pris på L’lytterinnganger og presenterer ofte sine spørsmål om podcaster.

Skjult hjerne

Skjult hjerne er i dag en av de mest nedlastede podcaster i verden. Er vert for Shankar Vedantam, korrespondent i samfunnsvitenskap for NPR.

Emnene som diskuteres på skjult hjerne, er spennende og unik. Kombinere en stor fortellende fortelling med en lettforståelig vitenskap.

Hvert svært informativt segment gir deg informasjon om ubevisste og oppmerksomme valg du gjør hver dag og hvordan disse valgene påvirker alle aspekter av livet ditt, fra dine relasjoner til hva som motiverer deg.

Bevisst minutt

Hvis du er ny på meditasjon, kan denne relativt nye podcast-serien være det du leter etter. Meryl Arnett-lederen registrerer hver podcast i en ukentlig levende meditasjonsleksjon som fører fra sitt studio.

Episodene begynner med en kort diskusjon og inkluderer en enkel å følge meditasjon, tema og guidet.